U bevindt zich in:
Sony KD-77AG9 Reviews

SONY KD-77AG9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 13 reviews
9499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een goede televisie met het gemis van één of twee extra tuners
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Super geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Alle kabels netjes weggewerkt
  • Minpunten
  • heeft maar 1 tuner
De TV ziet er strak uit en werkt goed. Alleen missen we één of twee extra tuners zodat je ook kunt opnemen en tegelijkertijd tv kunt kijken. Dit verwacht je niet van een TV in dit klassement. Daar hadden we graag informatie over gehad bij de aankoop.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, kwaliteit en 55inch went snel
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Menu structuur
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Koppeling met iPhone
Top product ,heel eenvoudig te installeren net Ziggo kaart, mooie en makkelijke, aluminium afstandsbediening. Grote vooruitgang ten opzichte van mijn oude 40inch Sony LCD TV.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige smart tv, mooie beeld kwaliteit, strak design en super plat.
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten.
  • Minpunten
  • geen minpunten.
Sony's AG9 is een prachtige tv met een erg strak uiterlijk en een zeer goede beeldkwaliteit. Geweldig.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super
 | 05-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid is prima
  • start snel op (veel sneller dan oudere Sony's)
  • eenvoudig streamen van smartphone
  • Minpunten
  • spraak (herkend alleen engels)
  • software kan wat gebruiksvriendelijker
Prachtige tv, geweldig plezierig geholpen in Naarden.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een Top-product van een Top-fabrikant !
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • simpel (en daardoor) prefect design
  • prachtige natuurlijke kleuren. OLED !
  • haarscherp beeld, ook bij voetballen
  • geluid als in de bioscoop
  • gebruiksvriendelijk, ook het installeren
  • Minpunten
  • geen
Sony heeft mijn vertrouwen in de kwaliteit van hun producten opnieuw bevestigd. Ik heb deze tv niet gezien van tevoren, alleen maar recensies gelezen en daar mijn keuze via internet op bepaald. Ik ben volledig tevreden.
Sony KD-77AG9 Reviews
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Fijn toestel prachtig beeld, (jammer dat het aanbod zenders met hoge resolutie zo beperkt is) Goed geluid.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en subliem geluid!
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Een mooie tv met een perfect geluid. Hulpmiddelen zijn overbodig. Het beeld is perfect. 4K is te gek!
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige strakke TV
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi (OLED) beeld
  • Goed contrast
  • Natuurlijke kleuren
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sony KD-65AG9 nu twee weken in bezit en ben er zeer tevreden over. Het beeld is prachtig en het geluid is zeer goed voor een platte TV. De bediening is zeer eenvoudig, de summiere handleiding voldoet dan ook prima. Ik gebruik het geluid van de TV voor de Tv-programma's, voor films en muziek laat ik het geluid via mijn versterker ((e)ARC) lopen. Het is ook handig dat je bij opties (geluid) aan kunt geven of de TV op de standaard staat of aan de muur hangt. Al met al een tevreden kijker en luisteraar.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Heel mooi donker zacht beeld.
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Aanrader
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig mooie kleuren en strak beeld dankzij oled techniek
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld door oled
  • Kleuren
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Staat iets achter over op standaard
  • Prijs aan de hoge kant maar waard
Nu een paar weken in bezit. prachtig scherp beeld en mooie kleuren. Geluid heb ik niet vaak aan deze loopt via versterker, maar bij gebruik goed te noemen.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige smart tv zowel beeld als geluid
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooie beeldkwaliteit
  • goede geluidsweergave vanuit het beeld
  • makkelijk te bedienen
  • zeer veel mogelijkheden
  • toekomst bestendig
  • Minpunten
  • te laat naar bed
  • geen
Zeer mooie beeld en geluidskwaliteit met zeer veel mogelijkheden en toch eenvoudig in gebruik. Het beeld is zo mooi dat je gewoon langer aan de tv gekluisterd zit dan je soms zou willen, vooral als je moet gaan slapen. Ik heb de tv gekoppeld aan het heos Denon systeem maar meestal schakel ik die uit omdat het geluid van deze tv ook heel goed klinkt. Tot nog toe geen spijt van deze aankoop.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super apparaat
 | 12-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Zeer dun scherm
  • Werkt perfect met apps
  • Ingebouwde chrome cast
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv, prachtig beeld en ongekende geluidkwaliteit voor een tv.
SONY KD-77AG9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top televisie
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeld
Beeldkwaliteit is geweldig en geen aparte speakers nodig