TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews

SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 173 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV kijken is nu nog meer genieten.
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig kleurrijk beeld
  • gemakkelijke bediening
Na 15 jaar mijn Loewe TV ingeruild voor deze Samsung en nog geen moment spijt van gehad. Vrijdagavond online bij PlatteTV besteld tezamen met een schitterende vloerstandaard en de volgende morgen om 09:30 stond de tv binnen.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor de prijs subliem
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld natuurlijke realistische weergave
  • Geen weerkaatsing
  • Kan uit een zeer scherpe hoek TV kijken
  • Gewicht
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Heb ik nog niet gevonden
Ben best tevreden en zeker als ik naar een natuurfilm op Netflix Kijk , dan pas komen de kleuren en aftekeningen pas echt tot zijn recht, voor geluid dat ook zeer goed is maar ik niet gebruik omdat ik er een Sonos plat- Bar heb onder hangen
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie kleuren
  • Eindelijk 4K
  • Geluid is goed
  • Minpunten
  • Kleur instellingen was even zoeken
Zeer mooie tv en goed advies van plattetv. Twijfelde tussen qled en oled maar door de reflectie van het raam toch voor de qled gegaan.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi beeld en geluid en goed advies vanuit plattetv.NL
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze nieuwe aankoop helder mooi groot beeld met goed geluid wat een echte bioscoop ervaring heeft.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleuren
  • Bedienings gemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluiskwaliteit
Geweldige tv met uitstekend beeld, prachtige kleuren en zwart tinten. Groot bedieningsgemak en voldoende aansluit mogelijkheden. Het geluid is het enige minpuntje.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een echt alleskunner en top kwaliteit?!
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • Super geluid
  • Minpunten
  • De anti reflectie werkt niet
Erg fijne tv met heel veel mogelijkheden !!
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv, super beeld en strakke vormgeving. Kwalitatief zeer goede tv voor wat je ervoor betaald.
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan alle wensen. Qua beeldkwaliteit en vormgeving. Voor ons de beste keus.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
It\'s a fantastic TV!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • 3840 x 2160 resolution
  • Quantum Processor 4K
  • QLED
  • Bluetooth
  • Built in apps
It\'s a fantastic TV with amazing picture and sound quality. Great for watching movies and gaming; I would highly recommend this model.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een TV die echt 5 sterren waard is!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Design
Het is eenmaal een proper tv, met een zeer helder en prachtig scherm. De vorm/design is zeer strak. Al bij al een top TV. Eén ontwikkelpunt is de standaard. De tv wiebelt beetje.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische televisie,wat een kijk plezier.
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Heldere kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Sieraad in huis
  • Minpunten
  • Geen.
Te eerste fantastisch geholpen, uitleg over deze tv was helder en duidelijk, geweldig beeld, zeer goed geluid, heldere kleuren, kortom zijn geld meer dan waard. Dit bedrijf staat garant voor een vrolijk gezicht, bij aankoop van je producten.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige tv en super eenvoudig te installeren
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Installatie
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen
Geweldige tv die perfect werkt met de hw800q soundbar en KPN interactieve tv
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wij zijn zeer tevreden over onze tv
 | 04-02-2021
Tv heeft een prima beeld, nog even wennen aan de grote. Mijn partner heeft wat moeite met de afstandsbediening. Verder is het gewoon prachtig ding.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi vormgegeven TV met goede beeldkwaliteit
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Mooie poot
  • Heel helder en heel donker beeld
  • Goede kleuren
  • Hippe afstandsbediening
  • Minpunten
  • Hoog stroomverbruik
  • Relatief dik beeldscherm
  • Schakelen tussen HDMI ingangen is wennen
Een goede TV met mooi vormgegeven poot en goede kleurweergave.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
top
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • scherp
  • ideaal voor sport
Fijn toestel. alleen de nieuwe afstandsbediening werkt niet altijd met het t-mobile kastje.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV prachtig beeld makkelijk zelf te instaleren, we zijn zeer tevreden ook over de levering.
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijk instaleren
  • afstandsbediening lekker simpel
  • mooie maat beeldscherm
  • Minpunten
  • geen
WE zijn heel tevreden over de TV Hij is makkelijk zelf te instaleren ook voor 70+ de geluidskwaliteit is stukken beter dan onze oude tv
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitermate tevreden
 | 01-02-2021
Geen - punt
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een puik toestel en over naar 1 afstandsbediening: TOP.
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Gemakkelijk aan te brengen op de bestaande beugel
  • We blijven nog steeds nieuwe opties vinden
  • Fijne verkoper
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Goed at er iemand bij was want met de nieuwe afstandsbediening was het nog wel een dingetje
De oude gaf de geest maar bij PlatteTV snel kunnen beslissen welke nieuwe het moest worden. Snel aan de bestaande beugel en ook de Installatie ging prima. Geluid via de eigen geluidsinstallatie was even zoeken, met name als de TV uitstaat. Er blijken echter enorm veel opties te zijn en daar zijn we nog lang niet doorheen. Gelukkig kun je de gebruiksaanwijzing op je TV lezen. Wij zijn zeer tevreden.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV - alleen de antireflectie doet zijn werk iets minder dan gehoopt.
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit zowel overdag als avond!
  • Ambient mode
  • Minpunten
  • Bij donkere beelden toch nog enige reflectie
Beeldkwaliteit is uitstekend. Reflectie is minder dan bij vorige samsung TV maar niet helemaal weg bij donker beeld. Geluid gebruik ik niet zit aangesloten op Sonos. Gebruiksgemak prima, herkent alleen Caiway digitale tv box niet waardoor onbekende bron wordt weergegeven in menu. Dat zorgt in begin bij gezinsleden wat voor verwarring.
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch apparaat, tv kijken is een beleving geworden!
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Betrouwbaarheid van het merk
  • Service van Platte TV
  • Minpunten
  • Ff wennen aan de afstandsbediening
Haarscherp en vooral natuurlijk beeld. Geluid van het toestel zelf is prima, al heb ik er voor de extra beleving wel een audioset aan gehangen. Uitstekende service bij ophangen en installeren, dat was het geld dubbel en dwars waard! Ook al ben je zelf best handig: laat dat over aan de professional. Bespaar je de irritatie en ga gewoon lekker tv kijken als hij is vertrokken.
Samsung QLED 4K 55Q90T (2020) Reviews
SAMSUNG QLED 4K 55Q90T (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig haarscherp beeld
  • Geluid van 60 watt is mooi
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Tot op heden geen enkele
Getwijfeld tussen Qled en Oled, maar na een gesprek met de medewerker van PlatteTV welke de voor en de nadelen heel goed uitgelegd had. Mede ook met de lichtinval in huis, heb ik gekozen voor de Samsung Qled tv van 55 inch. Het beeld is superscherm, geluid is mooi in combinatie met ons Bose soundtouch systeem. Instaleren was een fluitje van een cent. Tot slot wil ik Tim bedanken voor het regelen van de korting op de tv.