U bevindt zich in:
Samsung HW-Q90R Reviews

SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 12 reviews
1309,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Bioscoop beleving
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Stabiliteit
De Samsung soundbar heeft echt een top geluid. Films kijken wordt een ware bioscoopbeleving, Helemaal met Dolby Atmos, de bass komt echt binnen. Daarnaast vind ik het design erg mooi, past goed binnen ons interieur! Het nadeel vind ik de prijs (aan de hoge kant,), bediening, stabiliteit (verliest geregeld de connectie met de satellieten) en het opstarten duurt lang. Kortom een mooi apparaat met ontzettend goed geluid maar enige technische kennis is wel nodig.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi apparaat met zeer gaaf geluid
 | 07-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie boxjes
  • Minpunten
  • Soundbar erg groot
We hebben veel plezier van het apparaat. Voegt echt iets toe aan de filmbeleving. De soundbar is wel erg groot.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren
  • Mooi design
  • Eenvoudig te bedienen
  • Fantastisch geluid/dolby atmos
  • Draadloze achterboxen
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Geluid valt zo af en toe uit
Goede aanvulling voor onze Samsung televisie. Makkelijk aan te sluiten en werkt gelijk. Draadloze boxen (maar wel aan elektriciteit verbonden). Mooi strak design van alle boxen. Geluid is een belevenis van als een bioscoop. Enige nadeel is dat het geluid zo af en toe wegvalt. Reden??? daar zijn we nog mee bezig, iets met een update?
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
natuurlijk geluid, past mooi bij mijn 65 QLED 8k tv
 | 04-08-2019
alleen de prijs was hoog, maar toch een goede voorjaarsdeal weten te maken , Top !
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • geluid!
  • lekker breed
  • eARC
  • werkt met de LG oled
  • firmwere update mogelijk
  • Minpunten
  • prijs.....
  • soms een storing......
Nu een week of 2 in gebruik en mijn mening is nog steeds hetzelfde: SUPER. Ik ging eigenlijk voor een andere soundbar maar nadat de winkel medewerker mijn verhaal had gehoord gaf hij aan dat ik beter af zou zijn met deze samsung top soundbar. En hij had gelijk! Ik ben wel een tijdje met de instellingen op mijn LG oled tv bezig geweest maar uiteindelijk ook het Atmos werkend gekregen. Netflix heeft nogal wat met dit format en het is echt geweldig. En omdat ik voordat ik naar de winkel ging had gebeld over de voorraad en die uiteindelijk niet klopte een extra nette prijs gekregen. Ook wel een minpuntje: soms gaat de soundbar niet aan via ARC en moet ik hem zelf ff aanzetten en ook bij mij al 2X de subwoofer opnieuw moeten verbinden omdat hij niet mee ging werken. Maar dat mag de pret niet drukken hij blijft geweldig.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Geweldig apparaat maar heeft kuren
 | 12-07-2019
  • Pluspunten
  • Atmos geluid geweldig
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Verbindings problemen
Mooie vormgegeven apparaat, met films en series geweldig dolby atmos geluid echt geweldig. Helaas verbindings problemen wanneer alle speakers tegelijk aangesloten zijn.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel mooie soundbar
 | 07-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • sieraad in de kamer
  • aan te raden
M.b.v. de verkoper nu goed geïnformeerd over de bediening van deze prima geluidgevende soundbar. Geniet er optimaal van.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi vol geluid
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Mooi vol geluid, zeker bij een wat hoger volume
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooi geluid en een goed design. Makkelijk te bedienen afstandsbediening maar werkt ook prima met de afstandsbediening van onze Samsung-tv (uit 2019)
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Als het werkt een top product.
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooie samenwerking harman kardon/ Samsung
  • Design
  • Alles met 1 afstandbediening
  • Goede deal met plattetv, zoals altijd!
  • Minpunten
  • Verbinding met sub en rear speakers. (Oplossing staat klaar)
Geluid is werkelijk ongelofelijk, alleen jammer dat de sub en rear speakers verbinding verliezen na een langere standby stand. Het is een kinderziekte welke verholpen gaat worden met een software update. (Staat sinds gister online)
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Beste soundbar ooit
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • krachtig geluid
  • ook muziek zeer goed
  • Minpunten
  • bediening op klein scherm
Deze soundbar heeft me aangenaam verrast, zowel voor film- series als muziek denk ik niet dat er iets beter op de markt is als je bij een soundbar wil blijven. makkelijke installatie en krachtig, vol en dynamisch surround geluid. John Wick staat precies midden in je huiskamer !
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een super mooi geluid.
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • Smal apparaat
  • Goed geluid
  • Makkelijk aansluiten
Het is een prachtige soundbar en een geweldig geluid. Heel blij mee.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Must voor de echte film/serie liefhebber
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Strak Design
  • Helder geluid en goede bass
  • Eenvoudig te installeren
  • Andere apparatuur makkelijk aan te sluiten
  • Geluis komt echt van alle kanten
  • Minpunten
  • Draadloze achterboxen moeten via stroom worden aangesloten
  • Prijzig
Deze Samsung soundbar is erg makkelijk te installeren en werkt gelijk. Geluid bij een film is echt overweldigend en krijgt echt het gevoel dat je in de bioscoop zit. Ook het geluid van de radio is erg goed, heb echt het idee dat ik nu tonen hoor die ik normaal bij mijn vorige homecinema niet hoorde. Voor de film en serie kijkers is het echt een aanrader om deze soundbar aan te schaffen, het geeft echt een extra beleving en je krijgt het gevoel dat je meer in de film/serie zit.