U bevindt zich in:
Samsung HW-Q90R Reviews

SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 95 reviews
799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Magistraal geluid met mooi design
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend geluid en mooie uitvoering
 | 28-08-2020
  • Pluspunten
  • model
  • bijbehorende speakers
  • geluid
  • bedieningsgemak
Ik ben zeer tevreden over deze soundbar. Uistekend geluid en mooi combinatie met Qled tv
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 26-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedien gemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Toch nog enigszins prijzig
Deze Samsung soundbar is fantastisch! Wat een geluid komt hier uit! Als je maar enigszins twijfels hebt over het aanschaffen van deze soundbar moet je die direct overboord gooien, hier ga je geen spijt van krijgen!
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect.
 | 13-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Sound
  • Installatie
  • Persoonlijke deal
  • Minpunten
  • Kostprijs zonder dean
Gemakkelijk te instaleren soundbar, prachtig geluid, missxhien wel een beetje prijzig maar met mijn persoonlijke e superdeal van plattetv valt het best wel mee. Mooi design, past perfect bij mijn samsung tv. Heel erg tevreden.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Alles boven verwachting. Geweldig goed geluid en fijne hulp bij keuze maken, maar ook bij het instellen en af regelen. Bedankt Platte TV.
 | 25-07-2020
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige Soundbar
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid vooral bij Films
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede beschrijving,
  • Goede info van Leverancier(platte TV)
  • Goede Service,
  • Minpunten
  • Geluid bij muziek iets minder.
Je moet de soundbar goed instellen. Dan krijg je een mooi geluid. Beslist eerst ook de Update doen. Ben erg blij met deze aankoop.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super top kwaliteit
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Felominaal geluid
  • Mooi surroundgeluid in de achterboxen
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen
Deze home cinema van Samsung is niet te missen bioscoop in de woonkamer. Superkwaliteit van klank en bas
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid, geen spijt van aankoop
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Staat perfect in het interieur
  • Geen snoeren spaghetti meer
  • Achterspeakers precies de goede grote
  • Perfect geluid bij film
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen
Werkt goed en heeft schitterend geluid. Had alleen problemen met de wifi, de viel steeds weg maar heb dat inmiddels opgelost. Het probleem is de tv, als deze op wifi staat, verliezen tv en soundbar iedere keer de wifi. Nu tv met kabel verbonden en is het wifi probleem met de soundbar opgelost.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Samsung webshop slecht
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Dolby Atmos
  • Minpunten
  • Niet uitgebreid met mogelijkheden
  • Connectie problemen
Uitstekende service bij platte tv Nijmegen. Goede service door Youri. Eerst geprobeerd te bestellen via Samsung webshop maar dat was echt drama dat nooit meer. Bij platte tv bestellen ging moeiteloos.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid en ziet er zeer goed uit.
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ziet er goed uit
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen
Zijn zeer tevreden en het werkt perfect.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Lekker geluid
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • bij zacht of hard geluid geen vervorming
  • lekkere bas
Prijs/ kwaliteit verhouding TOP
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
De beste combi als het gaat om kabelhoeveelheid, geluidskwaliteit en gebruiksgemak!
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Bioscoopervaring (!)
  • Mooi geluid bij films, goede bass
  • Strak design
  • Draadloze achterspeakers
  • 2 HDMI-in aansluitingen
  • Minpunten
  • Slecht geluid bij muziek
  • Beperkte smart-app (geen spotify)
  • Update gaat beter via USB (die aansluiting zit aan de onderkant)
Ben nu sinds een tijdje in het bezit van deze mooie soundbar. Vóór deze set heb ik altijd losse componenten gehad (5.1 surround) i.c.m. een Denon receiver. Helaas past de receiver nauwelijks in mijn nieuwe opgehangen IKEA Besta kast en was mijn vrouw het niet eens met 3 boekenplank speakers op de tv meubel (inclusief centerspeaker). Na lang twijfelen en discussiëren voor deze soundbar gegaan, mede omdat ik wel surround geluid wil én zo veel mogelijk DTS/Dolby ondersteuning. Ik begrijp namelijk dat Sonos geen DTS ondersteund. Ook is deze soundbar niet van stof aan de voorkant zodat er ook weinig stof op komt. Tot slot is de prijs aantrekkelijk, gezien je voor circa 1.000 euro een compleet pakket hebt. Bij Sonos/Denon zit je al snel aan het dubbele. Uitpakken van de soundbar ging goed. In principe plug&play. Om de eARC ondersteuning te hebben moet je een update uitvoeren, dat brengt nog wel de nodige uitdaging met zich mee. De update via het internet ging namelijk niet helemaal lekker dus heb ik het via een USB-stick gedaan (kun je via Samsung downloaden). Na 2 uurtjes helemaal klaar en ingesteld, dus meteen een film getest met Atmos (via Netflix), wat een geluid! Zoals hierboven aangegeven klinkt het geluid in combinatie met Atmos (of alleen 5.1 surround) erg mooi. Als je eerder losse speakers hebt gehad dan merk je wel dat het geluid er op achteruit gaat, met name omdat de front speakers vaak wat verder uit elkaar staat (nu zit dat allemaal in de bar), maar hier wen je echt heel snel aan. Het surround geluid is wel dikke prima. Let wel op dat de surround speakers niet té ver weg staan, zo\'n flink geluid komt er nu ook weer niet uit. Waar de soundbar het bij films erg goed doet, is dat bij muziek echt een stuk slechter. Wil je een beetje lekker genieten op een mooi volume, dan lijkt het soms wel alsof het geluid maar uit een één speaker komt. Het surround geluid in de achterspeakers wordt dan ook nog softwarematig erbij \'verzonnen\'. Zelf luister ik niet veel muziek dus voor op de zaterdagmiddag is het dikke prima. Dan nog even overige opmerkingen. De soundbar heeft 2 HDMI-ingangen waarmee je dus andere apparatuur kan aansluiten. de HDMI-out betreft een HDMI2.0 uitgang waarmee je, sinds de nieuwe update, ook eARC kan ontvangen vanuit je TV. Ook heeft de soundbar, net zoals Sonos, een smart app maar die is heel beperkt. Je kan alleen muziek afspelen via TuneIn en Tidal en dus niet via Spotify. Als oplossing gebruik ik Bluetooth.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid is zijn geld meer dan waard
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • Draadloos Bluetooth wifi en optisch
  • Aansluiten simpel als het maar kan
  • werkt als een trein
  • Duidelijke handleiding
  • Minpunten
  • Het tegelijk uitschakelen (aan lukt wel) van samsung tv en soundbar werkt niet (nog geen oplossing voor gevonden))
Kreeg een aanbod om een nieuwe type voor dezelfde prijs te nemen en ben blij dat ik dat heb gedaan. Mooi geluid makkelijk in gebruik te nemen geen snoeren en lekker knallen al vinen me burendat iets minder leuk haha
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig product
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geen
Heel mooi en goed klinkend set
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super aankoop . Zeer mooi geluid
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bediening
  • Past mooi onder mijn fhilips oled tv
Ik heb de samung hw- q90r nu twee weken in huis . Whoo wat een top geluidje . Makkelijke bediening . Echt super blij mee
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • Makelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Niet
het is een mooie soundbar en een mooi geluid
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend geluid!
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Achterspeakers nauwelijks hoorbaar bij afspelen muziek
Goed geluid zeker bij films achterspeakers zijn zeker een goede aanvulling.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Warme bas
  • Surround ruimtelijk
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Mooi warm geluid. Surround klinkt mooi vol. Goede bas. Echte aanwinst
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super goed
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makelijk aan te sluiten
  • makelijk bediening ook via de app
ik heb de Samsung HW-Q90R gekocht en ik ben er erg blij mee mooi geluid we zijn goed geholpen werkt goed en het is net of je in de bios zit alleen jammer dat er geen popcorn bij zit
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige sound. Alsof je in de film zit
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid.
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Maar 2 hdmi Ingangen
geweldig apparaat. Gemakkelijk in te stelle.