U bevindt zich in:
Samsung HW-Q90R Reviews

SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 32 reviews
1148,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima installatie met indrukwekkend geluid
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • iets te kleine scherm met mededelingen
Vol verwachting de installatie geinstalleerd. Een en ander was makkelijk aan te sluiten. Een prachtig vol geluid, aan te passen aan je wensen.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
schitterend geluid wat hier uitkomt
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • super geluid
  • makelijk aansluiten
  • mooie bas geluid
  • geen draad voor achterboxen
  • Minpunten
  • updaten soundbar
wat een verbluffend geluid dat hier uitkomt ,je hebt met dit systeem je eigen bioscoop in huis .zeker als je ook nog een atmos film bekijkt dan komt dit systeem helemaal tot zijn recht .
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goed
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Volume
  • Kwalitet
  • Vormgeving
  • Draadloos verbindingen
  • Minpunten
  • Duur
Goed geluid zelfs op heel laag volume blijft de subwoofer ook actief en valt niet weg. Vormgeving de soundbar is erg groot maar ziet er wel mooi uit
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte oplossing geen draden toch perfect geluid
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • bouwkwaliteit
  • prijs na cashback
  • geen draden trekken voor achter speakers
  • mooie bas
  • bioscoop thuis ervaring
Ik was in de markt voor een nieuwe geluidsinstallatie omdat het geluid van mijn Samsung Qled tv wel goed maar niet optimaal was/is. Mijn oude Onkyo 5.1 versterker aan de wilgen gehangen en op zoek naar wat anders. Na het lezen van alle reviews op de site van PlatteTv deze soundbar aangeschaft en inderdaad alle reviews melden een super apparaat en super geluid. Wat ik inmiddels ook ervaren heb. Maar ik wil ook melden dat PlatteTv een super organisatie is waar zeer gedreven, deskundige en hulpvaardige mensen werken. Door leveringsproblemen vanuit Samsung kon PlatteTv niet direct leveren en ik was bang dat ik niet meer in aanmerking zou komen voor de cashback actie van Samsung. Ik had bij de aankoop van Tessa de garantie gekregen dat ik in aanmerking kwam voor de cashback. Na 2 weken word de Soundbar geleverd en na installatie die overigens probleemloos verloopt en resulteert in een hele blije nieuwe eigenaar, de website van Samsung bezocht om de documenten voor de cashback op te sturen. Alles opgestuurd en na een aantal dagen het bericht van Samsung dat ik niet in aanmerking kom voor de cashback omdat de termijn verlopen was. Eén mail naar Tessa was genoeg om het om het toch in orde te krijgen. Tessa was even een weekje op vakantie en haar collega reageerde meteen. De mail kwam van de vestiging Arnhem en Ronald was degene die de zaken van Tessa, die ook in Arnhem werkt, tijdens haar vakantie overneemt. Volgens mij een topteam daar. We gaan dit voor je regelen was zijn antwoordt jij hebt gewoon recht op die cashback. Een week later krijg ik bericht van Samsung dat ik aanmerking kom voor de €250,00 en dat zij binnen zes weken het bedrag overmaken op mijn rekening. Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet alleen een top Soundbar heb gekocht maar ook de mazzel heb gehad deze bij een top winkel te kopen. Ik zal PlatteTv zeker aanraden bij mijn vrienden, kennissen en familie. Zij hebben een beoordeling van 9,5 geloof ik, maar krijgen van mij een 10++++
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
makkelijke installatie en super geluid.
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • complete verpakking
  • makkelijk instaleren
  • bedieningsgemak
Mooi vorm gegeven, klinkt fantastisch.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goed
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig apparaat
  • Geweldig design
  • Mooiste geluid wat ik ooit uit een home cinema systeem heb gehoord
  • Een feestje om een film te kijken
  • Minpunten
  • Eigenlijk niet meer
Hierbij wil ik mijn vorige mening even bijstellen, inmiddels de problemen met de subwoofer opgelost. Ik heb een nieuwe update uitgevoerd met de firmware van Samsung Amerika. En dit werkt fantastisch.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beter kun je momenteel niet vinden
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Surround speakers draadloos
  • Subwoofer draadloos
  • Alle geluidsformaten slikt hij zonder problemen
  • Volume te regelen met TV afstandsbediening
  • TuneIn Internet Radio
  • Minpunten
  • Geen automatische kalibratie t.o.v. je thuisomgeving.
  • Display aan de kleine kant
Samsung HW-Q90R: Mooie strakke soundbar met goed helder geluid en strakke diepe bas. Ook bij lage of hoge volumes. Dolby Atmos, DTS-X, DTS-HD, DTS, 7.1.4, 7.1, 5.1, DTS-HD, DTS, enz. worden allemaal ondersteund. Verbind automatisch met sub woofer en satelliet speakers en blijft stabiel. (Nieuwste firmware was reeds aanwezig) ARC via HDMI werkt goed in beide richtingen zelfs met een TV van 8 jaar oud. (Ik wil een nieuwe TV, hint, hint) Volume te regelen met tv-afstandsbediening, soundbar afstandsbediening en met app vanaf meerdere mobiele telefoons. Via de app ook TuneIn mogelijk om internet radio te luisteren. En dit blijft ook werken indien de telefoon uitgeschakeld wordt of elders is. Platte TV: Bij zonder snelle reacties op vragen via chat en mail met altijd precies waar je om vraagt. Hebben duidelijk verstand van zaken en denken met je mee. En als ze iets niet weten, dan gaan ze dit uitzoeken en komen ze er later ook netjes op terug met de juiste info. Jammer dat er niet een vestiging in de buurt zit, anders kwam ik graag een keertje kijken. Prijzen zijn ook goed, met veel artikelen toch vaak goed concurrerend. Cash-Back actie was verlengd omdat de speaker set niet meer op voorraad was.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooi
 | 16-10-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig apparaat
  • Mooi geluid
  • Met films helemaal een belevenis
  • Minpunten
  • Subwoofer die vaak uitvalt
Prachtige home cinema ervaring, alleen vaak het euvel dat de subwoofer niet mee doet. dan gaat hij ineens uit, momenteel ben ik meer bezig om dit op te lossen. beetje jammer dit.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
bij Platte Tv moet je wezen voor audio-tv goeie prijs en service
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • design
  • instaleren
  • draadloze achterspeakers
  • dolby atmos
  • Minpunten
  • gèèn
mooi design-makkelijk aansluiten-goed geluid(dolby atmos) dik tevreden met deze aankoop
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Veel eerder moeten aanschaffen
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Qua vormgeving geluid en bedieningsgemak is deze set een fantastische aanwinst voor mij, ook de installatie is eenvoudig.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Doet waaarvoor het is gemaakt
 | 01-10-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitmogelijkheden
  • gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • diepte woofer
  • prijs
Prima product. Nu 3 weken in bezit en erg tevreden aansluiten is erg gemakkelijk. Geluidskwaliteit is wel afhankelijk van de apparaten waar de soundbar aanhangt, mediabox next geeft namelijk enkel dolby door, maar ondanks dat geeft het echt een ruimtelijk gevoel... Gelukkig kon ik deze aanschaffen met een actie van Samsung want de prijs is aan de hoge kant!
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
De investering waard
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Surround effect
  • Goede bass
  • Verbindt automatisch
  • Minpunten
  • Prijs
Duidelijk verschil in geluid na de soundbar aangesloten te hebben. Tv kijken wordt veel fijner.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
uitstekende prijs kwaliteitsverhouding werkt prima met de samsungQ7
 | 24-09-2019
  • Pluspunten
  • surround speakers draadloos
  • werkt goed samen met samsung tv Q7
  • vormgeving
  • goed geluid
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid, top aankoop.
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Ontwerp
  • Draadloos
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Maar 3 Hdmi uitgangen
De verzending ging snel, het uitpakken duurde langer dan het aansluiten, het systeem past mooi in ons interieur en de het geluid, vooral Dolby Atmos en DTS-X zijn een aanwinst, speciaal voor de rest de ultra bd Advengers gekocht. Klinkt super. Wij zijn zeer tevreden.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid, top aankoop.
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Ontwerp
  • Draadloos
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Maar 3 Hdmi uitgangen
De verzending ging snel, het uitpakken duurde langer dan het aansluiten, het systeem past mooi in ons interieur en de het geluid, vooral Dolby Atmos en DTS-X zijn een aanwinst, speciaal voor de rest de ultra bd Advengers gekocht. Klinkt super. Wij zijn zeer tevreden.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid, top aankoop.
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Ontwerp
  • Draadloos
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Maar 3 Hdmi uitgangen
De verzending ging snel, het uitpakken duurde langer dan het aansluiten, het systeem past mooi in ons interieur en de het geluid, vooral Dolby Atmos en DTS-X zijn een aanwinst, speciaal voor de rest de ultra bd Advengers gekocht. Klinkt super. Wij zijn zeer tevreden.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongelooflijke sound!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Bangelijk geluid
  • Surround komt echt van alle kanten
  • Opstart in minder dan 10 min
  • Diepe bass woofer die het ganse huis laat daveren
  • Heel gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Muurbeugels dienen nabesteld te worden voor de side speakers
  • Bij oudere tv toestellen dient men een optische kabel bij te kopen
Onvoorstelbaar mooie klank. Beter als B&O of Bose . Samsung heeft zichzelf enorm overtroffen. Het design in combinatie met het gebruiksgemak zijn echt onmisbaar in deze drukke wereld. Als men de kwalitiet van Harman Kardon kent vanuit de wagen, dan zal deze soundbar nog betere prestaties leveren dan U verwacht. Waanzinnig hoe tevreden ik ben over dit toestel. (Koppelen met Samsung Smart-things App of met de smartphone gaat in No-time). Als hier ooit een nieuwere versie van zou uitkomen , kan ik onmogelijk geloven dat deze nog beter kan. Een beterkoop voor deze prijs zal men in dit draadloos segment nooit vinden.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische Dolby Atmos bioscoop ervaring!
 | 25-08-2019
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Volle sound en diepe bassen
  • Eenvoud
  • Draadloos
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • 2 HDMI ingangen
  • Geen automatische kalibratie
  • Beperktere instellingen
Hele mooie soundbar met diepe bassen en mooie Dolby Atmos geluidseffecten. Als je een Apple TV 4K ermee koppelt dan heb je toegang tot veel films die Dolby Atmos ondersteunen. Dit klinkt waanzinnig. Normale dolby streams klinken natuurlijk ook nog top. De achterspeakers hebben hierbij echt toegevoegde waarde. Het werkt allemaal “draadloos” door alleen een voedingskabel aan te sluiten op netstroom (lijkt op Sonos). Werkt top! Connectieproblemen lijken te zijn opgelost met de laatste firmware update. Super tevreden met deze set! En ook nog eens een leuke cashback erbij... hoppa!
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prestaties boven verwachting
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • geluid en bass uitstekend
  • draadloze subwoofer en speakers
  • design super strak
  • equalizer via de samsung app
  • goeie integratie met QLED tv
  • Minpunten
  • geen samung standaard
  • kabel lengte satelliet speaker
  • meteen moeten updaten voor connectie problemen verhelpen
Ik heb deze set aangeschaft voor mijn QLED tv, omdat ik toch vond dat ik wat extra's wou hebben voor bij films-, series kijken en muziek luisteren. Na wat onderzoek doen en reviews lezen en bekijken kwam ik uiteindelijk uit bij deze set. Zelfde dag naar de winkel gereden en gevraagd of ze de set konden demo'en en dat was geen probleem. Ik was zeer verbaasd over de prestaties en het geluid wat uit de set kwam en heb besloten de soundbar aan te schaffen. Bij thuiskomst na de makkelijke installatie, had ik ook wat problemen met het wegvallen van de verbinding van de subwoofer en satelliet speakers. Ik wist van te voren dat dit een probleem kon worden en dat ik de boel moest gaan updaten. Na het updaten via usb heb ik hier geen problemen meer mee gehad. Het geluid is zeer goed, de bass is lekker diep, de satelliet speakers zijn echt alleen voor de atmos ervaring, als je muziek afspeelt komt er alleen een beetje achtergrond geluid uit. Bij het atmos en dtsx testen heb ik een aantal goeie filmpjes op YouTube gebruikt en dan merk je dat als het geluid van achter moet komen dat de speakers dan wel goed geluid hebben. Omdat mijn bank in het midden van de woonkamer staat en ik dus de speakers niet aan de muur kan ophangen heb ik ook de sjiek uitziende staanders van vebos erbij besteld en ik moet zeggen het ziet er super strak uit. Enige minpunt wat ik tot nu toe tegen ben gekomen is dat de stroomkabels van de satelliet speakers met 1,5 meter aan de korte kan zijn.
Samsung HW-Q90R Reviews
Samsung HW-Q90R Reviews
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen spijt van de aanschaf. Ondanks eerste twijfel
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Bediening eenvoudig
  • Goed geluid
  • Stakke vormgeving
  • Goede service
  • Minpunten
  • Niet
We hebben veel plezier en goed geluid uit de soundbar. Het is een strakke vormgeving en toch een goed geluid.