U bevindt zich in:
Philips 70PUS7304 The One Reviews

PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 168 reviews
949,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer content
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi profijt, fijn geholpen.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische ervaring
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • Helder scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Genoten van Tour de France beelden
  • Minpunten
  • Geen duidelijke info over installatie.
Wat een nieuwe ervaring met Philips The One. Wat een beeld en geluid. Prachtig.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte TV
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight is erg prettig
  • Goed beeld
  • Makkelijke bedienig
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt wat fragiel aan
Goede TV met erg goed en scherp beeld. Ambilight is erg prettig. Verder is het geluid goed. (Ik maak wel gebruik van de Sonos Playbar)
Philips 70PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede TV met een erg mooi beeld
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Ambilight is erg prettig
  • Makkelijke bedienig
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt wat fragiel aan
Na wat twijfel van Samsung overgestapt naar Philips en tot op heden absoluut geen spijt. Het beeld is scherp en het geluid (wel via fiber naar Sonos bar) is goed. Verder is het ambilight effect erg prettig. Goede en fijne TV in zijn prijsklasse!
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Leuke tv voor netflix, Diiney en youtube te bekijken
 | 15-08-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • beeld is mooi scherp
  • Minpunten
  • is nog niet gevonden
Tv is makkelijk te bedienen en geeft veel plezier aan mijn kleinzoon, beeld is mooi scherp
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
overgeweldige Philips tv
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Prachtige beelden
  • Fantastische geluiden
  • Slimme tv
  • WiFi doet prima dan je eigen mobiel
  • Net bioscoopje in eigen huis
Net een eigen bioscoopje in huis. Geluid en beelden zijn overgeweldig. Heldere en krachtige geluid, je hebt geen geluidsboxen nodig. En beelden zijn wauw. Internetverbinding is veel sneller dan je eigen mobiel, geen irritant. Afstandsbediening is megahandig. Als je netflix wil kijken, hoef je alleen maar erop drukken niet via via. Het is ook zo\'n slimme tv, die weet wat je wil.
Philips 70PUS7304 The One Reviews
Philips 70PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv voor deze prijs
 | 05-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android TV
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan wat beter
Na 2 weken tv\'s vergelijken uiteindelijk uitgekomen bij dit product. Prima tv voor deze prijs en Android TV is zeker een handige toevoeging. Geen extra kastjes meer nodig om films en series te kijken! Het geluid van de tv is niet het allerbeste, maar dat hoef je voor deze prijs met deze beeldkwaliteit en functionaliteiten ook niet te verwachten. Ik kan iedereen deze tv zeker aanraden!
Philips 70PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi TV die voldoet aan de verwachtingen.
 | 01-08-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • installatie
  • afstandbediening gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geluid / klank instelling
Installatie ging super snel en heel simpel. Tevens is het beeld voor ons heel erg goed. geluid is zoals je van dit soort dunne TV\'s mag verachten, beperkt maar goed te horen. Afstandbediening wijst zich zelf.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super scherp beeld en ook mooi helder, veel beter dan in de mediamarkt werd vertoont
 | 31-07-2020
Prima keus en aankoop Diverse apps te installeren waaronder Kodi
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Mooi strak apparaat.
 | 30-07-2020
  • Pluspunten
  • nog geen oordeel
  • Minpunten
  • Priegelig en slappe afstandbediening. Oogt heel erg goedkoop
Kan nog een oordeel vellen. Kan pas aansluiten na instaleren door nieuwe provider want we maken nu pas de overstap naar digitale TV. Maar beeld en geluid zijn al beter als het vorige toestel.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ow mooi en goede tv voor een mooie prijs
 | 26-07-2020
We hebben er veel plezier mee en hopen dat we er veel plezier mee houden
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • direct beeld en geluid
  • veel mogelijkheden met de yas 109
prachtig beeld vooral de natuur je stapt zo het bos in of de zee en de sport en voetbalbeelden of je er middenin zit.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-30 5,5 / 10
Philips is en blijft een A-merk.
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Smart systeem
  • Betaalbaar
  • Minpunten
  • Afstandbediening incompleet
  • Scherm draait niet mee
  • Vangt veel zonlicht
De tv en de service van plattetv.nl is niet zoals het lijkt, voelt aan alsof ik bedrogen wordt of op z’n minst in de maling genomen wordt.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede en grote tv !
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goede prijs
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • Iets lastiger ophangen als je hem plat tegen de muur bevestigd wilt hebben (onderkant is dikker)
Groot beeld, kijkt lekker, mooi design en goede prijs
Philips 70PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima beeld en super snelle installatie
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldinstelling mogelijkheden
  • Vormgeving
  • Installatie simpel
  • Minpunten
  • Geluid grotere ruimte
Het beeld is super en goed in stellen na je eigen behoefte. Het geluid is prima in een gemiddelde kamer. Bij een grotere ruimte is het wat “flets”. We genieten van het gebruikersgemak. Blij met de aankoop
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Dit is inderdaad ‘THE One’!
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte van het beeld
  • Solide uitvoering
  • Zeer fraaie kleuren
  • Ambilight
  • Prijs!
Fantastisch! Dat vat de overall mening het beste samen. Allereerst de vormgeving, deze is strak, modern en solide (zeer stevige voet). De geluidskwaliteit is redelijk, zoals dat feitelijk voor vrijwel alle platte TV’s geldt; de ruimte voor de speakers is tenslotte minimaal dus verwacht daar geen spektakel van. Aansluiten op externe speakers (soundbar) is optioneel en daarmee heb je schitterend geluid. Het bedieningsgemak is groot, het is even wennen aan de indeling van de ab en aan de menustructuur, maar indien je dat door hebt merk je dat het gemak groot is. En dan de beeldkwaliteit, hetgeen wat het allerbelangrijkste is voor mij. Ook hier voor geldt: fantastisch! Wat een scherpte, wat een kleur en wat een contrast; prachtig. Zien is beleven, alsof je er zelf bij bent. Ook het ambilight (had ik nog geen ervaring mee) is fantastisch en voegt absoluut een dimensie toe. Ik wil niet meer zonder!. Deze TV aangeschaft als 2e TV in een separate TV (game)kamer, maar ik weet nu al dat indien de ‘hoofd’’ TV in de woonkamer aan vervanging toe is, dan wordt het beslist een Philips met ambilight. Voor twijfelaars: geen seconde langer over nadenken en direct aanschaffen, je zal er geen spijt van hebben.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goeie prijs kwaliteitsverhouding
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
  • makkelijke afstandsbediening
  • tv op draai voet
  • Minpunten
  • opstart fase met aanzetten
Goede tv voor deze prijscategorie. Helder beeld en goede makkelijke afstandbediening. Het enige nadeeltje is dat het even duurt voor de tv aangaat als je hem aanzet. Maar daar wen je aan.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Nice
 | 04-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Graphics
  • Ambilight
Het is een mooi en fijn tv
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goede tv met Android mogelijkheden
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Ambilight
  • 4K
  • HDR
  • Draaibare voet
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Fijne tv , makkelijk in gebruik, android TV is een goede toevoeging.
PHILIPS 70PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie TV met prima beeld en geluid
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Prima beeld
  • Geluid goed
  • Chromecast in toestel
Afgelopen weken 2 Philips tv’s bij de Platte tv gekocht. De 43inch beviel zo goed dat ik voor de woonkamer nog een 49inch gekocht
Philips 70PUS7304 The One Reviews