U bevindt zich in:
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews

LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 131 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig!!!
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Contrast
  • Design
  • OLED
  • Stroomverbruik
  • Minpunten
  • Prijzig
Super blij met de aankoop van deze televisie. Beeldkwaliteit is echt ongekend en haarscherp ook al sta je er paar centimeter vandaan. Contrast wat door de OLED technologie wordt behaald is echt super. Zwart = echt zwart. Ook bevalt het design heel erg. Dat is namelijk van alle kanten te zien. Dus ook al kijk je naar de achterkant, dan is deze nog steeds mooi om te bewonderen. Ik heb voor deze televisie gekozen ook omdat deze erg zuinig is qua strookverbruik, want deze staat toch best wel vaak aan. Helaas moet je er wel wat voor over hebben, maar dat compenseert wel met verbruik. Al met al super blij mee en is zeker een aanrader.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitmuntende beeldkwaliteit
 | 28-10-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • eenvoudige installatie
  • mooi ontwerp
  • WebOS
  • Snelle levering van Plattetv
  • Minpunten
  • reflecties bij veel lichtinval
  • soundbar aan te raden
De tv beschikt over prachtig beeld! Het geluid is oké maar ik zou een externe speakerset/soundbar aanraden. WebOS zorg voor een fijne intuïtieve bediening en is lekker vlot. De tv komt het meest tot zijn recht in een verduisterde ruimte. Overdag, wanneer er veel licht op het scherm valt, zijn vrij veel reflecties te zien. Door het slanke ontwerp past hij goed in iedere ruimte.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw wat een prachtig apparaat
 | 28-10-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Menu
  • Minpunten
  • Geen
Van een 42” plasma overgestapt naar dit 65” oled beest en wat een prachtig beeld. Zwart is ook echt zwart zoals voorheen bij een plasma. Wat mij opvalt is dat de geluidskwaliteit echt goed is, het lijkt redelijk surround wat eruit komt. Ik heb op dit moment mijn surround system nog niet aangesloten maar twijfel door de goede kwaliteit of ik het zo laat. De afstandsbediening is echt goed, het aanwijspuntje werkt als een trein, in het begin even wennen maar na 1 dag in gebruik echt top! De handige netflix knop is top voor mijn vriendin, als ook het hele besturingsmenu is duidelijk en eenvoudig in gebruik. Deze tv is echt een aanrader, aanschafprijs was hoor maar geniet er deste meer van! Prachtige aankoop
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste electronica aankoop in jaren
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Geen last van spiegeling
  • Minpunten
  • Andere tv's zijn nooit meer fijn om naar te kijken
We komen vanaf een 42 inch Philips Ambilight. Die voldeed prima voor ons, maar we wilden graag een maatje groter. Of een paar. De LG OLED65CX6LA heeft ten eerste sublieme beeldkwaliteit. We waren vanwege andere reviews bang dat de helderheid niet voldoende zou zijn en dat de spiegeling van het scherm heftig zou zijn. Van allebei hebben we absoluut geen last - we hebben amper spiegeling (terwijl we een hele muur aan ramen hebben) en de helderheid is altijd minstens voldoende. Qua geluid zijn we ook dik tevreden. Er komt goed geluid uit, wat vooral bij muziek uitstekend klinkt. We merken soms dat de audio plots verandert, dit komt waarschijnlijk door de AI audio instelling. Dit is niet altijd heel fijn, maar verder is de kwaliteit prima. Maar we gaan toch binnenkort maaar een Sonos Arc aanschaffen (kom maar door met die aanbieding, @PlatteTV!). Nadeel: overal waar je nu komt zijn de tv\'s nu slecht en klein.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 24-10-2020
Prachtig beeld!
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige televisie met prachtig beeld
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruik
Na onderzoek gekozen voor deze televisie. Televisie heeft een prachtig beeld en is mooi van design.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Dit is echt genieten!
 | 23-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • De vele apps en andere mogelijkheden
  • Service Plattetv.nl
  • Minpunten
  • Prijs? (iedereen wil voor een dubbeltje op de 1e rang zitten)
Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Je bent ook zo aan de grote van de tv gewend en je zit dan bijna in de film. De kwaliteit van het scherm is top, zeker bij 4k. De service van Plattetv.nl is ook helemaal top.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top tv met goed geluid
 | 21-10-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
  • Mooie tv
Mooie TV en top beeld
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastiche TV
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Al jaren LG als favoriete TV. Nu de keuze gemaakt voor een nieuwe LG OLED65CX6LA. De 55 inch Oled van LG naar de slaapkamer verhuisd. De beeldkwaliteit van de 65 is zeer goed. Tevens het geluid van de TV is zeer goed te noemen. Ook wanneer de tv tegen de muur geplaatst is. Kortom een heel fijne tv voor een goede prijs.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtig toestel
 | 20-10-2020
  • Minpunten
  • geen
Een echte aanrader prachtig helder beeld een voudig te monteren en te bedienen.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super beeld!
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Fijne afmeting
  • Fijne bediening
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Het OLED beeld is supermooi, vooral als je 4k films en series kijkt! De kleuren zijn ook fijn, niet te fel en niet te flets. Een van de betere aankopen die we hebben gedaan. Ik krijg nog wel steeds kriebeltjes als ik kijk hoe dun het scherm is, maar dit zorgt wel voor een topbeeld! De bediening van LG (zowel afstandbediening als het besturingssysteem) is erg fijn. Zeker een aanrader!
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geen Alexa app
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • plaats hdmi aansluitingen
  • remote is wat zwaar
  • voet aan achterzijde erg diep
Ondanks alle marketing uitingen blijkt Alexa en "hoi LG" helemaal niet beschikbaar in de appstore op deze televisie in Nederland. Zoeken middels de spraakbutton levert alleen Youtube resultaten op. Behoorlijk misleidend. Prachtig beeld en geluid ook afdoende. De plaatsing van de HDMI aansluitingen is ronduit vreemd te noemen. Zitten dusdanig ver aan de buitenkant dat de kabels buiten de tv uit steken. Welke designer bedenkt zoiets?? Het netsnoer was in mijn geval meer dan lang genoeg.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch beeld, wat zwart, veel beter dan 4 jaar oude LCD
 | 16-10-2020
  • Pluspunten
  • Contrast / erg diep zwart
  • Handige afstandbediening / tv software
  • kabel geleiding door voet
  • Minpunten
  • losse aansluitbox van samsung (hogere segment) zou mooier zijn naar mijn mening, maar 1 erg dun kabeltje naar TV
(Ik kom van een 48HU7500 Samsung tv (4k LCD) van 4 jaar geleden. ) Ik wilde graag een nieuwe TV in een maatje groter en geschikt voor de nieuwe generatie game consoles (HDMI2.1). Na veel reviews en filmpjes ben ik in de winkels gaan kijken. Ik heb naar Nanoled van LG, de Samsung modellen (in vergelijkbare prijsklasse als deze LG OLED) en deze 55CX gekeken. Ik zag wat blooming effecten op de Nanoled (wit vakje op zwarte achtergrond gaf een hele wittige strook op het scherm, daar zou ik me altijd aan blijven storen. De samsung televisies zijn erg indrukwekked met hun kleuren, maar voor mij kon er niets op tegen het zwart van OLED (Philips en Sony konden er wat mij betreft qua specs/prijs niet tegenop... mogelijk omdat de tv panelen voor deze allemaal van LG komen). Na een paar weken de tv in huis : niet alleen de demo filpmjes in de winkel zijn erg mooi, HD materiaal vanaf de kabel is ook een stap vooruit. Erg blij met de keuze
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top TV
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • Top product
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Geen
In een wordt geweldig na me plasma tv ingeruild nu oled tv geweldig
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Weer genieten van de zeer mooie beeldkwaliteit
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Bediening met 1 afstandsbediening
  • Geringe stroomverbruik
  • Minpunten
  • Voor TVgids informatie 2e afstandsbediening moeten gebruiken
Strakke vormgeving, hoge beeldkwaliteit. Groot aanbod van Apps die standaard op de tv staan . Geluidskwaliteit vind ik persoonlijk wat minder.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De best 4K tv voor je geld!
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Ongelofelijk mooi beeld
  • Met Dolby vision super heldere kleuren
  • Perfect voor gamen. Response time is top!
  • Minpunten
  • Past geen goede soundbar als die op de normale stand staat
  • Moet een en ander aanpassen in instellingen voor goed geluid. Maar daaarn perfect!
Na het overlijden van mijn oude FULLHD LCD scherm toch overgestapt op 4K. en dan ook nog eens OLED. Fantastische TV!
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkelijk een fantastische aankoop
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Waanzinnig beeld
  • Vol handige opties die echt wat toevoegen
  • Enorm plat en bijna randloos
  • Bomvol functies zonder onoverzichtelijk te zijn
  • Geluid uit de TV onverwacht goed
  • Minpunten
  • Geen kunnen ontdekken
Wat een geweldig beeld en schitterende TV vol met functies die ook daadwerkelijk handig zijn en veel worden gebruikt. Ten eerste de omvang, 65" is groot, zeker als de TV uit staat. Het enorm grote zwarte display met nagenoeg geen randen valt op als het niet aan is. Maar eenmaal aan, is het een genot om naar te kijken. Films en series beleef je nog beter, en metname games spelen veel rustiger op dit grote scherm omdat alles veel meer ruimte krijgt. Kleuren zijn waanzinnig, maar als je deze TV overweegt dan heb je allang gelezen waarom dit zo\'n goede TV is. Alle lovende reviews worden wat mij betreft waargemaakt door deze TV. Vergeleken met onze oude LCD Sony is het een wereld van verschil. Functies die ik niet had verwacht dat ik zou waarderen zijn oa. de Smart OS Apps als Netflix, Disney+ en Apple TV. Hiervoor gebruikte we een Apple TV box voor stream content. Deze wordt nu niet meer gebruikt en het is super fijn om alles echt met 1 afstandsbediening te kunnen bedienen. Tweede functie is de mogelijkheid om de receiver via (e)ARC aan te sluiten en te bedienen. Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken en zorgt ervoor dat we voorlopig nog even wachten met het upgraden van onze receiver naar een 4K receiver. Zo hebben we de maximale resolutie van de PS4 Pro direct op de TV en toch zeer goed geluid via de "oude" receiver. En zoals al benoemd, alles bediend via de standaard Magic Remote. Aangezien we het geluid via de receiver en 5.1 speakers afspelen, gebruiken we de interne luidsprekers van de TV niet. Maar het geluid uit de TV is waanzinnig goed. Het gebeurd wel eens dat de receiver niet aan staat en de TV het geluid automatisch over de interne speakers afspeelt. Het is opvallend hoelang het duurt voordat we doorhebben dat het geluid niet uit de externe speakers komt, maar van de TV zelf. Wat in mijn ogen een compliment is hoe goed en duidelijk het geluid direct uit de TV is. Bestellen bij PlatteTV ging werkelijk super, er werd uitgebreid meegedacht en het contact was plezierig.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
is mijn 2 de LG MAAR NOG BETER
 | 14-10-2020
perfectie bestaat niet maar deze komt er dichtbij prijs/ Kwaliteit
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 14-10-2020
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld
 | 13-10-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Zwart is zwart
Super mooi haarscherp beeld en mooie kleuren