U bevindt zich in:
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews

LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 47 reviews
2799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig, schitterende beelden
 | 28-07-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Een afstandsbediening waarmee je alles kan regelen
  • Duidelijk en mooi beeld vanaf de zijkant
  • Dun en zeer plat
  • Minpunten
  • Sonos is het geluid niet met de afstandsbefienjng mogelijk
een parel in de kamer, mooie beelden en een gemakkelijke bediening met veel keuzes. Het mooie bij films die zich in het donker afspelen dat je toch een duidelijk beeld heb.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend
 | 28-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening gemak
Tv keurig op tijd geleverd en zelf opgehangen en geïnstalleerd . Zeer mooi beeld of je in de bioscoop zit. Kortom uiterst te vreden.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
wat een geweldige tv
 | 25-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
in 1 woord waanzinnig echt geweldig
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede allrounder, maar motion handling niet optimaal
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Future proof
  • Bijna natuurgetrouwe kleuren
  • Upscaling
  • Gaming mogelijkheden
  • Minpunten
  • Motion handling bij 24fps beelden
  • Scherm wiebelt bij aanraking
Zeer fraai uitziende tv. Kleuren zijn redelijk natuurgetrouw, misschien iets teveel saturatie echter is dit niet storend en bijna niet met het blote oog te zien. Voor gaming is het toestel perfect en ook klaar voor next gen consoles. Bediening is erg intuïtief. Voor series en films scoort de tv voor mij persoonlijk matig. Ik ben erg gevoelig voor stotterende beelden welke anderen misschien niet opvallen, ik merk dat dit bij alle 24fps beelden aanwezig is. Het heeft me een hele tijd gekost dit te minimaliseren. Hierbij moet ik aangegeven dat ik voorheen een plasma had waarbij motion handling eigenlijk perfect was.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie tv
 | 22-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid.
  • hard genoeg, maar voor mij niet aangenaam
  • nu staat hij op stand muziek, dat gaat wel
ik kan niet goed het geluid vinden dat bij mij past. ik vind de meeste mogelijkheden te schel. ik gebruik nu de instelling muziek of standaard.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv van goede kwaliteit.
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Bediening
Goede aanrader , mooi beeld en goed geluid.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top product!
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Perfect beeld
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig product in jullie assortiment !
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Optimale beeldkwaliteit
  • Schitterend geluid
  • Past in ieder interieur
Optimale beeldkwaliteit . Schitterend geluid. Prachtig "schilderij" aan de muur. Zeer ervaren monteur heeft op plezierige wijze uitleg gegeven over de wonderlijke wereld van de smart TV
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart ( prachtig )
  • Plat
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geen anti reflectielaag ( bij daglicht veel zon veel weerspiegelingen te zien )
  • Zwaar
Mooie tv, zeker icm een surround set!
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv maar dan wel icm soundbar
 | 03-07-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • beeld kleuren
  • beeld helderheid
  • Ideaal voor gamen
  • Minpunten
  • ophang punten zitten laag
Ongelofelijk mooi beeld. Mooi platte tv en dunne randen. Ophangen moet wel echt met twee mensen. Verder was de installatie erg makkelijk. En zeker de moeite waard!
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 02-07-2020
  • Pluspunten
  • Diep zwarte beelden
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Plaatsen van de TV op de voet
  • Geen bluetooth connectie met Sennheiser hoofdtelefoon mogelijk
Een andere manier van TV kijken met mooie diep zwarte beelden
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Unieke beeldkwaliteit en niet te groot (48" OLED)
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • geweldig beeld
  • prima af te stellen op persoonlijke wensen
  • perfect geluid
  • maakt één geheel met aangesloten apparatuur
  • Minpunten
  • veel instel mogelijkheden dus even zoeken naar het beste resultaat.
geweldige TV met oneindig veel instel- en aansluit mogelijkheden.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een waanzinnige beleving
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Contrastrijk beeld
  • Zwartweergave
  • WebOS besturingssysteem
  • Vormgeving
  • Uitgebreide technologie ondersteuning
  • Minpunten
  • Ophangen met 2 man vereist
  • Snoer lengte stroomkabel (kort)
Na reeds een aantal jaren een mooie 65 inch TV aan de muur gehad te hebben, begon het weer te kriebelen om iets nieuws uit te zoeken. De technologieën en mogelijkheden qua beeld hebben zich afgelopen jaren gigantisch ontwikkeld waardoor de overstap na 5 jaar inmiddels echt weer de moeite waard is. Denk aan technologieën als HDR, Dolby Vision, HDMI 2.1, E-ARC met ondersteuning voor het doorsturen van Dolby Atmos maar ook nieuwe technologieën die het spelen van games verbeteren als VRR, G-Sync en 120frames refresh rate. Al met al een flink wensenlijstje opgebouwd waarin eigenlijk allen LG aan alle mogelijkheden voldoet. Met name de ondersteuning van HDMI 2.1 is in de markt nog niet goed doorgevoerd, LG heeft echter 4 HDMI 2.1 poorten op deze LG CX toegepast met 40Gbit aan bandbreedte, voldoende om met maximale kwaliteit het 10-bit paneel te voorzien van de mooiste kleurweergave met de beste frame rates. (Alleen voor 12-bit panelen en 8K is de volledige 48Gbit aan HDMI bandbreedte vereist). Gisteravond de eerste 4K HDR, Dolby Vision film gekeken icm een Sonos Arc voor de Dolby Atmos sound ervaring. Wat een waanzinnige beleving. De kleurweergave en het contrast zijn fantastisch en maken de beeldweergave zeer realistisch. De beeldkwaliteit zelf is boterzacht, geen haperingen of lag bij een snelle scène, zwart weergave icm contrast van Oled is uitstekend. Wat een verschil met mijn Philips high end LED tv van 5 jaar terug. Geloof me als ik zeg dat Oled op dit moment de beste weergave biedt. Tijdens mijn zoektocht heb ik ook 4K en 8K QLED bekeken maar de beeldkwaliteit van deze LG levert een scherper en contrastrijker beeld op icm alle benodigdheden qua aansluitingen en mogelijkheden. De LG CX Oled is dan ook een echte aanrader voor iedereen die de beste weergave en ervaring zoekt als het gaat om beeldkwaliteit.
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar het beeld is echt uitzonderlijk goed. De vormgeving is prachtig. Het geluid is zoals je bij zo’n platte tv mag verwachten, goed, maar niet geweldig. Met een soundbar zal dat wel een stuk beter zijn. Absoluut een tv die ik zou aanraden, beter dan de C9. De service van platte tv was uitstekend!!
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tjakka wst een beeld
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Design
  • Features
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan wat betervin prijsklasse
Sinds 1 week in bezit van dit toestel, wat een feest! Komende vanaf een nanocell lg 49 inch is dit een hele verbetering. Beeld is heel helder en mooi, tot op detail. Prachtig design. Geluid is voor dit type redelijk, aangesloten op HK soundbar. Wat een prachtige combi! En wat een geluid! Is u op zoek naar een oled in deze prijsklasse niet langer zoeken.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top oled
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen ondekt
Wat een prachtige oled televisie! Vandaag geleverd. Het aanbrengen v d voet was nog wel een dingetje voor ons, maar toch goed gelukt. De oled geeft prachtig beeld, is supersnel en heeft een strak design. Installatie ging eenvoudig en snel. Wat een genot om naar te kijken. We hadden een LG 49 inch 4 k UHD nano led en nu toch de overstap gewaagd naar een 55 inch oled. Geen seconde spit van. Overweegt u een oled tv dan kan ik u deze LG warm aanbevelen!
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld en zeer goed geluid
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Contrast
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Beeld is erg mooi en zelfs in een lichte kamer heb je zeer goed beeld. Bediening is iets waar je mee bezig moet zijn om te weten waar wat zit en heb je snel onder controle. Geluid is prima voor een smart tv.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben erg blij met de tv
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Gemakkelijke bediening
Blij met de overstap van 4K naar oled
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit voor een platte TV
  • Bedieningsgemak
  • Overzichtelijk menu
  • Strakke vormgeving
  • Minpunten
  • Kan geen universeel Bluetooth toetsenbord gebruiken
Na veel wikken en wegen, hebben wij eindelijk onze Panasonic plasma tv 42 inch omgeruild voor de LG OLED 65CX6LA. Dat leek me in eerste instantie erg groot maar eenmaal thuis een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad. De beeldkwaliteit is perfect met subtiele kleuren, mooier dan de spectaculaire demonstratie stand in de winkels. De kwaliteit van het geluid is goed voor een platte TV. Voor filmbeleving is een aparte geluids-set of soundbar aan te bevelen. Bediening van het apparaat met de Magic remote aanwijzer was even wennen, maar daarna werkt het (na het aanpassen van de reactiesnelheid)heel makkelijk en intuïtief. Afspelen van eigen films vanaf NAS en USB-stick werken snel en soepel. Apps als YouTube, Facebook, en natuurlijk de diverse streamingdiensten o.a. Netflix, Disney &, Prime video zijn al in het makkelijk aanpasbare Home-menu geïnstalleerd. LG heeft ook nog een uitgebreide appstore maar daar ben ik nog niet aan toegekomen. De service van Platte TV zowel aanschaf advies, als de bezorging, installatie en uitleg thuis uitstekend. Kortom ik beveel deze TV en winkel van harte aan.
LG OLED65CX6LA (2020) Reviews
LG OLED65CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Snelle reacties op mail en chat
  • Afspraken worden nagekomen
Mooie strakke TV gekocht bij Platte TV. Erg goede contacten snel en altijd vriendelijk. Snelle reacties en iedere afspraak is nagekomen. In een woord TOP