UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
LG OLED65C9 Reviews

LG OLED65C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 311 reviews
2299,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED en 4k is gewoon subliem
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • 4k én OLED is een geweldige combinatie
  • Bediening met de afstandbediening
  • Snelheid van ingebouwde computer
  • Apple Airplay standaard ingebouwd
  • Snelle WiFi verbinding
  • Minpunten
  • Ik hoor slechte verhalen over software updates
  • Het geluid is zo goed dat mijn 5.1 set eigenlijk niet meer hard nodig is
Mijn oude tv was nog helemaal fantastisch, zeker voor een ouderwetse LED-tv met meerdere dimming zones en allerlei features die prima voldeden. Helaas was het maar een full-HD (1080p) tv, en de content is tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar (zelfs op Youtube) als 4k beeld. Dus het werd tijd voor iets nieuws. OLED is met name verrassend indrukwekkend, en niet te vergelijken met QLED; die laatste is gewoon inferieur. Voor deze prijs en deze hoge kwaliteit is dit een aankoop waar ik absoluut geen spijt van heb of krijg!
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze tv overtreft onze verwachting.
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Lijkt haast 3D
Superscherp beeld. Lijkt haast 3D. Deze tv overtreft onze verwachting. Mooi Design
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv aangeschaft als vervanger voor de LG OLED55, deze was nog geen jaar oud, maar ik wilde toch iets groters. Tot nu toe nog geen dag spijt gehad. Wat een schitterend beeld, elke dag weer genieten.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kadootje aan mijzelf.
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menu
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Wel wat beeldreflectie.
Mooie tv. Aansluiten 10 minuten. Alles werkt. Updates komen vanzelf. Menustructuur makkelijk te begrijpen.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed geholpen bij platte tv.nl
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Alles wat wij zoeken in een tv
  • Minpunten
  • Niet
De LG oled 55 c9 is een prachtig toestel, die onze verwachting heeft overtroffen
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld, de wereld komt zo werkelijk je huis binnen
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Van tv met de muisfunctie naar scroller
Geweldig, beste aankoop in corona-tijd. Waar wij niet weg kunnen, brengen we de wereld scherp en helder naar ons toe. Elke dag verrassen we ons weer over de beeldkwaliteit
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De ultieme tv voor de kritische kijker!
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Dunne rand
  • Makkelijk menu
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Na lange zoektocht zocht ik een tv om mijn Panasonic neoplasma te vervangen. Ik zocht een tv welke ik kon kalibreren. Vond altijd de lcd en oled vaak niet mooi genoeg om mijn geliefde plasma te vervangen met zijn prachtige natuurlijke weergave. Na vele reviews gelezen te hebben gekozen voor de LG C9. En erg blij mee. Prachtig diep zwart en natuurlijke weergave. Ik gebruik de Dolby Vision modus omdat ik alles via de Apple TV doet en deze zelf aangeeft dat dit de beste modus is. De weergave is prachtig natuurlijk, niet overdreven scherp.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Maakt alle verwachtingen 100% waar!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Ik ga hier heel kort over zijn! Deze TV maakt alle verwachtingen en recensies waar die er te lezen zijn. Zeker als je de verhouding prijs/kwaliteit pakt. Het design is geweldig, de kwaliteit van het beeld is genieten en het gebruiksgemak om te switchen tussen apps en televisies is heerlijk. Even wennen is het gebruik van de afstandsbediening, die fungeert als muis/toverstok om de verschillende functies te bedienen op de TV. Enige minpunt dat ik heb, en dat is eigenlijk onterecht, is het geluid. Dit is ook niet waar je de aankoop van een TV op baseert. Soundbar er bij en je hebt een waar thuis bioscoop. Grappig is wel dat zodra je muziek luistert via Spotify het geluid van de TV zich \'\'aanpast\'\'
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Maakt alle verwachtingen 100% waar!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Apps
  • Design
De kwaliteit van het scherm is echt fantastisch. De apps voor onder andere Videoland Netflix werken heel makkelijk. Het geluid is heel erg goed. Al met al een aanwinst voor de kamer
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Tv
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • perfecte beelkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • mooi design
  • Minpunten
  • geen
Een fantastische Tv met vele mogelijkheden alle apps die werken prima ! spraakbesturing
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte Tv ik ben er heel blij mee uitstekende beeldkwaliteit
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • vriendelijk personeel
  • niks op aan te merken op deze tv
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Ik had voorheen een een Samsung curved led tv die 7 jaar oud was het toestel was ik nog wel tevreden mee was al wel 4 k maar had nog nog geen HDR ! Ik ben nou heel tevreden met de nieuwe Oled tv LG OLED55C9 en de beeld kwaliteit is super !
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Schitterende TV, elke euro waard!
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid (voor een interne speaker)
  • WEBOS werkt perfect
Na veel wikken en wegen, surfen op internet en reviews lezen en kijken kwam ik uit op de OLED TV\'s van LG. Ik wilde eerst voor de C8 serie gaan, maar via PlatteTV.nl kreeg ik een mooie deal voor de C9. Na een prima contact en een snelle levering, kon ik de TV snel in gebruik nemen., Het installeren van de voet was nog wat ingewikkeld en het zetten van de TV moest met z\'n tweeën. Verder is het een kwestie van plug en play. Ook ruim mogelijkheden om instellingen naar jouw hand te zetten met het prima werkend webOS. Netflix, Disney+ maar ook films van een externe harde schijf.... alles werkt moeiteloos en perfect!! Voor mij jammer dat T-mobile (nog) niet goed werkt met LG, waardoor ik nog een extra afstandsbediening nodig heb. Ik zit zo\'n 5 meter van mijn TV en dan is 65" echt perfect. Ik ben blij dat ik voor dit formaat heb gekozen.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooie tv
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Kijk afstand is 3 meter maar kijkt prins
  • Minpunten
  • Zappen via het ziggo kastje kan niet via de ab van lg
Overgestapt van 55 inch naar deze prachtige 65 inch tv. Hij heeft 1 dag op de voet gestaan en uiteindelijk zoals het hoort opgehangen aan de muur. Dan komt de tv beter tot zijn recht.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Ingebouwde functionaliteiten
  • Appwinkel
  • Minpunten
  • Handmatige installatie van voet
Mooie televisie. Enkel geluid is iets minder maar dat is natuurlijk de keuze die je maakt omdat je een eigen home cinema set hebt. LG heeft ook de OLED55W9 of OLED55E9 met beter geluid/losse soundbar. Toch doet het zeker niet onder voor de vergelijkbare modellen en heb je veel instelmogelijkheden. Met Bluetooth kan je ook gemakkelijk een hoofdtelefoon verbinden. De bediening met de magic remote (een soort muis) is prachtig. Ook de knoppen "Netflix" en "Prime" zijn geweldig, vooral voor mijn ouders die wat minder handig zijn. Met een druk op de knop start Netflix dan. Instellen gaat ook prima met de handige wizard. Top TV!
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
wat een fantastisch beeld.
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • aansluitmogelijkheden
  • bedienigs gemak
  • vorm
  • voorbereid op toekomst (hdmi 2.1)
  • Minpunten
  • geen
Wat een plaatje! Zowel uitgeschakeld als ingeschakeld. Het beeld is werkelijk duizelingwekkend. Mooie diepe kleuren, zwart is ook zwart, helder en sprankelend. Vloeiende beelden ook bij snelle bewegingen (sport, games). Het geluid komt uit mijn stereo installatie ( tv is voor beeld, geluidinstallatie is voor gekuid). Dit is waar voir je geld (inderdaad wel een hoop geld).
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv met uitstekend beeldkwaliteit
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie tv die beschikt over een erg mooie beeldkwaliteit. Vooral in dolby vision en andere 4K weergave ziet er mooi uit. Formaat was voor mij top. Geluid is naar verwachting prima. Als je beter geluid wilt dan is een soundbar altijd een goed oplossing. Daarnaast is de bediening ook makkelijk en de afstandbediening werd automatisch gekoppeld aan de mediaboxnext van ziggo
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor prima prijs.
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Geluid boven verwachting
  • Magic remote
  • Aangename prijs
  • Minpunten
  • Uitpakken kan niet in je eentje..
  • Erg verslavend.
  • Je gaat alles uit je collectie opnieuw bekijken.
Twee jaar met een goedkope LED, weinig klachten, en dan dit. Alsof je voor het eerst TV kijkt. Wat een beeldkwaliteit. Scherp, contrastrijk, spetterende kleuren. Erg verslavend.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super top deze tv
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • makkelijk te installeren
Een zeer makkelijk te installeren en te bouwen product kijkt heerlijk weg super lekker geluid voor een televisie ik kan niet anders zeggen dan top heb ook me laptop eraan gehad werkt als een tierelier fantastische om ook op te gamen en maakt niet uit wat voor soort games teven tv kijken is weer een genot geworden laat staan films hahahaha nee echt een super heerlijke tv :) Dank jullie wel bij platte tv voor de mooie deal die ik erop heb gekregen en de klant vriendelijkheid is ook super goed.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele goeie OLED met strak design
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie oled
  • Snel
  • Niet duur voor OLED
Ik heb de tv nu een poar weken. Hij werkt snel en ziet er mooi uit. De donkere beelden zijn fantastisch. Ik gebruik niet de ingebouwde speakers dus ik kan niks daarover zeggen Ik gebruik ook de lg thinkq app om de tv te bedienen