TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews

LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 107 reviews
1649,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een super tv
 | 18-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldscherm
  • instelmogelijkheden
  • goede bluetooth instelling met Sonos
  • hangt als schilderij aan muur
  • Minpunten
  • geen
  • in begin even zoeken
  • geen, geeft perfecte muziek
  • geen
  • gevaar dat je te veel tv kijkt
Na veel twijfel en vergelijken toch de OLED65GX6LA gekocht. Super goede deal met een super goed toestel wat eenvoudig te installeren en bedienen is en daarna genieten ven een SUPER mooi beeld.
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
deze overtrof onze verwachtingen.
 | 18-02-2021
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld.
  • Fijn en snel besturingssysteem.
  • Prachtig strak tegen de wand.
  • Minpunten
  • Spiegeld beeld overdag, kan soms irritant zijn.
Geweldige tv. Prachtig design en prachtig beeld. Geluid heb ik via een soundbar, dus dat kan ik niet beoordelen. Het beeld spiegelt wel overdag met lichtinval, dus voor mensen die overdag tv kijken punt van aandacht.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige stijlvolle tv die strak aan de muur hangt.
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Snelle software
  • Diepe kleuren en echt zwart
  • Strak en dun
  • Plat tegen de muur
  • Minpunten
  • Beeld kan reflecteren met zon
  • Geluid is oke
Ik was al enige tijd op zoek naar een OLED tv die strak tegen de muur kan hangen zonder tussenruimte. Dit was het product wat ik zocht. Beeld is prachtig en de OS werkt heel snel en prettig. Ik wil wel de tip meegeven aan mensen die in een lichte kamer tv kijken dat het beeld best wel wat kan reflecteren, dus dan is QLED misschien een betere optie. Ook is het geluid niet heel geweldig, maar ik heb een soundbar dus dat is voor mij geen probleem.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
WOW!!! Ik raak niet uitgekeken....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Algemene werking
  • Compleet met beugel voor zeer vlakke wandmontage
  • Minpunten
  • Spiegeling en reflectie
Een mooi design en supermooie aanwinst voor aan de wand. Het beeld is prachtig. Mooi detail, veel instelmogelijkheden, mooi contrast en zelfs ISF calibratie standen day&night. Het geluid is voor zo\'n platte tv best goed te noemen. De bediening is super en Webos heeft de meest gebruikte apps in het portfolio.
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik raak niet uitgekeken....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Algemene werking
  • Compleet met beugel
  • Minpunten
  • Spiegeling en reflectie
Een mooi design en supermooie aanwinst voor aan de wand. Het beeld is prachtig. Mooi detail, veel instelmogelijkheden, mooi contrast en zelfs ISF calibratie standen day&night. Het geluid is voor zo\'n platte tv best goed te noemen. De bediening is super en Webos heeft de meest gebruikte apps in het portfolio.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top Tv qua mogelijkheden en ....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Bediening
  • Beeld
  • In gebruikname
  • Airplay e.d.
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe.
Na jaren fervent Samsung led kijker nu toch maar eens overgestapt op LG Oled. Tot nu toe zeer te spreken, wel nog even zoeken naar de juiste instellingen. Maar gaat ongetwijfeld goed komen, en kan iedereen de Tv aanbevelen.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Topservice
  • Mooi design
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Nog niet tegengekomen
Geweldige service, binnen een dag geregeld en thuisbezorgd. Beeld is fantastisch, met name in Ultra HD. Bediening werkt vlekkeloos en ook qua design een absolute aanwinst. Zal al mijn vrienden en familie Platte TV aanraden!
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv, echte bioscoop ervaring in huis.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Looks
  • Minpunten
  • Stroom kabel is niet uitneembaar
Deze LG is qua beeld, geluid en looks een echte bioscoop ervaring in huis. Ik heb alleen 1 minpunt: De stroom kabel is niet uitneembaar + de stekker is gemonteerd net een hoek van 90 graden, hierdoor kan de stekker niet door mijn kabelgoot heen die in de muur ja gefreesd helaas.
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • zwart = zwart
  • Vlak tegen de muur door ingebouwde beugel
  • Lekker groot
  • Minpunten
  • geen kunnen ontdekken
Deze televisie en de soundbar Sonos Arc eind November prima geïnstalleerd door monteur Danny Sinds die tijd genieten we iedere dag van deze fantastische producten
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg fijne TV met superkwaliteit beeldscherm.
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Mooie afwerking lijst
  • Minpunten
  • Standaard geluid uit tv is een beetje blikkerig
Super simpel in gebruik. Op de juiste hoogte hangen even puzzelen maar met de meegeleverd muurbeugel is dit vrij snel geregeld.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
simpelweg prachtig!
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • kleuren
  • bevestiging
  • handleiding
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ontzettend hoogwaardige kwaliteits tv
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • HDMI 2.1
  • Dolby Vision / Atmos
  • Superstrak op de muur
  • Fijn OS
Deze tv is momenteel 1 van de beste keuzes. Qua specificaties staat deze tv aan de top binnen zijn prijsklasse en dit is terug te zien in de kijkervaring
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Het beste wat je op het moment kan kopen
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Oled
  • Gallery Mode
  • Ophangbeugel - strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Schroeven ophangbeugel
Geweldig mooie TV. Voor deze TV uiteindelijk gekozen omdat die overal ontzettend goed uit de test komt. (Best getest door de Consumentenbond bijvoorbeeld). Volledige toekomst bestendig met 4k 120FPS. Nu alleen nog wachten op de nieuwe gen console. Over de geluidskwaliteit van de TV ben ik aangenaam verrast, voor een dunne TV weten ze een mooi ruimtelijk geluid te produceren. De gallery mode op de TV was een belangrijke eigenschap voor mij, ik wilde namelijk een TV die niet alleen een groot zwart vlak is hij uit staat. Ten opzichte van bijvoorbeeld Samsung The Frame is de functionaliteit minder uitgebreid, maar de beeldkwaliteit maakt dat volledig goed! Van deze TV ga je zeker geen spijt krijgen! Let op dat je bij het ophangen van de TV wel de gaten diepgenoeg boort. Eén van de gaten had ik net niet diep genoeg geboord (zie online handleiding), waardoor één bout afbrak.
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk plat tegen de muur, strak vormgegeven
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Strak aan de muur
  • Mooi beeld
  • Fantastische remote
  • Minpunten
  • Ik had een gat in de muur geboord voor mijn vorige tv, het was nog lastig om de kabels er doorheen te krijgen
Ik ben blij dat ik voor de gallery versie ben gegaan. Het kost iets meer, maar hij hangt lekker strak aan de muur! Het was wel even lastig om de kabels weg te werken, maar het is gelukt :)
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Best television I\'ve ever had
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Unbelievable picture
  • Great sound
  • Mounts perfectly flush against the wall
  • Very easy to hang (wall bracket is included)
  • Has all the apps i need
  • Minpunten
  • The price is quite high but that is because it is a top quality television
This TV did something that no other TV i\'ve bought has ever done. It met all of my expectations!
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Na twee maanden bevalt de tv geweldig
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • geluid
  • Minpunten
  • geen schriftelijk beschrijving
  • externe soundbar aansluiten ??
nu wij de apps die wij gebruiken ook begrijpen is het een geweldige tv, we moeten nog veel uitproberen wat de mogelijkheden zijn.
LG OLED55GX6LA (2020) Reviews
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Echt plat
  • Prachtig beeld
  • Goede ophangbeugel
  • Minpunten
  • veel knoppen op de afstandbediening
  • Zappen zou sneller mogen
Geweldige tv. Super beeld met vele mogelijkheden. Nog even wennen aan de afstandbediening.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv Mooi ook om te zien.
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Verassend mooi beeld en zeker geluid.
LG OLED55GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak en fantastisch beeld
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en instellingsmogelijkheden
  • Geluid en instellingsmogelijkheden
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Geen
Ben van Samsung 4K led overgestapt naar 4 K oled.Het beeld is fenomenaal,zo scherp en strak.Zwart is echt zwart en wit is ook echt wit.Het is een verschil van dag en nacht t.o.v. led of qled van Samsung.(gezien bij een kennis)Het geluid is goed,maar voor mij van minder belang,aangezien ik het geluid via mijn Onkyo surround 7.1 installatie speel..De mogelijkheden om beeld en geluid naar persoonlijke smaak in te stellen zijn legio.Als sport en film liefhebber heb ik geen betere keus kunnen maken. Het is een prijzig apparaat,maar dan heb je ook wat