TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews

LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 476 reviews
1088,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv verkocht door een super bedrijf
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld super
  • Model gestroomlijnd
  • Magic remote helemaal top
  • Platte tv.nl geweldig
  • Minpunten
  • Geen
Ben lang aan het dubben geweest om deze aankoop te doen, is toch best een behoorlijk bedrag. Ik had een LG Nano 816, de 49 inch. Na korte tijd ging ik me ergeren aan het backlight bleeding. Maar mede door een super inruilprijs ben ik uiteindelijk overstag gegaan voor de LG Oled cx in de maat 48 inch. Ook gelijk het totale pakket erbij gekocht. De tv is vakkundig opgehangen aan een beugel van Vögel en keurig geïnstalleerd. Mijn ervaring met Platte tv.nl is alleen maar positief. Ook de geduldige Daniël (de verkoper die ik regelmatig aan de telefoon had) helemaal super. En natuurlijk de tv...super beeld en zeker geen spijt van, een totaal andere kijk ervaring dan voorheen, veel beter.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met onze tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Heel scherp beeld
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijke bediening
Zeer tevreden. Erg mooi beeld. Ontwerp van de tv is super strak.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De beste 55 inch OLED tv van 2020
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Interface
  • Alle mogelijkheden van AirPlay 2 tot customizable interface
  • Beeldkwaliteit
  • Ontwerp
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Gebruikersvriendelijke interface en snelle processor in combo met het prachtige en ultra dunne OLED scherm zorgen voor een top ervaring.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het ultieme beeld op dit moment.
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • beste beeld van dit moment
  • UHD (4K) HDR is fantastisch
  • zwart = zwart
  • 120Hz! Zeer soepel beeld als je input ook 120Hz is.
  • Ook uit is het een mooie tv.
  • Minpunten
  • niet heel goed in veel omgevingslicht (zonlicht)
  • geluid niet fantastisch (maar kom op, dat regel je los van de tv)
  • OLED slijt, brandt in, maar gelukkig niet snel
  • Smart-gedeelte TV wil data buiten de EU sturen
Verschrikkelijk... door deze TV wil ik alleen nog maar UHD HDR beeldmateriaal kijken! Voor deze tv leek dat me onzin, maar dat is het absoluut niet. Wat een fantastisch beeld geeft deze OLED tv van LG. Het is op dit moment het beste beeld wat je (betaalbaar) in huis kan halen. Totdat microled gemeengoed wordt, is deze TV niet te verslaan. Wauw! Nou kom ik van een 32 inch LCD tv, dus het is sowieso een flinke upgrade, maar ik ben blij met de gemaakte keuze. De momenteel gesloten bioscopen kan ik nu iets beter missen. Het geluid van de tv zelf is nou niet bepaald denderend te noemen, maar met zo\'n tv zorg je natuurlijk ook voor een aparte geluidsinstallatie (alhoewel mijn huidige soundbar ook niet fantastisch is). Ik overweeg oprecht de 48 inch variant van deze tv als pc monitor aan te schaffen. Het is een veelzijdig apparaat en momenteel dé heilige graal voor film-, foto- en gameliefhebbers!
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden, ook met de service van PLatteTV!
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • lage inputlag voor gaming
  • apps werken snel
  • voor iedere omstadigheden aparte beeldinstellingen te creëren
  • super contrast
Zeer mooi beeld dat de verwachtingen overtreft. Bedieningsgemak is ook goed.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met superieur beeld
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • mooie vorm
Zeer tevreden. Enige probleem is dat het volume van de aangesloten Denon Receiver niet op het TV scherm wordt weer gegeven. We zoeken nog naar een oplossing.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantastische tv!
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • internet tv
  • makkelijke installatie en opstart
  • heel grote kijkhoek
  • Minpunten
  • de voet is best diep achter de tv, staat dus wat ver van de muur
  • geen surround geluid
Schitterend beeld, zeer fraaie vormgeving en best goed geluid. 48 inch is voor onze kamer al heel groot, dat was best even wennen, maar het is een fantastische tv. Zeer goede service en levering door Platte TV. Wij zijn erg tevreden!
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV maar met een stevig prijskaartje
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Dun
  • Snelle interface
  • Minpunten
  • Prijs
Na enkele jaren geleden een \'normale\' LG LED TV te hebben gekocht en me dagelijks te hebben moeten ergeren aan de zwartwaarden en \'lichtbalken\' en vlekken van de backlight toch maar een OLED gekocht. TV is super dun, heeft bijna geen rand en is een stuk sneller dan mijn oude TV.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Onderhandeling prijs
  • Supermooie beeld
  • Lg bood perfecte service voor geluid.
  • Snel geleverd
  • Handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Instelling geluid even lastig
Echt een mooi ding. Geluid via arc was even flink prutsen maar werkt helemaal.
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Algemene kwaliteit
  • Super dun scherm
  • Eenvoudige installatie
  • Aansluit mogelijkheden
  • Interactie met andere apparaten
  • Minpunten
  • Geen
Steeds fan geweest van LG, dit is mijn eerste OLED en ben er aangenaam van verrast! De Smart Remote is zeker een plus.
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv!
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk menu
  • Minpunten
  • Het geluid is wat minder
Gekocht voor de ps5 en ben heel erg blij met mijn keuze! Een echte aanrader!
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige mooie tv
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kwaliteit
  • Mooi design
  • Duidelijke interface
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED48CX6LB (2020) Reviews
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Absolute aanrader
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherpe kleuren
  • Vol geluid met diepe lage tonen
  • Simpele en handzame afstandsbediening
  • Echt plat....
  • Minpunten
  • Ziggo on demand start niet altijd gemakkelijk op
  • Soms pas na meerdere pogingen ziggo on demand
Mijn nieuwe LG OLED 55CX 6LA (2020) overtreft werkelijk al mijn verwachtingen. Natuurlijk had ik vooraf de reviews gelezen maar de eerste ervaringen overtroffen deze verwachtingen ruimschoots. Puur kijkgenot en uitermate gemakkelijke bediening. Ook mijn complimenten aan het personeel van Platte TV. Prima vrijblijvend en deskundig advies. Ik ben ook zeer te spreken over de levering en installatie van de tv. De bezorger/ installateur nam alle tijd om het geheel duidelijk toe te lichten. Heel prettige dienstverlening. Dank daarvoor.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een fantastische tv
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld, formule 1 in 4K wauw
  • Superdun scherm
  • Prachtige vormgeving
  • Simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Super beeldweergave, al weer een prima aankoop bij platte tv
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon een super TV
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
De TV voldoet aan alle verwachtingen en was supersnel geleverd.
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige tv met mooi beeld en geluid
 | 01-04-2021
anders altijd Samsung gehad nooit iets anders ne LG ben zeer tevreden over dit merk
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele fijne tv met eenvouudige bediening
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Supef
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Van bestelling met uitleg over het produkt tot levering.....Precies zoals verwacht. Helemaal TOP.
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Levering
  • Installatie
  • Goed produkt
  • Levertijd
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Top
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet boven verwachting goed
 | 31-03-2021
Altijd Samsung gehad nu naar een LG en hij is boven verwachting zeer goed ik kan LG aanbevelen
LG OLED48CX6LB (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Meer dan tevreden over deze tv
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Design
Sinds kort hebben wij deze tv in ons bezit, we vinden hem fantastisch.. Supermooi scherm, lekker formaat en makkelijk te bedienen..