UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
LG 55UM7450 Reviews

LG 55UM7450 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 151 reviews
529,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een dikke aanrader voor een zeer mooie prijs
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Installatie een eitje. Afstelling beeld aangepast conform onze andere LG. Daarna zitten en genieten van een geweldige TV. Wat zeer opvalt is het volle geluid. Echt geen soundbar nodig. Snap niet waarom mensen nog twijfelen. Gewoon doen.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv is van alle gemakken voorzien
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit voor weinig
  • Alle nieuwste apps zijn beschikbaar
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen min punten.
Prima tv, beeld is kraak helder. Geluid : na wat afstellen in de interne EQ is het prima voor tv kijken. Voor het kijken van films heb je wel wat extra\'s nodig qua geluid. Maar al met al dit is waar voor je geld.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv is van alle gemakken voorzien
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit voor weinig
  • Alle nieuwste apps zijn beschikbaar
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen min punten.
Prima tv, beeld is kraak helder. Geluid : na wat afstellen in de interne EQ is het prima voor tv kijken. Voor het kijken van films heb je wel wat extra\'s nodig qua geluid. Maar al met al dit is waar voor je geld.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-30 5,8 / 10
valt erg tegen
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • geen gebruikershandleiding
  • je moet het zelf maar uitvinden
  • Geen handleidin Magic remote
Beeld/geluid goed. Gebruikers handleidingen waardeloos. Niet aanwezig.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi beeld en geluid
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Grootte van het scherm
De tv heeft precies de juiste grootte voor ons. Daarnaast zijn het geluid en de beeldkwaliteit zeer goed.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
goede prijs-kwaliteitsverhouding
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • prima afmeting
  • mooie vormgeving
  • goed geluid
  • helder beeld
  • Minpunten
  • zichthoek niet groot
Tv heeft een goed beeld en geluid. De 50 inch afmeting is precies goed voor onze kamer. De zichthoek is echter niet grooot. Als je er te schuin voor zit vervaagd de helderheid iets.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima prijs kwaliteit smart tv
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • beedkwaliteit
  • groot bedien gemak
  • Minpunten
  • geluid is redelijk
Zeer goed beeldkwaliteit zeker met HDR en 4K. Heeft een mooie slanke voet om op te staan. Na 1 maand nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima Tv
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goede Prijs
Prima afhandeling, snelle levering en goede prijs.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv met een mooi groot scherm
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Groot beeld
  • Mooie strakke standaard
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
het is een genot om naar dit product te kijken en te luisteren
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld kwalitijd
  • geluidbediening
  • strak ontwerp
  • kleuren heel scherp
voldoet aan de eisen die ik van te voren had en prijstechnisch ook goed is
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV super beeld en gemakkelijk te bedienen
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • groot beeld
  • gemakkelijk te bedienen
  • zeer goed beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid laat wat te wensen over
Prachtige smart tv gemakkelijk te bedienen en beeldkwaliteit is superscherp en groot 1.64 cm een echte aanrader !! geluid is kwalitatief wat minder maar met onze LG surround set is het prima
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Veel voor weinig
 | 23-04-2020
Kortom een zeer goede tv voor de prijs die je betaalt. Goed beeld, geluid en een zeer handige afstandsbediening. Enige minpuny vond ik de bluetooth die niet aansluitbaar is behalve met geluidsapparaten.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Afstandsbediening
Mooie tv gemakkelijke bediening en perfekt beeld
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV met gave afstandsbediening
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening
  • Kijkhoek
  • KPN afstandsbediening niet meer nodig
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden maar misschien dat hij niet 100Hz is maar we missen het niet.
We zochten een leuke UHD TV voor niet al te veel geld. Dat is prima gelukt. Beeld kwaliteit is heel goed. Geluid is zoals je kan verwachten van een platte tv. We hadden deze TV gekozen ook vanwege de afstandsbediening met de pointer (t.o.v. de iets goedkopere LG modellen) maar is het zeker waard. De afstandsbediening is super goed en heel handig. De pointer werkt heel goed en het scrollen en zappen ook. Met andere woorden zeker een aanrader. Contact met de winkel ging heel leuk en goed en TV stond klaar toen ik hem op kwam halen in Naarden. Was niet mijn eerste ervaring hier en wederom weer een goede.
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Kleine kijkhoek en zeer gevoelig voor lichtinval
 | 19-04-2020
Bij avond perfect beeld. Overdag lichtinval weinig van over
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden en vooral lekker groot
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • Niet duur
  • Veel opties en aansluitingen
  • Minpunten
  • Hele lage standaard
  • Zwarte onverlichtige afstandsbediening
Wij zijn erg blij met de TV. We hebben hem gekocht vooral voor de grootte. Beeld is erg mooi. Geluid gaat bij ons over een Denon homecinema set, dus geluid vd tv gebruiken we niet, alhoewel tijdens installeren wel even gehoord en klonk goed. Wij zijn niet meer de jongste generatie, dus het gebruiksgemak en alles wat erop zit is voor ons wat lastiger. Maar onze zonen helpen daar goed bij. Help zelf een standaard gemaakt voor onder de tv, want wij vonden de tv veel te laag. Er kon geen centerspeaker voor staan. Paar wekwn in bezit en erg tevreden. Hopen dat de tv het lang blijft doen.
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg blij met de tv!!!
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Mooi beeld
  • Geluid is goed
  • Mooi formaat
  • Gewoon weg een fijne tv
Erg makkelijk in te stellen als vrouw zijnde. Alles ook makkelijk te vinden, service was top ondanks in deze tijden!
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 12-04-2020
  • Minpunten
  • Geen
Super tv. Super prijs gerelateerd. Super personeel. Winkel een echte aanrader.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel blij met mijn nieuwe tv!
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • AirPlay
  • Kleine rand
  • Minpunten
  • Geen platte tv, aan de achterkant loopt het rond
Het beeld is heel goed en ik heb een Sonos beam erbij dus veel over het geluid kan ik helaas niet zeggen. Het is mooi scherp en reageer snel met AirPlay, ik heb Apple TV niet meer nodig!
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv voor weinig geld
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
Fijne tv, doet alles wat het moet doen. Mooi beeld goed geluid.