U bevindt zich in:
LG 55UM7450 Reviews

LG 55UM7450 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 43 reviews
699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Ik vind het een erg mooie goede tv voor weinig geld
 | 15-11-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed beeld
  • Mooie voet eronder
  • Apps downloaden
  • Minpunten
  • Geluid kwa bass kan beter
Ik ben maar een vrouw alleen en alles is heel simpel en spreekt voor zich met aansluiten en opstarten. Het heeft mooi beeld kortom zeer tevreden ook over de service
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 14-11-2019
Erg tevreden
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele goede aankoop
 | 13-11-2019
Mooie tv Mooi beeld Goede snelle interface
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
de tv is mooi en gemakkelijk in gebruik
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • Minpunten
  • teletexs geen knop op de afstandsbediening
alles doet het goed geluid beeld form
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service en zeer goede televisie
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Geluid voor tv speakers super goed
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede televisie die volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Gebruiks vriendelijk , bediening / installatie wijst zich zelf . Een product dat ik een ieder aan kan raden.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden. Ben heel blij met de nieuwe TV
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Fijne interface, vooral met de bijgeleverde magic remonte.
  • makkelijke aansluiting
  • Goed geluid
  • Beeld kwaliteit
  • Met andere woorden alles is goed.
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi toestel met prima geluid en beeld. Voor ins de eerste smart-tv en het bevalt uitstekend
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service en TV
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke aansluitinh
  • Geluid
  • Mooi duidelijk beeld
  • Alles is perfect
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden. Een mooi toestel met prima geluid en beeld. Voor ins de eerste smart-tv en het bevalt uitstekend.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service en TV
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke aansluitinh
  • Geluid
  • Mooi duidelijk beeld
  • Alles is perfect
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden. Een mooi toestel met prima geluid en beeld. Voor ins de eerste smart-tv en het bevalt uitstekend.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor een concurrerende prijs
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • De printer ab
  • Netflix
  • Optische uitgang voor geluid naar stereo toren
  • Opnemen van programma’s
  • Tv gids en geschikt voor ziggo kaart HD tv
  • Minpunten
  • Geen aan uit knop. Mc blijft in stand by.
Schitterende grote tv. Netflix app ingebouwd en goede WiFi verbinding. Yountube app ook aanwezig. Je kunt streamen met Apple plat naar je tv. Ook kun je opnemen wanneer je er een usb stick in doet. Heel veel plezier van
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service en TV
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke aansluitinh
  • Geluid
  • Mooi duidelijk beeld
  • Alles is perfect
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden. Een mooi toestel met prima geluid en beeld. Voor ins de eerste smart-tv en het bevalt uitstekend.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi beeld en bedieningsgemak zoals we bij LG gewend waren
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
We hebben onze vorige LG (42LB630V) helaas binnen 5 jaar moeten vervangen wegens twee lichtpunten in het beeld (op hol geslagen leds?). De nieuwe LG is groter en heeft het uitstekende en scherp beeld zoals we gewend zijn. De vormgeving is mooi. Hij laat zich op commando aan en uit zetten door google assistant.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Omvang grote
  • makkelijke aansluiteing
  • prijs verhouding
  • Minpunten
  • GEEN
Ik ben zeer tevreden, ik kan het iedereen aanraden, wat een mooi beeld en kwaliteit.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sinds het bezoek van de monteur, een nieuw kastje en kabel perfect!!
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi duidelijk beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Tot nu tot geen
Fijne TV makkelijk te bedienen, goed geluid en beeld
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
een fantastich toestel dat niet zomar in te stellen is en voor digibeten [ouderen] niet makkelijk is om mee om te gaan
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld voor dit geld
  • Uitgebreide aansluitmogelijkheden
  • meegeleverde 'Magic' asft. bed.
  • Minpunten
  • geen papieren handleiding
  • geen gewone afst. bed.
  • te veel handelingen via menus
  • favorieten niet zelf te nummeren
Laten we beginnen met het beeld, kort gezegd \'geweldig\', prijs prestatie voor dit toestel is op en top, een aanrader. Genoeg aansluitingen voor veel randapparatuur. Bediening, het wel jammer dat er geen papieren handleiding bij zat, al was het maar een korte over hoe om te gaan met de afstandsbediening[en]. Daar begint de eerste tekortkoming, er werd uitsluitend een \'Magic\' afstandsbediening bijgeleverd, op zich een mooi ding maar niet iets voor digibeten. Nee een \'gewone\' afstandsbediening was ook mooi geweest, ik moest er een achteraf bestellen, kost maar €7 maar daarom had er ook een best erbij geleverd kunnen worden. Ik heb de verkorte handleiding van LG kunnen downloaden [met overzicht van de \'magic\' en gewone afst. bed.] dus was er wel een begin. Men kan zeggen dat er uitgebreide bedienings software beschikbaar is, maar je moet een laptop oid er naast hebben om dit tegelijk te kunnen lezen [heeeel veel stappen en paginas...] en naar handelen, heen en weer schakelen tussen de instelling van de TV en dit software is ondoenlijk. Het lijkt er op dat je randapparatuur ook via het TV systeem [en {magic?}afstandsbediening] kan bedienen maar tot nu toe is dat niet succesvol verlopen. Een ander voorbeeld: als je de beeld \'helderheid\' wil aanpassen [tussen overdag en \'s avonds] moet je via n menu handelen, gewoon een knop waarmee je door [evt. vooraf in te stellen] settings kan stappen was beter geweest. Ook is het jammer dat je de aangemaakte favorietenlijst van zenders [die heel snel door de toestel gevonden werden] niet op nummer kan instellen, dat je de [bv] 20 zenders op eigen volgorder van 1 tm 20 kan benoemen, nu moet je alsnog weten dat [bv] Canvas 52 is. Kort gezegd een fantastich toestel dat niet zomar in te stellen is en voor digibeten [ouderen] niet makkelijk is om mee om te gaan.
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ben heel blij met de nieuwe tv
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • grootbeeld
  • mooie kleuren
  • duidelijk beeld
  • vriendelijk in gebruik
  • een aanrader
Beeld en geluid zijn prima, ook de bediening is goed
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima toestel
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooie tv vormgeving goed
  • Prima geluid meerdere mogelijkheden
  • Beeld kleuren meerder mogelijkheden
  • Minpunten
  • Grotere kijkhoek geeft licht beeld
Een grotere kijkhoek maakt het beeld licht
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie vormgegeven televisie makelijk hanteerbaarivm ophangen
 | 26-10-2019
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 23-10-2019
Perfect voor die prijs
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Tv gids kpn laad niet op de tv zelf, moet via andere afstandsbediening
LG 55UM7450 Reviews
LG 55UM7450 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwalitatief goed product
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen Disney+
Goede tv, met uitzonderlijk bedieningsgemak.