TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG 32LM6300 Reviews

LG 32LM6300 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 126 reviews
266,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV met een eenvoudig en duidelijk menu
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Fraaie vormgeving
  • handig gebruiksmenu
  • goed beeld
  • Minpunten
  • niets
Mooie compacte TV, goed beeld, handig en eenvoudig installatie menu. Goed menu voor het opzoeken van de app\'s en voor het gebruik vaan de app\'s.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie complete slaapkamer tv
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Ondersteund disney plus
  • Minpunten
  • Geluid is niet zuiver
Ik was opzoek naar 2 tv\'s voor op de slaapkamer van de kinderen 1 die ook disneyplus ondersteund, deze heeft dat makkelijk via een app en niet via een streaming super makkelijk te bedienen voor de kids en hij is betaalbaar
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Voldoet aan te verwachtingen
 | 09-04-2021
Zeer leuke tv voor kleine ruimte zoals sportkamer , bureau
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima smart tv
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Zeer helder beeld
  • Goed geluid
Werkt perfect in samenwerking met kpn apparatuur
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • De meest populaire apps zijn aanwezig
  • Poten monteren is makkelijk
  • Overzichtelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen Airplay
  • Geen Apple TV+ app
  • Geluid
TV aangeschaft voor in de badkamer. Beeld is scherp, en door de diverse instellingen kan je de beeldkwaliteit naar je persoonlijke wensen aanpassen. Alle gangbare apps kunnen erop worden geïnstalleerd. Verheug je je op de Apple TV+ app kom je ook bij dit toestel bedrogen uit. Dit geldt ook voor de niet aanwezige Airplay functie. Het geluid is net zoals bij vele andere ‘platte’ tv’s niet om over naar huis te schrijven. Een soundbar zou een oplossing kunnen zijn.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekende tv
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Bluetooth
  • Beeldkwaliteit
  • Veel apps
  • Eenvoudig te installeren
  • Mooie vormgeving
Dit is echt een prima tv! Staat op de slaapkamer, heeft goed geluid en een mooi beeldkwaliteit. Groot pluspunt is de bluetooth mogelijkheid en de vele opties en apps op de tv. Zeker een aanrader!
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Gebruiksvriendelijk toestel
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Beeld
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Plastic lijst om beeldbuis.
  • Geen schroeven voor bevesting achterzijde
Goede prijs kwaliteit verhoudingsgewijs
LG 32LM6300 Reviews
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Absolute aanrader voor dit budget.
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Goedkoop
  • Online streaming services
  • Makkelijke setup
  • Veel opties om te gebruiken (cinema, spel, bright room...)
  • Net
  • Minpunten
  • Geen audio-jack 3,5mm
  • Geen verstelbare hoogtestand
  • Rechstreeks zonlicht is lastig (uiteraard)
  • Bluetooth moet telkens opnieuw ingesteld worden
Deze tv is overduidelijk al wat je nodig hebt voor een niet al te grote leefruimte. Dankzij LG OS kan je makkelijk onder meer Disney+ en Youtube kijken. Daarnaast maken de verschillende aansluitingen het makkelijk mijn Nintendo Wii U en Nintendo Switch aan te sluiten. Wil ik wat lezen in mijn woonkamer? Dan zet ik simpelweg Spotify aan, en de geluidskwaliteit is nog steeds zeker voldoende. Daarnaast, deze tv heeft Bluetooth, dus als mijn zus bijvoorbeeld rust wil, sluit ik mijn AirPods of Bluetooth Headset aan.
LG 32LM6300 Reviews
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Blij met deze tv
 | 25-03-2021
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect tv voor dat geld
 | 15-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk installeren
  • Apps installeren makkelijk
Heel goed tv , makkelijk te installeren. Heel mooi beeld. Een paar apps geïnstalleerd dat makkelijk ging . Telefonische besteld bij Platte tv Zoeterwoude, heel goed geholpen, vriendelijk en correct. Complimenten aan team Zoeterwoude Platte tv .
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met deze tv!
 | 14-03-2021
LG 32LM6300 Reviews
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Toppie tv.
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Installeren simpel
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Snelle levering en we zijn goed voorgelicht door Platte TV.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Toppie tv.
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Installeren simpel
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Snelle levering en we zijn goed voorgelicht door Platte TV.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super tv voor een goede prijs
 | 09-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruikersgemak
  • Prijs
Het is in deze prijsklasse een goede televisie. Perfect beeld en geluid en eenvoudig te installeren. Ook het dagelijks gebruik is zeer eenvoudig!
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voldoet aan alle eisen
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Design
  • Snelle internet
  • Super licht
  • Minpunten
  • Geluid is iets aan de mindere kant
Beeld perfect, design goed, bediening is simpel, geluid iets aan de mindere kant
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed prijs/kwaliteit voor studenten
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Licht
  • Goed geluid
  • Goed beeld
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele fijne smart tv voor in de slaapkamer
 | 21-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Veel te korte stroomkabel
  • Alleen verkrijgbaar in zwart
Ik heb deze tv aangeschaft voor in de slaapkamer, wat een verschil met de 24" Salora die ik hiervoor had! Veel beter geluid, meer mogelijkheden en uiteraard een groter beeld. Het fijne van de Salora was dat die wit was, dus minder opvallend aan de muur. Enig nadeel van de LG vind ik de (veel te) korte meegeleverde stroomkabel.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv \'tje voor dit geld.
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Plattetv *****
  • Minpunten
  • geen
Prima kleine tv. KPN afstandbediening beetje lastig om goed te krijgen. Via google gelukt. Bij het instellen goede hulp gehad van Plattetv via chat.
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer goede smarttv.
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • vormgeving
  • WiFii
  • Minpunten
  • Bediengsgemak
LG 32LM6300 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV
 | 10-02-2021
Prima TV voor de slaapkamer, levering ging ook super. Kortom ben er erg blij mee