TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon DHT-S716H Reviews

DENON DHT-S716H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 43 reviews
649,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch apparaat
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • geen sub woofer nodig
  • mooie strakke vormgeving
  • Minpunten
  • niet zo makkelijk in te koppelen met de speakers
Op advies van Ronald, vestiging Arnhem deze soundbar met speakers gekocht. Zoals altijd was het advies uitstekend en voldoet het apparaat helemaal aan mijn wensen. Elke keer als ik een apparaat koop bij deze vestiging overtreft het mijn verwachtingen
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
 
 | 20-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bass/sub
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
  • Heos app onoverzichtelijk
Het is even een gedoe om alles goed in te stellen via de Heos app maar als je dit voor elkaar hebt komt er een erg goed geluid uit de soundbar. Ik had er in eerste instantie ook een subwoofer bij aangeschaft maar heb die na een dag teruggebracht omdat die niet nodig was. De soundbar weet namelijk van zichzelf al erg goede diepe tonen en bass de produceren. De subwoofer heb ik omgeruild voor 2 x Denon 150 achterspeakers. Dit werd zeer vlot geregeld door Plattetv.nl. Erg goede service, met dank aan Sabrina.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geeft een geweldig geluid en is een goede vervanger voor ons perfecte systeem.
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • veel mogelijkheden.
  • Minpunten
  • Bedieningsgemak app.
Zeer tevreden met deze soundbar.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig bioscoopgeluid in je woonkamer
 | 18-08-2020
  • Pluspunten
  • mooie diepe tonene
  • makkelijk bedienbaar
  • zowel staand als liggend te gebruiken
  • Minpunten
  • niet de goedkoopste, wel de beste
Vele soundbars inmiddels gehoord, maar deze is qua geluid toch wel een van de beste !! Diepe bas, rijke volle tonen en oog voor detail maken deze soundbar compleet !! Wij hebben hem aangevuld met de subwoofer waarmee hij compleet tot zijn recht komt.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een erg mooi product zowel qua design en geluidskwaliteit
 | 02-07-2020
  • Pluspunten
  • aansluitingen
  • installatie redelijk gemakkelijk
  • geluidskwaliteit
  • uiterlijk
  • Minpunten
  • ontwerp van de bijbehorende app
  • aan de prijs
  • geen atmos
Ik heb de Denon DHT-S716H aangeschaft in combinatie met de Subwoofer DSW-1H en twee Denon Home 150 speakers als surroundspeakers. Vol en karaktervol geluid. Sieraad in kamer. Past mooi onder de Samsung 65Q90T Tv. Soms loopt het geluid van de achterboxen echter wat achter. Na resetten weer oke. Moet ik nog oplossen.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beter dan gemiddelde soundbar met veel aansluitingen
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • klank ook in het middengbeid
  • Spraak optimalisatie werkt zeer goed bij TV kijken
  • veel ingangen
  • mooi design
  • Soundbar zeer geschikt voor muziek en TV geluid.
  • Minpunten
  • Hij is iets breder dan gemiddeld
  • Heos app werkt goed, maar heeft een update nodig om van 'deze' tijd te zijn
  • Zoek je een Atmos bar puur voor films, dan is dit wellicht niet jou bar
Ik heb de Denon DHT-S716H aangeschaft in combinatie met de Subwoofer en twee Denon Home 150 speakers als surroundspeakers. Ik heb de Denon 150 speakers ook gereviewed. (zeer tevreden over). Maar nu gaat het dus even over de soundbar. Ik heb de soundbar opgehangen onder mijn TV. Het geluid is ook zonder subwoofer erg vol en ook in het hoog en midden klank gebied klinkt hij zeer goed, Veel andere soundbars vielen mij tegen in het middengebied, of je komt in een veel hogere prijscategorie.. Wil je echt een diepe bas schaf er dan de subwoofer aan.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede Soundbar met veel mogelijkheden
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super film geluid
  • Veel aansluitingen
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Mist dynamiek in lage volumes
  • Subwoofer maakt het af
Ik heb de Denon DHT-S716H aangeschaft in combinatie met de Subwoofer en twee Denon Home 150 speakers als surroundspeakers. De zet bevalt uitstekend. De installatie was een eitje, alles samengevoegd in de App en voila 5.1 geluid. Met name bij films komt de set echt goed tot z\'n recht. Bij muziek komen de Home 150 speakers beter naar voren. De Subwoofer maakt het geheel af en geeft echt een voller geluid. De bar komt ook wel beter tot leven met de wat hogere volumes. Als je hem zacht zet dan mist het af en toe wat dynamiek. De App werkt betrouwbaar en goed maar is echt onlogisch ingericht, ach het went en werkt verder gewoon goed. HDMI ARC icm Samsung the Frame werkt goed.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een mooi goed, helder en strak geluid.
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi, vol geluid.
  • Zonder subwoofer een prima Bas te horen.
  • Minpunten
  • Even wennen om alles via een app te doen en te installeren.
In de winkel geweest om het geluid te ervaren van Sonos en HEOS Denon. De verkoper nam hier uit gebreid de tijd voor. Het een en ander laten zien wat de voor en nadelen zijn van beiden merken. Eigenlijk geen, dan alleen het geluid. Die ik van de HEOS warmer en voller vind klinken. Dus is mijn keus op deze soundbar gevallen.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
soms met app wat wennen
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • app wennen
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Stijlvol apparaat met heel mooi en vol klankbeeld
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit met stip!
  • aansluitmogelijkheden
  • stijlvol design
  • streamen werkt goed
  • uit te breiden met subwoofer en losse luidsprekers
  • Minpunten
  • ontbreken van apple play
  • bedieningsgemak
  • geluid zou soms wat voller mogen
Deze soundbar van Denon heeft mij in positieve zin verrast. De recensies overdrijven niet, het is een stijlvolle soundbar die vooral mooi en vol geluid produceert. Na vele jaren zonder verbetering van het tv geluid, was het soms even "schrikken" in positieve zin hoeveel geluid en effecten er te horen zijn. Het soundeffect is vooral bij DTS en dolby digital erg mooi. Ook het geluid van de radio en streamen vanaf internet is meer dan goed. Wat klassieke albums laten afspelen en ook dat geluid is heel goed, hoewel ik overweeg om voor een wat voller geluid van m.n. klassieke muziek de subwoofer aan te schaffen. Niet heel erg nodig, maar kan nog wat toevoegen. Minpuntje is misschien dat apple play niet wordt ondersteund, maar is wel op te lossen door b.v. te streamen via een Apple TV. Handleiding is niet meegeleverd, moet worden gedownload. Dat is wel aan te raden voor het instellen van diverse functies via de Heos app. Sowieso is het even puzzelen hoe zowel app als afstandsbediening van soundbar, TV en andere apparatuur en IR repeater goed (samen) werken. In paar woorden, echt heel mooi apparaat met een geweldige geluidskwaliteit.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig top apparaat
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
Soundbar heeft in combinatie met subwoofer en rearspeakers echt een topgeluid. Ook de bediening is echt fijn. Ik ben er heel tevreden over, Het is helemaal fijn dat de speaker extra HDMI ingangen heeft zodat ook de playstation e.d. gekoppeld kunnen worden
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige geluid in een fantstische vormgeving
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • volwassen goed professioneel geluid
  • makkelijk te bedienen
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te installeren
  • goede bijpassende Heos app
  • Minpunten
  • afstandbediening ziet er gedateerd uit
  • afstandbediening werkt op infrarood, dus verplicht richten
Goed geluid, mooie vormgeving,makkelijke bediening via prima Heos app. Simpele installatie. Beste sounbar die er is naar mijn audoifiele oren. Wel in combi met de Sub en surroundspeakers
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig geluid!
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Hdmi in aansluitingen
  • Eenvoudig te installeren
  • Ondersteuning audioformaten
  • Minpunten
  • Past met zijn afmetingen niet tussen een 55 inch tv
  • Stoffen afwerking kan op den duur wellicht minder goed schoon te houden zijn?
  • Bediening in app niet zo intuitief als bij Sonos
Omdat ik al een (kleine) sonos speaker in mijn bezit had ging ik eerst kijken voor een Sonos playbar en sub. Er moest zeker vergeleken worden, waarbij Denon de grote kanshebber was. Ook multiroom, naar mijn mening een hogere geluidskwaliteit. De beperkte audio-ondersteuning en aansluitmogelijkheden lieten de Sonos voor mij afvallen. Ik heb de Denon samen met de sub gekocht. Zonder sub heeft de bar al een enorm vol geluid, maar de sub is zeker een waardevolle aanvulling. Het is nu genieten van een pracht geluid met films en muziek.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Supremely enjoyable!
 | 07-03-2020
  • Pluspunten
  • WiFi (DLNA/UPnP)
  • Wireless setup (no cables)
  • ARC (TV remote for volume)
  • USB (DLNA server)
  • Minpunten
  • no eARC (meaning no true Atmos/DTS:X pass-through)
  • HEOS app (navigation not good)
  • no Bluetooth AptX (surprising given the price tag)
  • Re-badge of previous Heos Soundbar (though with improvements)
The sound quality from this soundbar is amazing, considering the size! I\'ve listened all kinds of music, including heavy metal, rock, jazz, classical, and electronica. Everything sounds really good, even the bass heavy parts from metal and electronica (using the external sub though improves this!). When using it together with my TV, I find the sound distribution to be decent - it does fill the room and provide just enough stereo separation to hear out different parts of the soundscape in the movie. The side-pointing speakers a really helpful in this. I use a DLNA server to host most of music, so its nice to be able to stream content vi WiFi. Interfacing with different DLNA applications (on my phone or computer) works seamlessly. On should be careful though with ReplayGain, the DLNA info pages suggests that this supported, but it seems to be a big buggy. I had music playing that randomly skip to the next track when using ReplayGain. The HEOS app works well, but is difficult to navigate. I use BubbleUPnP most of the time, or directly stream from my computer using Pulse-DLNA (both work very well). Unfortunately, the soundbaronly supports HDMI 2.0, meaning no eARC (though I did read somewhere that there might be a firmware update later in 2020 to add support for eARC) - this means that Atmos/DTS:X are transcoded down to Dolby Plus and DTS+ respectively. Given that the soundbar does not have the right kind of speakers for Atmos, this is generally fine. Surprisingly, for a \'HiDef\' device, there is no AptX support for Bluetooth playback. These are minor points which do not detract from the otherwise stellar performance. I\'m satisfied with my purchase!
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima apparaat, doet wat-ie moet doen
 | 06-03-2020
Prima apparaat, doet wat-ie moet doen. Geluidskwaliteit duidelijk beter dan wat als uitstekende geluidskwaliteit werd aanbevolen bij andere merken door de Consumentenbond
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige multi-purpose soundbar
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • Programmeerbare afstandsbediening
  • Heos App biedt scala aan mogelijkheden
  • Geweldig geluid
  • Modulaire
  • Spotify Connect
  • Minpunten
  • Update nodig out of the box
De nieuwe Denon DHT-S716H is een geweldige soundbar welke een geweldige start of toevoeging is aan je multiroom geluidssysteem. Met de soundbar heb je de mogelijkheid om een ware Dolby Surround 3.0 standaard of 3.1 met de subwoofer Denon DSW-1H te creeren. Daarbij sluit deze naadloos aan op de vorige serie van Heos waardoor je met 2 Heos HS1/3 of Denon 150/250 een 5.1 DTS setup kan maken waarbij de film beleving nog beter wordt. Los van het geluid voor de film beleving levert deze soundbar geweldig geluid voor muziek in alle stijlen. Door middel van de app kan je zo met de 3 stroom EQ je geluid zo instellen dat iedere muziekgenre beter tot z\'n recht komt. Standaard staat deze goed, maar met een beetje tunen is het nog beter. Met de app i.c.m. de afstandsbediening kan je programma\'s instellen waardoor je direct de juiste geluidsinstellingen kan toepassen voor alle aangesloten HDMI apparaten. Hierbij heb je 6 knoppen welke je kan afstemmen op de 4 HMDI poorten en je ruimte geeft om verschillende instellingen te hebben voor het aantal aangesloten HDMI apparaten.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een mooie soundbar met een geweldig geluid
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • gemakkelijk te bedienen
  • mooie vormgeving
  • veel aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • beperkte mogelijkheden afstandsbediening
  • afstandbediening is erg plat en glad en moeilijk op te pakken
  • indien aangesloten via arc op de tv zijn de dialogen klinken dof bij laag volume
Deze soundbar is mooi vorm gegeven, heeft een prachtig vol geluid en vormt samen met de ophangbeugels van vogel een mooi geheel.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel goeie soundbar!
 | 29-02-2020
  • Pluspunten
  • Geweldige geluidskwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Instel- en bedieningsgemak (via Heos-app)
  • Aansluitmogelijkheden (digitaal+analoog)
  • Mogelijkheid muurbevestiging
  • Minpunten
  • Beperkte functies afstandsbediening
  • Weinig plaats voor alle kabels bij muurbevestiging
Ben heel tevreden van deze Denon soundbar. Geweldig mooie klank. Is zijn stevige prijs zeker waard! Ik werd ook prima geholpen bij de aankoop in de winkel in Breda, ook de service na aankoop was (is) TOP!
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie soundbar en vooral met een heel goed geluid
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een echtgoede soundbar. Kost wat maar dan heb je ook wel een topproduct in huis. Gelijktijdig de Denon subwooofer DSW 1 h erbij gekocht. Maar eerlijk gezegd heeft de soundbar al een zo goed geluid dat de subwoofer vooral voor filmen en een echte zwaardere basmuziek een prima aanvulling is. Nu waarschijnlijk nog wel uitbreiden naar een 5.1 opstelling.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk geluid van een mooie soundbar.
 | 06-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • mooie vormgeving
  • kan simpel worden uitgebreid met meerdere boxen
  • makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • bijgeleverde mal voor ophangsysteem klopte niet helemaal.
  • Gebruikershandleiding is via een qr code , maar met wat simpel denkwerk en op knopjes drukken kom je er ook wel
We hebben nu een hele mooie soundbar waar een mooi geluid in zit. Hij is simpel in te stellen.