U bevindt zich in:
Denon AVR-X2600H Reviews

DENON AVR-X2600H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 65 reviews
599,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Receiver met goede value for money
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Bedieningsgemak
  • Goede apps
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Na problemen met mijn oude Onkyo receiver besloten om deze Denon AVR-X2600H aan te schaffen mede omdat deze goed uit diverse tests komt bij o.a. Whatshifi. Geïnstalleerd met de gebruikersvriendelijke software en tot nu toe dik tevreden over de geluidskwaliteit en het bedieningsgemak met de remote control en HEOS app. Apparaat zit vol met allerlei functionaliteit tav surround geluid.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende receiver met heldere en levendige klank
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Volledige HDMI 2.1 ondersteuning
  • Google assistant
  • 2 HDMI uitgangen
  • Strakke vormgeving
  • Ondersteuning voor meest gangbare streamingsdiensten
  • Minpunten
  • Erg forse, blokkerige afstandbediening
Ik was eerder als in het bezit van de voorloper van de X2600H receiver, de X2300W, en deze doet net even weer iets meer dan de vorige. Volledige ondersteuning voor HDMI 2.1, ondersteuning voor Dolby Vision en HDR samen met Google Assistant en Siri waren voor mij de reden hiervoor. Installatie is simpel en het resultaat uitstekend. Samen met mijn Dolby Atmos 7.1 opstellen van B&W geniet ik van het gedetailleerde geluid en HDR ondersteuning in combinatie met mijn nieuwe OLED TV. Ook het hebben van 2 HDMI uitgangen was voor mij een must voor de aansluiting op mijn Epson TW7300 beamer. De receiver kan ik aan iedereen die met een gemiddeld budget op zoek in naar een uitstekende receiver.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede surround versterker met power tegen redelijke prijs
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • prijs
  • formaat
  • power
  • aansluiten
  • Minpunten
  • afstandbediening mag luxer
goede surround versterker met power tegen redelijke prijs. Mis wel een beetje voorgeprogrammeerde sound standen. Afstellen automatisch gaat prima, maar moet nog verder worden gefinetuned.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fenomenaal geluid. Jammer van de slecht vormgegeven interface hoop dat het mij op de lange termijn niet gaat irriteren.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid en beeld echt perfect
  • Minpunten
  • Interface is erg onduidelijk. Zowel op tv als de unit. Te simpel met te weinig opties
Fenomenaal geluid. Jammer van de slecht vormgegeven interface hoop dat het mij op de lange termijn niet gaat irriteren en of dat ik eraan kan wennen. Jammer dat platte tv winkel geen goede geluidsmeting kan doen wanneer je wilt kiezen voor een set. Wellicht had ik toch voor de oude vertrouwde merk gekozen van Onkyo die veel meer opties bezit.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch product
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Ontwerp
  • Geluid
  • Instel gemaak
  • Minpunten
  • Robust
  • Front kan beter
Gemakkelijk aan te sluiten en instellen. Goed geluid (helder)
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweildig design en super geluid
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • super geluid (Heos )
  • mooie vormgeving
  • redelijk betaalbaar
  • Minpunten
  • TV scherm nodig voor installatie
  • installatie moet je even voor gaan zitten
Naast het super mooie design en het mooie geluid is het een aanwinst voor mijn geluidsweergave in de hele woning
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super geluid maar wat gepuzzel alles in te stellen
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • mogelijkheden en functies
  • Minpunten
  • Afstandsbediening reageert wat traag
Ik heb mijn oude Onkyo 515 ingeruild voor deze Denon X2600. Erg tevreden over het geluid en alle functies die niet op mijn oude receiver zaten. De instellingen zijn vrij uitgebreid en het duurt even voordat alles gekoppeld is aan de andere slimme apparaten (google home etc)
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie receiver
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Geluid bij muziek
  • Geluid bij films
  • Doorgave 4K HDR 60 fps met of zonder upscaling
  • Internet radio
Mijn multimedia setup is nu volledig uhd hdr geschikt en wat een genot. Het is echt een mooie complete receiver voorhet geld!
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteit zoals bekend van Denon
 | 03-03-2020
  • Pluspunten
  • Prima kwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Uitstekend geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Zoals verwacht een kwalitatief uitstekende receiver met veel mogelijkheden. Levert een prima geluid in combinatie met mijn nieuwe Teufel speakers. Echt een aanrader!
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top Receiver voor top prijs
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Heos
  • Minpunten
  • Bluetooth verbinding hapert
De set-up was redelijk gemakkelijk. Het Heos gedeelte was prima te doen. Niet zo gemakkelijk als mijn vorige Onkyo met ingebouwde Chromecast. Maar na enig prutswerk komt er een heel aardig geluid uit. Wel had ik last van het probleem dat het geluid van mijn Tv niet synchroon liep met de luidsprekers. Ondanks dat de kabels exact waren aangesloten als bij de Onkyo. Na een kabeltje omgelegd te hebben is het probleem nu verholpen en het geluid nog beter … maar wil de tv, denon en next box niet meer met 1 knop van mijn Ziggo next uit. In vergelijking met mijn Onkyo 656 vind ik het geluid echt nog wel een stuk beter en de instelling nog uitgebreider. Tot nu toe ben ik meer dan tevreden. Afstandsbediening is wat te druk. Vele toetsen met kleine lettertjes. Maar dat is uiteraard mijn mening. Geluid is levendig en zelfs met mijn eeuwenoude 6.1 JBL Northridge boxen komt er een geweldig warme sound uit. Zijn er dan geen nadelen? Jazeker ik vind de bluetooth verbinding best matig. Voortdurend stokt hij daar waar de onkyo dit nooit deed.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goeie receiver voor prima prijs
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • duidelijk apparaat
  • veel aansluitingen voor deze prijs
  • goed geluid na instellen
  • Minpunten
  • goedkoop aanvoelende afstandsbediening
  • te kleine stappen volumeregeling
Deze Denon heeft mijn oude Onkyo 5`15 vervangen omdat deze de geest had gegeven. Ik moet zeggen dat ik in het begin niet zo te spreken was. Standaard uit de doos was de geluidskwaliteit een stuk minder dan de Onkyo maar na een hele rits aan instellingen doorgenomen en veranderd te hebben, klonk het weer top en misschien zelfs beter. Dus wel even goed zelf experimenteren met de instellingen. Kost even wat tijd maar is zeer zeker de moeite waard. Is aangesloten op Harman kardon surround set en stereo speakers van boston acoustics ( a360 ) Voor de rest is alles vrij duidelijk en wijst zich alles vanzelf. Ik vind wel de afstandsbediening erg goedkoop aanvoelen. Is heel licht en veel te groot naar mijn mening. Maar knoppen zijn daardoor wel duidelijk. Heb deze nu paar weken in bezit maar kan nog niet echt grote minpunten vinden. Klein minpunt vind ik wel dat het volume maar met erg kleine stappen hoger of lager gezet kan worden via de afstandsbediening waardoor je deze al snel vast houdt en daardoor het volume onbedoeld heel hard of heel zacht zet. Maar dit is kwestie van gewenning
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima versterker vooral vanwege Heos functie
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Heos
  • Bediening
  • Menufunctie op tv
  • Minpunten
  • nog geen
Aangeschaft vanwege de overstap en combi met multiroom speakers. eenvoudige installatie en prima geluid.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima receiver zonder al te veel poespas
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Meer dan genoeg mogelijkheden
  • Afmeting
  • Minpunten
  • Menu op TV niet heel mooi vormgegeven
  • Start relatief langzaam op
Als eerste stap richting een betere geluidsinstallatie voor films en muziek deze receiver aangeschaft. We zochten een receiver zonder te veel poespas (5.1 was goed genoeg geweest; deze heeft al meer) maar wel met AirPlay 2 en kwamen op deze Denon uit. De vormgeving is mooi en strak, hoewel het jammer is dat het hele front van plastic is. Bediening en geluid zijn dik OK. Ook handig (omdat hij bij ons in een kast staat) is dat de bediening via een app kan. Al met al goed tevreden met de aankoop (en met de hulp in de winkel, ook een vermelden waard!).
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zuiver geluid, makkelijk te bedienen
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid kwaliteit
  • Bouw kwaliteit
  • Makkelijk in bediening
  • Minpunten
  • Kleine vertraging met bedienen
  • Duurt even voordat je kan connecten met bluetooth
Erg tevreden over bouw en geluidskwaliteit wat voor mij de belangrijkste punten zijn. Bediening via de afstandsbediening geeft een kleine vertraging. Als je bluetooth gebruikt heb je een vertraging met het beeld van het streamapparaat. Verder helemaal in orde.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima apparaat!
 | 21-02-2020
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Geluid
  • Compact
  • Heel veel mogelijkheden!
  • Phono aansluiting!
  • Minpunten
  • App’s vind ik minimaal
  • Afstandsbediening geen backlight
Mooie receiver, goed geluid en erg snel geïnstalleerd. Alleen krijg ik de ARC functie niet werkend terwijl alles ingesteld staat, zowel op m’n nieuwe LG tv als in de receiver. De app’s Denon en HEOS werken goed alleen vind ik ze erg summier en je kunt ze niet instellen naar eigen inzicht.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkt zo als het moet werken
 | 19-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie prijs
  • Goed geluid
  • Veel invoer opties
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten gevonden
Ik heb deze av receiver besteld niet alleen vanwege de mooie prijs maar ook vooral omdat er een tweede HDMI out op zit. Deze functie kan ik binnenkort pas testen, maar verder werkt de versterker echt super. Makkelijk in gebruik en werkt zoals je hoopt.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende receiver met veel mogelijkheden en goede geluidskwaliteit
 | 19-02-2020
  • Pluspunten
  • Uitgebalanceerd geluid
  • Voorkeurtoetsen
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Punt van aandacht: soms groot volume verschil bij verschillende ingangsbronnen
De AVR-2600H voldoet aan alle verwachtingen. De receiver is de opvolger van een Sony STR-DN850 uit 2015. De geluidskwaliteit van de Sony receiver is op zichzelf goed, maar de bediening werd moeizaam nadat Sony in 2017 de besturing via een app onmogelijk had gemaakt. De Denon overtreft de Sony echter in geluidskwaliteit en is bovendien goed te bedienen. Vooral de voorkeurstoetsen (\'Quick Select\') zijn handig voor het instellen van internetkanalen. De installatie is op zichzelf goed te doen, maar de afstemming op de aan de AVR-2600 gekoppelde apparaten heeft voor enige hoofdbrekens gezorgd. Dat ligt echter ook aan de andere apparaten. Wel is af en toe onhandig dat de instellingen via de app soms anders verlopen dan via de afstandsbediening + TV. Een punt van zorg is het volumeverschil wanneer sommige andere ingangen worden gekozen. Dit is deels bij te regelen, maar in enkele gevallen onvoldoende. Dit kan echter ook aan de ingangssignalen zelf liggen, maar het fenomeen deed zich minder nadrukkelijk voor bij de Sony. De help-desk kon niet direct een oplossing aanbieden, maar wellicht kan het probleem met enig geknutsel worden opgelost. Heel plezierig aan de AVR-X2600H is de goede synchronisatie met Airplay. De versterker kan het iTunes signaal van de computer als een gewone radio oppikken. Kortom, als alles eenmaal is ingesteld, werkt de AVR-X2600H heel plezierig en zorgt hij voor een mooi uitgebalanceerd geluid. Een aanrader dus. Tot slot nog een opmerking gericht aan mogelijke meelezers van Denon: gelet op het belang van de app bij de besturing, is het te hopen dat Denon nog vele jaren ondersteuning zal bieden.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top kwaliteit en connectiviteit
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • connectiviteit
  • bedieningsgemak
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Versterker gekocht voor in onze chill-ruimte. De oplossing om allerlei apparaten (Chromecast, Playstation, laptop, telefoons) te verbinden en af te spelen op de boxen en/of beamer. Verschillende reviews gelezen, maar deze kwam er toch duidelijk uit als beste voor een betaalbare prijs. Na installatie zeer tevreden over het resultaat. Hij doet precies wat hij hoort te doen. We gaan hier de komende jaren nog veel plezier van hebben.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
AV receiver met alle mogelijkheden die je nodig hebt
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Met Audyssey kan je het geluid goed krijgen in je huis
  • Geluid is prima
  • Eenmaal ingesteld, eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Kan met Audyssey geen treble en bass aanpassen
  • Voor goed instellen is de handleiding nodig
Ik heb het apparaat nu 2 weken in de huiskamer staan en ben er dik tevreden mee. De voorganger was een Denon uit 2003 (AVR-1803). Deze nieuwe Denon aangeschaft omdat de nieuwe televisie nu 4K is en de oude AVR was nog uit de pre-HDMI tijd. Nu kan alles weer via de receiver worden geschakeld. Ik heb de receiver aangesloten op 16 jaar oude Monitor Audio Silver luidsprekers (5.0 configuratie). Het geluid klinkt ruimtelijker dan met de vorige receiver. Wat instellingen die tijd kosten om goed te krijgen: audio vertraging, uiteindelijk uitgezet, alles gaat toch via de receiver (blue-ray, ziggo next, chromecast) en niet via de TV. HDMI bediening aan, ARC uit (maar of dat goed is, weet ik nog niet). Ik zal nog wel een tijdje met de instellingen varieren om het echt goed te krijgen. Er was 1 puntje van teleurstelling. Mijn telefoon kan geen goed bluetooth contact maken. Maar dat is de enige telefoon in huis (van de 5), dus ik denk dat dit aan mijn Xiaomi Mi A2 Lite ligt (internet denkt dat ook). Mijn oude telefoon (Nexus 5X) wordt nu mijn Heos muziekspeler. Binnenkort komt er nog een Denon Home speaker bij voor in de keuken. Is het helemaal goed.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topversterker
 | 14-02-2020
  • Pluspunten
  • Erg compleet.
  • Duidelijke installatie begeleiding.
  • Goed geluid/beeld.
  • Minpunten
  • Niet gevonden.
Na twijfel tussen de Denon AVR-X3600H en de Denon AVR-X2600H toch voor de laatste gegaan aangezien ze elkaar weinig ontlopen op het vermogen en enkele features die ik toch nooit ga gebruiken na. Bevalt tot nog toe erg goed en valt door zijn strakke design amper op. Al met al een hele complete versterker welke doet wat het moet doen.