Merken

Meer tonen

uw winkelwagen is leeg

Veilig & Vertrouwd

Veilig & Vertrouwd

Laatste Winkelreviews

Door: D. den Dunnen

Aankoop op: 19-09-2017

Review met 5 sterretjes

Fantastisch bedrijf!

Door: Fam. Tieben

Aankoop op: 18-09-2017

Review met 4.5 sterretjes

Hartelijk dank voor de verleende service

Door: Dhr. Termaaten

Aankoop op: 17-09-2017

Review met 4.5 sterretjes

Super geregeld!

Bekijk 21722 Winkelreviews

Waarom PlatteTV.nl

PlatteTV vinkje

Oude TV inruilen?
Altijd goede prijs...

PlatteTV vinkje

Woont u niet in de buurt? Wij komen bij u!

PlatteTV vinkje

Vandaag voor 17:00 uur besteld, Morgen in huis

PlatteTV vinkjeVandaag besteld, Vandaag voor 22:00 uur in huis
Bij deze televisies...
PlatteTV vinkjeInstallatie bij u thuis
Alles wordt geregeld...
PlatteTV vinkje30 Dagen bedenktermijn
PlatteTV vinkje6 Winkels met 50 jaar ervaring in TV's
PlatteTV vinkjeMeer dan 400.000 TV's verkocht

Winkelreviews over PlatteTV.nl Pagina 1

Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 sterren

Aantal: 21722 winkelreviews

Plaats een Winkelreview over PlatteTV.nl

Winkelreviews

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

5 sterretjes voor PlatteTV.nl Fantastisch bedrijf om zaken mee te doen!!

Door: D. den Dunnen | Ordernummer: 148410 | Aankoopdatum: 19-09-2017 | Gekocht product: Samsung UE48JU7000 | Geholpen door: Tim

Mail gestuurd om onze oude Samsung in te leveren op een nieuw model. Binnen enkele uren een antwoord gekregen dat het kan en was in de lijn de verwachtingen. Daarna de TV besteld en de volgende dag in huis. De medewerkers zijn echt behulpzaam en doen ook wat ze zeggen. Nadat de TV aangesloten was liep er een streep aan de rechterkant van boven naar beneden. Direct contact opgenomen en gelijk hebben ze een nieuw TV met installateur gestuurd. Als dit geen SERVICE is dan weet ik het niet meer. Ik zal ook dan deze bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie. TOP BEDRIJF, FANTASTISCHE SERVICE EN DOEN WAT ZIJ BELOVEN.


5 sterretjes voor PlatteTV.nl Hartelijk dank voor de verleende service

Door: fam. Tieben | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 18-09-2017 | Gekocht product: Samsung TV | Geholpen door: -

Goedemiddag dames en heren, ik wil uw medewerkers van de vestiging Doetinchem hartelijk danken voor de door hen verleende service. De Samsung tv was mij de baas, en dat is niet moeilijk, maar uw medewerker heeft het geweldig opgelost.

Complimenten!

Met vriendelijke groet van fam. B.C.Tieben, Doetinchem.


4 sterretjes voor PlatteTV.nl Super geregeld!

Door: Dhr. Smeets| Ordernummer: 155890 | Aankoopdatum: 17-09-2017 | Gekocht product: LG 65UB950V | Geholpen door: Chaima

Had TV beesteld die niet meer leverbaar was, Platte TV kwam met een beter alternatief voor dezelfde prijs. Super tevreden Top TV, zo kan het ook.


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Prettig geholpen in de winkel

Door: Dhr. Heeren| Ordernummer: 178110 | Aankoopdatum: 16-10-2015 | Gekocht product: Philips 49PUK7150 | Geholpen door: Anne

Prettig geholpen in de winkel, dat vinden wij erg belangrijk. Men is niet opdringerig. Het assortiment is prima, ik heb maar naar 1 televisie gekeken en deze was bij PlatteTV aanwezig.


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Ik zou plattetv.nl zeker aanbevelen

Door: Dhr. Houtzager | Ordernummer: 177895 | Aankoopdatum: 15-10-2015 | Gekocht product: Philips 40PUK6400 | Geholpen door: Aron

Ik ken plattetv.nl via het internet. Ik heb al meerdere malen producten in de winkel gekocht. altijd helemaal tevreden geweest met de producten en service. Ook deze keer goed geholpen + assortiment is erg uitgebreid


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Het assortiment is hartstikke goed, je kunt alles vinden bij PlatteTV.

Door: Jaco| Ordernummer: 178003 | Aankoopdatum: 14-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE50JU6870 | Geholpen door: Ralf

Voorraadstatus klopte niet helemaal, dat vind ik minder. Ik had verwacht dat ik hem kon halen, dus werd een beetje teleurgesteld. Dit werd wel goed opgelost door de verkoper. Winkel te Breda is mooi gegroepeerd en ziet er netjes uit. Daarnaast wordt er een ruim assortiment gedisplayed.


4 sterretjes voor PlatteTV.nl Ze hebben alle prijs en kwaliteit klassen, zelfs 2e hands TVs.

Door: Dhr JJ Becker| Ordernummer: 178200 | Aankoopdatum: 13-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE48JU6445 | Geholpen door: Vincent

Perfect geholpen, vriendelijk en competent. Gemak is erg goed, ben hier al vaker geweest om te kopen en altijd naar tevredenheid


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl super geholpen,makkelijk bereikbaar,gratis parkeren, zeer scherpe prijzen en goede kennis van zaken

Door: Fam. Hermes| Ordernummer: 176887 | Aankoopdatum: 12-10-2015 | Gekocht product: Philips 32PFK6500 | Geholpen door: Pim

super geholpen ook al was de tv niet te zien in de winkel.Verkoper heeft alles gedaan om toch de juiste tv voor mijn dochter te vinden en een hele nette prijs gemaakt.


5 sterretjes voor PlatteTV.nl Aanrader!

Door: Fam. Jacobs| Ordernummer: 178289 | Aankoopdatum: 11-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Michael

Plattetv in Nijmegen is ons aangeraden door kennissen. Deze hadden goede ervaringen bij deze winkel. Wij op zondagmiddag eens binnen gelopen en advies gevraagd over een nieuwe tv. Goed geholpen door de medewerker met goed en tips. Niet opdringerig. Ze hebben een heleboel tv's opgesteld staan in de winkel maar dankzij goed advies een goede keuze kunnen maken. Winkel kunnen wij zelf ook weer aanraden, hebben we zelfs gister al gedaan!


5 sterretjes voor PlatteTV.nl Goed geholpen met de aankoop

Door: Peter van Loon| Ordernummer: - | Aankoopdatum: 18-10-2015 | Gekocht product: LG 55UF850V | Geholpen door: Tim Swens

ook na aankoop had ik nog wat vragen en daar bij geholpen . Mij adres is voor de meeste lastig te vinden. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd hoe die moest rijden en heeft zo toch het pakketje bezorgt zonder te zeuren. Daarom dikke tien , zeer tevreden


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Prima service, goede winkel

Door: Dhr. Vd. Graag | Ordernummer: 158651 | Aankoopdatum: 17-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Tim Swens

In eerste instantie was ik erg achterdochtig vanwege enkele slechte recensies en dat er vaak voorraad werd aangeboden die er uiteindelijk niet is. Toch de gok gewaagd en is uitstekend bevallen. Wilde eerst de moeilijk verkrijgbare HU7500. Voor onder de € 1600,-. Die hadden ze helaas niet meer staan (stond wel op voorraad op de site). Uiteindelijk werd mij de HU8500 (curved) aangeboden voor dezelfde prijs. Niet geaccepteerd omdat ik geen curved toestel wilde. Een paar minuten later werd mij het nieuwere model JU7000 aangeboden via de mail. Dit is in principe de nieuwe versie van de HU7500. Ze boden een schitterende prijs (klein bedrag extra) + 2 3D brillen aan. Is een NL model en gewoon nieuw in doos. Dit wel geaccepteerd en een dag later om 08.30 stond de koerier met mijn nieuwe tv voor de deur. Al met al zeer tevreden!!!


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Goede betrouwbare service ze doen wat ze zeggen!

Door: M. Hoffman| Ordernummer: 167104 | Aankoopdatum: 16-10-2015 | Gekocht product: JBL Charge 2+ | Geholpen door: Roy

Via Internet een Jbl charge 2 besteld. Deze bleek niet voorradig maar kreeg voor hetzelfde geld een JBL charge 2+ aangeboden. Deze was precies op tijd geleverd op de verjaardag van onze dochter. Super bedankt voor de goede service!


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl De website is goed en overzichtelijk.

Door: Barry Rutten| Ordernummer: 171243 | Aankoopdatum: 15-10-2015 | Gekocht product: Philips 32PFK5300 | Geholpen door: Ralf

Het assortiment ziet er goed uit, veel keuze. Ook voor lagere prijscategorie toestellen. Ik zou het zeker aan bevelen!


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Website snel doorgelopen op wat je wilt zien. Alles is heel compact en specificaties zijn ook prettig.

Door: Dhr. Donkelaar| Ordernummer: 171202 | Aankoopdatum: 14-10-2015 | Gekocht product: LG 43UF640V | Geholpen door: Tessa

Alles werd goed uitgelegd. Beter dan bij de MM. Alles staat er en overzichtelijk. Van alles staat er wel wat. TV's staan duidelijk opgesteld. Word goed geholpen. En personeel heeft er sjoege van


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Goede uitleg

Door: Dhr. Broeke| Ordernummer: 171169 | Aankoopdatum: 13-10-2015 | Gekocht product: Sonos set up | Geholpen door: Danny

Wat minder parkeerplaatsen precies voor de deur winkel Utrecht, verderop of achter het pand kon ik wel parkeren. Goede uitleg, ik kwam voor 2 audio systemen binnen lopen, na advies van de verkoper de beste keuze gemaakt. Er word tijd voor je genomen, geen druk op de verkoop!


4 sterretjes voor PlatteTV.nl TV's hebben ze genoeg staan, voor ieder wat wils!

Door: A. Timmer| Ordernummer: 170823 | Aankoopdatum: 12-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE48JU6445 | Geholpen door: Michael

Via onze dochter zijn wij bij Plattetv.nl uitgekomen, die heeft hier recentelijk ook een tv gekocht en is haar ook goed bevallen. Wij waren opzoek naar een sonos speaker, hierbij werden wij goed geholpen en kregen wij direct een goed advies en een hele scherpe prijs voor een nieuwe tv, dus wij konden geen nee zeggen :) Goed geholpen door de medewerker, goed advies van ons krijgt hij een 10 !


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Snel en accuraat geholpen in Arnhem

Door: Dhr. Rijse| Ordernummer: 171062 | Aankoopdatum: 11-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JS8500 | Geholpen door: Maick

Na 6 jaar weer eens op zoek gegaan naar een nieuwe TV die ook meteen een stuk energie zuiniger is. Ben toen terecht gekomen bij PlatteTV.nl en ben snel en accuraat geholpen. De service tot nu toe is Uitstekend. Zeer goede service en advies.


5 sterretjes voor PlatteTV.nl Vriendelijk personeel met tijd voor klant

Door: H. Peters| Ordernummer: 155874 | Aankoopdatum: 30-10-2015 | Gekocht product: Onkyo BD-SP809 Zwart | Geholpen door: Marco

Onkyo receiver besteld en zoals afgesproken kon ik hem na 2 dagen afhalen(op eigen verzoek). Netjes koffie gekregen en uitleg gehad. Er werd (commercieel netjes) gevraagd of de benodigde kabels aanwezig waren (HDMI)maar men werd nimmer opdringerig, wat vaak bij grote concerns schering en inslag is. Ik kom hier zeker terug.


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Zeer goed

Door: Peter van Loon| Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 29-10-2015 | Gekocht product: lg 55uf850v | Geholpen door: Ivo

Zeer tevrede. Goed geholpen met de aankoop en ook na aankoop had ik nog wat vragen en daar bij geholpen . Mij adres is voor de meeste lastig te vinden. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd hoe die moest rijden en heeft zo toch het pakketje bezorgt zonder te zeuren. Daarvoor een dikke tien


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Prima service, goede winkel

Door: Kris van der Gaag| Ordernummer: 158651 | Aankoopdatum: 28-10-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Tim

In eerste instantie was ik erg achterdochtig vanwege enkele slechte recensies en dat er vaak voorraad werd aangeboden die er uiteindelijk niet is. Toch de gok gewaagd en is uitstekend bevallen. Wilde eerst de moeilijk verkrijgbare HU7500. Voor onder de € 1600,-. Die hadden ze helaas niet meer staan (stond wel op voorraad op de site). Uiteindelijk werd mij de HU8500 (curved) aangeboden voor dezelfde prijs. Niet geaccepteerd omdat ik geen curved toestel wilde. Een paar minuten later werd mij het nieuwere model JU7000 aangeboden via de mail. Dit is in principe de nieuwe versie van de HU7500. Ze boden een schitterende prijs (klein bedrag extra) + 2 3D brillen aan. Is een NL model en gewoon nieuw in doos. Dit wel geaccepteerd en een dag later om 08.30 stond de koerier met mijn nieuwe tv voor de deur. Al met al zeer tevreden!!!


1.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Wou een Zilverkleurige blu-ray speler, heb een ZWARTE gekregen

Door: Dhr. Delombaerde| Ordernummer: 158566 | Aankoopdatum: 27-10-2015 | Gekocht product: Blu Ray speler | Geholpen door: internet

Is de eerste keer dat ik iets gekocht heb bij plattetv.nl. Was als kado gekocht voor iemand die erop stond om een ZILVERKLEURIGE blu-ray speler te krijgen, omdat de rest van zijn toestellen ook zilverkleurig zijn. Voor ik de bestelling geplaatst heb, heb ik eerst nog iemand gesproken met iemand van de Live chat of het zeker geen probleem zou zijn om een zilverkleurige te krijgen, en dat ging het ook niet zijn. (staat trouwens ook zo op mijn bevestigingsmail). Dus wat heb ik gekregen een paar dagen later: een ZWARTE blu-ray speler. Heb nog vlug contact opgenomen met plattetv.nl en die stelden mij voor om wanneer ik het kado gegeven had, het terug te sturen.(je kan toch moeilijk een kado geven aan iemand en dan terugvragen.... vind het jammer dat het zo is moeten verlopen.

Reactie: Beste heer Delombaerde, Bedankt voor uw bericht. Vervelend te lezen dat u een niet de juiste kleur blu ray speler heeft ontvangen dan welke u besteld heeft. Daar bieden we onze welgemeende excuses voor aan. We zijn hier elke dag zo scherp mogelijk op, maar het kan incidenteel eens voorkomen gezien de grote hoeveelheden bestellingen dagelijks. We hebben toch geprobeerd mee te denken in een oplossing, hoe vervelend ook. We hopen desondanks dat we u een volgende keer nog eens van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim Servicemaneger PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Nette firma!

Door: Elwin van Himschoot| Ordernummer: 158448 | Aankoopdatum: 26-10-2015 | Gekocht product: Akai ALED1912TBK | Geholpen door: Breda

Nette firma! Onlangs televisie besteld deze bleek echter niet leverbaar. Ze konden wel een duurdere aanbieden maar die was 30euro duurder. Uiteindelijk overeengekomen dat wij 10 euro tegemoet kwamen. Bij het ophalen van de tv zei de verkoper je hebt al zoveel tegen gehad. Je mag deze tv hebben voor het bedrag waar je de vorige voor besteld hebt. Hele nette service en staan je vriendelijk te woord.


5 sterretjes voor PlatteTV.nl Goede duidelijke website en de livechat is echt super!

Door: Dennis| Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 25-10-2015 | Gekocht product: nvt | Geholpen door: Breda

Ik gebruikte altijd de *discounter websites, tot ik een paar vragen mailde en de antwoorden echt kant nog wal raakte. Vervolgens via de livechat hier zo goed geholpen dat ik sindsdien de bestellingen voor o.a. muurbeugel en TV hier heb gedaan. Ik zal hier ook zeker weer terugkeren.


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Duidelijke site en winkel, niks op aan te merken.

Door: K. Damman| Ordernummer: 164183 | Aankoopdatum: 24-10-2015 | Gekocht product: LG 42LF580V | Geholpen door: Vincent

Kwam eigenlijk voor een Plasma en daarin zijn ze eigenlijk nog de enige die ze hebben. Hierin steken ze boven de andere uit. Prima koopervaring. Niets op aan te merken


4.5 sterretjes voor PlatteTV.nl Wederom goed geholpen in de winkel

Door: Dhr. A. Janssen| Ordernummer: 164407 | Aankoopdatum: 23-10-2015 | Gekocht product: Sonos Playbar | Geholpen door: Bert

Via internet ken ik PlatteTV.nl. Ik was specifiek opzoek naar een Sonos dealer. Het merk kende ik al van de reclame, en wilde hier graag mee informatie over. Goed geholpen in de winkel, ook de vorige keren is dat gewoon netjes gegaan. Het assortiment is goed en heel erg groot. Ook van Sonos staat alles opgesteld en kun je alles beluisteren. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.


1.5 sterretjes voor PlatteTV.nl i.v.m. niet geholpen worden GEEN! Dramatisch slecht!

Door: JKforyou| Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 22-10-2015 | Gekocht product: geen | Geholpen door: PlatteTV.nl

Na een bezoek aan de website van PlatteTV.nl hadden wij een aantal TV's op ons verlanglijstje staan. Omdat wij naar Arnhem moesten hadden wij ook gekeken of de TV's op ons lijstje ook op voorraad waren in het filiaal in Arnhem. Aan de groene stippen te zien zat dat wel goed. Aangekomen bij winkelcentrum Presikhaaf was het een ware zoektocht om de winkel te vinden. Een klein bordje (in een filiaal van een andere winkelketen) bracht ons na een kwartier zoeken in de winkel. Binnen aangekomen was er in het filiaal van de andere winkelketen een klein hoekje ingeruimd voor PlatteTV. Hier troffen wij ongeveer 40 TV's aan van de modernste en meest speciale modellen. Een verkoper was bezig met een klant en de andere verkoper (een kale) was druk met een telefoongesprek. Aan de conversatie te horen was al snel duidelijk dat het hier om een privé gesprek ging. Wij hadden dus mooi even de tijd om op ons gemak even rond te kijken (maar daar waren we gezien het aanbod al snel mee klaar). Na 5 minuten wachten op het einde van het telefoongesprek van de verkoper liet ik een beetje merken dat wij graag geholpen wilde worden. De verkoper merkte op dat hij zo bij ons kwam en ging vervolgens rustig verder met zijn telefoongesprek. Na nog eens 5 minuten wachten hebben we de moed maar opgegeven en zijn maar weer naar buiten gestapt... met het idee dat ze niet graag geld verdienen bij PlatteTV. Deze online(winkel) is absoluut niet aan te bevelen! Deze (winkel) verdient niet eens het predikaat winkel. Online geeft men je het idee dat het oké is maar eenmaal in de winkel blijkt het al snel oooh NEE te zijn. Met in ieder geval 1 dramatisch gemotiveerde medewerker.

Reactie: Beste "Jkforyou" Vervelend te moeten vernemen dat uw ervaring met onze winkel niet naar wens is geweest. Wij zullen dit incident intern bespreken, want elke klant moet natuurlijk geholpen waorden. Desondanks hopen we dat u alsnog geslaagd bent met het kopen van een tv en hopen wij dat we u een volgende keer mogen laten zien dat we dit natuurlijk veel beter kunnen. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager PlatteTV.nl