Vraag naar Korting

Dé tv-winkel van Nederland

  • 13 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

LG OLED W9 & W7 Wallpaper

De Wallpaper OLED tv van LG onderscheidt zich dankzij het unieke design en de unieke montage. De OLED tv is maar 2,57 millimeter dik en wordt met een magneetsysteem aan de muur bevestigd. De electronica van de LG Wallpaper zit verwerkt in een basis die óók dient als soundbar met Dolby Atmos!

LG OLED Wallpaper

Kenmerken van de LG OLED Wallpaper tv

  • Wallpaper OLED tv
  • Met soundbar
  • Ultra HD resolutie
  • Smart tv met WebOS 3.5
  • Muurbevestiging d.m.v. magneetsysteem
  • Inruilprijs op uw oude tv

LG OLED W9 vs. LG OLED W7

Wat is het verschil tussen de W9 en de W7? De twee modellen zijn nagenoeg identiek. Naast het verschil in bouwjaar, is het enige noemenswaardige verschil dat de W9 voorzien is van een α9-processor.

α9-processor

De α9 Intelligent Processor zorgt voor een zeer helder beeld, met veel details, meer diepte en levensechte kleuren. Beeldruis wordt twee keer zo snel verminderd dan bij conventionele tv's. Ook kan de α9-processor met HFR (High Frame Rate) beelden weergeven van 120 frames per seconde, hierdoor blijft het beeld vloeiend, zelfs bij super snelle bewegingen. 

a9 processor

Dé OLED tv

De OLED Wallpaper Signature tv is ontdaan van alle elementen die je kunnen afleiden van de ultieme kijk- en luisterervaring. Deze OLED tv wordt plat aan de muur bevestigd met magneten en is zo dun dat het zelfs geen spoor van een schaduw achterlaat! De aansluitingen zitten verwerkt in de soundbar die ook Dolby Atmos ondersteunt.

Zelfoplichtende pixels

De pixels in het scherm van LG OLED Wallpaper zijn zelfoplichtend. Dat betekent dat ze ook individueel, per pixel dus, uitgezet kunnen worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in de donkerste scènes levendig en duidelijk. Door de zelfoplichtende pixels onstaat er een oneindig contrast en daarin komen de mooiste kleuren tot leven!

LG OLED voor ieder interieur

De Wallpaper tv is ontworpen voor ieder interieur. De tv is maar 2,57 mm dik. Daarnaast zorgt LG voor een consistent contrast vanuit iedere kijkhoek. Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht jouw positie ten opzichte van de tv.

Dolby Atmos & Dolby Vision

Uitmuntende beeldkwaliteit en rijk geluid! Met ondersteuning voor HDR Dolby Vision en Dolby Atmos is LG OLED tv de eerste in zijn soort. Ervaar een bioscoopomgeving in het comfort van jouw eigen huis! Daarnaast wordt OLED tv aanbevolen door Netflix.

HelloTV als erkend installateur

Wij zijn één van de geselecteerde dealers die deze prachtige toestellen mogen aanbieden. Onze tv-specialisten zijn in het bezit van het certificaat 'Erkend Installateur LG Signature OLED tv'. Dat betekent dat al onze specialisten een training hebben gevolgd waardoor zij geschikt zijn om deze delicate tv bij jou thuis op te hangen. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
165 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.