U bevindt zich in:
Terug
  • Findio - Gespreid Betalen

Findio - Gespreid Betalen

Findio

TV kopen voor een aantrekkelijk maandbedrag? Dat kan met Findio Gespreid Betalen!

Wij Bieden OLED, QLED, Ultra HD, Smart en Curved TV's aan! Daarnaast kunt u kiezen uit allerlei Audioapparatuur zoals: Soundbars, SpeakersHome Cinemasets, Versterkers, Receivers en vele andere accessoires! Dus wilt u bij ons een product kopen door middel van kopen op afbetaling? Kies dan voor Findio Gespreid Betalen!

 

Findio - TV kopen Findio - Audio kopen

Betaal je aankoop in termijnen met Findio
Heeft u bij ons het product dat aan uw wensen voldoet? Maar kunt u het product op dit moment niet betalen? Daar hebben wij dé oplossing voor. Bij ons kunt u uw aankoop gespreid betalen met een persoonlijke lening van onze financieringspartner Findio. Dit is een lening met een vast maandbedrag, een vaste looptijd en een vaste rente. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Wilt u een aanvraag doen voor gespreid betalen via Findio? Dat kan als u voldoet aan de volgende kenmerken:

  •  bent minimaal 21 en maximaal 60 jaar.
  • U hebt een netto-inkomen boven € 1200.
  • U hebt geen negatieve BKR-codering.


Hoe werkt een lening bij Findio?
Voor elk product dat u op onze website vindt, (vanaf €500) kunt u een aanvraag indienen om gespreid te betalen. Hiervoor klikt u op de knop ‘Findio Gespreid betalen’ Bij het afrekenen van het product. Bij een lening via Findio betaalt u maandelijks een vast bedrag in plaats van een groot bedrag in één keer te betalen. Uw lening is precies de aanschafprijs van het product. U betaalt dus geen afsluit- of administratiekosten. Ook kunt u kiezen uit verschillende looptijden.


 Voor- en nadelen van gespreid betalen
De voordelen van gespreid betalen via Findio:
- U ontvangt elke maand een rekeningoverzicht.
- U kunt zelf de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van je lening bepalen.
- U betaalt elke maand een vast bedrag voor je lening.
- Tussentijds aflossen is altijd mogelijk zonder boete.
- U betaalt geen afsluitings- of administratiekosten.
 
Houd daarnaast wel rekening met het volgende:
- U kunt geen extra geld opnemen uit uw krediet.
- De bedragen die U aflost, kunt u niet opnieuw opnemen.


 Hoe werkt het?
Wilt u een van onze producten gespreid betalen met een lening van Findio? Klik dan op de ‘Gespreid betalen’-knop bij het product. Wordt uw aanvraag goedgekeurd? Dan ontvangt u een bevestiging. Daarna maakt Findio het aankoopbedrag naar ons over en ontvang u het bestelde product.
 Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u een e-mail van Findio. Findio vraagt u daarin om uw gegevens in te vullen en om enkele documenten aan te leveren. Het is handig als u de volgende documenten alvast bij de hand hebt: 

  • Uw paspoort of ID-kaart
  • Een salarisstrook*
  • Bankafschrift*

*Zowel uw salarisstrook als uw bankafschrift mogen niet ouder zijn dan twee maanden.


 Wat kost het?
De maandelijkse kosten en de totale kosten voor het bestelde product zijn afhankelijk van de aankoopprijs en de looptijd van de lening. Bij een langere looptijd heeft u een lager maandbedrag, maar is het totale bedrag hoger dan bij een kortere looptijd. Dit komt doordat u dan langer rente betaalt, maar minder aan aflossing kwijt bent per maand.