Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd

LAATSTE REVIEWS

Door: Mevr. Monique Slot

Geplaatst op: 15-01-2018

Review met 5 sterretjes

Super winkel met Super service

Door: Dhr. Ed

Geplaatst op: 15-01-2018

Review met 5 sterretjes

Prettig geholpen

Door: Dhr. Chris

Geplaatst op: 15-01-2018

Review met 5 sterretjes

Goede service in de winkel

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel. Beetje opdringerig.
Snel antwoord bij het chatten. Medewerker aan de chat was hulpvaardig. In de winkel snel geholpen, duidelijke uitleg. Alleen was de verkoper naast de TV erg vasthoudend om er nog van alles bij te verkopen. Kabels, schoonmaaksetjes, verzekering en dergelijke. Over het algemeen prima tevreden met Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel met Super service..
Zeer prettig hier een artikel te kopen, erg veel goede service zoals live chat, als je een vraag hebt kun je deze gelijk stellen en krijgt meteen antwoord, je hoeft niet lang te wachten zoals in een winkel. Omschrijving is duidelijk en uitgebreid. En de keuze is hier reuze. Ik had vandaag besteld en had het morgen echt al in huis. Echt een winkel om aan te prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.
Een prettige ruime winkel. Groot assortiment en alle apparatuur staat mooi opgesteld. Goede parkeergelegenheid en vriendelijk en vakkundig personeel. Zeker aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service!.
In de store in Nijmegen erg goed geholpen door Daniël. Ondanks ik 'maar' voor een tv voor op mijn slaapkamer kwam een erg uitgebreid advies gekregen. De tv waar mijn keuze op was gevallen diende besteld te worden, maar bleek twee dagen na het afronden van mijn bestelling niet meer leverbaar te zijn. Jammer, maar dit werd heel netjes opgelost door mij een kwalitatief betere tv aan te bieden voor dezelfde prijs. Deze is inmiddels binnen en werkt perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service!.
Onbekend met PlatteTV was ik benieuwd naar de superdeal via de knop op de website. Ik werd verrast door inderdaad een erg mooie aanbieding voor de tv die ik vooraf had uitgezocht. Het contact met PlatteTV verliep heel vlot en professioneel. Via Ivo en Tim was de deal snel rond. De levering was keurig verzorgd en nu genieten we van onze nieuwe OLED tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Mooie winkel, netjes ingericht. Helaas waren er (te) weinig verkopers op de vloer om ons uitgebreid te woord te staan. Uiteindelijk wel netjes geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service in de winkel.
Website informatie is overzichtelijk, voorraadstatus klopt, vriendelijk over de telefoon te woord gestaan. In Utrecht, prima geholpen, erg leuk voor de kids om in de playseats te kunnen spelen/racen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service, goede chat ondersteuning.
Na een goed gepsprek over de prijs en service via de chat, een LG 49 inch Smart tv aangeschaft bij plattetv.nl. Super service en mega klantvriendelijk. Levering binnen 24 uur en zoals beloofd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service..
Ik ben in Utrecht in de winkel geweest. Jonge betrokken mensen nemen de tijd voor je. Er is een goed assortiment aanwezig om een juiste keuze te kunnen maken en het product was op voorraad. Er wordt met je meegedacht en dat maakt een keuze een stuk gemakkelijker. Tot slot wordt je aankoop zelfs tot aan de auto gebracht. top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Toen mijn product niet goed werkte ben ik goed geholpen door de klantenservice en heb ik een nieuw producf gekregen zonder moeilijk te hoeven doen. Goede service dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service: vriendelijk en vakkundig..
Verrassend groot aanbod. Door de inrichting van de zaak had het een erg warme, huiselijke en gezellige sfeer. Totaal anders dan de standaard tv-zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
service perfect bij platte tv.
goed advies service uitstekend, antwoord op alle vragen duidelijk uitleg, persoonlijke service, hulpzaam met dozen in de auto zetten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
meedenkend en zeer beleefd.
Strakke showroom, Aardig personeel, meedenkend en vooral behulpzaam! Ik was al een half jaar opzoek naar een versterker en 6 verschillende winkels geweest maar die hulp die ik bij platte tv krijg was uitmuntend! Mijn dank is groot!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prachtige grote winkel.
We zijn goed geholpen en werden goed geinformeerd over het product netjes afgehandeld en een aardige verkoper die ondanks de drukte ons tussendoor geholpen heeft , mooie ruime winkel met een hoop producten die netjes te bezichtigen zijn
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ben heel goed geholpen.
Hele fijne winkel.Ruime keuze en goed overzichtelijk. En vriendelijk personeel. Goed berijkbaar op fiets en auto.Deze winkel zou ik iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Goede service. Had via internet een buitenkansje gekocht en zou die de volgende dag ophalen in de winkel. Ik kreeg echter de volgende ochtend te horen dat deze helaas al verkocht was. Toen kwam de medewerken van Plattetv.nl met een goed voorstel. We zij er uiteindelijk goed uitgekomen en ik kon die zelfde middag nog de tv ophalen. Ook bieden ze een mooie service aan voor in totaal drie jaar met pixel garantie. Ook in de winkel werd ik erg netjes geholpen. Ze hebben zelfs de tv in mijn auto gezet. Ik zou Plattertv.nl aan iedereen aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en TV.
De winkel is zeer toegankelijk. Klanten worden direct verwelkomd en de verkoper is enthousiast en zeer behulpzaam en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies.
Vriendelijke verkoper en vonden hier de receiver met de mogelijkheden die we zochten voor een redelijke prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
service top, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.
Goed geholpen, rustig en duidelijke uitleg en verteld over de vele mogelijkheden. Diverse producten uitgelicht en zo zijn we tot de juiste aankoop gekomen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfect advies.
Heel mooie nieuwe winkel met een prettige sfeer. Vakkundig en vriendelijk personeel. Nu nog het koffie apparaat aansluiten.
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |