Merken

Meer tonen

Uw mening over PlatteTV.nl

Totaalbeoordeling:
De LiveChat bij PLatteTV.nl is ideaal!.
| 13-09-2018 
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
Ik dacht dat ik precies wist wat ik nodig had. PlatteTV had niet de laagtste prijs, dat dacht ik tenminste. Bleek het toestel een ouder model te zijn, mij werd het nieuwste model aangeboden voor dezelfde prijs! Dat is nog eens service, meedenken en super klantvriendelijk. Dit bereik je alleen door goede mensen achter de LiveChat te zetten.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
| 09-08-2018 
Kreeg mail ze beter deal hadden Voor zelfde prijs Prima deal mooie tv Ben onwijs blij met mijn aankoop snel bezorgd
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Goeie aanv.info bij onze aankoop, klantvriendelijk TOP!.
| 09-08-2018 
Ouderwets klantvriendelijk en servicegerichte verkoper die de aankoop nog eens een extra dementie gaf. Bedankt daarvoor!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Super service.
| 09-08-2018 
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
Ik ben zeer goed geholpem via de live chat. Hierdoor heb ik een zeer goede aanbieding gevonden die precies bij me paste. Goede uitlleg over het product en wat je kan verwachten van het product. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Goede service, scherpe prijs en super tv!.
| 08-08-2018 
Tijdens mijn zoektocht naar een goede en betaalbare tv bij plattetv.nl uitgekomen. Nadat ik een TV van LG had besteld, werd ik benaderd om voor een kleine meerprijs het nieuwste model van LG te ontvangen. Dit uiteraard gedaan en bevalt super!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
TOP ZAAK !!.
| 08-08-2018 
Ik had begin vh jaar een nieuw scher gekocht namelijk de samsung frame 65 inch op aanraden van Danny de adviseur, Dit deed hij met zoveel kennis en openheid dat ik er nu weer 2 schermen gehaald heb, de service is echt top er is een hoop kennis en je hebt niet het gevoel dat er gewoon weer een stom verkoop praatje gedaan word. Afspraken worden nagekomen en ook de after sale's is echt top Ik denk dat ik voortaan echt al me spullen bij deze winkel ga kopen
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Keurige medewerkers.
| 08-08-2018 
Vestiging Arnhem centrum, bi mij om de hoek. Keurig geholpen en van goed advies gediend. Met concurrenten om de hoek hoef je je daar geen zorgen te maken !
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Geweldig service.
| 08-08-2018 
We zijn heel er goed geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg gehad de verschillende types gezien ook uitleg gehad waar het verschil in zat. We zijn blij met onze t.v. LG OLED55C8P. Thuis aangekomen geen enkel probleem met het installeren goed beeld wat we ook in de winkel hebben gezien.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Perfecte online tv winkel.
| 08-08-2018 
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
Altijd mogelijk om een goede deal te maken. Ook inruilen van je oude tv is altijd mogelijk. Chat is fantastisch.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Super service.
| 08-08-2018 
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
Wij hadden een tv uitgezocht online, omdat wij dichtbij 1 van de vestigingen wonen zijn we hier naar toe gegaan. Hier werden we snel en vriendelijk geholpen. De TV die wij wilde was niet op voorraad maar we kregen een alternatief aan geboden voor een leuke prijs zodat we toch nog met een tv de deur uit konden lopen, hier zijn we helemaal tevreden mee.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
| 08-08-2018 
Na een onbevredigend contact via de telefoon met een grote winkelketen zijn we op internet gaan kijken en zagen dat jullie er goed uitsprongen. Het was een verademing toen we met Nick over onze wensen spraken, hij adviseerde ons deskundig en trok ons over de streep met onze aankopen
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Heel goede service.
| 08-08-2018 
Ik heb een tv gekocht bij platte tv. Deze had na twee maanden pixelschade wat niet te herstellen viel. Ik heb toen binnen een week een nieuwe tv gekregen en weer geinstalleerd door platte tv. ik wil iedereen aanraden om een A tot Z garantie te nemen bij aankoop van een nieuwe tv.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Ook voor de wat oudere koper.
| 08-08-2018 
Mijn man is 78 jaar en ik 72 jaar Wij zijn niet langzaam maar de techniek gaat voor ons wel een beetje snel.Bij platte TV wordt je echt persoonlijk geholpen ze nemen de tijd voor je en leggen het zo duidelijk uit dat het ook voor ons goed te begrijpen was.Wij voelden ons serieus genomen en erg op ons gemak.En hadden niet het gevoel zoals bij andere winkels dat de verkoper met 101 andere dingen bezig was.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Super service!.
| 08-08-2018 
We hebben een mooie LG tv gekocht bij Plattetv, wat een goede uitleg, geen omslachtig gedoe, bellen , goed advies met betere keuze voor ons, prima afgeleverd thuis. We zijn er blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Goede service.
| 08-08-2018 
Overzichtelijk geen dwingende verkoop.prettig geholpen.heb daar ook de standaarden en tv gekocht en alles op tijd geleverd
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Professioneel advies, goed geholpen.
| 08-08-2018 
Via de webshop terechtgekomen in de vestiging in Amsterdam. Een mooie ruim opgezette showroom, waar de tv ‘s per merk mooi opgesteld zijn en je goed kan. Vergelijken. Maick adviseerde ons goed en deskundig!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
prettige service.
| 08-08-2018 
Goede voorlichting over de aan te schaffen producten en prettig onderhandeld over de prijs. En eenmaal thuis: het werkt...!
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Vlot en voordelig.
| 08-08-2018 
Platte TV heeft een goed assortiment, goede persoonlijke communicatie, en biedt een scherpe prijs. Met een paar emails een persoonlijk aanbod gekregen, dat heel mooi was. Ook goed advies over accesoires, verzekering etc. TV snel en goed bezorgd. Dit is mijn 2e toestel bij dit bedrijf, en kan het iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Zeer goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.
| 08-08-2018 
We gingen kijken naar een nieuwe TV. we wisten nog niet welk merk. Alles behalve Samsung. De verkoper die ons hielp had geen haast, ook niet toen er meerdere klanten in de winkel kwamen. Alle vragen die wij hebben gesteld zijn duidelijk beantwoordt. We hebben een dure TV gekocht zonder dat hij is opgedrongen maar we zijn er heel erg blij mee.
Heeft deze review u geholpen?
Totaalbeoordeling:
Goede service.
| 08-08-2018 
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
Via de live chat en e-mail vele vragen gesteld en werd altijd snel beantwoordt. Goede keuze gemaakt met de hulp van plattetv en zit nu met een prachtig tv thuis! Ook het tv totaal pakket erbij genomen, dus heb er volle vertrouwen in dat ik de komende jaren er rustig bij zit.
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |