Merken

Meer tonen

uw winkelwagen is leeg

Veilig & Vertrouwd

Veilig & Vertrouwd

Laatste Winkelreviews

Door: D. den Dunnen

Aankoop op: 19-09-2017

Review met 5 sterretjes

Fantastisch bedrijf!

Door: Fam. Tieben

Aankoop op: 18-09-2017

Review met 4.5 sterretjes

Hartelijk dank voor de verleende service

Door: Dhr. Termaaten

Aankoop op: 17-09-2017

Review met 4.5 sterretjes

Super geregeld!

Bekijk 21722 Winkelreviews

Waarom PlatteTV.nl

PlatteTV vinkje

Oude TV inruilen?
Altijd goede prijs...

PlatteTV vinkje

Woont u niet in de buurt? Wij komen bij u!

PlatteTV vinkje

Vandaag voor 17:00 uur besteld, Morgen in huis

PlatteTV vinkjeVandaag besteld, Vandaag voor 22:00 uur in huis
Bij deze televisies...
PlatteTV vinkjeInstallatie bij u thuis
Alles wordt geregeld...
PlatteTV vinkje30 Dagen bedenktermijn
PlatteTV vinkje6 Winkels met 50 jaar ervaring in TV's
PlatteTV vinkjeMeer dan 400.000 TV's verkocht

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-08-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goede service.
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk en uitgebreid. Voldoende informatie over de te bestellen producten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel geleverd en goede service!.
Wegens de mooi aanbieding hier mijn sonos boxen gekocht. Ik kende de winkel eerlijk gezegd helemaal niet. Maar de email updates en de snelle levering maken dat ik zeker vaker zal bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top `Levering.
Snelle reacties via de email, duidelijke en eerlijke prijzen op de website, super snelle levering, gewoon alles zeer duidelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf van Heos 5 speakers..
Vriendelijk, vakkundig en betrokken medewerkers in Nijmegen. Tijdens mijn oriëntatie in de winkel heeft de medewerker mij met voorbeelden en een goede demo weten te overtuigen van de HEOS 5 stereo aan te sluiten (pairen). Naast de HEOS die mijn zoon heeft klinkt nu in het hele huis een fantastisch geluid. Een absolute aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service, denken met je mee..
Webshop waar je goede afspraken mee kunt maken die dan ook nagekomen worden. Prijs en service zijn perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service.
We zijn heel tevreden over plattetv.nl,prima service en installatie bij ons thuis,er wordt netjes een afspraak gemaakt en de monteur was op de afgesproken tijd bij ons. Alles werkt nu prima ,dus raden wij deze winkel zeker aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Denkt mee en daardoor een goede beslissing.
Brede keuze, deskundige verkoper. Veel tijd om alle vragen te beantwoorden. Kortom we werden zeer goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle service.
Advies over HEOS 7 HS2 via de mail gevraagd op zaterdag (onmogelijke tijd). De volgende ochtend (zondag) kreeg ik via de mail uitgebreid informatie en advies. Super aanbod, super service. Direct aanbevolen bij vrienden die hun HEOS set willen uitbreiden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service niets was teveel.
Wij hebben voor deze winkel/ shop gekozen omdat het mogelijk was om onze oude instalatie in te ruilen. Ze vriendelijk en attent waren telefonisch en ook in de winkel zelf
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg product informatie.
De medewerker die ons heeft geholpen heeft heel veel informatie gegeven over de diverse toestellen en wat de verschillen zijn. Op basis van deze informatie hebben wij een goede afweging kunnen maken aan welke voorwaarden onze nieuwe TV moest voldoen. En hebben zo een keuze gemaakt en een toestel aangeschaft en staat nu naar volle tevredenheid in de kamer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig geholpen.
We zijn zeer deskundig geholpen in de winkel in Doetinchem. Er was een ruim aanbod en betreffende TV (Philips) hadden ze op voorraad en kon gelijk mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, makkelijk en duidelijk..
Ik had eerst niet zo hele hoge verwachtingen omdat ik nog nooit van plattetv.bl had gehoord. Maar toen ik de winkel zag had ik er direct een goed gevoel over. Snelle service en alles was duidelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak vriedelijk personeel met verstand van zaken.
Goede zaak vriedelijk personeel met verstand van zaken heb er een super tv gekocht door een goede uitleg en mijn eisen kwam Ik op deze tv uit de Samsung 8000 ks toppertje bedankt platte tv .nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levertijd! Zeer heldere communicatie!.
Ik wilde mn man verrassen met een kado voor zn verjaardag! Veel te laat bedacht natuurlijk! Maar gelukkig kon ik hem door de goede voorlichting via de chat en de snelle levertijd een heel mooi kado geven wat de volgende dag werd bezorgd. Inpakservice kon ik niet vinden op de site, dat zou nog iets leuker zijn geweest!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel, top service en top product geleverd. +++++++++.
Super winkel, ik ben zowel via de email goed geholpen als in de winkel zelf, heel behulpzaam en de persoon in de winkel heeft mij ook goed op de hoogte gebracht van de garantievoorwaarden. Tevens een goede inruildeal gehad voor mij oude televisie. Echt een aanrader. Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen.
Ik wilde een standaard voor een Sonos Play:5 kopen. Deze shop was veel goedkoper dan andere. Omdat ik hem dezelfde dag al wilde hebben belde ik de winkel. Zij checkten de voorraad , maakten direct een bestelling voor me aan en zorgden dat het product binnen een half uur klaar stond om af te halen. Prima service en zeer klantvriendelijk behandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meedenken.
Op het oog dacht ik een discountwinkel in te lopen, maar ik kreeg een prima service. De medewerkster wist precies wat we zochten en dacht goed mee. Ze deed moeite om ons zo goed mogelijk tegemoet te komen en belde zelfs een aantal filialen af. De levering kwam bovendien eerder als afgesproken. Al met al een prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en duidelijk advies.
Het is een no-nonsense winkel waar je duidelijk en goed advies krijgt. De prijzen zijn goed en de service / ondersteuning is super zowel in de winkel, telefonisch als via de live chat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik had aangegeven de tv zelf af te halen maar omdat bij nader inzien deze niet in mijn auto zou passen heb ik gebeld en gevraagd of deze bezorgd kon worden. Dat was helemaal geen probleem en op de afgesproken dag en tijd werd mijn televisie geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
supper service.
na een mooie lg sj9 soundbar tehebben aangeschafd ,was deze al beschadig uit verpakking gekomen,direct email gestuurd en een paar minuten erna antwoord ,word omgeruilt geen probleem ,supper snele en correcte afhadeling ,bedankt platte tv ,zeer goede en betrouwbare winkel waar andere een goed voorbeeld aan kunnen nemen
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |