Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd

LAATSTE REVIEWS

Door: D. den Dunnen

Aankoop op: 20-11-2017

Review met 5 sterretjes

Fantastisch bedrijf!

Door: Fam. Tieben

Aankoop op: 19-11-2017

Review met 4.5 sterretjes

Hartelijk dank voor de verleende service

Door: Dhr. Termaaten

Aankoop op: 18-11-2017

Review met 4.5 sterretjes

Super geregeld!

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Met Platte TV op vakantie!.
Ik was al tijden op zoek naar een nieuwe receiver. Marantz stond ook op het lijstje. Ken het merk al 40 jaar, degelijk, betrouwbaar. Tijdens een weekje vakantie op de Veluwe tijd genoeg om het internet af te struinen. Veel gelezen op zovele sites van Kieskeurig naar Beslist.nl en die van Tweakers. Bij Tweakers kwam ik de receiver NR1506 tegen van Marantz en de beste prijs bij Platte TV! Doesburg was dichtbij, dus op naar de plaatselijke dealer van Platte TV. Wat een ontvangst! Vriendelijke vent, nam de tijd en hij was professioneel. Een antwoord op al mijn vragen en vooral het juiste advies voor mij! Uiteindelijk gekozen voor de Marantz NR1508 voor een scherpe prijs die ik tot heden niet elders ben tegengekomen. Intussen weer thuis en volop aan het ontdekken wat de machine allemaal kan en laat horen. HELEMAAL TOP! We zijn er erg tevreden over en danken Platte TV Doesburg voor het goede advies en de snelle levering van de Marantz NR1508! Hans
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Minpunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige tv dankzij fijne service.
Heb een mooie tv ontvangen van Platte TV. Na het plaatsen van de bestelling werd ik gecontacteerd. Platte TV kon voor dezelfde prijs een nieuw model van de tv leveren. Uiteraard heb ik van deze optie gebruik gemaakt. Zeer netjes dat dit mij is aangeboden! Tv is veel waard voor de prijs. Goed beeld, verrassend sterk geluid en makkelijke installatie. Note: de levering met Post NL viel wel enorm tegen. De levering was maar liefst 2 dagen te laat, waardoor ik zelfs een dag voor Jan L thuis heb gewerkt. De fout lag puur bij Post NL die zijn zaakjes niet op orde had.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top te woord gestaan met een duidelijke uitleg..
Makkelijk bereikbaar en een overzichtelijke winkel met voldoende banken en zitjes. Je kunt op je gemak kijken en luisteren waarvoor je gekomen bent.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service en prima prijs.
Na veel browsen voor een LG OLED55C7V uitgekomen bij Platte TV waar ook onze vorige TV vandaan kwam. Prijs was al niet slecht, maar gebruik gemaakt van de FEESTDEAL en dat maakte de keuze nog een stuk eenvoudiger. Goede uitleg en konden de TV meteen meenemen. Installatie ging prima en kijken nu met veel plezier. Als we een nieuwe of extra TV nodig hebben komt deze ook hiervandaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Maken alle beloftes waar!.
Ik was niet bekend met Plattetv.nl, maar kwam bij ze terecht via de Samsung website waar ze op worden genoemd. Ze beloven altijd binnen 10 min. een mailreactie te geven. En wat bleek, ik had ook echt binnen enkele minuten een reactie. En ook daarna was geen vraag teveel. Alle vragen werden steeds weer binnen enkele minuten beantwoord. Top! En dan niet te vergeten een goede aanbieding op een mooie tv. Van harte aanbevolen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Mooie inruilprijs voor mijn oude televisie en een goed advies via de chat voor een nieuw toestel. Hier ben ik ook zeer content mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Ik had al aan uhd tv op het oog, kreeg een extra korting op de aanbieding. Daarnaast alles via de mail gedaan ( ik lag ziek op de bank en mijn oude tv vertoonde kuren) . De communicatie via de mail, met Tim, verliep verrassend vlot; zijn reacties kwamen snel en waren goed. Dus super geholpen. Over de tv. Wat bedenkingen maar dat ligt aan de “light bleeding” van deze LG tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, erg vriendelijk en denken goed mee.
Site is gebruiksvriendelijk zowel met de tekst, uitleg en de foto's. Ook telefonisch staan ze je goed te woord en denken met je mee voordat je iets besteld. TOP!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs en goede service.
Online een mooie 65" TV uitgezocht en een hele mooie aanbieding gekregen van PlatteTV. De muurbeugel die er bij was geadviseerd paste niet lekker in verband met de stroomkabel die Philips meelevert (de TV had meer ruimte t.o.v. de muur nodig), maar dat werd snel en kosteloos opgelost doordat PlatteTV een set busjes voor de montage toestuurde. De TV hangt prachtig, ben erg blij met mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
On en offline top service.
Bij platte TV uitgekomen via de goede reviews online. De prijzen blijken ook het gunstigste te zijn in Nederland, genoeg reden om de winkel in het echt te bezoeken. De TV die ik op het ook had bleek een buitenkansje te hebben, vanaf daar goed geholpen en veel extra info gekregen (zie je niet veel meer tegenwoordig). Op alle gebieden dus top en voorbeeld voor veel andere winkels!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geen opdringerig personeel.
Winkel is heel gastvrij. Personeel is niet opdringerig. Je krijgt goede uitleg en krijgt op al je vragen antwoord. Personeel heeft echt kennis van zaken omtrent hun vakgebied.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zo gepiept!.
Geholpen door Anne, zeer duidelijke en goede uitleg! Ook nog een extra garantie kunnen kopen voor een prikkie :-) Zoals ik als zei: Zo gepiept bij Platte Tv!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en met een grote vriendelijkheid.
Ik kon de tv direct meenemen en gelijk voor een scherpe prijs. Ik werd gelijk geholpen en iedereen (personeel) is vriendelijk en behulpzaam
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service! Zeer tevreden..
Snel en klantvriendelijk geholpen door de klantenservice! Verder een super prijs voor de LG55SJ850V en keurig door PostNL geleverd en uitgepakt! Op de site had ik de mogelijkheid om het buitenkansje te scoren. Nadat deze in het weekend al was vergeven, kreeg ik bij uitzondering een gloednieuw model voor het buitenkans prijsje. 5 werkdagen langer moeten wachten maar wat een top service!! Verder bevalt de LG uitstekend. Super mooi beeldkwaliteit en de Magic Remote werkt echt perfect! Ik ben er heel erg blij mee. Ik kan PlatteTV bij iedereen dan ook van harte aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
geweldige service heel goed geholpen en er is met ons meegedacht voor een goede oplossing binnen ons budget vriendelijk personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Ìtevreden.
Persoonlijk en luisteren na je wensen. Doen hun uiterste best om de klant tevreden de winkel te verlaten. Iedereen ging eigenlijk wel met een tv de deur uit. Zijn niet op dringerig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en prijzen.
Ging voor een LED TV, die viel iets tegen. De verkoper adviseerde me daarop een OLED TV te nemen. Deze zag ik al staan bij binnenkomst en had een heel mooi beeld. Bleek dat er nog een actie van Philips was en samen met een korting van hun kwam de prijs ook goed uit.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Een hele goede service.
We hebben de site via google gevonden omdat wij een soundbar zochten . En toen kwam plattetv naar boven en omdat je daar ook je oude stereo kan inruilen zijn we daar gaan kijken . We werden super goed geholpen alles goed uitgelegd en een hele goede korting daardoor hoefde we niet verder meer te kijken . Echt een super winkel volgende keer gaan we zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Gaat verder dan de verplichte service!.
Helaas kreeg ik , binnen een jaar, te maken met een ingebrand Oled scherm door een defect in de whitewash. Platte TV heeft dit keurig opgelost met een nieuwe en nieuwer model dan het model waar de defect in is opgetreden! Top, dank je wel voor de nette en snelle service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende aflevering van Sony oled tv.
Ruimschoots op tijd is er een afspraak gemaakt om onze nieuwe tv aan huis te bezorgen, te installeren en af te stellen. Op zaterdag 11 november omstreeks 10u00 werd de tv geheel volgens afspraak afgeleverd. Met veel kennis en veel geduld werd de tv volgens onze wensen precies op de juiste hoogte gemonteerd. Ook de afstelling van de software is prima verlopen. Helemaal blij werden wij toen de geluidsweergave over onze eigen audio systeem werd geïnstalleerd. Samenvattend: correcte monteur met veel geduld en kennis van zaken
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |