Merken

Meer tonen

uw winkelwagen is leeg

Veilig & Vertrouwd

Veilig & Vertrouwd

Laatste Winkelreviews

Door: D. den Dunnen

Aankoop op: 18-07-2017

Review met 5 sterretjes

Fantastisch bedrijf!

Door: Fam. Tieben

Aankoop op: 17-07-2017

Review met 4.5 sterretjes

Hartelijk dank voor de verleende service

Door: Dhr. Termaaten

Aankoop op: 16-07-2017

Review met 4.5 sterretjes

Super geregeld!

Bekijk 21722 Winkelreviews

Waarom PlatteTV.nl

PlatteTV vinkje

Oude TV inruilen?
Altijd goede prijs...

PlatteTV vinkje

Woont u niet in de buurt? Wij komen bij u!

PlatteTV vinkje

Vandaag voor 17:00 uur besteld, Morgen in huis

PlatteTV vinkjeVandaag besteld, Vandaag voor 22:00 uur in huis
Bij deze televisies...
PlatteTV vinkjeInstallatie bij u thuis
Alles wordt geregeld...
PlatteTV vinkje30 Dagen bedenktermijn
PlatteTV vinkje6 Winkels met 50 jaar ervaring in TV's
PlatteTV vinkjeMeer dan 400.000 TV's verkocht

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig goed geholpen..
Ik ben op internet gaan struinen om een nieuwe tv te zoeken. Via de telefoon zeer goed advies gekregen en meteen mijn bestelling gedaan en weet nu wie en wat (Platte TV.nl) is. Zeer snel bezorgd. Beter kan haast niet Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies.
Via de livechat op de website heel goed advies gekregen m.b.t de keuze tussen een aantal modellen tv's én ook een persoonlijke kortingsaanbieding ontvangen. We zijn heel tevreden met onze aankoop dankzij de aanbeveling voor een beter model voor dezelfde prijs. De service rondom betaling en levering was ook helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Nette service.
Kwam binnen werd gelijk netjes geholpen. Ze namen alle tijd voor je en het zijn mensen die er ook echt verstand van hebben. Het is ook fijn dat je je oude apparatuur in kan leveren en daar ook nog eens geld voor krijgt. Top zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en communicatie.
Goede communicatie m.b.t. een aankoop via de webwinkel.Daarnaast mij ook een hele scherpe aanbod gedaan voor een nieuwere TV model met meer mogelijkheden. After sales is ook goed m.b.t. levering en tevredenheid. Al bij al ben ik dik tevreden met de service van PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundige medewerkers die je plezierig te woord staan.
Na vakkundig advies nieuwe televisie direct meegenomen. Tv werd keurig netjes door medewerker naar auto gebracht. Plezierige winkel methode-onderzoek keuze en goede prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van zaken en duidelijke uitleg.
..... nam de tijd om ons te informeren over de aanschaf van onze tv. Dit deed hij zo kundig en met zoveel zichtbare verschillen dat wij tevreden naar huis zijn gegaan met een Sony tv van plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Correct bedrijf!.
Goed advies en uitleg, niet opdringerig, gewoon leuk geholpen door xxxx in Doetinchem en een mooie korting gekregen! Alles stond netjes klaar op afgesproken dag en werd keurig in de auto gepakt. Kortom, een warme douche voor Plattetv.nl in Doetinchem!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting en prima hulp bij de keuze van de TV.
De shop biedt een ruime keuze uit de verschillende merken en geeft een goed overzicht van wat er te krijgen is. Overzichtelijke inrichting en alle tijd om rustig rond te kijken
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-07-2017
Totaalbeoordeling:
Via PlatteTV een keuze te maken is zeer prettig !.
Onze zoon rade ons PLATTETV.nl aan, nu raden wij toekomstige klanten PLATTETV.nl aan ! Groet fam. Vermaes Life's Good !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-07-2017
Totaalbeoordeling:
alles volledig naar wens.
Alles keurig gemonteerd door een vriendelijke en correcte medewerker. Vlotte service. Snelle en goede antwoorden via de chat. Een apparaat welke wij niet wensten te behouden werd zonder problemen teruggenomen en zeer snel terugbetaald. Kortom: de volgende keer ga ik weer naar deze shop
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service .
Ik ging naar de winkel voor een soundbar maar wist nog niet exact wat ik wou hebben. Ik ging eerst voor een Samsung die ik had gezien online. Maar naar die gehoord te hebben.lieten ze me de denon heos beluisteren en toen was ik natuurlijk gelijk verkocht. De volgende dag heb ik de denon heos gekocht. Ik werd goed geholpen ze waren vriendelijk en kreeg goede informatie. Ik raad jullie dan ook echt aan om naar winkel te gaan als je goed geholpen en geadviseerd wil worden. Top service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en een zeer tevreden klant.
Ik ben er erg goed geholpen, en ik ben erg blij met mijn aankoop mede dankzij de verkopers van plattetv.nl en natuurlijk de tv zelf :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantgerichte crew in Doesburg!.
Deze mensen zijn zeer klantgericht. Deze houding en bijpassende service leidt tot meestal tot aanschaf ondanks dat soms internet prijzen elders lager liggen, je gunt ze deze omzet gewoon.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service!.
Via een kennis vernomen dat het door mij gewenste product door platte tv werd verkocht (Sonos:5). Zodanig ook telefonisch contact gehad en via hem de Sonos voor een uitstekende prijs en met uitstekende service weten te verkrijgen. Binnen 5 minuten stonden we met de Sonos weer buiten. Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal!.
We waren aan het oriënteren op een televisie van Sony en twijfelden over een XD van vorig jaar of een XE van dit jaar. Daartussen zat namelijk een best prijsverschil. We werden hierin geholpen en konden tegen inruil korting krijgen op ons model. Dat was super want daardoor hebben we het nieuwe model zo meegenomen. Zo hebben we onze oude 40" televisie geüpgraded naar een tv van 65"!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-07-2017
Totaalbeoordeling:
Meedenkend vermogen!.
Bestelde een 65inch TV van Sony, kreeg keurig een bevestiging, echter kreeg ik ook een suggestie op een nieuwer model incl. cashback actie. Dat noem ik nog eens persoonlijk , ipv u vraagt, wij draaien! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig service hoge kortingen.
Als klant ben je daar nummer 1. Ze geven daar enorm veel korting en als je toch nog twijfelt dan doen ze nog een schepje boven op. Platte tv is voor mij een zaak om altijd weer terug te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige survis.
Het was snel en perfect geregeld bij plattetv super, wij zijn voor een 55c6v gegaan via zomer aanbieding en het was via de app zo geregeld bij de winkel stond hij al klaar in tien minuten 30 min verder was het tv kijken thuis top ga zo door. Gr ben
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vertrouwd en deskundig.
Vanaf t begin werden we zeer deskundig en op een prettige wijze geholpen. Het gaf ons een gevoel van vertrouwen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service deskundig en vriendelijk personeel.
We hebben 40 km gereden om een tv te kopen helaas was onze keuze niet meer voorradig maar door de geweldige verkoper zijn we naar huis gegaan met een prima andere keus
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |