U bevindt zich in:
Yamaha YSP-2700 Zwart Reviews

YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 46 reviews
825,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed voor een soundbar
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Hdmi arc werkt goed
  • Goed voor films
  • Redelijk voor muziek
  • Diverse instellingen voor wat je kijkt
  • Subwoofer draadloos
  • Minpunten
  • Tonen zijn moeilijk af te stemmen
  • Subwoofer ziet er goedkoop uit
  • Drc on dempt te veel
Op zich niet slecht, Surround voor films is oké voor een soundbar. Uiteraard niet zo als een volwaardig 5.1 of 7.1 met grote speakers. Muziek zou wat voller mogen klinken. Met name de midden tonen. Al met al is het zeker niet slecht en het ligt er ook aan wat aan heb staan in welke kwaliteit. Ben er tevreden mee. Al vind ik de subwoofer lelijk
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Dik tevreden
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluit mogelijk hede
  • Inclusief sub
Dik tevreden over geluid en de aansluit mogelijkheden.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geluidskwaliteit is top
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitingen
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Mooie vormgeving past mooi bij de tv en heeft veel aansluitingen. Ben er erg blij mee.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed maar vervangen door een Sony HT- ZF9 soundbar
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • kwaliteit
  • behuizing
  • geluid
  • Minpunten
  • niet geschikt voor mijn kamer
Het geluid en kwaliteit van de soundbar waren erg goed maar niet goed voor mijn woonkamer aangezien deze heel groot is en een open keuken heeft. Het kwam niet goed tot zijn recht. Daarom ben ik gegaan voor de Sony incl. rear speakers dit geeft voor mijn woonruimte een beter surround geluid. Heel erg tevreden over de service van PlatteTV. Ik kom hier zeker weer terug als ik een andere TV ga aanschaffen.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een aanwinst. Perfect bioscoopgeluid uit 1 speaker
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Musicast app perfect
  • Minpunten
  • Beetje retro afstandbediening
Ik ben erg blij en meer dan tevreden over de geluidskwaliteit. Het is een prima alternatief wanneer je geen luidsprekers overal in de kamer op wil hangen en toch een 7.1 geluidservaring wil beleven.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige soundbar
 | 03-03-2019
Geeft zeer goed en zeer gedetaileerd geluid
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische soundbar, mooi helder geluid
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Super geluid
Na veel zoeken naar een goede soundbar bleven er twee opties over voor mij, de bose 700 soundbar en de Yamaha ysp2700. Kwa prijs ongeveer gelijk. Beide installatie heb ik beluisterd en hierna voor de Yamaha ysp2700 gekozen omdat het geluid icm met de subwoofer toch wat beter uit kwam. De musiccast functie van Yamaha welke je via de app kan bedienen werkt ook super goed, je kunt hiermee alle musiccast apparaten aan en uit zetten en de geluidinstellingen aanpassen. Het instellen van de soundbar is ook heel eenvoudig, door de meegeleverde microfoon kalibreerd de soundbar zichzelf, de instelling kun je hierna zelf nog aanpassen maar ik vind zelf de automatische kalibratie perfect. Kortom een hele goede soundbar en zeker waar voor zijn geld.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Geen extra speakers nodig.
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Nooit gedacht dat je een 7.1 geluidsomgeving kan creëren met een soundbar. Maar het werkt echt. Films, muziek enz klink erg mooi. Installatie was zo gedaan. En de bezorging van platte tv was snel.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend helder geluid
  • Top bediening via app op Ipad, telefoon en pc
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig te koppelen aan andere speakers in huis
  • Minpunten
  • beperkte afstandsbediening (die je alleen bij de installatie eigenlijk echt nodig hebt)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Stijlvol, mooi en goede kwaliteit
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi, ruimtelijk geluid
  • Makkelijke app
  • Vele functies
  • Minpunten
  • Kan niet samen met andere producten door firmware bug
De Yamaha YSP-2700 is een mooie soundbar. Hij ziet er goed uit, komt met subwoofer en geeft een mooi ruimtelijk geluid. De app Musiccast is gebruiksvriendelijk, werkt goed en erg overzichtelijk. Wanneer je hem aangesloten hebt met je tv schakelt hij vanzelf over als je de tv aan zet.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop. Een familielid werkt met Sonos. Yamaha overtreft Sonos
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Bas is perfect af te stemmen.
  • Half zo duur als Sonos 600 serie en beter
  • Minpunten
  • Antenne vraagt een zachte handbediening
Bijzonder zuiver geluid dat zeer vloeiend in elkaar overloopt en dat voor deze prijs. Topaankoop
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Complete set, geschikt voor zowel muziek als film
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • complete set
  • veel aansluitingen
  • MusicCast systeem
  • Minpunten
  • surround is niet uitbreidbaar
  • zichtbare antenne
Mooie soundbar (projector) met een goed geluid. Vergelijkbaar met de Bose en Sonos bar (voor muziek zelfs beter vind ik) maar dan inclusief de subwoofer, en daardoor een stuk voordeliger. De instelbare draadloze subwoofer geeft t geheel een erg mooi zware sound. De soundprojector heeft verschillende surround instellingen, deze werken het best in een kamer met veel kale muren waarop het geluid reflecteert richting de kijker/luisteraar. Het systeem is uitbreidbaar met meerdere MusicCast speakers, maar dit werkt niet op surround-sound niveau.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi vormgegeven soundbar met goed geluid
 | 03-02-2019
de soundbar geeft een mooi geluid, de bijbehorende app is heel handig
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitermate tevreden dat ik het hier gekocht hebt.
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Gratis speaker erbij
  • Vormgeving
  • Aansluitmogelijkheden
  • Musiccast , bediening met app
  • Koppelen extra speakers / wifi
  • Minpunten
  • Het is best een boel geld maar ik had het ervoor over
  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken
Voldoet exact aan m'n verwachtingen. Ik wilde m'n tv , chromecast en playstation er op aansluiten en geluid moest via tulip stekkers daar ik geen digitale audio aansluiting op tv heb. Het is allemaal prima gelukt zonder al te veel moeite en zelfs zonder de handleiding
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig, vol en natuurlijk geluid zonder enige vervorming bij hoog volume.
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluidskwaliteit
  • aansluiting
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een uitstekend geluid.
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Subtiele bas
  • Helder geluid
  • Eenvoudig in te regelen
  • Draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • Geen voor wie van een niet te zware bas houdt.
De Yamaha ysp-2700 geeft een uitstekend geluid, De subwoofer is zeer goed afgesteld op het systeem. Subtiele bas. Voor mensen die het huis willen laten trillen, dan is de bas te ligt. Maar wie van een helder geluid houdt en van een subtiele bas, Dan is dit een echte aanrader.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
aantrekkelijke prijs , soundbar+subwoofer fraaie vormgeving
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • priijs , vormgeving
  • Minpunten
  • niet te combineren met de musiccast 020er
aangeschaft op grond van advies van de consumenten bond in Consumenten gods 2019 gewaardeerd als "Beste KOÖP" Voldoet volledig aan de verwachtingen,, chapeau!
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Zeer te vreden.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Afstand bediening.
  • Slanke afmetingen
  • Bas goed in te stellen op de afstand bediening.
  • Minpunten
  • 1 optische in gang.
  • HDMI ingang. ( Maar die heb je nooit genoeg )
  • Bij YouTube moet je een vertraging instellen. Maar dat kan niet op de wx051.
Ik had een kwaliteit set staan. Maar een de soundbar had ik toch wel oren naar . Na veel merken soundbars geluisterd te hebben en een hoop reviews gelezen te hebben ben ik op de Yamaha ysp 2700 uit gekomen. Het suround gedeelte ben ik zeer over te spreken. Voor een optimaal stereo geluid heb ik er een muciccast 50 er bij aangeschaft. Ik heb er ook een A-Z garantie bij gekocht. Waar ondermeer ook de bestelling binnen 1 week retour mocht worden verstuurd. Wat zeker niet nodig is maar mij wel een veilig aanschaf gevoel gaf.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Elke euro is geïnvesteerd in techniek i.p.v. marketing
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Kleine subwoofer die veel doet
  • Surround
  • Vormgeving/design materialen
  • Minpunten
  • lelijk antenne voor sub aansturing
Wat een top geluid, alle andere soundbars komen niet in de buurt van deze soundbar. Wat een geweldig geluid, je merkt dat gewoon elke euro is geïnvesteerd in techniek, top!
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid op drie fronten, dwz TV, Film en audio
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi zuiver geluid
  • bas vloeit mooi over
  • Musiccast app werkt goed
  • OSD handig in combinatie met goede afstandsbediening
  • Minpunten
  • vorm woonkamer is belanrijk voor surround
  • Surround werkt niet met losse speakers
  • Echo in combinatie met losse musiccast speakers
Mooi slank model, staat erg strak onder de TV. Het geluid is mooi zuiver en de subwofer doet zijn werk goed. Het surround geluid komt door de vorm van mijn woonkamer bij mij niet volldedig tot zijn recht. Dat had ik al een beetje verwacht en daarom heb ik twee musiccast 20 speaker er bij gekocht. Helaas werkt surround niet in combinatie met de YSP2700. Het geluid echoot dan. Ik heb een deskundige van Platte TV thuis gehad en hij kon het ook niet goed krijgen. De soundbar en de losse speakers kunnen niet als 1 groep gekoppeld worden. Muziek bij van CD of DvD geeft ook echo. Muziek van spotify of net radio gaat wel goed. Het advies was om het om te ruilen voor de Bar 400 of 40. En dat heb ik ook gedaan. Goede service van Platte TV.