U bevindt zich in:
Yamaha YSP-2700 Zwart Reviews

YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 28 reviews
899,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Elke euro is geïnvesteerd in techniek i.p.v. marketing
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Kleine subwoofer die veel doet
  • Surround
  • Vormgeving/design materialen
  • Minpunten
  • lelijk antenne voor sub aansturing
Wat een top geluid, alle andere soundbars komen niet in de buurt van deze soundbar. Wat een geweldig geluid, je merkt dat gewoon elke euro is geïnvesteerd in techniek, top!
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid op drie fronten, dwz TV, Film en audio
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi zuiver geluid
  • bas vloeit mooi over
  • Musiccast app werkt goed
  • OSD handig in combinatie met goede afstandsbediening
  • Minpunten
  • vorm woonkamer is belanrijk voor surround
  • Surround werkt niet met losse speakers
  • Echo in combinatie met losse musiccast speakers
Mooi slank model, staat erg strak onder de TV. Het geluid is mooi zuiver en de subwofer doet zijn werk goed. Het surround geluid komt door de vorm van mijn woonkamer bij mij niet volldedig tot zijn recht. Dat had ik al een beetje verwacht en daarom heb ik twee musiccast 20 speaker er bij gekocht. Helaas werkt surround niet in combinatie met de YSP2700. Het geluid echoot dan. Ik heb een deskundige van Platte TV thuis gehad en hij kon het ook niet goed krijgen. De soundbar en de losse speakers kunnen niet als 1 groep gekoppeld worden. Muziek bij van CD of DvD geeft ook echo. Muziek van spotify of net radio gaat wel goed. Het advies was om het om te ruilen voor de Bar 400 of 40. En dat heb ik ook gedaan. Goede service van Platte TV.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Blij met keuze!
 | 17-12-2018
Prachtig geluid Mooie vormgeving Subwoofer is een groot pluspunt
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
blij verrast
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • installatiegemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • prijs
goed geluid voor een soundbar wel een beetje aan de prijs de aanbieding met de satelliet speaker trok ons over de streep
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne soundbar, iets lastiger in gebruik zonder TV
 | 10-12-2018
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid!
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makkelijke installatie
  • veel mogelijkheden
  • design
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Mooi geluid en mooie vormgeving. Uitstekende soundbar voor een goede prijs.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product met prachtig geluid!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Extra boxen moeten bij opstarten apart aangezet worden
Een heel mooi product. Zeker geen spijt van mijn aankoop.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top
 | 19-11-2018
Goed alternatief voor de Elac boxen home cinema system. Bijna geen draden meer en goed geluid. Aanrader
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super soundbar
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluids kwaliteit
  • Draadloze subwoofer
  • Automatische koppeling met tv
  • Draadloos streamen muziek via WiFi, Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect
  • Minpunten
  • Net radio valt soms uit
Soundbar ziet er perfect uit en past precies onder mijn 43 inch tv, prima geluid en met de gedownloade handleiding gemakkelijk te instaleren. Veel instel mogelijkheden voor geluid.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ben zeer tevreden.
 | 20-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid bij films en live concerten
  • Eenvoudige bediening
  • Veel verbindingsmogelijkheden
  • Draadloos verbinding met Subwoofer
  • Minpunten
  • Stereo muziek luisteren valt tegenals je een goede installatie gewend bent.
  • App behoeft upgrade
Is een mooie soundbar met een redelijk geluid ook al kan het niet tippen aan het geluid van mijn bovengemiddeld goede stereo audio versterker met speakers als ik muziek luister. Maar dat wist ik voor ik hem aanschafte. Maar lifeconcerten en speelfilms en tv kijken is prima. Helaas is het surround effect in mijn woonkamer wat minder, dit komt dordat ik, links van mijn tv geen muur op korte afstand heb die benodigd is om de geluidsgolven te weerkaatsen. Ik stream inmiddels al mijn muziek en video vanaf mijn NAS via de soundbar en een ander kastje van Yamaha de WXAD-10 naar de soundbar en/of stereo versterker. De Musiccast app van Yamaha kan wel een upgrade gebruiken naar mijn mening.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een top produkt!
 | 19-08-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • aansluitmogelijkheden
  • 3 hdmi
  • hdmi arc
  • vormgeving
Een top product, klasse geluid, veel aansluitmogelijkheden, goede vormgeving en zeer eenvoudig aan te sluiten.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekende soundbar
 | 12-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Automatische koppeling van tv of Spotify
Uitstekende soundbar voor een goede prijs. Na lang zoeken eindelijk een gevonden die goed staat bij het interieur.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Indrukwekkende surround belevenis.
 | 31-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Vormgeving
  • Yamaha kwaliteit
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen gevonden
Heb er even op moeten wachten maar was de moeite waard. Geluid is indrukwekkend wel opletten met de plaatsing van het toestel voor een perfecte surround belevenis. Instellen verloopt grotendeels automatisch , subwoofer is niet te overheersend en perfect af te regelen. Vormgeving is ok, een slanke soundbar die perfect voor je TV past en dit alles aan een goede prijs/kwaliteit verhouding.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch! Boven verwachting!
 | 19-05-2018
  • Pluspunten
  • Geluid top
  • Bediening uiterst gemakkelijk
  • Mooie hoge en lage tonen
  • Draadloze installatie
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Design Sonos of heos mooier
De Yamaha YSP2700 besteld bij platte tv. De voorraad was net verkocht, dus moest even wachten, want er moest een nieuwe zending binnenkomen. Duurde wel even, maar middels de chatsupport op de website werden mijn vragen uiterst serieus genomen. Erg makkelijk en vriendelijk. Postnl vertraagde de bezorging ook nog eens een keer. Wederom contact met de chatsupport, wederom erg fijn geholpen! Super! Eindelijk kwam m'n soundbar binnen. Wat een geweldig geluid!! Handige app op telefoon of iPad downloaden en klaar!! Lang getwijfeld tussen Sonos en Denon heos, maar dit overtreft werkelijk alles!! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 08-02-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kan ze niet vinden...
Prachtig product. Heb er even moeten wachten voor het geleverd werden maar het was de moeite waard. Aansluiten was een eitje, speelde direct. Erg handig de app waarmee je al je muziek kunt afspelen. Maar ook handig de afstandsbediening waarmee je ook alles bedienen kunt tijdens een telefoon loze avond ;-)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 30-01-2018
  • Pluspunten
  • Slank
  • Handig in gebruik
  • veel mogelijkheden
  • geluid is goed
  • Minpunten
  • Sub mag iets meer power hebben
Mooi slanke soundbar met veel opties om muziek te streamen, makkelijk uit te breiden.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Schitterend apparaat, nog een beetje wennen aan de bediening, als je het net geïnstalleerd hebt.
 | 29-01-2018
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Goed geluid
  • Makkelijk instellen
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
Erg mooi en een schitterend geluid, je kunt apart zang, praten instellen en ga zo maar door. Zeer tevreden over dit apparaat.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekende kwaliteit
 | 20-01-2018
Alles ok
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
perfecte oplossing voor film en muziek
 | 29-12-2017
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • Airplay
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen
De ideale oplossing voor muziek overal in huis met de WX-010 boxen en mooi geluid voor film en normaal televisie kijken. zeer tevreden na 2 weken gebruik.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig geluid , zowel met films als muziek
 | 27-12-2017
  • Pluspunten
  • Geweldig film geluid
  • Met subwoofer
  • HDMI ARC aanwezig
  • Minpunten
  • 7.1 surround werkt niet optimaal
Erg tevreden met deze soundbar . Geweldig film geluid .... en muziek is ook genieten . Enigste minpunt is dat met 7.1 surround geluid de soundbar niet 100 % waarmaakt . Dit kan echter ook komen door de plaats waar onze soundbar staat .