U bevindt zich in:
Yamaha YSP-2700 Zwart Reviews

YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 50 reviews
795,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima sisteem, beter dan alle ander in de prysklas
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • uitstekende klank
  • multiple HDMI
  • vertoon heel mooi
  • remote integratie mij Samsung 65" remote
  • Minpunten
  • niet so duidelik teen lage volume
  • niet echt 7.1 maar stereo well uitstekend
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Erg mooi geluid uit een geluidset met veel mogelijkheden!
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Multicast
  • Draadloos geluid
  • Minpunten
  • Ingewikkeld
  • Werkt af en toe niet helemaal lekker
  • Surround sound nog niet meegemaakt
Goed product, mooi geluid. Veel mogelijkheden, maar het is allemaal wel wat puzzelen. Multicast is bijv. Erg cool, maar connecten is af en toe niet goed mogelijk. Dan is het puzzelen om de instellingen weer goed te krijgen. De beloofde surround sound heb ik nog niet gehoord, maar wij hebben er ook niet een geschikte kamer voor. Zodra je begrijpt hoe het systeem werkt is het ideaal! Maar daar gaat even tijd in zitten (o.a. door erg simpele interface)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Soundbar en goed geluid
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid en soundbar heeft een mooie vorm
  • uitgebreide functies en handige App
  • easy setup en draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • Er is een kleine vertraging tussen de subwoofer en soundbar
  • subwoofer had een modernere vorm mogen hebben
Dit is een mooi vorm geven soundbar met een goede geluidskwaliteit. Ik gebruik deze hoofdzakelijk voor mijn muziek en games, maar deze soundbar geeft ook een goede geluidsweergave voor films. Zeker wanneer je even de tijd neemt om de surround setup door te lopen met de mee geleverde microfoon daarvoor. En nee dit vervangt niet de volledige surround setup van deze met alle toeters en bellen erop. Verder blijft het geluid ook wanneer je het geluid harder zet goed zuiver en krijg je geen vervorming van het geluid. Verder vindt ik de multicast functie zeer prettig i.v.m. muziek door het hele huis. Het enige wat ik op dit moment een min puntje vindt is wanneer de soundbar net aanzet dat er een kleine vertraging is tussen de soundbar en de Subwoofer. Maar dat duurt enkele seconden. Nog een klein min puntje is de vorm van de subwoofer naar mijn mening hadden ze deze er wat meer moderner vorm mogen geven. De subwoofer is zeker van goede kwaliteit en zeker handig dat deze een draadloze verbinding maakt met je soundbar, maar ze hadden deze in mijn mening een modernere uitstraling kunnen geven. Ik heb de subwoofer op een SubDude staan zodat deze niet direct op grond staat.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima soundbar, maar ARC met LG TV werkt niet volledig
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • installatie
  • Minpunten
  • ARC werkt niet met LG TV C8
  • prijs
Naar behoren verzonden door Platte TV. Installeren is simpel, automatische instelling met microfoon ook. Helaas werkt de HDMI ARC met mijn LG C8 TV niet perfect, en komt het geluid van de TV niet door. Uiteindelijk toch maar via de optical audio cable geregeld. Maar nu gaat de soundbar niet automatisch uit als de TV wordt uitgezet.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed voor een soundbar
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Hdmi arc werkt goed
  • Goed voor films
  • Redelijk voor muziek
  • Diverse instellingen voor wat je kijkt
  • Subwoofer draadloos
  • Minpunten
  • Tonen zijn moeilijk af te stemmen
  • Subwoofer ziet er goedkoop uit
  • Drc on dempt te veel
Op zich niet slecht, Surround voor films is oké voor een soundbar. Uiteraard niet zo als een volwaardig 5.1 of 7.1 met grote speakers. Muziek zou wat voller mogen klinken. Met name de midden tonen. Al met al is het zeker niet slecht en het ligt er ook aan wat aan heb staan in welke kwaliteit. Ben er tevreden mee. Al vind ik de subwoofer lelijk
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Dik tevreden
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluit mogelijk hede
  • Inclusief sub
Dik tevreden over geluid en de aansluit mogelijkheden.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geluidskwaliteit is top
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitingen
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Mooie vormgeving past mooi bij de tv en heeft veel aansluitingen. Ben er erg blij mee.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed maar vervangen door een Sony HT- ZF9 soundbar
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • kwaliteit
  • behuizing
  • geluid
  • Minpunten
  • niet geschikt voor mijn kamer
Het geluid en kwaliteit van de soundbar waren erg goed maar niet goed voor mijn woonkamer aangezien deze heel groot is en een open keuken heeft. Het kwam niet goed tot zijn recht. Daarom ben ik gegaan voor de Sony incl. rear speakers dit geeft voor mijn woonruimte een beter surround geluid. Heel erg tevreden over de service van PlatteTV. Ik kom hier zeker weer terug als ik een andere TV ga aanschaffen.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een aanwinst. Perfect bioscoopgeluid uit 1 speaker
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Musicast app perfect
  • Minpunten
  • Beetje retro afstandbediening
Ik ben erg blij en meer dan tevreden over de geluidskwaliteit. Het is een prima alternatief wanneer je geen luidsprekers overal in de kamer op wil hangen en toch een 7.1 geluidservaring wil beleven.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige soundbar
 | 03-03-2019
Geeft zeer goed en zeer gedetaileerd geluid
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische soundbar, mooi helder geluid
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Super geluid
Na veel zoeken naar een goede soundbar bleven er twee opties over voor mij, de bose 700 soundbar en de Yamaha ysp2700. Kwa prijs ongeveer gelijk. Beide installatie heb ik beluisterd en hierna voor de Yamaha ysp2700 gekozen omdat het geluid icm met de subwoofer toch wat beter uit kwam. De musiccast functie van Yamaha welke je via de app kan bedienen werkt ook super goed, je kunt hiermee alle musiccast apparaten aan en uit zetten en de geluidinstellingen aanpassen. Het instellen van de soundbar is ook heel eenvoudig, door de meegeleverde microfoon kalibreerd de soundbar zichzelf, de instelling kun je hierna zelf nog aanpassen maar ik vind zelf de automatische kalibratie perfect. Kortom een hele goede soundbar en zeker waar voor zijn geld.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Geen extra speakers nodig.
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Nooit gedacht dat je een 7.1 geluidsomgeving kan creëren met een soundbar. Maar het werkt echt. Films, muziek enz klink erg mooi. Installatie was zo gedaan. En de bezorging van platte tv was snel.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend helder geluid
  • Top bediening via app op Ipad, telefoon en pc
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig te koppelen aan andere speakers in huis
  • Minpunten
  • beperkte afstandsbediening (die je alleen bij de installatie eigenlijk echt nodig hebt)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Stijlvol, mooi en goede kwaliteit
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi, ruimtelijk geluid
  • Makkelijke app
  • Vele functies
  • Minpunten
  • Kan niet samen met andere producten door firmware bug
De Yamaha YSP-2700 is een mooie soundbar. Hij ziet er goed uit, komt met subwoofer en geeft een mooi ruimtelijk geluid. De app Musiccast is gebruiksvriendelijk, werkt goed en erg overzichtelijk. Wanneer je hem aangesloten hebt met je tv schakelt hij vanzelf over als je de tv aan zet.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop. Een familielid werkt met Sonos. Yamaha overtreft Sonos
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Bas is perfect af te stemmen.
  • Half zo duur als Sonos 600 serie en beter
  • Minpunten
  • Antenne vraagt een zachte handbediening
Bijzonder zuiver geluid dat zeer vloeiend in elkaar overloopt en dat voor deze prijs. Topaankoop
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Complete set, geschikt voor zowel muziek als film
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • complete set
  • veel aansluitingen
  • MusicCast systeem
  • Minpunten
  • surround is niet uitbreidbaar
  • zichtbare antenne
Mooie soundbar (projector) met een goed geluid. Vergelijkbaar met de Bose en Sonos bar (voor muziek zelfs beter vind ik) maar dan inclusief de subwoofer, en daardoor een stuk voordeliger. De instelbare draadloze subwoofer geeft t geheel een erg mooi zware sound. De soundprojector heeft verschillende surround instellingen, deze werken het best in een kamer met veel kale muren waarop het geluid reflecteert richting de kijker/luisteraar. Het systeem is uitbreidbaar met meerdere MusicCast speakers, maar dit werkt niet op surround-sound niveau.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi vormgegeven soundbar met goed geluid
 | 03-02-2019
de soundbar geeft een mooi geluid, de bijbehorende app is heel handig
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitermate tevreden dat ik het hier gekocht hebt.
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Gratis speaker erbij
  • Vormgeving
  • Aansluitmogelijkheden
  • Musiccast , bediening met app
  • Koppelen extra speakers / wifi
  • Minpunten
  • Het is best een boel geld maar ik had het ervoor over
  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken
Voldoet exact aan m'n verwachtingen. Ik wilde m'n tv , chromecast en playstation er op aansluiten en geluid moest via tulip stekkers daar ik geen digitale audio aansluiting op tv heb. Het is allemaal prima gelukt zonder al te veel moeite en zelfs zonder de handleiding
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig, vol en natuurlijk geluid zonder enige vervorming bij hoog volume.
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluidskwaliteit
  • aansluiting
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een uitstekend geluid.
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Subtiele bas
  • Helder geluid
  • Eenvoudig in te regelen
  • Draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • Geen voor wie van een niet te zware bas houdt.
De Yamaha ysp-2700 geeft een uitstekend geluid, De subwoofer is zeer goed afgesteld op het systeem. Subtiele bas. Voor mensen die het huis willen laten trillen, dan is de bas te ligt. Maar wie van een helder geluid houdt en van een subtiele bas, Dan is dit een echte aanrader.