U bevindt zich in:
Yamaha YSP-2700 Zwart Reviews

YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 56 reviews
995,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super geluid. Mooi vormgeving
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Al een tijdje op zoek naar goede soundbar. Vaak viel het geluid erg tegen. Deze heeft een goed geluid zowel muziek als film. Hiervoor zijn meerdere functies aan wezig. Ook fijn om vele andere aansluitingen te hebben om externe apparatuur op aan te sluiten.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid voor een redelijke prijs.
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk installatie
  • Werkt goed op telefoon app
Ging voor Sonos, maar vond in Yamaha goede kwaliteit voor een veel aantrekkelijker prijs.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongelofelijk mooi geluid en strakke vormgeving!
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk te installeren.
  • Mooie afmeting, geen lelijk lomp ding.
  • Minpunten
  • Geen.
Geweldig product, strakke degelijke vormgeving en een ongelofelijk mooi en helder geluid. Makkelijk te installeren en afstellen met bijgeleverde microfoon en kartonnen standard voor een optimale geluid projectie van de 16 speakers in de sound bar. Helemaal tevreden!
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
uitstekende soundbar
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid en prima instelbaar
  • Minpunten
  • geen
voldoet geheel aan de verwachting, prima geluid en gemakkelijk te installeren mede dankzij compacte maten. Ook de levering verliep vlot en werd prima geholpen in de winkel; kortom prima product en service.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super soundbar met fijne subwoofer
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Erg gemakkelijk te installeren
  • Goede geluidskwaliteit
  • Meerdere ingangen
  • Subwoofer geluid apart te regelen
  • Gemakkelijk in te stellen via TV scherm
Een kwestie van uitpakken aansluiten en genieten, wel even de juiste ARC aansluiting op de tv gebruiken anders blijft het erg stil..... :)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super geluid zeker in combinatie met subwoofer
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Super surround geluid
  • Subwoofer usp concurrentie
  • Combinatie met spotify te gek
Netjes geholpen,was wat onzekerheid over het wel of niet op voorraad zijn. Mocht in de tussentijd op de PlayStation F1 red bull race simulator. Ging uiteindelijk met de soundbar Met als extra actie van importeur een gratis soundbox met een super geluid.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima sisteem, beter dan alle ander in de prysklas
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • uitstekende klank
  • multiple HDMI
  • vertoon heel mooi
  • remote integratie mij Samsung 65" remote
  • Minpunten
  • niet so duidelik teen lage volume
  • niet echt 7.1 maar stereo well uitstekend
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Erg mooi geluid uit een geluidset met veel mogelijkheden!
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Multicast
  • Draadloos geluid
  • Minpunten
  • Ingewikkeld
  • Werkt af en toe niet helemaal lekker
  • Surround sound nog niet meegemaakt
Goed product, mooi geluid. Veel mogelijkheden, maar het is allemaal wel wat puzzelen. Multicast is bijv. Erg cool, maar connecten is af en toe niet goed mogelijk. Dan is het puzzelen om de instellingen weer goed te krijgen. De beloofde surround sound heb ik nog niet gehoord, maar wij hebben er ook niet een geschikte kamer voor. Zodra je begrijpt hoe het systeem werkt is het ideaal! Maar daar gaat even tijd in zitten (o.a. door erg simpele interface)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Soundbar en goed geluid
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid en soundbar heeft een mooie vorm
  • uitgebreide functies en handige App
  • easy setup en draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • Er is een kleine vertraging tussen de subwoofer en soundbar
  • subwoofer had een modernere vorm mogen hebben
Dit is een mooi vorm geven soundbar met een goede geluidskwaliteit. Ik gebruik deze hoofdzakelijk voor mijn muziek en games, maar deze soundbar geeft ook een goede geluidsweergave voor films. Zeker wanneer je even de tijd neemt om de surround setup door te lopen met de mee geleverde microfoon daarvoor. En nee dit vervangt niet de volledige surround setup van deze met alle toeters en bellen erop. Verder blijft het geluid ook wanneer je het geluid harder zet goed zuiver en krijg je geen vervorming van het geluid. Verder vindt ik de multicast functie zeer prettig i.v.m. muziek door het hele huis. Het enige wat ik op dit moment een min puntje vindt is wanneer de soundbar net aanzet dat er een kleine vertraging is tussen de soundbar en de Subwoofer. Maar dat duurt enkele seconden. Nog een klein min puntje is de vorm van de subwoofer naar mijn mening hadden ze deze er wat meer moderner vorm mogen geven. De subwoofer is zeker van goede kwaliteit en zeker handig dat deze een draadloze verbinding maakt met je soundbar, maar ze hadden deze in mijn mening een modernere uitstraling kunnen geven. Ik heb de subwoofer op een SubDude staan zodat deze niet direct op grond staat.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima soundbar, maar ARC met LG TV werkt niet volledig
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • installatie
  • Minpunten
  • ARC werkt niet met LG TV C8
  • prijs
Naar behoren verzonden door Platte TV. Installeren is simpel, automatische instelling met microfoon ook. Helaas werkt de HDMI ARC met mijn LG C8 TV niet perfect, en komt het geluid van de TV niet door. Uiteindelijk toch maar via de optical audio cable geregeld. Maar nu gaat de soundbar niet automatisch uit als de TV wordt uitgezet.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed voor een soundbar
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Hdmi arc werkt goed
  • Goed voor films
  • Redelijk voor muziek
  • Diverse instellingen voor wat je kijkt
  • Subwoofer draadloos
  • Minpunten
  • Tonen zijn moeilijk af te stemmen
  • Subwoofer ziet er goedkoop uit
  • Drc on dempt te veel
Op zich niet slecht, Surround voor films is oké voor een soundbar. Uiteraard niet zo als een volwaardig 5.1 of 7.1 met grote speakers. Muziek zou wat voller mogen klinken. Met name de midden tonen. Al met al is het zeker niet slecht en het ligt er ook aan wat aan heb staan in welke kwaliteit. Ben er tevreden mee. Al vind ik de subwoofer lelijk
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Dik tevreden
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluit mogelijk hede
  • Inclusief sub
Dik tevreden over geluid en de aansluit mogelijkheden.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geluidskwaliteit is top
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitingen
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Mooie vormgeving past mooi bij de tv en heeft veel aansluitingen. Ben er erg blij mee.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed maar vervangen door een Sony HT- ZF9 soundbar
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • kwaliteit
  • behuizing
  • geluid
  • Minpunten
  • niet geschikt voor mijn kamer
Het geluid en kwaliteit van de soundbar waren erg goed maar niet goed voor mijn woonkamer aangezien deze heel groot is en een open keuken heeft. Het kwam niet goed tot zijn recht. Daarom ben ik gegaan voor de Sony incl. rear speakers dit geeft voor mijn woonruimte een beter surround geluid. Heel erg tevreden over de service van PlatteTV. Ik kom hier zeker weer terug als ik een andere TV ga aanschaffen.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een aanwinst. Perfect bioscoopgeluid uit 1 speaker
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Musicast app perfect
  • Minpunten
  • Beetje retro afstandbediening
Ik ben erg blij en meer dan tevreden over de geluidskwaliteit. Het is een prima alternatief wanneer je geen luidsprekers overal in de kamer op wil hangen en toch een 7.1 geluidservaring wil beleven.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige soundbar
 | 03-03-2019
Geeft zeer goed en zeer gedetaileerd geluid
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische soundbar, mooi helder geluid
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Super geluid
Na veel zoeken naar een goede soundbar bleven er twee opties over voor mij, de bose 700 soundbar en de Yamaha ysp2700. Kwa prijs ongeveer gelijk. Beide installatie heb ik beluisterd en hierna voor de Yamaha ysp2700 gekozen omdat het geluid icm met de subwoofer toch wat beter uit kwam. De musiccast functie van Yamaha welke je via de app kan bedienen werkt ook super goed, je kunt hiermee alle musiccast apparaten aan en uit zetten en de geluidinstellingen aanpassen. Het instellen van de soundbar is ook heel eenvoudig, door de meegeleverde microfoon kalibreerd de soundbar zichzelf, de instelling kun je hierna zelf nog aanpassen maar ik vind zelf de automatische kalibratie perfect. Kortom een hele goede soundbar en zeker waar voor zijn geld.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Geen extra speakers nodig.
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Nooit gedacht dat je een 7.1 geluidsomgeving kan creëren met een soundbar. Maar het werkt echt. Films, muziek enz klink erg mooi. Installatie was zo gedaan. En de bezorging van platte tv was snel.
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend helder geluid
  • Top bediening via app op Ipad, telefoon en pc
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig te koppelen aan andere speakers in huis
  • Minpunten
  • beperkte afstandsbediening (die je alleen bij de installatie eigenlijk echt nodig hebt)
YAMAHA YSP-2700 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Stijlvol, mooi en goede kwaliteit
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi, ruimtelijk geluid
  • Makkelijke app
  • Vele functies
  • Minpunten
  • Kan niet samen met andere producten door firmware bug
De Yamaha YSP-2700 is een mooie soundbar. Hij ziet er goed uit, komt met subwoofer en geeft een mooi ruimtelijk geluid. De app Musiccast is gebruiksvriendelijk, werkt goed en erg overzichtelijk. Wanneer je hem aangesloten hebt met je tv schakelt hij vanzelf over als je de tv aan zet.