TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews

YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 68 reviews
259,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Compacte maar indrukwekkende soundbar
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Goede bass
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Clear voice
  • Surround gevoel bij Netflix
  • Minpunten
  • TV toont het volumelevel niet in cijfers
  • Geen HDMI kabel bijgeleverd
Enorm blij dat ik deze soundbar heb aangeschaft. Voorheen had ik er nog geen een, maar muziek luisteren via bluetooth is echt een feest geworden, gesprekken op tv zijn weer goed te volgen dankzij de clear voice en netflix wordt een stuk spannender door het surround gevoel. Hij is niet zo groot dus past goed bij de tv, aansluiten is gemakkelijk via HDMI arc. Zit alleen geen kabel bij, deze moet je dus zelf aanschaffen.
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede soundbar
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving is strak
  • Past netjes onder de staande tv
  • Geluid is goed
  • Bediening via tv en app
  • Minpunten
  • Afstandsbediening oogt wat goedkoop
Half maart deze soundbar gekocht ter aanvulling op onze Sony KDV-55xh9299. Het geluid was eerst wat dof, maar na een reset kwam er een mooi geluid uit! Fijne is ook dat het volume met de afstandsbediening van de tv bediend wordt. De bijgeleverde afstandsbediening oogt wat goedkoop en je ziet daarop de instellingen niet, de Bluetooth via de telefoon is daar een prima oplossing voor. Via deze app zie je precies wat de instellingen zijn, mocht je dat een keer willen aanpassen. Voor ons is het een goede soundbar en zeker icm de scherpe aanbieding van Platte TV.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor deze prijs een optisch mooie en goed geluidstechnische soundbar.
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • chique uitvoering
  • diepe bastonen
  • natuurgetrouwe weergave
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • tot nu toe geen gevonden.
De Yamaha SR-B20A ziet er heel chique uit en past bijna in ieder interieur. Geluidstechnisch geeft hij mooie, donkere bastonen weer, zonder dat u een subwoofer erbij moet gebruiken. Concerten op youtube komen heel vol en natuurgetrouw over, net of je er live aanwezig bent. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor deze prijs een optisch mooie en goed geluidstechnische soundbar.
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • chique uitvoering
Mooie, chique uitvoering in zwarte Yamaha SR-B20A soundbar. Een subwoofer is overbodig. De mooie donkere bastonen zijn duidelijk hoorbaar. Bij conderten van youtube een zeer natuurlijke geluidsweergave, alsof je zelf in de zaal zit. In totaal een goede kwaliteit/prijs verhouding.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima apparaat in deze prijsklasse
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
Fijne vormgeving en mooi geluid. Een echte aanrader en zeer geschikt instapmodel.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Top geluid
 | 11-04-2021
Geen spijt van, topaankoop, makkelijk te bedienen.
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi product
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen
  • plug and play
mooi geluid, makkelijk te installeren en past goed bij onze sony tv, goede service van platte tv met goed advies
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi product
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen
  • plug and play
mooi geluid, makkelijk te installeren en past goed bij onze sony tv, goede service van platte tv met goed advies
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat!!
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • Plug and play
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Hdmi arc
  • Minpunten
  • Geen hdmi kabel meegeleverd
Deze soundbar heeft platte tv vorige week vrijdag samen met mijn nieuwe Samsung tv opgehangen en geïnstalleerd. Overigens ben ik uitermate tevreden voor wat betreft de service van platte tv. Luuk en zijn assistent, Chapeau, netjes gedaan jongens!! De soundbar is snel aangesloten, Plug and play, het geluid is werkelijk waar prachtig en je kunt de soundbar ook nog op verschillende standen zetten. Stereo, standaard en 3d surround. Het staat heel sjiek in de woonkamer. De soundbar is echt de moeite waard en het geluid van je tv komt met deze soundbar beter tot zijn recht. Niet twijfelen, gewoon kopen!!
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed geluid!
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Op 1 afstandsbediening
  • Mooie vormgeving
  • Simpel aan te sluiten
  • Minpunten
  • Ik heb een arc kabel aangeschaft, zodat ik 1 kabel heb, i.p.v 2
Het verschil is duidelijk hoorbaar! Ik ben er heel blij mee. Zeker in combinatie met mijn nieuwe tv. Ik vind het ook supermooi staan.
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed geluid
 | 08-03-2021
  • Pluspunten
  • Plug and play
  • Goed geluid
  • Niet duur
  • Minpunten
  • Nog niet ondekt
Goed geluid en het is plug and play met de soundbar van yamaha
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 | 08-03-2021
  • Pluspunten
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooi compact apparaat
  • Uitstekende voorlichting
  • Compatibel met TV toestel
  • Minpunten
  • App minder gebruiksvriendelijk
Na degelijk telefonisch advies van JM van PlatteTV in Breda hebben we dit apparaat aangeschaft. Het product werd snel geleverd ondanks de heersende Corona crisis.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding
 | 08-03-2021
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Veel beter dan normaal tv-geluid.
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • compact formaat
  • goed geluid
  • eenvoudige bediening
Goede soundbar met een vol geluid. Compact formaat en simpele bediening. Tip: installeer ook de app op je telefoon (gaat super simpel) en dan kun je de hoeveelheid bas stapsgewijs instellen (meer of minder bas). Clear Voice is super handig wanneer je stemgeluid niet goed kunt verstaan, echter worden andere frequenties dan wel naar de achtergrond gedrukt. Voor muziek is het daarom niet zo geschikt. Stemgeluid bevindt zich over het algemeen in de midden en hoge frequenties. Als je moeite hebt om stemmen te verstaan, kun je ook (in plaats van Clear Voice) simpelweg via de app op je telefoon naar eigen smaak de bas wat zachter zetten en het algemene volume wat hoger. Al met al een mooie en simpel te gebruiken soundbar. En het is een product van Yamaha, dus je haalt hoogwaardige kwaliteit in huis. Let op, vraag naar de juiste kabel. Met de juiste kabel tussen de soundbar en je tv bedien je het volume van de soundbar direct met de afstandsbediening van je televisie en schakelt de soundbar automatisch in en uit zodra je de televisie aan- of uitzet.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima soundbar voor een goede prijs
 | 01-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • HDMI ARC
  • App
De Yamaha SR-B20A geeft een mooi, helder geluid. Is makkelijker aan te sluiten. De additionele bediening via de app is erg prettig evenals de HDMI ARC aansluiting. Blij met deze aankoop en mooie aanvulling op mijn tv.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid!
 | 27-02-2021
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluid
Ik heb deze soundbar aangeschaft voor bij mijn Philips TV. Super combinatie met een geweldig geluid. Zeer tevreden over de service van Platte TV die mij goed geadviseerd hebben bij de aankoop (zeer makkelijk via de chat). Makkelijke installatie en zeer makkelijk in gebruik en zoals gezegd een fantastisch geluid. Niet teveel toeters en bellen wat het gebruik overzichtelijk maakt. Hij doet wat het moet doen.
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting!
 | 27-02-2021
  • Pluspunten
  • Topgeluid
  • Prijs/kwaliteit uitstekend
  • Met afstandsbediening en app te bedienen
  • Hdmi-cec
  • Minpunten
  • de behuizing is bekleed met stof . Ziet er mooi uit, maar is kwetsbaar en gevoelig voor stof/vlekjes.
Deze gekocht ter vervanging van mijn Sonos Beam. Erg blij mee! Geluid is boven verwachting. Qua prijs/kwaliteit kan ik me geen betere wensen. Handzame afstandsbediening, waarmee de belangrijkste zaken zijn te regelen. (O.a. volume, bass, source, geluid-modus) Via hdmi-cec gaat de soundbar automatisch aan na inschakelen tv. Middels duidelijke kleine lampjes op de soundbar worden wijzigingen in bv. volume en bass bevestigd. Deze gaan kort daarna uit, dus geen storend licht tijdens gebruik en ook niet als het apparaat uit staat. Op de slaapkamer is dat wel zo fijn. Slechts 1 minpuntje voor mij: de behuizing is bekleed met stof . Ziet er mooi uit, maar is kwetsbaar en gevoelig voor stof/vlekjes.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar via de app
  • Schakel aan en uit via BT koppeling
  • Prima geluid
Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
Yamaha SR-B20A Zwart Reviews
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima advies en een top soundbar.
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Bass
  • Geluidsvermogen
  • Kwaliteit geluid
  • Minpunten
  • Geen ophang montagemateriaal
  • Geen externe speakers op aan te sluiten
Mooie vormgegeven soundbar! Daarnaast is het geluid voor mijn slaapkamer enorm. Installatie gaat gemakkelijk. Daarnaast een keurig advies en korting gehad nadat ik mijn tv hier al had aangeschaft.
YAMAHA SR-B20A ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie aanvulling op mijn TV
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi vol geluid
  • klein formaat
  • weinig kabels
Product bevalt goed. Koppeling via bluetooth werkte niet. Zonder probleem is het toestel omgeruild. De nieuwe doet het goed.