U bevindt zich in:
Yamaha RX-V383 Zwart Reviews

YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 8 reviews
253,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Voldoet helemaal aan de verwachting
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Werkt goed samen met tv
  • Minpunten
  • Instellen via tv scherm werkt soms lastig
Apparaat doet precies wat ik er van verwacht. Gelukkig werkt de receiver goed samen met de rest van mijn apparaten vooral het tegelijk aan gaan met mijn tv en de volume werkt super goed.
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overtreft mijn verwachting.
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • 10
  • Minpunten
  • geen
De Yamaha RX-V383 stemt mij uitermate tevreden. Hij is gemakkelijk te installeren zonder teveel toeters en bellen die toch niet gebruikt worden. Hij herkent snel wat er afgespeeld moet worden en de geluidsweergave is prima. Dit apparaat is zijn geld dubbel en dwars waard.
Yamaha RX-V383 Zwart Reviews
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige reciever
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Geen subwoofer nodig vindt ik
Nogmaals gewekdige reciever voor deze prijs,ben erg tevreden over het geluid bediening geen ingewikkelde installitie procedure ,binnen 5 a 10 minuten gebruiks klaar ben erg tevreden.
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
 
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • installeren
  • bleuthoot
  • Minpunten
  • geen
mooi geluid super blij mee goeie prijs Platte tv heeft me goed geholpen
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige receiver met een erg goed geluid en genoeg extra instellingen.
 | 23-11-2019
Echt genieten van het geluid van deze krachtige versterker, ik maak gebruik van 2 Warfedale Diamond 210 speakers als front, en 2 Mission speakers. Geen subwoofer, en die is ook echt niet nodig, meer dan genoeg bas met de juiste instellingen en de extra bas functie. Pracht versterker in deze prijsklasse.
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal te gek
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijke bediening
  • Snel start hulpgids
  • Waanzinnig geluid
  • Minpunten
  • Heeft subwoofer met versterker nodig
Het is een super reciever. Komt een tegek geluid uit! En zit zo’n mooi ypao apparaat bij waardoor de reciever zelf surround voor je afsteld! Mooi van vorm en kleur heel elegant
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 28-11-2017
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • HDMI control
  • Aansluitingen surround kanalen klein
Sinds een aantal weken heb ik deze receiver in huis. Ben er erg tevreden mee. Geluidskwaliteit is goed. Installatie ging goed, echter jammer dat de aansluitingen van de surround kanalen klein zijn. De HDMI control heb ik uit gezet omdat het geluid vaak niet doorkomt wanneer de receiver automatisch aangaat (via HDMI control) wanneer ik de tv aanzet. Hoe dit kan weet ik niet, wanneer de HDMI control uit staat dan geen problemen.
YAMAHA RX-V383 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch toestel
 | 15-11-2017
  • Pluspunten
  • Geweldige klank
  • Eenvoudig in bediening
  • Mooi uitzicht
  • Vele voorgeprogrammeerde instelling
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Na ontvangst direct geïnstalleerd en afgesteld met de meegeleverde microfoon. Alles ging zeer eenvoudig, nadien nog wel enkele kleine aanpassingen gedaan. Zeer goede klank (boxen van Canton, 5.1 systeem met actieve subwoofer) ook via bluetooth, die overigens fantastisch werkt en een groot bereik heeft. Vele programma's die eenvoudig te veranderen zijn zodat bij elke film de juiste afstelling plaatsvind. Top apparaat en zeker voor die prijs.