U bevindt zich in:
Yamaha RX-S602 (DAB+) Wit Reviews

YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 8 reviews
469,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
boven al mijn verwachtingen
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • de verkoper
  • het gemak van de installatie
  • het bedieningsgemak
  • de app
  • en nog zoveel meer
  • Minpunten
  • heb ik niet kunnen vinden
Ook mijn voorganger was een Yamaha die naar 10 jaar trouwe diensten heb ingeruild voor de Yamaha RX-S602 (DAB+) .Niet alleen het gebruiksgemak maar ook het uiterlijk is geweldig. Met de bijgeleverde app is het heel gemakkelijk om al je andere producten zo als een Server,TV,DVD speller ,tablet mobiele Telefon en nog veel meer aan te sturen. Met de bijgeleverde microfoon stel je het geluid in seconden heel eenvoudig in. En tenslotte niet te vergeten het geduld en de uitleg over het product door de verkoper ,was even eens geweldig.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig en makkelijk te installeren
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • gebruikersgemak
  • geluidinstelling
  • Bluetooth
  • DAB+
  • Minpunten
  • niets, tot nog toe
Wat een verschil met mijn oude Pioneer VSX-S500 receiver, eenmaal geïnstalleerd en via de YPAO-microfoon de speakers verder ingesteld, heb ik niets veranderd, wat een geluid uit de zelfde speakers (Magnat) die ik ook met de Pioneer gebruikte en bij de Pioneer receiver heb ik nog aardig wat moeten instellen en was het geluid nog niet helemaal zoals ik het wilde. Nu wel. MusicCast is ook een verademing, ik heb hierbij ook nog 3 losse MusicCast 20 speakers aangesloten. Sonos is wel iets intuïtiever in gebruik, maar als je eenmaal hieraan gewend bent werkt dit ook fantastisch, groot voordeel is Bluetooth welke niet op Sonos aanwezig is.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben erg tevreden met de aankoop van de RX-S602
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Goed geluid
  • makkelijke installatie
  • Voorzieningen
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Het apparaat heeft alle opties die ik graag wilde en alles werkt goed. Is makkelijk te bedienen met de afstandsbediening, mobiel of pc. Goed apparaat.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stakke vormgeving, veel weergave mogelijkheden
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • perfect geluid
  • veel instellingen
  • simpele bediening
Goede duidelijke bediening, makkelijk te synchroniseren met de Yamaha musiccast50.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte keuze
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluids kwaliteit
  • Uiterlijk
  • Ruim voldoende instelling
  • Perfect voor inbouw
  • Makkelijk installeren
  • Minpunten
  • Ik vind er geen
Yamaha heeft door dit lage ontwerp een schot in de roos uitgebracht, de nieuwe manier van bouwen en componenten keuze heeft er toe geleid dat deze zo goed als geen warmte ontwikkeld (dit wil niet zeggen dat je de koel openingen) mag afsluiten. Dit is dus reuze als je dit toestel in een kast, meubel of toren wilt gebruiken. Yamaha zou Yamaha niet zijn als het geluid niet top is, de vele instellingen de meet microfoon helpen je om deze krachtpatser naar jouw idee te gebruiken. Wel is het zoals bijna bij alle receiver aanbieders dat de bijgevoegde handleiding ontoereikend is en het internet moet geraadpleegd worden. Dan gaan alle mogelijkheden voor je open en is dit stapsgewijs goed in te stellen. In deze handleiding staat minimaal luidsprekers van 6 Ohm, ik heb zelf luidsprekers van 4 Ohm en de receiver wordt niet warmer of zwaarder belast. Voor de nieuwe Dab+ gebruikers, DAB+ kiest bij eerste gebruik de zendermast bij jouw in de buurt, dus buitenlandse zenders of lokale zenders die niet verdeeld worden door deze zendmast zijn niet te selecteren. Hiervoor heb je dan wel NetRadio die heel de wereld open en en goede zoek interface heeft. Alle toestellen die via HDMI gekoppeld worden kunnen met elkaar communiceren. Draadloos streamen werkt zeer goed bij audio de receiver heeft ruim voldoende codexen om dit allemaal te verwerken. Voor de uitgebreide instellingen goed te kunnen opvolgen heb je wel een scherm nodig, via het display werkt het dit veel te moeilijk. Mijn voorgaande toestel was een Harman/Kardon van 10 jaar oud en veel duurder als dit toestel maar Yamaha is gewoon super, beter.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk en snel afstellen met bijgeleverde microfoon
  • Telefoon als afstandsbediening
  • Streaming werkt goed
  • Bluetooth kan gebruikt worden om te zenden
  • Minpunten
  • Geen
Mooi apparaat dat direct goed werkt. Afstellen met de bijgeleverde microfoon werkt ideaal. Met de telefoon te bedienen. AirPlay, spotify Connect en Bluetooth werkt ideaal. Bluetooth kan ook gebruikt worden om te zenden i.p.v. ontvangen.
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een sprong voorwaarts
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • veel aansluitmogelijkheden, waardoor het eenvopudiger wordt om media vanuit diverse bronnen hetzij via de geluidinstallatie of TX af te spelen.
  • lekker compact
  • prijs-kwaliteit verhouding is goed
  • bedieningsgemak van het toestel én via de app
  • mooie vormgeving, past goed bij mijn andere apparatuur
  • Minpunten
  • produceert nogal wat warmte (in een gesloten kast)
  • mis USB-aansluiting achterzijde
  • beperkte weergave van de muziekbestanden in de app
Mijn 10 jaar oude Yamaha-reciever vervangen door de RX-602. Het toestel overtreft mijn verwachtingen wat betreft geluidkwaliteit en bedieningsmogelijkheden. De MusicCast-app werkt prima, al zijn er best wel verbeterpuntjes ten aanzien van de wijze waarop muziekbestanden worden weergegeven. Iets voor een volgende software-update? Na twee maanden ben ik nog steeds nieuwe mogelijkheden aan het ontdekken. Ook voor mensen die niet al die ingewikkelde mogelijkheden willen gebruiken is het bedienen van het toestel of de app een fluitje van een cent. Het werkt uitstekend met mijn bestaande boxen, de NAS en de inmiddels aangeschafte andere MusicCast apparatuur (Sub-woofer, MC-20 boxen).
YAMAHA RX-S602 (DAB+) WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige compacte receiver van Yamaha met geweldig geluid
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Hij is compact
  • Diverse geluidsbronnen
  • Besturen met de Yamaha app
  • Meerdere HDMI aansluitingen
  • Draadloze speaker aansluiting
  • Minpunten
  • Geen phono aansluiting