Yamaha MusicCast WX-010 Zwart Reviews

YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS

productRatingStar-40 8 / 10 12 reviews
118,95
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
goede prijs/kwaliteit verhouding.
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • installatie vergt geduld en kennis
Het gebruik van de MusicCast app vergde nogal wat problemen. De aansluiting op wifi leverde ook nogal wat problemen op. De oorzaak lag bij de instellingen van mijn Experia box. Het instellen van bluetooth is nog niet voor elkaar.
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid voor een kleine luidspreker
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Prima geluid
  • Elke luidspreker apart te bedienen
  • Zowel spotify als webradio
  • Minpunten
  • Slechts 1 gebruikersprofiel, bijv voor opslaan favorieten webradios
  • Niet in meerdere configuraties te linken,. Slechts 1 opstelling mogelink
Kwam als beste koop uit consumtengids. Goed geluid en en eenvoudige installatie en bediening. Ik heb er eentje in de keuken staan en eentje in de kamer.
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-5 1 / 10
krijg het niet aangesloten
 | 20-08-2019
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Geluid niet zo goed als ik verwacht had.
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • Bediening is goed en handig
  • Product is gewoon degelijk
  • Ziet er ook goed uit.
  • Goed verpakt en zonder schade aangekomen
  • Minpunten
  • Geluid vond ik niet zo goed
Omdat ik het geluid niet zo geweldig vond. Heb ik het product teruggebracht naar jullie winkel in Breda. Daar direct een Yamaha Musiccast 20 gekocht waar ik wel uiterst tevreden over ben.
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima boxen voor streaming muziek via wifi e/o bluetooth
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • uiterlijk
  • geluid
  • bediening via app
  • keuze van muziekbronnen
  • Minpunten
  • app soms lastig vwb instellingen
Heb 2 boxen gepaard in 1 ruimte en dit levert prima vol geluid op voor die ruimte. Je moet geen echt hoge eisen stellen aan muziek bronnen . Je ontvangt streaming muziek naar keuze via wifi of bluetooth of eigen smartapparaat. voor meer of beter moet je kiezen voor een receiver/versterker combinatie. Voor mij volstaat een duo van deze boxjes due handzaam qua formaat zijn en keurig een onopvallend plekje te geven zijn
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima apparaat ruim voldoende prijs/kwaliteit verhouding
 | 31-07-2018
  • Pluspunten
  • compact
  • lang snoer 2 meter
  • voldoend volume
  • Minpunten
  • instellen dicht bij router
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeker een aanrader
 | 26-07-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • zeer uitgebreide functionaliteiten
  • past mooi in het musiccast concept
  • prijs
  • gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • voor mij geen
Deze Yamaha WX-010 levert ons veel luisterplezier op de tweede verdieping of waar we deze kunnen plaatsen. paring met de Yamaha receiver is geen probleem. Mooi is ook de bluetooth waarmee ik een koptelefoon kan koppelen of nog een extra, ander merk, bluetooth speaker.
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top
 | 18-06-2018
  • Pluspunten
  • Klein
  • Goed geluid
  • Makkelijk ingebruik
  • Lang stroomkabel
  • Makkelijk op te hangen
  • Minpunten
  • De Beschrijving om een code in te voeren is niet duidelijk
Prima box, komt goed geluid uit
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Ideaal zo'n box die je in een andere ruimte kan plaatsen.
 | 14-01-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bediening
  • plaatsings-gemak
Het gemak waar mee je op andere plekken in huis naar je favoriete muziek kan luisteren, zonder veel draden. Mooi geluid en makkelijk te bedienen.
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie prijs/kwaliteitsverhouding
 | 12-01-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • prijs
  • Minpunten
  • Music castapp vergtw el enige studie
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie kleine speaker met goed geluid
 | 30-12-2017
  • Pluspunten
  • wifi en bleutooth
  • internetradio
  • smatphone bedniening
  • musicast werkt goed
  • Minpunten
  • geen ingebouwde batterij
  • erg lange voedings kabel
doet niet onder voor een sonos speaker kon hem eerst slecht in beeld krijgen op mijn telefoon echter op een andere telefoon had ik hem zo in op de wifi waarna hij ook goed werkte met mijn telefoon. nu werkt hij regelmatig samen met mijn Yamaha yas 306 waarbij ik hem veel voor internet rario gebruik dit werkt heel goed
YAMAHA MUSICCAST WX-010 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goede luidspeaker
 | 11-12-2017
  • Pluspunten
  • klein
  • goed afgewerkt
  • Minpunten
  • geen
Een degelijk afgewerkte speaker en een goed geluid voor die prijs.