Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews

YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 115 reviews
179,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
De MusicCast 20 is super gemakkelijk te bedienen en het geluid is ver boven verwachting
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Extreem gemakkelijk te installeren
  • Groot volume voor de afmeting
  • Alle streaming en netwerk opties die ik kan bedenken
  • Gemakkelijke app voor bediening
  • Zeer stabiel wanneer meerdere mensen tegelijk bedienen
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde microfoon
Ik zou de MusicCast 20 aan iedereen aanbevelen. Ik heb hem aangeschaft om te proberen voor welke maat kamer hij geschikt is. En tot mijn verassing wist hij een kamer van 12 x 7 overtuigend te vullen. En als hij op het aanrecht staat ( met de juiste muziek ) kan je de bas in de vloer voelen. Het gebruiksgemak is erg hoog. Ik zal binnenkort zeker een 2de exemplaar aanschaffen voor het stereo effect en zo de start maken van een multiroom systeem.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima luidspreker icm Yamaha Musiccast
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen via Musiccast
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Geen accu aanwezig dus altijd netstroom nodig
Ik had al een Musiccast 20 speaker maar heb er een bij gekocht zodat ik een stereo opstelling kon maken. Configuratie verloopt heel soepel en binnen een paar minuten was de configuratie klaar. Dat had ik eerder moeten doen, door het stereo effect klinkt het geluid veel voller! Verassend veel lage tonen ook voor zo\'n relatief kleine luidspreker. Ben erg tevreden!
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Compact, goede geluidskwaliteit .
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Functionele App
  • Minpunten
  • Wake up timer werkt niet op slaves
  • knoppen op de bovenkant niet altijd handig indien de speaker hoog geplaatst is.
Ondanks de kleine afmeting geeft het een geluid van formaat. Indien je meerdere Yamaha MusicCast componenten hebt, zijn deze te linken als master en slave. Ook de app is handig en veelzijdig. Kortom , als meerkamer-systeem een superhandig en simpele oplossing. Puntje van kritiek is dat de wake-up timer niet op de slaves functioneert indien de link is ingeschakeld. Dit doet de on/off functie wel. Moet met een software ingreep "makkelijk" te veranderen zijn.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig apparaat, maar besturing kan nog beter
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwalitiet
  • vormgeving
  • wifi
  • Minpunten
  • musiccast
prachtige speaker met een geweldig mooi geluid. Geniet er enorm van! wel is het even zoeken hoe hem te bedienen... via airplay werkt het prima, maar via de musiccast app loop ik steeds vast.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige geluidservaring met nog verbetering voor het bedieningsgemak
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwalitiet
  • vormgeving
  • aansluitingsgemak
  • Minpunten
  • bediningsgemak
Geweldig geluid komt er uit de speakertje. Veel eerder moeten aanschaffen! De bedining via de musiccast app gaat niet helemaal vlekkeloos, na 1 dag koppelt hij niet meer met spotify connect, gelukkig gaat het via airplay perfect.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super speaker met een top geluid .
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Voor een relatief kleine speaker ook een goede bass.
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Ik kan geen min punten bedenken
Speaker is super makkelijk in het gebruik, verbinden met mijn andere Yamaha MusicCast speaker ging super eenvoudig met de app. Kwaliteit van het geluid is perfect , zelfs het laag wordt goed weergegeven.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top product, had ik veel eerder moeten kopen
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • Intergratie met Spotify (en andere streamingdiensten)
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Nog geen
Ideale speaker, kwestie van de stekker er in en de instructies in de app volgen. Geluid klinkt beter dan verwacht. Hem me verdiept in de opties voor WiFi-speakers. Sonos en Yamaha zijn de twee logische keuzes. Ben voor Yamaha gegaan vanwege de receivers die ook MusicCast ondersteunen: zo kun je een 5.1 setup met reguliere speakers bouwen en in andere ruimtes losse WiFi-speakers plaatsen.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
top product en super makkelijk te koppelen met musiccast
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • beediening
  • Minpunten
  • geen accu
het is een mooie degelijke zware speaker met een lang snoer, helaas nog niet op accu, erg makkelijk zijn de voorkeuze toetsen boven op voor directe keuze van de voorgeprogrammeerde zenders. Tevens mooi geluid met goede bas voor zo``n compacte speaker
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie draadloze speakers met een mooie sound
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • Goede looks
  • Draadloos
  • Niet te lomp
  • Minpunten
  • Niet helemaal draadloos, want ze hebben wel stroom nodig.
Wij gebruiken twee van deze speakers in een surround opstelling. Geen gedoe met draden (muv de stroomkabel) , en een perfect match met onze nieuwe Yamaha receiver. Geluid is super en de looks zijn ook in orde.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima product voor een redelijke prijs
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • fraaie vormgeving
  • goede prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Geluidskwaliteit is prima, prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend. Mooie vormgeving. Makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte. Ik ben zeer tevreden.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Gewoon goed.
 | 29-12-2019
Fijne speaker, vooral als je al gebruiker van andere Yamaha Musiccast producten. Koppelen en bedienen met de app werkt als verwacht.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi product met een goed geluid
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Draadloos
  • Prijs-kwaliteit-verhouding
  • Combinatie met Musicbar 400
  • Digitale radio, Spotify etc. mogelijk
  • Minpunten
  • App niet heel intuïtief
We hebben de surround combinatie van de MusicCast Bar 400 (soundbar en subwoofer) en twee losse MusicCast 20 speakers aangeschaft. Hierover heb ik een review geschreven bij de MusicCast 400. We hebben de MusicCast 20 ook los gebruikt en deze geeft een prima geluid. Het was even zoeken naar hoe we - via de smartphone - de radio konden gebruiken, dat is uiteindelijk gelukt via de Yamaha MusicCast app. Verder speel je ook probleemloos alles af via Spotify. Het is met de app soms even zoeken, je moet deze echt leren kennen, maar uiteindelijk konden wij er wel alles mee doen wat we willen.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product! Beter dan Sonos!
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Degelijke bouw, mooi geluid!
  • Gemakkelijke bediening, zowel App als speaker
  • Lang snoer
  • Ziet er mooi uit
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen!
Deze speaker gekocht als uitbreiding op een Musiccast receiver. Nu ook in de keuken muziek! Linken met andere musiccast apparaten werkt erg gemakkelijk en muziek speelt synchroon af. Een erg handige functie is de voorkeuzeknoppen op de speaker! Niet alleen radiozenders kunnen hieronder maar ook bijvoorbeeld een favoriete afspeellijst uit Spotify. Verder voelt de speaker erg degelijk aan en ziet er ook nog eens goed uit!
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend geluid
 | 26-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Formaat speakers
  • Minpunten
  • Koppelen met receiver lastig
  • Ontbreken volledige handleiding
Het koppelen van de speakers (2x) aan de AV receiver via de wifi is lastig zonder handleiding. Als ze eenmaal zijn verbonden werkt het goed en geven de speakers een uitstekend geluid voor het formaat. Zeer tevreden met de aanschaf!
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudig te installeren met de app
  • Prime prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Tot nu toe, geen
Voldoet prima. Heeft even geduurd voordat de speaker werd geleverd.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Ideaal voor onze keuken!
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mooi design
  • Compatibiliteit met andere MusicCast toestellen
We gebruiken deze speaker in onze keuken. Via MusicCast is de speaker draadloos aan onze Yamaha versterker gekoppeld. Geluid is prima!
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
een gebruiksvriendelijke verrijking van mijn muziekervaring
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • klein
  • mooie vormgeving
  • verbinding via wifi
  • compatible met andere apparaten en bronnen
  • Minpunten
  • de verbinding moet soms opnieuw worden ingesteld
  • wifi valt soms uit
Met deze wifi-speakers kan ik eenvoudig streamen. Het bediengemak vanaf mijn telefoon met Musicast is ideaal. Het geluid, zeker bij gebruik als stereopaar, is zelfs in een grote ruimte (14 x 6) goed. De kleur past goed in het interieur en de vormgeving is modern.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Redelijk geluid voor een redelijke prijs.
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Synchroon geluid icm bekabelde speakers
  • App niet altijd gebruiksvriendelijk
Samenwerking met MusicCast receiver is matig. Bekabelde boxen en musiccast 20 speakers lopen niet exact synchroon. Wanneer je twee musicccast 20 ‘s gepaird hebt tot stereo-speakers, dan duurt het vaak best lang voordat je de slave hoort. De master doet het wel direct.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie en goede speaker
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Handige installatie
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supersimpel en flexibel, vol geluid
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Klein
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Elke keer handmatig WiFi speaker selecteren voordat hij geluid hierop afspeelt
Verrassend vol geluid voor zo’n kleine speaker. Installatie en bediening supermakkelijk.