TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews

YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 240 reviews
219,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super fijne speaker voor "erbij"
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Stabiele Wifi verbinding
  • Veel power (bas)
  • Minpunten
  • Groter en zwaarder dan verwacht
Ik heb deze speaker gekocht voor in de keuken en \'s zomers in de tuin. De geluidskwaliteit is echt super en de speaker heeft flink wat power. Ik heb de bas boost (die standaard aan staat) uit gezet omdat het wel erg heftig werd voor de buren :) De speaker is wel wat forser dan ik op basis van de productafbeeldingen verwacht had.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi geluid
 | 16-01-2021
  • Pluspunten
  • Rijk gevuld en helder geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Uit te breiden met andere speakers
  • Draadloos (wifi)
  • Minpunten
  • MusicCast App even leren ontdekken
  • Geen accu, 220V nodig (stekker)
Ik heb mijn Yahama RX-V581 (receiver) met Yamaha WX-10 (2x) uitgebreid met deze Yamaha MusicCast 20 (WX-21). Het geheel geeft een mooi verspreid geluid over de benedenverdieping (woonkamer en keuken). Zeer tevreden. Het rijke en heldere geluid van de Yamaha MusicCast 20 is ook bij een laag geluidsniveau fijn als er visite want dan is de muziek niet overheersend maar toch goed hoorbaar blijft op de achtergrond. De MusicCast App werkt prima; wel even leren hoe er mee te werken. Eenmaal vaste instellingen ingesteld dan is het simpel in gebruik.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fraai vorm gegeven, prima klinkende speakers.
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Musiccast app kan beter
  • Zeer beknopte papieren handleiding
Je zou het niet verwachten van zulke kleine speakers, een mooi vol en helder geluid! Ik gebruik ze i.c.m. de Yamaha RX-V4A receiver als surround speakers. Ook muziek komt prima tot zijn recht (all channel stereo-instelling op de app). Stabiele WiFi verbinding vereist om signaalonderbreking te voorkomen. De zeer beknopte handleiding maakt installatie met gebruik van de Musiccast-app en verbinden met WiFi nog wel even een dingetje. Maar als het eenmaal staat en functioneert dan heb je ook wat!
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie degelijke speaker met goed geluid
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Degelijk en mooi afgewerkt.
  • Goed geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Connectiviteit (WiFi, BlueTooth, Airplay,..)
  • Musiccast App
  • Minpunten
  • Een accu of batterijen was wel handig geweest
de Yamaha Musiccast 20 is een mooie degelijke speaker, doe goed klinkt. Het is verbazingwekkend hoeveel geluid deze speaker kan leveren, zowel in bas als midden tonen. Samen met een tweede speaker en de woofer klinken ze als een blok en helemaal opgenomen in een 5.1 surround . Echter een losse speaker geeft ook al plezier en is gemakkelijk te koppelen met Spotify, via de Yamaha Music app (alles gemakkelijk te bedienen vanaf je mobiel)..
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect toevoeging naar mijn Yamaha familie
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • geluidkwaliteit
  • bediening
  • connectiviteit (WiFi, BlueTooth, Airplay,..)
  • MusicCast app
  • Minpunten
  • geen accu
Vorige jaar had ik de YSP-2700 soundbar van Yamaha, dus, wat beter Kerst cadeau dan de MusicCast 20 om de familie groter te maken! Super tevreden: de sound kwaliteit is beste indrukwekkend voor zo een kleine ding. Sound is voel, helder en warm, ook met laag volume. De connectiviteit is zeker een grote sterke punt. Het werkt perfect met wifi, bluetooth en Airplay. Dankzij de Yamaha MusicCast app, luisteren naar Spotify is nu een feest, linked met de soundbar of als stand alone. Ik kan de Cast 20 supermakkelijk bedienen met mijn Android smartphone of oud iPad. Enige ding, maak zeker de soundbar en MusicCast 20 firmware zijn up to date! Met de laatste versie je kan ook Spotify free gebruiken. Naast Spotify, je kan ook gebruik maken van vele andere muziek platforms en talloze internet radio’s. Spelen muziek van mijn network hardisk is ook supermakkelijk. Qua vorm, Ik moet zeken het is wel mooier “live” dan op internet. Ontwerp is strak en, in de witte kleur, tijdloos…en zonder last van vingerafdrukken. Beste zwaar en solide, je krijg inmiddels de gevoel je heft in hand iets van hoog kwaliteit.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend product
 | 04-01-2021
Makkelijk op te zetten maar storingsgevoelig wireless verbinding. Als er een persoon zich tussen de speaker en de receiver beweegt gaat de speaker kraken.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Draadloze speaker met prima geluid
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudig installatie
  • Goede geluidskwaliteit
  • Draadloos
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Vrij prijzig
Maand geleden aangeschaft. Probleemloze installatie met Musiccast app. Ook het koppelen van 2 Yamaha WX-021 speakers met een Yamaha SUB 100 tot een draadloze rear surround set verliep vlekkeloos. Heerlijk geluid !
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie speaker, goede geluidskwaliteit.
 | 01-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen met bv de App
  • MusicCast
  • Mooie vormgeving
  • Zwaar
  • Minpunten
  • eerste keer koppelen met WiFi gaat vaak niet in één keer goed.
Dit is de derde Yamaha MusicCast 20 speaker die we aanschaffen. Ze staan in verschillende ruimtes van ons huis. Twee zijn er aan elkaar gekoppeld als stereosetje op een mooie Cavus vloerstandaard, koppelen als stereosetje makkelijk te realiseren in de MusicCast App. Er komt een heel goed geluid uit deze speakers. En de service van Platte TV is zoals gewoonlijk weer top geweest.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi design apparaat met prima geluid
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • vormgeving
  • Bdieningsgemak op apparaat
  • Musiccast
  • Streamingsdiensten
  • Minpunten
  • Gebruiksvriendelijkheid app
Geweldig geluid, zeker in combinatie met de Yamaha YSP-2700. App zou gebruiksvriendelijker mogen
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Werkt goed!
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • compact
  • design
  • Minpunten
  • moeilijk in te stellen
2 musiccast speakers in combinatie met htr 4072 versterker. werkt prima gebruik de speakers voor surround geluid. Even puzzelen om in te stellen maar werkt prima.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne luidspreker met goed geluid en makkelijk te bedienen
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • bedieningsgemak
  • prima app, makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Prima luidspreker en makkelijk te installeren. Wat erg fijn is bij deze luidspreker t.o.v. andere merken is dat je de luidspreker ook zonder de app kunt bedienen. Je kunt de luidspreker aan/uit zetten, het volume aanpassen en kiezen uit 3 voorkeurzenders. Ideaal! Het geluid is verder prima zeker gezien het formaat van de luidspreker
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima apparaat.
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Duidelijke bedieningsapp
  • Minpunten
  • Geen
Allereerst het geluid, dat is prima, zeker gezien het formaat. De speaker was makkelijk te installeren via de gedownloade app. Het grote aantal radiozenders die beluistert kan worden verbaasde mij. Deze speaker is zeker een aanrader!
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie niet te grote speaker met goed geluid
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Practisch geen vertraging via BT met tv
  • Makkelijk te bedienen
  • Kan met 2 boxen stereo afspelen
  • Minpunten
  • Veel vingers op het zwarte paneel
Eenmaal door de buurman geinstalleerd en wat uitleg kan ik zelfs geluid uit de box krijgen! De app is duidelijk en je kunt zelfs de hoge, midden en lage tonen instellen. Met een tweede speaker kan je zelfs stereo luisteren. Over het geluid kan ik kort zijn, geweldig! Ik ben blij met de tip van de buurman.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima apparaat.
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Duidelijke app
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Installatie van de speaker verliep vlot met de gedownloade app. Ik was vebaast over het aantal radiostations dat je kunt beluisteren. Het geluid is prima en voldoet aan mijn eisen. De Musiccast 20 is een aanrader!
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
1 van de betere WiFi speakers in de markt
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • krachtig en vol geluid
  • Goede app
  • support alle media kanalen, niet alles moet via de app
  • Minpunten
  • Setup via WiFi verloopt niet altijd vlekkeloos
Na wat ervaring te hebben met de kleine broer (WX-10) wou ik een krachtigere variant aanschaffen, kwam terecht bij de WX-21. Geluidskwaliteit is uitstekend, zoals gewend van Yamaha, ookal was de kwaliteit van de WX-10 ook zeer goed, prijs technisch gezien heeft Yamaha top speakers op de markt gebracht. De controller app werkt ook uitstekend. Het voordeel van de Yamaha tov. bijvoorbeeld een Sonos speaker, is dat deze speakers niet alleen vanuit de app bediend hoeven te worden, maar ook andere kanalen supporten, zoals YouTube en andere kanalen die niet in de app ingebouwd zijn. Ik vergelijk het met de bediening van een Bluetooth speaker, waarop je elk geluid kan afspelen, alleen deze werken via de WiFi.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Degelijke WiFi speakers
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Lange aansluit kabel
  • Makkelijk aan te sluiten via app
  • Neutrale degelijke vormgeving
  • Minpunten
  • Vertraging als gepaard met Yamaha ysp-2700 en tv functie in gebruik
2 set gekocht in combinatie met Yamaha ysp-2700 7.1 geluids systeem. Aansluiten en in bedrijfstelling is vrij eenvoudig via de MusicCast app. Geluid is uitstekend en vergelijkbaar met andere merken in dit segment. Bedien via app eenvoudig en makkelijk. Enig nadeel is dat er vertragingen op de WiFi speakers ontstaat als gepaard met ysp2700 en tv functie ingeschakeld is. Welke standen ik ook probeer, dit blijft hinderlijk aanwezig. Bij Spelen andere bron is dit niet aanwezig.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal tevreden
 | 07-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Redelijk prijzig
Deze MusicCast 20 was het laatste onderdeel dat ik nodig had voor een all round systeem. Ik was al in het bezit van eenzelfde apparaat en de Yamaha Bar 400. Helemaal tevreden over het geluid door de hele woonkamer nu. Mooi geluid, het uiterlijk is niet opvallend groot dus past goed in mijn interieur en zeer makkelijk te bedienen.
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer degelijke speaker
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Solide, sobere en degelijke vormgeving
  • Lange voedingskabel
  • Minpunten
  • Geen
  • Misschien het ontbreken van een ingebouwde spraakfunctie (voor de liefhebbers)
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ondanks zijn mooi uiterlijk heb ik hem toch verdoken opgesteld. (zie foto) Ik heb de speaker via de Musiccast app gekoppeld aan een ruimte. Deze ruimte heb ik gekoppeld aan een bestaande ruimte met een 5.1 opstelling (Yamaha HTR-4072 met Teufel luidsprekers) Werkt zonder probleem. Het enige nadeel dat ik momenteel ervaar in het Musiccast systeem is de vertraging van het geluid dat optreed bij het TV kijken. Een bijsturing via de lipsync functie lukt niet. Dit kan opgelost worden door gebruik te maken van een optische geluidskabel. Maar deze oplossing werkt niet als je evenzeer van de ARC functie gebruik wil blijven maken...
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid (voor het formaat)
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Installatie via app makkelijk
  • Minpunten
  • Geen optische aansluiting
Gekocht als uitbreiding van een bestaande Yamaha musiccast systeem voor de werkkamer en was makkelijk toe te voegen met behulp van de app. Nu overal dezelfde muziek zonder vertraging. Geluidskwaliteit is heel goed in een kamer van 9m2.
Yamaha MusicCast 20 Zwart (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 ZWART (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zoals verwacht erg blij mee i.c.m. Yamaha BAR 40SW
 | 25-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Uiterlijk
  • Top geluid
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • Ontvangen in originele verpakking zonder omdoos? Gelukkig niet beschadigd
Ik was al overtuigd van de kwaliteit van de Yamaha producten. Voorheen een receiver gehad en nu over op een multiroom audio opstelling i.c.m. een soundbar bij mijn televisie en in de keuken en boven de musicccast spekaers.