Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews

YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 204 reviews
193,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer gemakkelijk in gebruik
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet aan te sluiten via luidsprekerkabels
De speaker is zeer gemakkelijk aan te sluiten en makkelijk in gebruik. Het geluid is goed, zeker wanneer je 2 speakers koppelt als stereopaar. Jammer dat er geen optie is om de speakers aan te sluiten via luidsprekerkabels indien gewenst.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid voor een vrij compacte luidspreker
 | 31-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet te koppelen via luidsprekerkabels indien deze er al liggen
De luidspreker heeft een mooi design. Het geluid van 1 box is vrij goed. Binnenkort ga ik er een tweede bij aansluiten en deze als stereo paar koppelen. Waarschijnlijk komt het geluid dan nog beter tot zijn recht. De luidspreker is zeer makkelijk in gebruik.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch priduct
 | 20-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Goed geluid
  • Compact
  • Minpunten
  • Geen
Eenvoudig in een handeling te installeren en te bedienen
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klasse produkt
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Koppelen met musiccast
  • Minpunten
  • Geen
Bij het uitpakken zie je en merk je het al, je hebt te maken met een kwaliteits product. Gekoppeld via de Yamaha musiccast app met mijn yamaha ysp 2700 en de musiccast 50. Een fantastisch geluid, yamaha betekend kwaliteit met een zeer goed geluid.
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • Goede af te stellen klank
  • Vormgeving
  • Kleur
  • Mooie gelederen klank
  • Minpunten
  • Geen
Na de ysp-2700, de musiccast 50 al eerder te hebben aangeschaft, nu de musiccast 20 gekocht. Een kwaliteitsproduct, dat zie en merk je al als je het uitpakt. De musiccast verbonden via de Yamaha musiccastapp met de YSP-2700 en de musiccast 50, in 1 woord.....geweldig, wat een klank komt er uit de gezamenlijke luidsprekers van Yamaha. Blij met de aanschaf, betere geluidskwaliteit dan de Sonos.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
The beast box musicast 20
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Super Geluid
  • Mooi Design
  • Top Kwaliteit
  • Makkelijke Bediening
  • Minpunten
  • Geen Externe accu
  • Niet waterbestendig
  • Moet aan stroom
Ik heb nu de musiccast 20 speaker zo\'n een maandje nu en het bevalt me mij perfect, mooi stevig box van een goede kwaliteit, er kom een mooi geluid eruit, bediening is verder gemakkelijk, de enige echt min puntje aan de box vindt ik dat de box geen accu heeft zodat hij los van de stroom kan, Tot conclusie the beast box?!
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Model
  • Kwaliteit
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Compact top product
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Sluit goed aan op andere MusicCast productenq
  • Goed geluid
  • Lengte voedingskabel circa 2 meter
  • MusicCast (app)
  • Minpunten
  • Je wilt alleen maar meer Yamaha MusicCast producten kopen ;)
Thuis via MusicCast gekoppeld aan de Yamaha YSP-2700. Makkelijk te koppelen en te bedienen. De MusicCast app werkt eenvoudig maar top.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Geweldige speaker in zijn segment !
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • accu ?
Goede speaker met goed geluid en bedieningsgemak
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige speaker met goed geluid!
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Bediening
  • Koppeling
  • Minpunten
  • Misschien aux of optische aansluiting
Speaker heeft een mooi design en de geluidskwaliteit is super. Naar mijn mening beter als de sonos play 1. Speaker is gemakkelijk aan te sluiten en de bediening via de musiccast app van Yamaha is uitstekend. Plus punt tov Sonos is dat deze speaker wel voorzien is van Bluetooth connectie.
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte uitbreiding op YSP2700
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • installatie
  • verhuizen naar andere ruimten
  • te linken of onafhankelijk spelen
  • Minpunten
  • geen
Mooi product, eenvoudige installatie en perfect geluid. Zeker met de app een aanrader. Eenvoudiger en mooier kun je het niet krijgen. Zie ook de cons.bond testen. Komt er als beste uit
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super geluid
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vooral met Spotify’s
  • bediening gemak
  • Minpunten
  • 1 ding geen accu
ben blij dat ik hem heb
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede robuuste uitvoering
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • niet in combinatie asl surround sp voor ysp2700
Ik heb in eerste instantie een paar gekocht als surround set voor uitbreiding van min soundbar YSP-2700. Echter deze soundbar ondersteund geen extra suroundspeakers. Ik heb er wel een gehouden voor in de slaapkamer, tuin of andere locaties te gebruiken. Goede kwaliteit en als je eenmaal doorhebt hoe je de componenten aan de Musiccast toevoegd is het zo gepiept.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede robuuste uitsr
 | 27-06-2020
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
luidspreker met veel mogelijkheden voor goed prijs
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • rustig uiterlijk
  • goed geluid, ook in grotere ruimten
  • makkelijke bediening via de app
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • lange voedingskabel, daardoor makkelijk overal te plaatsen
  • Minpunten
  • is wel wat zwaar
  • beperkte equalizer
Ik heb luidspreker nu ongeveer een maand en maak er vooral gebruik via mijn telefoon. Zowel bediening als bron van muziek en radio. Eigenlijk is een tuner/versterker niet eens meer nodig. Geluid is goed ook in grotere ruimten.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect geluid
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Lange kabel
  • Behoorlijk gewicht box maakt het stabiel
  • Met 2 boxen klint het nog beter
  • Minpunten
  • Installatie
Het installeren is wel even een dingetje maar daarna is het genieten van een perfect geluid voor deze relatief kleine boxen.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 01-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Misschien het ontbreken van accu
Mooi design, geweldig geluid,, eenvoudig te bedienen en snel gekoppeld aan AV apparatuur
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi solide speaker, prima geluidskwaliteit
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • stevig
  • solide
  • geluid
  • bediningsgemak
  • Minpunten
  • even puzzelen om hem in het surroundsysteem in te passen
Mooi solide speaker, prima geluidskwaliteit
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een geweldige speaker met veel mogelijkheden.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi model.
  • Minpunten
  • Geen.
Ik ben zeer te vreden over de speaker en gebruik deze iedere dag met veel luister plezier.
YAMAHA MUSICCAST 20 WIT (WX-021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een geweldige speaker met veel mogelijkheden.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi model.
  • Minpunten
  • Geen.
Ik ben zeer te vreden over de speaker en gebruik deze iedere dag met veel luister plezier.
Yamaha MusicCast 20 Wit (WX-021) Reviews