U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3345 Zwart Reviews

VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 19 reviews
148,72
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer handige en solide beugel
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Solide beugel
  • Makkelijke montage
  • Praktische handleiding via app
  • Minpunten
  • Geen
Praktische muurbeugel. Zeer soepel beweeglijk.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product voor goede prijs
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Prijs kwaliteit
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooie beugel en eenvoudig te monteren .TV hangt er strak aan met bijbehorende beugel voor de sonos playbar, heel blij mee
Vogel's WALL 3345 Zwart Reviews
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi, degelijk ophangsysteem.
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Zeer beweeglijk
  • Degelijk
  • Mooie vorm
De TV hangt degelijk aan de muur. Ik kan hem alle kanten op bewegen en aanpassen aan waar ik zit. Prima ding
Vogel's WALL 3345 Zwart Reviews
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevig en robuuste wandhouder
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • veel verstelmogelijkheden
Alles ziet er stevig uit en voelt ook zo. Montage gebeurt op drie punten waarvan er twee een iets groter montagegat hebben zodat je de steun altijd iets kunt verdraaien mocht je niet helemaal recht geboord hebben. hoe goed hij in de toekomst presteert is afwachten maar alles ziet en voelt alsof de kwaliteit dik in orde is
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevige muurbeugel, makkelijk te monteren
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • TV strak tegen de muur
  • Beugel bijna niet te zien
  • Beweegt tv makkelijk
  • Minpunten
  • Geen kabelgoten
Mijn nieuwe 55 inch OLED tv staat strak tegen de muur. Beugel is erg makkelijk te monteren met de app. Hij hangt super stevig en is makkelijk te bewegen.
Vogel's WALL 3345 Zwart Reviews
Vogel's WALL 3345 Zwart Reviews
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldig makkelijk te monteren en hij is makkelijk om te klappen
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • kantelbaar
  • licht
  • makkelijk te monteren
  • Minpunten
  • niet in standen te kantelen
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima beugel, had iets soepeler gemogen
 | 01-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Stevig en robuust
  • Minpunten
  • Terug in positie gaat stroef
  • Horizontaal fixeren van de TV
Het naar je toe halen van het scherm gaat prima, maar het terugbrengen naar de originele positie gaat stroef waardoor je aan de achterzijde van de TV vaak even een ondersteunend duwtje moet geven tegen de beugel. Zou niet zo moeten zijn. Ook schiet het horizontaal fixeren te kort. De TV heeft niet veel nodig om te bewegen en daardoor niet langer waterpas te hangen.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie stevige steun
 | 10-09-2019
Bevalt prima
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goede makkelijke beugel
 | 27-07-2019
Deze beugel kan door iedereen gemonteerd worden. ook het bedienings gemak is groot. Kun je gerust aanschaffen.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak aan de muur, Mooi om te zien!
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Strak
  • Zeker mooi om aan te zien
Plat tegen de muur, makkelijker te bedienen. En erg stevig!
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV- steun, TV hangt prima en we kunnen hem soepel alle kanten opdraaien.
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Compleet met allerlei schroeven
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
doet wat hij moet doen
 | 04-01-2019
Voldoet prima. Enkel nogal wat kracht nodig om 'm volledig uit te trekken, en dat is bij mij juist nodig
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • Geen minpunten
  • Montage is een makkie
  • Waar je ook zit, altijd optimaal zicht
  • Mooi strak design
Vogel's muur beugels zijn super makkelijk te monteren en in te stellen. Het kijkgenot wordt vergroot door de draai- en kantel mogelijkheid van de beugels. Dit is onze tweede muurbeugel van Vogel's en we zijn wederom erg tevreden hiermee.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed
 | 19-10-2018
Heel goed
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
TOP
 | 23-05-2018
  • Pluspunten
  • strak gezicht in de woonkamer
  • simpel bedienen
  • Minpunten
  • ophangen, (dit hoor er nou eenmaal bij)
Het product is erg goed! Montage is wel even goed en secuur werk. De app van Vogel heeft ons daar erg bij geholpen. Let wel op waar je deze muurbeugel hangt de schroeven zijn erg lang en ik had ze af moeten zagen uiteindelijk hing deze perfect.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top kwaliteit, mooi en solide
 | 15-05-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Te weinig schroefgaten
Handig te monteren beugel. Compleet met al het nodige montage materiaal. Er zouden wel wat extra schroefgaten in mogen zitten als je niet zo’n sterke muur hebt
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 24-04-2018
  • Minpunten
  • Draai vermogen zwaar
Sorry voor de laate review ik moest iemand vragen om te helpen. Aron van het filiaal heeft mij correct en perfect advies gegeven om dit product te kopen zeer goed te woord gestaan en de twijfel weg gehaald cjapo aan Arno van filiaal Nijmegen ga zo door Wilt u deze review ook door sturen naar Plattv Nijmegen
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv-beugel
 | 17-04-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Vanuit alle hoeken tv kijken
  • Tv kan ver van de muur af, voor als je vanaf dichterbij wil kijken
  • Minpunten
  • Wanneer je de beugel ver wil kantelen moet dit gedaan worden door aan de beugel te zitten. Kan niet door de tv alleen te draaien.
Een beugel die ver kan draaien zodat je vanuit alle hoeken om de tv heen, tv kan kijken. Makkelijk te bevestigen, lang niet al het gereedschap is nodig.
VOGEL'S WALL 3345 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische muurbeugel
 | 29-03-2018
Uitstekende muurbeugel van hele goede kwaliteit