TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3325 Reviews

VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
149,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-357 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kwalitatief hoogstaand product
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • makkelijk te monteren
  • Veel nastelmogelijkheden
  • Duidelijke handleiding
  • Minpunten
  • Achterkant kwam niet uit met de aansluitingen.
  • Kantelmechanisme is niet instelbaar, alles of niks
De Vogel\'s Wall 3325 is makkelijk te monteren, de handleiding is super duidelijk. In combinatie met de LG 65UM7660 kwam ik echter niet goed uit met de aansluitingen achterop de tv. Het handige aan de Vogel\'s Wall 3325 is dat je de horizontale ophanging kan "verschuiven" als je de inbus setscrews los draait. Beide horizontale balken iets opgeschoven zodat ik makkelijker bij de aansluitingen kan komen. Doordat er achteraf nog stelmogelijkheid in de onderste horizontale balk was het waterpas stellen van de TV een eitje. Het vouwmechanisme werkt subliem waardoor de TV nagenoeg vlak tegen de muur hangt. Maar ook gemakkelijk van de muur af getrokken kan worden als we vanuit de eetkamer willen kijken. Enige échte minpunt is dat het kantelmechanisme niet instelbaar is. De Vogel\'s Wall 3325 houdt het kantelmechanisme op zijn plek door een zeer sterke magneet. Als je de tv wilt laten kantelen dan is direct 20 graden, en niks ertussen. Jammer dat hier geen simpele setscrew of iets dergelijks in zit om vast te kunnen zetten. Voor de rest zorgt het voor prima kijkgemak.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Degelijke beugel miste alleen wat meer keuze in bouten om tv te bevestigen
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Stevig
  • Minpunten
  • Had wat meer boutjes voor de tv bijgeleverd mogen worden
Heb de beugel geplaatst op mijn samsungQE65Q70R. Bij het monteren van de beugels op de tv paste de meegeleverde bouten/spreaders niet heel best. Uit eindelijk nog een ring bijgeplaatst en toen ging het wel goed. Een tussenmaat in de boutjes zou top zijn.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpel en makkelijk in gebruik
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • stevig
  • Minpunten
  • Berperkte draaing 55" tv
Deze tv beugel werkt goed met een 55" tv van 25kg. Het draaien gaat makkelijk en licht. Je kunt het prima draaien met de hele dunne randen van de tv, zonder bang te zijn dat de randen krom trekken. Ook hangt ie mooi recht. Wel is het draaien beperkt, doordat dat de rand snel tegen de muur komt. De enkele arm is kort. Wel draait ie voldoende voor onze toepassing.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-25 4,8 / 10
Montagemateriaal te zwak voor 58 inch tv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi idee
  • Minpunten
  • Montage te zwak voor grote tvs
Montage matieraal is 'te zwak voor grote tv's op de handleiding stond tot 60 inch maar de 58 Inch TV was te zwaar voor de beugel en hangt scheef. Heb de tv uiteindelijk weer van de muur gehaald want niet waterpas is niet fijn kijken.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Montagemateriaal te zwak voor 58 inch tv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Praktisch design
  • Minpunten
  • Montage te zwak voor grote tvs
Op de beschrijving stond dat deze beugel goed was voor modellen tot de 60 inch. Ik heb de tv uiteindelijk niet kunnen ophangen en hangt niet recht/waterpas aangezien de schroeven niet sterk genoeg zijn en deze in een rechte lijn onder elkaar staan. Pas na het boren van 4 extra gaten was het mogelijk de tv op te hangen.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit mooie vormgeving en zeer tevreden
 | 27-02-2019
Zeer tevreden , duidelijk beeld
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect apparaat.
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Handig in gebruik.
  • Stevig
  • Kan Dicht tegen de muur aan.
Een fijn product.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super ding.
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Kan dicht tegen de muur aan.
  • Flexibel
  • Sterk
Een fijn ding, werkt perfect.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een stevige en simpel te monteren tv beugel
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Montage mbv app
  • Stevig / robuust
Wat een simpele installatie. Met behulp van een App met alle stappen die ook nog eens je camera gebruikt om de juiste positie en boorgaten aan te geven, kan je niets meer fout doen. De TV hangt dan ook perfect op zijn plek.
VOGEL'S WALL 3325 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top product
 | 16-02-2018
Zeer degelijk product tv blijft stabiel hangen door de kwaliteit.