U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3245 Zwart Reviews

VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 58 reviews
129,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie beugel voor een degelijke prijs
 | 18-10-2020
Mooie beugel voor een degelijke prijs
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevige beugel
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Veel manieren te draaien
  • Minpunten
  • Geen
Monteren was even uitzoeken omdat we er een soundbar aan bevestigd hebben. Kwamen we even met de kabels in de knoei. Maar een poosje puzzelen prima resultaat
Vogel's WALL 3245 Zwart Reviews
Vogel's WALL 3245 Zwart Reviews
Vogel's WALL 3245 Zwart Reviews
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
stabiel aan de muur
 | 31-08-2020
  • Minpunten
  • montage met behulp van App
TV makkelijk te monteren op steun.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Robuust en flexibel ophangsysteem
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • stevig
  • bewegingsvrijheid van de arm
  • compleet
Wat direct opvalt is de stevigheid van de arm. Geen millimeter speling en heel solide. Ook handig dat er schroeven, pluggen, afstandhouder etc bij worden geleverd. Installatie kostte mij een half uurtje.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
wel ok produkt
 | 30-06-2020
wel ok produkt kun je haast niet fout doen...
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie strake stevige beugel voor mijn 50inch TV
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Makkelijke bediening
  • zeer stevig
  • in elke positie te krijgen
  • Minpunten
  • Flippen gaat zwaar door stevige magneet
  • geen aparte kabelgoot door de beugel
Mooie muurbeugel strak weggewerkt en helemaal in te stellen, Als de TV aan de beugel hangt wil het kantelen (naar voren flippen) wel moeilijk gaan omdat daar een sterke magneet zit die hem op zijn positie houd. Snelle installatie en kabels kan je makkelijk bevestigen met kabelbinder (Zitten helaas geen aparte gootjes aan deze beugel)
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima beugel, waardeloze installatieinstructie
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Installatie instructie
  • schuinstelling
Functioneel en qua vormgeving is dit een perfecte beugel. Er zit zelfs een app bij voor de installatie-instructie. Die app, de you-tube film en de papieren installatiehandleiding zijn waardeloos door onduidelijke beelden. Gelukkig is het installeren van de beugel ook (of juist) zonder instrallatie-instructie een fluitje van een cent.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend soepel werkend ophangsysteem
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk bedienbaar
  • Soepel werkend
  • Stevig
  • Minpunten
  • Geen
Goed werkend product
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 13-04-2020
Prachtige en stevige tv-muurbeugel. Goede uitleg voor de bevestiging, op papier en met de app. Ook de levering was helemaal top. Indien je een tv-muurbeugel nodig hebt? Plattetv.nl heeft de gepaste oplossing.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-30 5,5 / 10
Degelijk stevig maar niet zo makkelijk ophangen als ze doen voorkomen.
 | 08-04-2020
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Doet wat ie moet doen
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Doet wat ie moet doen voor een redelijke prijs
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
enorm blij met he\\\\
 | 22-01-2020
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima muurbeugel.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekende kwaliteit
  • Kan draaien en kantelen
  • Soepele bediening
Muurbeugel kan draaien en kantelen, daardoor altijd perfecte kijkhoek. Ik heb hem laten monteren door monteur (Boyd).
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Vogel\'s kwaliteit
 | 19-12-2019
De top onder de tv-beugels. Een montage app is een leuke gimmick, maar bleek in de praktijk niet heel duidelijk. Misschien lag dat aan mijn "monteur" :-).
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Good value for money
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Betaalbaar
  • Niet heel groot
  • Strak
  • Minpunten
  • Kan dunner
Prima beugel, zoveel beter dan mijn oude 10 jaar oude Vogel.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie, super stevige beugel
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Stevigheid
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden tot afstellen hoogte
  • Minpunten
  • Geen
Wij zochten een TV beugel die stevig is en blijft met een grote afstand >50cm ten opzichte van de muur. Deze beugel hadden we eenvoudig gemonteerd op de muur en je hangt in je eentje de TV er makkelijk in. Hoogte kan je als de beugel hangt zelfs nog fine-tunen. Top ding dus!
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Doet precies wat je er van mag verwachten
 | 23-11-2019
Prima beugel
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-25 5,3 / 10
montagegaten zijn te groot
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • funktie
  • Minpunten
  • montage
De plastic afdekkingen van de wandplaat waren erg moeilijk te verwijderen! Na de montage van de wandbeugel was de wandplaat nog draaibaar omdat de gaten in de wandplaat te groot zijn.. Ik heb dus extra kleine gaten geboord voor fixatie.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte beugel
 | 05-11-2019
  • Minpunten
  • prijs
eenvoudige montage mede door de ruime keuze meegeleverde bevestigings materialen.
VOGEL'S WALL 3245 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Hangt niet door
  • Makkelijk te monteren
  • Goede afwerking