TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3245 Wit Reviews

VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 31 reviews
129,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
ZEER HANDIG TE MONTEREN EN IN GEBRUIK.
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • GOEDE HANDLEIDING
  • ZOWEL OP PAPIER
  • ALSO OP OF VIA INTERNET
  • SUPER
  • GOEDE PRIJS -KWALITEIT
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima!
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • wenden van de tv
  • Minpunten
  • ik kan er geen bedenken
het monteren hebben we laten doen, wel zo makkelijk. En de tv kan je nu zo draaien dat iedereen kan kijken. Prima systeem .
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top Beugel, magneet die de kantel beweging stopt is wel te sterk
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • Solide
  • Strak design
  • Duidelijke instructies
  • Minpunten
  • Prijs?
  • Magneet is net te sterk
Beugel is super goed, daar ligt het niet aan. Wel is de magneet die de kantel beweging tegengaat te sterk, als je nu je tv wilt kantelen (hoe vaak je dat nou werkelijk doet ligt aan jezelf), Klapt de tv met geweld in en uit de magneet, dit kan niet goed zijn voor je scherm..
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie stevige muurbeugel
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijke montage
  • goed waterpas te stellen
  • Minpunten
  • Geen
Mooie flexibele beugel die makkelijk op te hangen is.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpel en stevig.
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Simpel
  • Stevig
Simpel en stevig.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top beugel die soepel loopt
 | 09-01-2021
  • Pluspunten
  • Heldere ophang instructies
  • Loopt soepel
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Heldere ophang instructies met video, daarna is de tv makkelijk te bevestigen. De beugel loopt heel soepel in tegenstelling tot andere beugels. Was voor mij de reden om deze aan te schaffen en geen spijt van.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Makkelijk te bedienen muurbeugel
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk te monteren
  • Kantelt en draait makkelijk alle kanten op
  • Minpunten
  • Als je de tv vaak wilt draaien of kantelen moet je de tv elke keer weer waterpas zetten
De muurbeugel is makkelijk te bevestigen en alle onderdelen om dit te doen zitten er bij voor elk type muur. De beugel is mooi afgewerkt en makkelijk te bedienen.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super mooi beeld, vooral de 4K!
 | 15-12-2020
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede stevige beugel
 | 08-12-2020
  • Pluspunten
  • Sterk
Prettige beugel en stevig
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie beugel voor een degelijke prijs
 | 18-10-2020
Mooie beugel voor een degelijke prijs
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevige beugel
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Veel manieren te draaien
  • Minpunten
  • Geen
Monteren was even uitzoeken omdat we er een soundbar aan bevestigd hebben. Kwamen we even met de kabels in de knoei. Maar een poosje puzzelen prima resultaat
Vogel's WALL 3245 Wit Reviews
Vogel's WALL 3245 Wit Reviews
Vogel's WALL 3245 Wit Reviews
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
stabiel aan de muur
 | 31-08-2020
  • Minpunten
  • montage met behulp van App
TV makkelijk te monteren op steun.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Robuust en flexibel ophangsysteem
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • stevig
  • bewegingsvrijheid van de arm
  • compleet
Wat direct opvalt is de stevigheid van de arm. Geen millimeter speling en heel solide. Ook handig dat er schroeven, pluggen, afstandhouder etc bij worden geleverd. Installatie kostte mij een half uurtje.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
wel ok produkt
 | 30-06-2020
wel ok produkt kun je haast niet fout doen...
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie strake stevige beugel voor mijn 50inch TV
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Makkelijke bediening
  • zeer stevig
  • in elke positie te krijgen
  • Minpunten
  • Flippen gaat zwaar door stevige magneet
  • geen aparte kabelgoot door de beugel
Mooie muurbeugel strak weggewerkt en helemaal in te stellen, Als de TV aan de beugel hangt wil het kantelen (naar voren flippen) wel moeilijk gaan omdat daar een sterke magneet zit die hem op zijn positie houd. Snelle installatie en kabels kan je makkelijk bevestigen met kabelbinder (Zitten helaas geen aparte gootjes aan deze beugel)
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima beugel, waardeloze installatieinstructie
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Installatie instructie
  • schuinstelling
Functioneel en qua vormgeving is dit een perfecte beugel. Er zit zelfs een app bij voor de installatie-instructie. Die app, de you-tube film en de papieren installatiehandleiding zijn waardeloos door onduidelijke beelden. Gelukkig is het installeren van de beugel ook (of juist) zonder instrallatie-instructie een fluitje van een cent.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend soepel werkend ophangsysteem
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk bedienbaar
  • Soepel werkend
  • Stevig
  • Minpunten
  • Geen
Goed werkend product
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 13-04-2020
Prachtige en stevige tv-muurbeugel. Goede uitleg voor de bevestiging, op papier en met de app. Ook de levering was helemaal top. Indien je een tv-muurbeugel nodig hebt? Plattetv.nl heeft de gepaste oplossing.
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-30 5,5 / 10
Degelijk stevig maar niet zo makkelijk ophangen als ze doen voorkomen.
 | 08-04-2020
VOGEL'S WALL 3245 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Doet wat ie moet doen
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Doet wat ie moet doen voor een redelijke prijs