KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3205 Reviews

VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 77 reviews
42,98
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top beugel
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • onzichtbaar
  • makkelijke instalatie
  • tv makkelijk teverwijderen
  • handige Vogel app
  • Minpunten
  • camera toegang handmatig instellen op je telefoon voor de app
Deze beugel aangeschaft voor een 55 inch tv (maximale maat) is zeer makkelijk te installeren met bij geleverde waterpasje . Je kunt met behulp van de Vogel montage app op je smartphone en bijgeleverde A4 papiertje van tevoren kijken hoe de tv aan de muur komt te hangen, zo kun je mooi de hoogte van de tv bepalen. Enige min puntje van de app is dat hij niet automatisch toegang vraagt om je camera te mogen gebruiken maar dat kun je gemakkelijk toe staan in je telefoon instellingen waar door de app soepel werkt. De tv hang nu mooi strak tegen de muur aan en is ook makkelijk er weer van af te halen en de beugel is geheel onzichtbaar.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geen opschmuk, uiterst functioneel
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • stevig
  • voldoende bevestigingsmaterialen
  • duidelijke handleiding
veilige, stevige muurbeugel. absoluut een aanrader
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Niet duur, voldoet prima voor platte TV montage!
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Materiaal
  • Montagemogelijkheid
  • Bijgeleverd waterpas
  • Bouten, ringen, pluggen.
  • Minpunten
  • N.v.t.
Montage aan betonnen muur levert geen enkel probleem. Bijgeleverd waterpasje prima te gebruiken. Meer dan voldoende montagebouten ,ringen en pluggen in de verpakking. Degelijk product.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fijn en simpel en een goede prijs
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • montage
  • Minpunten
  • geen
gewoon goed
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
goede steun voor tv
 | 27-05-2018
  • Pluspunten
  • alles goed uitgelegd bij beschrijvingen
makkelijk te monteren een goede steun voor de tv als je hem plat tegen de muur wil.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv beugel en easy
 | 16-03-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Montage
  • Uitleg
  • Uitvoering
Toppie
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn tv zit nu strak aan de muur
 | 27-02-2018
  • Pluspunten
  • live chat
  • goed kwaliteit
  • nieuw model gekregen
  • hangt strak aan de muur
Goed kwaliteit. commenicatie ook heel goed
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect product
 | 25-01-2018
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • Lak
  • Stevig profiel
  • Compleet met diverse montage materialen
  • Strak aande muur
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een perfecte stevige wandbeugel. Goed afgewerkt en compleet. Zeer heldere montage handleiding en montagehulp dmv video en app. Afstand tot de muur is zeer kort, geweldig.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 17-01-2018
  • Pluspunten
  • plat
  • Minpunten
  • geen
Makkelijk op te hangen. Hang mooi recht dankzij meegeleverde waterpas, na montage TV nog de mogelijkheid om naar links of rechts uit te lijnen met tv kast . Tv hangt mooi plat tegen de muur.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waar voor je geld
 | 06-01-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Duidelijke gebruikshandleiding
  • Goede kwaliteit
Eenvoudig te monteren en alle toebehoren zijn meegeleverd.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi makkelijk produkt
 | 26-12-2017
  • Pluspunten
  • alleen maar plus
  • goede beugel
Makkelijk op te hangen alle benodigheden bij gesloten voor de montage
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima beugel!
 | 12-12-2017
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Eenvoudig te monteren
  • Minpunten
  • Prijs
Prima beugel, gewoon zoals je van Vogels mag verwachten. TV hing binnen een paar minuten aan de muur.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed product
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Waterpas
  • Eenvoudig ophangen
  • Duurzaam
Eenvoudig product qua uiterlijk, wel goed doordacht. Appje helpt met positionering van systeem doordat je dan in VR kan kijken hoe de TV ongeveer zal hangen. Even goed letten op afknippen van 'trektouwtjes'. Doe dit niet te kort, want dan kom je er bijna niet meer bij.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi plat en eenvoudig te monteren beugel
 | 08-12-2017
  • Pluspunten
  • Plat / dun
  • Eenvoudige montage
Ik zocht een zo plat mogelijke muurbeugel en heb dat gevonden in deze vogel. Montage is heel eenvoudig. En de tv is eenvoudig vast te klikken en ook indien nodig ook zonder veel gedoe weer los te halen.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Doet wat hij moet doen
 | 16-11-2017
  • Pluspunten
  • Gebruik
  • Super plat
  • Demontage tv
Stevige ophanging. Ook makkelijk als je de tv nog eens van de muur moet halen. Trouwens knip de 2 draden niet te kort af, dus doe dat pas als de tv hangt.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi design voor goede prijs
 | 13-11-2017
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Design
  • Strak tegen muur
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design zonder poespas. Zorgt er voor dat de tv strak tegen de muur zit, zonder mogelijkheden om te draaien. Relatief eenvoudig te monteren. Er wordt zelfs een kleine waterpas bij geleverd.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Eenvoudige montage een kind kan de was/tv ophangen doen
 | 08-11-2017