TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Vogel's WALL 3205 Reviews

VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 73 reviews
42,98
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makelijk instaleren
 | 04-05-2021
Simpel en snelle plaatsing van wall mount..zeer vlak tegen muur
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
handig in gebruik
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • handig in gebruik
  • makkelijk om te monteren
  • stevig
  • tv heeft nog de mogelijkheid om van links en recht te schuiven
  • Minpunten
  • Zou nog iets platter mogen
Makkelijk te monteren en erg handig in het gebruin
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beugel
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk monteren
  • Alle type schroeven erbij inbegrepen
  • Minpunten
  • Geen
Prima beugel makkelijk te monteren.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super bevestigingssysteem
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Goede montage instructie
  • Goed online advies gekregen
Heel makkelijk te installeren met duidelijke handleiding tbv bevestiging
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top ophangbeugel!
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Mooi strak tegen de muur
  • Tv makkelijk eraf te halen
  • Minpunten
  • Geen
Snelle montage en tv hangt nu strak tegen de muur. Mooie oplossing voor een redelijke prijs.
Vogel's WALL 3205 Reviews
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eindelijk een TV beugel zoals het moet.
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • Plat tegen de muur
  • Handige montage
  • Stevig
  • Veilig, kan niet van de beugel af
  • Handig systeem om de tv los te maken
Hele platte stevige beugel. Montage is echt heel simpel. Mooie eraan is dat je de tv heel makkelijk van de beugel af kan halen zonder gereedschap (om een extra kabel aan te sluiten o.i.d.). Klik je de tv weer vast, kan hij onmogelijk van de beugel af. De TV kan niet strakker tegen de muur aan. Wil je hem wat verder af, zitten er allerlei busjes bij om de afstand te vergroten. Perfect!
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer compleet geleverd, snel gemonteerd, doet wat hij moet doen.
 | 09-03-2021
  • Pluspunten
  • Montage lukt altijd dankzij complete levering.
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • geen
Prima.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet prima
 | 28-02-2021
  • Pluspunten
  • Doet waar hij voor is
  • Minpunten
  • Pas op dat je het koord om de boel los te maken niet te kort knipt
Is makkelijk te installeren en de kleine waterpas die erbij geleverd wordt is erg handig.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • PLat
  • Klein
  • Gemakelijk te monteren
  • Voldoende materiaal bijgeleverd
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Solide wandbeugel
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Compact
  • Simpel
  • Solide
  • Doeltreffend
  • Minpunten
  • Geen AR app
  • Schroeven niet fantstisch
Dit is mijn tweede wandbeugel van Vogel\'s. De eerste kwam met een Augmented Reality (AR) app, voor de montage, wat erg makkelijk was. Ik verwachte het zelfde, maar kon geen app vinden die op mijn apparaten werkte. Ik heb 3 telefoons en 2 tablets geprobeerd, maar helaas. De beugel zelf perfect; voldoende variatie in bouten, busjes en ringetjes om hem aan de tv te bevestigen. Door het gemis van de AR app was het even uitmeten waar het muurdeel moest, maar dat was goed te doen. Ik heb eigen schroeven gebruik voor de wandmontage. De meegeleverde schroeven hebben geen draad tot aan de kop en zijn daardoor minder handig in holle wanden. Er zitten ook maar 3 bij, wat niet ruim is. Eenmaal opgehangen zit de TV superstrak tegen de muur. Ik ben er erg blij mee!
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima product en makkelijk te bedienen.
 | 24-01-2021
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed kliksysteem, installatievideo kan makkelijker
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed kliksysteem
  • Makkelijk op te hangen
  • Minpunten
  • Video kan beter
Het product zelf is top, kliksysteem werkt echt goed en mijn TV hangt zeer stabiel. Ik heb geprobeerd te installeren adhv de video, maar dat riep teveel vragen op. Het boekje blijft makkelijker.
Vogel's WALL 3205 Reviews
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Stevige muurbeugel, montage minder praktisch
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Gemakkelijk aan de muur te bevestigen
  • Minpunten
  • Systeem bevestiging tv op beugel
Tv hangt stevig aan de muurbeugel. Het bevestigingssysteem door middel van een klem met veertje vind ik minder praktisch evenals de montagehandleiding via de app.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede stevige muurbeugel
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Gemakkelijk ophang contructie voor tv
  • Er worden allerlei soorten bevestigingen meegeleverd dus nooit zonder.
  • Minpunten
  • Geen
Goede gemakkelijk te bevestigen muurbeugel.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Easy
 | 25-12-2020
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Prijs
Ja wat kun je over een beugel vertellen. Gemakkelijk op te hangen met goede gebruikershandleiding.
Vogel's WALL 3205 Reviews
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vogels doet wat het moet doen
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • App
  • ingebouwde waterpas
  • Voldoende divers montagemateriaal
  • Duidelijke handleiding
  • Minpunten
  • Geen.
Prima muurbeugel, snel en makkelijk te monteren. Ook met de app was even wat onwennig maar het voldeed prima!! Na nog wat nameten hing het nagenoeg goed.
Vogel's WALL 3205 Reviews
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende kwaliteit
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
Doet wat het moet. Eenvoudig te installeren.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima wandbeugel
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Makkelijke montage
Goed product
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
doeltreffend, eenvoudig maar fraai en bewezen kwaliteit
 | 09-12-2020
  • Pluspunten
  • bouwkwaliteit
  • fatsoenlijk meegeleverd montagemateriaal
beugel voor montage van de tv aan de wand, zonder verstelmogelijkheden (vlakke montage). uitstekende kwaliteit van Vogel\'s, snelle montage evt mbv een app, waarmee je zichtbaar de juiste positie van de tv op de muur kunt bepalen. Zelf heb ik hier geen gebruik van gemaakt, maar voor sommige gebruikers is wellicht handig. alle montagematerialen zitten erbij (fatsoenlijke kwaliteit pluggen en schroeven) en een duidelijke handleiding. Fijn detail zijn de twee ontkoppel/treklussen, waarmee je de tv eenvoudig van de beugel/muur af kunt halen als je bijvb kabels wilt verwisselen o.i.d.
VOGEL'S WALL 3205 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer handige beugel
 | 11-11-2020