TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Vogel's THIN 550 Reviews

VOGEL'S THIN 550 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 24 reviews
299,99
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Sterk, mooi en handig
 | 17-07-2021
  • Pluspunten
  • Zeer solide
  • Eenvoudig verstelbaar
  • TV is gemakkelijk waterpas te hangen
Super goed handig te installeren goed afgewerkt en erg sterk
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Rotsvast op de muur.......en niet te duur ........
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Makkelijk beweegbaar
  • Kantelbaar
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldige beugel waardoor je meer kan met de tv ......en met een max gewicht van bijna 70 kg kan bijna elke tv hier aan gehangen worden.......
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fijne ophangbeugel die makkelijk in gebruik is
 | 30-05-2021
  • Pluspunten
  • sterk
  • draaibaar in alle richtingen
  • makkelijk te monteren
  • fijne constructie
prima ophangbeugel, makkelijk te monteren, tv kan op alle manieren worden "bijgesteld"om optimale zicht op de tv te krijgen
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Verbluffend scherp beeld en prachtig geluid via de sonos balk en 2 play 1
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Erg helder
  • Zeer mooi geluid
  • Mooi klein randje rondom
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Hebben we nog niet gevonden
Zeer tevreden kan niet anders zeggen
Vogel's THIN 550 Reviews
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
reuze handig
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • je kunt de TV alle richtingen op bewegen
  • zeer licht bedien baar
  • Zeer stevig
  • Minpunten
  • om de TV op te hangen heb je twee personen nodig
Je ziet hem niet maar hij is er wel. Heel handig en licht bedienbaar. Mijn TV moet een stukje naar voren vanwege een kast. Ophangen kan je beter aan de monteur overlaten.
Vogel's THIN 550 Reviews
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Grandioos ophangsysteem.
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Prijs
Mooi product. Wel iets duurder maar is het zeker waard.
Vogel's THIN 550 Reviews
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie beugel
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Montage gemak
Kwaliteits product. Stevig en mooi vorm gegeven.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heel mooi product.
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Strak en mooi afgewerkt product
  • Goede kwaliteit
  • functioneel
  • opbouwdiepte
  • Minpunten
  • Montagehandleiding niet helemaal correct
  • prijzig
Als hij eenmaal geïnstalleerd is kan je met de tv alle kanten opdraaien en ook laten tilten zonder problemen of gevoel dat tv loskomt.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwaliteit
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Alles is ingebrepen
  • Minpunten
  • nog niet
Wij hebben ons laten informeren door Plattetv.nl en gezien wij tegelijkertijd ook een 75inc Qled hebben aangeschaft, wilden we de tv ophangen. Zij hebben ons de Vogel\'s THINN 550 aangeraden. Helaas hebben we deze nog niet kunnen gebruiken vanwege het feit dat we nog midden in de verbouwing zitten en de tv met de Vogel\'s THINN tegelijk in de Cinewall willen ophangen. Maar voor wat het waard is, merkten wij meteen de kwaliteit op. Mooie materialen en alles zit erbij geleverd. Ik kan deze beugel iedereen aanraden.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top beugel !
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Gemak van draaien
  • Makkelijke montage
Deze beugel gekocht om mijn 65 inch tv op te hangen. Het is een beugel waarmee je de tv zeer goed kan draaien. Het voldoet aan mijn wensen een aanrader.
Vogel's THIN 550 Reviews
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een makkelijk,strak,degelijk,betrouwbare beugel.
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk te monteren
  • Ziet er strak uit.
  • Een stevige beugel.
  • Alles zit er bij moeren, ringen om te monteren
Makkelijk te monteren met de duidelijke handleiding. Ziet er strak en stevig uit. Ben in iedergeval niet bang dat de 75 inch eraf valt. Ben zeer tevreden.
Vogel's THIN 550 Reviews
Vogel's THIN 550 Reviews
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooi,betrouwbaar,gemakkelijk product.
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage.
  • Ziet er strak uit.
  • Goede beschrijving.
Makkelijke montage. Ziet er strak uit. Ziet er robuust en sterk uit moet ook wel er hangt een 75inch aan. Ben er zeer tevreden over.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Goed ophangdevice
 | 03-05-2020
  • Pluspunten
  • prima muurbeugel
degelijk en soepel
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super plat aan de muur
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Plat tegen de muur
  • Kabelgoot
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Bij onze vorige plasma tv ook een Vogels tv muur beugel. Echter deze is super. Tv gaat plat tegen de muur als de tv uit gaat. De hoek waar het tv scherm uitgeklapt kan worden is zeer groot. Zowel richting de eethoek als naar de woonkamer
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 21-02-2020
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Very good
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Very easy to use
  • Small wall space required
  • Minpunten
  • Moves with an easy touch
  • Instructions are slightly confusing
Very good TV holder, quality is also good. Downside is there is no way to keep the TV in the center, the smallest touch and it tilts to the right or left
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede degelijke en stevige tv steun
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Soepel
  • Minpunten
  • Plastic kappen lastiger terug te plaatsen
Mooie steun , de plastic bescherm kappen.zijn watge lastig terug te plaatsen.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer degelijk en doet waar hij voor is.
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Loopt soepel
  • Makkelijk te monteren
  • Alle bouten, schroeven e.d. zitten erbij
Heel stevig en loopt soepel. Geen spijt van deze keuze.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Derde Vogel's beugel, perfectie mag wat meer kosten dan de standaard.
 | 10-02-2019
Makkelijke bediening, montage voorschrift is duidelijk. Montage schroeven voor alle soorten TV's. Alleen de vormgeving geef ik een 8, simpel de beugel zit achter de TV en zie hem niet zitten. Maar goed bekijkend ziet ie er netjes uit.
VOGEL'S THIN 550 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwalitatieve beugel
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • Wordt met kleine waterpas geleverd
  • Met pluggen en bouten
  • Met boormal voor het exact goed boren
Mooie beugel met veel instelmogelijkheden.