TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Vogel's THIN 545 Wit Reviews

VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 51 reviews
249,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
stevige makkelijk draaibare beugel
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • makkelijke montage
  • voelt stevig aan
  • makkelijk te draaien, ondanks zware gewicht Tv (24 kg)
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
de ophangbeugel is stevig, makkelijk draaibaar. Er hangt een 55" Tv aan. Voelt degelijk aan.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Uitstekende tv beugel zeer aan te raden
 | 05-02-2021
Deze beugel is zeer makkelijk op te hangen en ziet er strak uit.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede kwalitatieve muurbeugel
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Goed te monteren
  • Stevig
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Kabelverwerking niet voor meerdere kabels
Goed te monteren. Heldere montage uitleg. Hangt erg stevig aan de muur. Erg prettig waterpas te stellen. De kabelverwerkings mogelijkheden zijn niet geschikt voor meerdere kabels.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een kwaliteit beugel.
 | 07-01-2021
  • Pluspunten
  • Stabiliteit
  • Gebruik
Een zeer stabiele beugel.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige beugel
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Strak tegen muur
  • Erg stevig
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie beugel, heel strak tegen de muur
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect!
 | 28-09-2020
  • Pluspunten
  • Stevigheid
  • Souplesse
  • Ziet er strak uit
  • Zeer grote kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen
Beugel is gemonteerd met de Samsung 55Q95T. Televisie zit mooi strak tegen de muur en kan erg ver uitgetrokken worden waardoor we vanuit iedere hoek in de woonkamer perfect zicht hebben. Is erg stabiel wanneer beugel volledig uitgetrokken is.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Onze nieuwe tv van jullie hangt er super aan!
 | 01-09-2020
  • Pluspunten
  • Allemaal pluspunten
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Het is een mooi product. Wij kunnen nu op meer plaatsen van onze nieuwe tv genieten.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De televisie komt heel strak tegen de muur aan staan
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Niet zichtbaar
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Als hij is uitgeklapt zie je de muurbeugel nog niet
  • Minpunten
  • Dat die niet gratis is?
Het is een is heel degelijk product dat gemakkelijk te bedienen is . Als het tegen de muur aan staat dan zie je niet dat er een uitklapbare meurbeugel achter zit. De TV is heel gemakkelijk naar voren te halen en schuin te draaien. Ik zou het de volgende keer weer kopen.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prima en degelijk produkt
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • geen
  • Minpunten
  • geen
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi en degelijk ophangsysteem voor grote TV
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Kwaliteit, robuust
  • Minpunten
  • Scharniert een beetje stroef
  • Plastic dekseltjes van de kabelgoot schieten er snel uit
Deze ophangbeugel zorgt ervoor dat de TV plat tegen de muur komt en biedt vele mogelijkheden om de tv in de gewenste positie te plaatsen. Relatief duur, maar duidelijk ook kwaliteit en daar moet je niet op bezuinigen.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie, stevige, slanke tv-beugel
 | 05-05-2020
  • Pluspunten
  • Strak
  • Stevig
  • Kwaliteitsvol
  • Eenvoudige montage
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Hogere prijsklasse
Erg mooi vorm gegeven tv-beugel, met het montagegemak dat we van Vogel gewend zijn (template voor aftekenen op de muur, eventueel ook met een appje, kleine waterpas inclusief). De beugel straalt kwaliteit uit en is erg stevig.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super goeie en mooie tv beugel, ik had er al een voor 1 tv en heb er nog een gekocht voor een andere tv omdat het een topbeugel is.
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Plat op de muur
  • Van de muur af te halen.
Hele mooie, goeie en platte beugel die je kan draaien.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV hangt mooi dicht tegen de muur aan
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Dicht tegen muur
  • Kantelen naar voren
De Vogels Thin beugel maakt dat de TV mooi dicht tegen de muur aan hangt, maar ook de TV 180 kan draaien naar andere kanten van de kamer, de eethoek en zithoek. Ook kan je kantelen naar voren, om reflecties van zonlicht te voorkomen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beugel met enorme mogelijkheden.
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Sterke beugel
  • Goed verstelbaal
  • Kijkhoek aan te passen
  • Minpunten
  • Prijs
Beugel opgehangen, TV opgehangen aan de beugel en kan nu de TV in elke gewenste positie zetten, zodat in elke positie een ideale kijkhoek heb.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv beugel met fantastische mogelijkheden
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Geschikt voor veel maten
  • Goede vormgeving
  • Kwalitatief hoogwaardig
Echt een tv beugel waar je tv recht op heeft. Op alle plaatsen in de woonkamer de mogelijkheid om naar de televisie te kijken en hem daarnaast vlak tegen de muur te hangen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Solide, mooi vormgegeven beugel
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • Solide
  • Soepel
  • Sterk
  • Minpunten
  • Bevestigingsmateriaal
  • Kabel verberg-systeem kan netter
De beugel van Vogels is van zeer nette kwaliteit. Er worden meer dan voldoende bevestigingsmaterialen bijgeleverd, en de montage verloopt zeer gemakkelijk door de bijgeleverde mal. Enige minpunt wat er te bedenken valt: er mist een tussenmaat van M8 boutjes. geleverde zijn eigenlijk net de lang of te kort, ook i.c.m. de verlengbussen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevige mooie muurbeugel
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Montagegemak
  • App met instructie
  • Bijgeleverde materialen
  • Minpunten
  • Opbergmogelijkheden kabels
We wilden een muurbeugel met veel mogelijkheden die tevens geschikt is voor een toekomstige soundbar. Deze voldoet aan alle verwachtingen. Makkelijk te installeren via zowel de instructie als de beschikbare app van vogel. Simpel te volgen met plaatjes en filmpjes. Ook top is de bijgeleverde waterpas en alle mogelijke schroeven in alle maten. Perfecte keus! Enige minpunt zijn de mogelijkheden om kabels op te bergen. Ben weer geneigd om met tape of tiewraps te werken
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Solide en handig
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Solide
  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Prettig in gebruik
  • Minpunten
  • Montage-app werkt niet optimaal
Deze muurbeugel voelt heel stevig en solide aan, echt kwaliteit. Het is geen goedkope beugel maar hij is het geld zeker waard. De montage gaat met de (Nederlandse) app redelijk makkelijk, al zijn de filmpjes zelf weer in het Engels en is het soms wat lastig om ze te pauzeren of terug te spoelen. En voor het positioneren van de boorgaten op de muur kun je de app gebruiken maar het onderste boorgat komt niet goed uit, hiervoor moet je alsnog even de papieren mal gebruiken.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 19-01-2020
prima!
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie strakke beugel.
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi strak tegen de wand
  • uiterst lichte bediening
  • makkelijk waterpas stellen
  • duidelijke handleiding
  • met de montage app zie je meteen hoe je TV komt te hangen
  • Minpunten
  • geen
perfecte beugel alleen in combi met de philips 55oled804 moet je de afstand bussen welke meegeleverd worden gebruiken. Anders zit de speaker tegen de beugel wat een vervormd geluid oplevert geld ook voor de 546 oled