UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Vogel's THIN 545 Wit Reviews

VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 42 reviews
246,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi en degelijk ophangsysteem voor grote TV
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Kwaliteit, robuust
  • Minpunten
  • Scharniert een beetje stroef
  • Plastic dekseltjes van de kabelgoot schieten er snel uit
Deze ophangbeugel zorgt ervoor dat de TV plat tegen de muur komt en biedt vele mogelijkheden om de tv in de gewenste positie te plaatsen. Relatief duur, maar duidelijk ook kwaliteit en daar moet je niet op bezuinigen.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie, stevige, slanke tv-beugel
 | 05-05-2020
  • Pluspunten
  • Strak
  • Stevig
  • Kwaliteitsvol
  • Eenvoudige montage
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Hogere prijsklasse
Erg mooi vorm gegeven tv-beugel, met het montagegemak dat we van Vogel gewend zijn (template voor aftekenen op de muur, eventueel ook met een appje, kleine waterpas inclusief). De beugel straalt kwaliteit uit en is erg stevig.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super goeie en mooie tv beugel, ik had er al een voor 1 tv en heb er nog een gekocht voor een andere tv omdat het een topbeugel is.
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Plat op de muur
  • Van de muur af te halen.
Hele mooie, goeie en platte beugel die je kan draaien.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV hangt mooi dicht tegen de muur aan
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Dicht tegen muur
  • Kantelen naar voren
De Vogels Thin beugel maakt dat de TV mooi dicht tegen de muur aan hangt, maar ook de TV 180 kan draaien naar andere kanten van de kamer, de eethoek en zithoek. Ook kan je kantelen naar voren, om reflecties van zonlicht te voorkomen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beugel met enorme mogelijkheden.
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Sterke beugel
  • Goed verstelbaal
  • Kijkhoek aan te passen
  • Minpunten
  • Prijs
Beugel opgehangen, TV opgehangen aan de beugel en kan nu de TV in elke gewenste positie zetten, zodat in elke positie een ideale kijkhoek heb.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv beugel met fantastische mogelijkheden
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Geschikt voor veel maten
  • Goede vormgeving
  • Kwalitatief hoogwaardig
Echt een tv beugel waar je tv recht op heeft. Op alle plaatsen in de woonkamer de mogelijkheid om naar de televisie te kijken en hem daarnaast vlak tegen de muur te hangen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Solide, mooi vormgegeven beugel
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • Solide
  • Soepel
  • Sterk
  • Minpunten
  • Bevestigingsmateriaal
  • Kabel verberg-systeem kan netter
De beugel van Vogels is van zeer nette kwaliteit. Er worden meer dan voldoende bevestigingsmaterialen bijgeleverd, en de montage verloopt zeer gemakkelijk door de bijgeleverde mal. Enige minpunt wat er te bedenken valt: er mist een tussenmaat van M8 boutjes. geleverde zijn eigenlijk net de lang of te kort, ook i.c.m. de verlengbussen.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stevige mooie muurbeugel
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Montagegemak
  • App met instructie
  • Bijgeleverde materialen
  • Minpunten
  • Opbergmogelijkheden kabels
We wilden een muurbeugel met veel mogelijkheden die tevens geschikt is voor een toekomstige soundbar. Deze voldoet aan alle verwachtingen. Makkelijk te installeren via zowel de instructie als de beschikbare app van vogel. Simpel te volgen met plaatjes en filmpjes. Ook top is de bijgeleverde waterpas en alle mogelijke schroeven in alle maten. Perfecte keus! Enige minpunt zijn de mogelijkheden om kabels op te bergen. Ben weer geneigd om met tape of tiewraps te werken
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Solide en handig
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Solide
  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Prettig in gebruik
  • Minpunten
  • Montage-app werkt niet optimaal
Deze muurbeugel voelt heel stevig en solide aan, echt kwaliteit. Het is geen goedkope beugel maar hij is het geld zeker waard. De montage gaat met de (Nederlandse) app redelijk makkelijk, al zijn de filmpjes zelf weer in het Engels en is het soms wat lastig om ze te pauzeren of terug te spoelen. En voor het positioneren van de boorgaten op de muur kun je de app gebruiken maar het onderste boorgat komt niet goed uit, hiervoor moet je alsnog even de papieren mal gebruiken.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 19-01-2020
prima!
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie strakke beugel.
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi strak tegen de wand
  • uiterst lichte bediening
  • makkelijk waterpas stellen
  • duidelijke handleiding
  • met de montage app zie je meteen hoe je TV komt te hangen
  • Minpunten
  • geen
perfecte beugel alleen in combi met de philips 55oled804 moet je de afstand bussen welke meegeleverd worden gebruiken. Anders zit de speaker tegen de beugel wat een vervormd geluid oplevert geld ook voor de 546 oled
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Kwalitatief geweldig product
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Installatie App
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
De App voor positie bepaling van product is een uitkomst. Kwalitatief een hoogwaardig product. Installeren kostte wat tijd maar het was niet moeilijk. Mooi design. Wij zijn er erg blij mee.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Degelijke platte tv beugel
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Strak
  • Bijna koud tegen de muur
  • Minpunten
  • Kabelmanagement
Mooie beugel die degelijk functioneert. Het bewegen van de TV gaat erg soepel en ook kan je de TV makkelijk kantelen. Enige minpuntje naar mijn mening is de mogelijkheid om de kabels nets weg te werken.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
perfect
 | 11-12-2019
Voor mijn gebruik een perfecte beugel.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer stabiele beugel
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Stabiel
  • mooi
  • Minpunten
  • prijzig
De beugel moet even in elkaar worden gezet en kan dan tegen de muur worden bevestigd. De TV hang je er dan in, nadat een frame op de tv is geschroefd.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top
 | 17-10-2019
Geweldig product, montage handleiding kan beter.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige kwaliteit
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksaanwijzing
  • Gheel compleet met alle schroeven
Mooi product met goede gebruiksaanwijzing. Compleet voor alle denkbare TV\'s. Wel een klus voor z\'n tweeën.
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
platter dan plat
 | 22-09-2019
  • Pluspunten
  • plat
  • stevig
Door uw monteur goed gemonteerd aan de muur. Platter kan het niet. Het kantelen en draaien gaat soepel zelfs met een grote tv.
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi product en vooruitstrevende montagehulp
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Montagehulp
  • Heel strak tegen de muur
  • Kabel netjes weggewerkt
  • Minpunten
  • Prijs
Deze muurbeugel ophangen is met de App super handig en ook nog leuk om te doen. Ben wel voorzichtig met de bouten aandraaien met een steeksleutel; de mijne brak af. Dus vast = vast genoeg! De beugel zit mooi plat tegen de muur (slechts 4 cm ruimte).
VOGEL'S THIN 545 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste beugel die er is!!
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Robuust
  • Draait soepel
  • Is mooi
  • Bij platte tv het goedkoopst :D
  • Minpunten
  • Geen!!
  • Veel duurder bij andere verkopers :p
Na een tijdje zoeken kwam ik bij deze beugel uit voor onze overkappking ..wat een top beugeltje is dit zeg.. Alles draait en werkt soepel en ook nog eens plat tegen de muur..(wat nog niet eens nodig is :p) Platte tv bedankt :D
Vogel's THIN 545 Wit Reviews
Vogel's THIN 545 Wit Reviews