U bevindt zich in:
Vogel's THIN 505 Reviews

VOGEL'S THIN 505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 116 reviews
84,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP !
 | 21-09-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk te monteren
  • super dun
  • Minpunten
  • geen mooi montage filmpje op youtube
Mooi dun en makkelijk te monteren
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Montage met de app, een woord GENIAAL
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Montage ondersteuning
  • Alles aanwezig om de montage mogelijk te maken
  • Tv plakt tegen de muur
  • Minpunten
  • Helemaal niks
Een genot om de tv beugel te monteren met de app, simpeler kan niet
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk te monteren!
 | 08-07-2020
Strak tegen de muur, fijn ophang systeem.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zit je er recht voor dan is er geen betere.
 | 07-07-2020
Makkelijk te monteren. TV zit strak tegen de muur.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-20 4 / 10
Prima product met waardeloze bevestiging
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Product zelf is prima
  • Minpunten
  • Bevestigingsmaterialen breken af
  • Waterpas
Het product is prima. Bij het ophangen met de bijgeleverde bouten braken 2 bouten al tijdens het aandraaien af. Het bijgeleverde waterpasje is ook waardeloos. Tip: hang met eigen pluggen 8mm en een paar goede schroeven op.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
top kwaliteit muurbeugel
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • stevige muurbeugel
  • eenvoudige montage
  • Ppotje uitklapbaar voor toevoegen bedrading
  • Minpunten
  • geen
Zeer mooie muurbeugel welk strak op de muur gemonteerd kan worden.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Stevige beugel waar je wel twee mensen voor nodig hebt om een tv op te hangen,
 | 04-06-2020
Eenvoudige beugel die een 55 inch tv makkelijk kan tillen. Doordat de tv zo strak tegen de muur hangt is een tweede persoon wel nodig. Misschien zelfs een derde die even kijkt of je netjes in de goot zit.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Handig en strak
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Handig
  • Strak design
  • Goede kwaliteit
tv hangt mooi strak op de muur. Eventueel is de tv nog wat naar links of rechts te schuiven. Top!
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima
 | 31-05-2020
makkelijk te monteren en snel gedaan
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie platte ophangbeugel
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Waterpas geintegreerd
  • Uitklapbare steuntje voor montage kabels
  • Betrouwbaar merk
  • Mooi design, voor wat je er nog van ziet :)
  • Minpunten
  • Een mooi product, wel erg prijzig
Bij de aanschaf van een 65" TV gelijktijdig een Vogel\'s THIN 505 gekocht. Een degelijke beugel en montage was "appeltje eitje". De TV zit strak tegen de muur, wat fraai staat. Bij het naderhand (los)koppelen van kabels kun je de TV eenvoudig naar voren trekken en 2 steuntjes uitklappen om deze te bevestigen c.q. los te halen.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product
 | 28-05-2020
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ja echt super!!
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Strak Design
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te monteren
  • Goede prijs
  • Dun = Netjes tegen de muur aan.
Super Beugel, strak en dun. Makkelijk op te hangen. Het waterpasje is wellicht een beetje te klein en instabiel maar doet zijn werk. Met een waterpas op een smartphone is het ook goed te doen. Beugel is verder oerdegelijke hollandse kwaliteit, die TUV getest is op 3x het gewicht van de TV dus geen zorgen dat hij van de muur afkomt. Blij dat ik geen goedkopere beugel van 3 tientjes heb genomen.
Vogel's THIN 505 Reviews
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg goede tv beugel
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te monteren
  • Dun, tv hangt dicht bij de muur
  • Minpunten
  • Pootjes om de tv schuin te hangen in geval van kabel aansluiten zijn wat eenvoudig
Je krijgt wat je verwacht, een makkelijk te monteren en stevige tv beugel. De pootjes waarmee je de tv van de muur af kan houden om kabels oid aan te sluiten zijn wat eenvoudig, maar meer heb je eigenlijk ook niet nodig. Ik heb er mijn LG oled tv van 55 inch aan gehangen, en die hangt echt perfect zo.
Vogel's THIN 505 Reviews
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Platte beugel
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • Minpunten
  • Waterpasje
De beugel is zeer plat. Het monteren gaat soepel Er zitten allerlei schroeven en bouten bij alleen voor bij de TV maar die wij hadden zaten er geen goede bouten bij die heb ik moeten inkorten voor montage aan de TV. Hett waterpasje is ook niet echt goed. Die stond met monteren netjes in het midden maar de tv hangt nu niet echt recht.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ja echt geweldig
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Monteren
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Qua prijs en kwaliteit echt een geweldige aankoop. Monteren kan gemakkelijk in je uppie!
Vogel's THIN 505 Reviews
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Als je de intructie volgt hangt de tv in korte tijd
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • duidelijke beschrijving
  • Minpunten
  • geen
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi strak aan de muur, makkelijk te monteren
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke montage
  • instructievideo online
  • dichter bij muur kan niet
  • handige kabel monteer optie
  • Minpunten
  • geen
Met een duidelijke montagefilm op youtube was het monteren een fluitje van een cent. beugel eenvoudig gemonteerd op muur, en tv erop gehangen. voelt heel stabiel en strak aan. extra mooie optie is dat na bevestiging je beneden 2 palletjes kunt omzetten zodat je de kabels kunt aansluiten en wegwerken.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Supersimpel op te hangen
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Vormgeving
  • Strak aan de muur
  • Makkelijk op te hangen
De beugel is snel op te hangen. Met het bijgeleverde waterpas(je) kun je het hartstikke recht aftekenen en ophangen. Zelf gebruikte ik liever een betrouwbaardere waterpas maar het voldoet. De kwaliteit van de beugel is simpelweg heel goed. Het staal en vormgeving maar ook de coating tot aan de boorgaten zijn dik in orde.
Vogel's THIN 505 Reviews
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste tv beugel en super plat
 | 08-04-2020
Makkelijk op te hangen, met de app kun je precies zien hoe de tv hangt dat is echt super. Erg plat tegen de muur.
VOGEL'S THIN 505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
eenvoudig en degelijk
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • degelijk
  • gemakkelijk monteren
Als je geen draaibare beugel wil is dit een uitstekende keus. prijs/kwaliteit dik in orde.