U bevindt zich in:
Vogel's THIN 445 Reviews

VOGEL'S THIN 445 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 30 reviews
159,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-408 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed en stevig product
 | 06-10-2019
  • Pluspunten
  • Bediening gemak
  • Stevig
  • Bevestiging
Is pa 3 dg in gebruik tot nu toe bevalt hij prima makkellij en soepel te bedienen
Vogel's THIN 445 Reviews
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Degelijk en gemakkelijk te installeren aan de muur en TV met genoeg afstelmogelijkheden
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Hoop opties voor verschillende soorten TV's
  • duidelijke handleiding montage instructies
Een degelijk product zonder negatieve opmerkingen en met goede handleiding voor het installeren
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed product
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • Stevige beugel
  • Goede beschrijving voor montage
  • Genoeg onderdelen voor montage
  • Fijn in gebruik
  • Zeer handig
Ben zeer tevreden over de THIN 445 beugel. Ik kan nu rechter voor de TV zitten, heb de beugel aan de achterwand en zijkant van het tv meubel gemaakt en kan de tv helemaal naar de zijkant van het meubel draaien.
Vogel's THIN 445 Reviews
Vogel's THIN 445 Reviews
Vogel's THIN 445 Reviews
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Handig voor een grote tv in de slaapkamer met de optie op te draaien!!
 | 15-09-2019
Voor een grote tv perfect en de mogelijkheid om te kunnen draaien.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Goede beugel, maar pluggen en moeren heb ik nieuw moeten kopen
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • wendbaar
  • draaibaar
  • stevig
  • Minpunten
  • slechte kwaliteit moeren
Goede beugel, maar pluggen en moeren heb ik nieuw moeten kopen. Deze braken een voor een af bij het monteren. Draaien gaat super, ontkoppelen om te kantelen gaat moeizaam.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima aanschaf
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Montage tekening
  • Voldoende bevestiging materiaal
  • Solide
  • Minpunten
  • Geen idee
Gelijk gekocht met de TV. Gemonteerd met meegeleverde montage tekening en de app die je kunt downloaden. (Moet je echt doen!) zeker als je gaat monteren boven een kast. Dit voorkomt dat je het mogelijk te laag monteerd en dan ‘past’ de TV niet meer.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
als hij hangt is het een goede beugel
 | 27-07-2019
  • Minpunten
  • de montage handleiding
Goede beugel. Alleen de montage is toch wel wat problematisch. Een betere beschrijving en betere pictogrammen zouden meer pluspunten opleveren. Ik ben niet de domste en heb er meer opgehangen maar deze...… daar moet je even de tijd voor nemen.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi en flexibel
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Flexibel
  • Minpunten
  • Niet 123 te monteren. Even bij na blijven denken.
Top . Wel flinke gaten in de muur voor nodig. Als het habgt is het mooi en flexibel en stevig. Aanrader
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer stevige beugel
 | 03-06-2019
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Flink puzzelen, maar wat een mooi resultaat!
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • draaien, kantelen, maar ook dichterbij trekken!
  • wegwerken kabels
  • superdicht bij de muur
  • ook te kantelen om licht van buiten te voorkomen
  • Minpunten
  • Voor montage extra bouten nodig
  • IOS app werkt niet nauwkeurig genoeg
  • Mal is niet logisch
  • Montagehandleiding is ook helemaaaal niet logisch
Het plaatsen van de beugel was niet makkelijk. De mal heb ik op mijn eigen manier gebruikt en er wordt niets gezegd over montagehoogte. Ook had ik een paar eigen bouten nodig om de beugel op mijn nieuwe Samsung te plaatsen want de meegeleverde pasten niet. Ook de smartphone app vond ik niet nauwkeurig genoeg. Dat gezegd hebbende... Na eenmaal netjes vastgezet en opgehangen, is het resultaat fantastisch! Ik kan de beugel niet alleen volledig draaien (plek op de hoekbank of hoekje maken in de luie stoel), maar kan het geheel ook rechtstandig naar me toe trekken, zodat het beeld zich een stuk dichter bij de bank bevindt. Super!! Kabels netjes weggewerkt (wel eigen klitteband gebruikt...) en onder de beugel door een gat in de muur gewerkt. Resumé: perfect resultaat, maar dat kostte veel inspanning en gestuntel!
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
 
 | 26-01-2019
Prima degelijk product en geplaatst door uitstekende, beleefde en behulpzame monteur
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mooie beugel
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • meegeleverde opvul mogelijkheden en verschillende maten schroeven
  • redelijk plat tegen de muur
  • waterpasje
  • stelmogelijkheden
  • Minpunten
  • beweegt niet heel soepel
  • Installatie is niet zo makkelijk als men doet vermoeden
  • prijs
Mooie beugel, doet waar ik hem voor heb aangeschaft. Echter heel makkelijk installeren is het niet, als je de instructies bekijkt gaat het wel lukken. En ik vind dat hij niet heel makkelijk beweegt op het moment dat je hem van de muur af wil hebben.... het gaat stroef. Afstand muur voorkant tv is ongeveer 7 cm.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed product en eenvoudig te monteren
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • makkelijk te monteren
  • zeer plat
  • Minpunten
  • geen
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prijs kwaliteit top product
 | 27-11-2018
Super fijne afwerking ,uitstekende handleiding een aanrader.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Plat, stevig en veel mogelijkheden
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit, zeer solide
  • Veel positie mogelijkheden tv
  • Montage
  • Minpunten
  • Prijs
Erg tevreden over deze beugel. Zeer solide, veel mogelijkheden mbt positie vd televisie. Televisie kan zeer dicht tegen de muur. Zeker een aanrader!
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
sterke tv steun
 | 23-10-2018
perfecte steun en goed te monteren
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
topproduct
 | 21-10-2018
  • Pluspunten
  • Zeer makkelijk draaien TV
  • Strak tegen de muur
Makkelijk te monteren en mooi strak tegen de muur. Echte aanrader.
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect product, en bijzinder plat.
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Echt dun
  • Stevig
  • Goed te monteren
  • Net design
Gewoon goed, erg stevig en degelijk, goede beschrijving. Past precies, alle hulpmiddelen aanwezig. TV hangt echt strak aan de muur .
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goede kwaliteit muurbeugel met makkelijke montage
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Montage
  • Duiidelijk instructie
De Vogels Thin 445 is een muurbeugel van zeer goede kwaliteit. Er zit een duidelijk montageinstructie bij, montage is zeer goed zelf te doen. De TV kwam keurig recht aan de muur te hangen, is makkelijk draai- en kantelbaar en hangt mooi dicht bij de muur. Een aanrader!
VOGEL'S THIN 445 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima produkt
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Goed te bedienen
  • Volddoet prima
Funcioneert uitstekend, een schroef van afdekplaatje muurplaat lasting vast te draaien.