U bevindt zich in:
Vogel's THIN 405 Reviews

VOGEL'S THIN 405 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 52 reviews
59,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Strek en degelijk
 | 26-07-2020
  • Pluspunten
  • Sterk
  • Degelijk
  • Plat
  • Minpunten
  • Niet de juiste bouten aanwezig
Sterk en degelijk product het enige jammere eraan is en daarom ook bij montagegemak 1 ster gegeven. De bijgevoegde (diverse) passen allemaal niet op de Samsung Qled 2020 versie, ik heb de langste passende bouten ingekort tot de gewenste lengte.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig te monteren
  • Duidelijke instucties
  • Minpunten
  • Waterpasser zit in de weg
  • App
De kracht van deze muurbeugel is de eenvoud. Het monteren is simpel, dankzij de ingebouwde waterpasser. Tv aan de muur ophangen is ook erg eenvoudig. Is alles hosanna? Nee, het monteren kun je bijvoorbeeld zonder de voorgestelde app doen. Daarnaast, en dit is een wat groter punt, kun je de ingebouwde waterpasser niet over de schroef heen schuiven. Bij het uitpakken van het product, zit de waterpasser in het midden, maar deze moet je verschuiven om de schroef in de muur te boren. Als je nou de muurbeugel exact in het midden van de muur hangt, dan komt je tv niet exact in het midden te hangen, maar een paar centimeter teveel naar links of naar rechts. Dat komt doordat de waterpasser in de weg zit, want die kan niet meer naar het midden verschoven worden. De schroef zit in de weg. Kleine design flaw wat mij betreft.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Werkelijk ook voor iemand met 2linker simpel te installeren
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Simpele installatie
  • Niet duur
  • Op het internet staat een prima instructie
  • Minpunten
  • Te veel documenten niet nodig
Simpel te installeren hij zit stevig vast aan de muur en de tv hang je makkelijk op
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie strakke beugel met waterpas
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Waterpas ingebouwd
  • Manier van moteren
  • Minpunten
  • Tv hangt mooi strak op de muur. Voor een ambilight Tv misschien net iets te strak!
Mooie beugel, makkelijk te installeren. Wordt montage app bij geleverd. Maar zonder deze app is de beugel makkelijk op te hangen.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De ophang strip is erg handig in het instellen vd tv hoogte.
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bevestiging
  • Overdreven goed verpakt
  • Voldoende bevestiging mat.
  • Kwaliteit product is zeer goed
  • Minpunten
  • Overdreven verpakking
  • Geen gegevens hoe hoog de tv moet hangen
  • De prijs zou goedkoper kunnen zonder dat de kwaliteit zou verminderen
Het produkt is er overdreven lux verpakt. Ook zonder de waterpas zou het geheel incl. de verpakking goedkoper kunnen
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima product, stevig en plat tegen de muur en tv
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • stevig
  • plat
  • goede kwaliteit
  • prijs
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon top!!!!!
 | 26-12-2019
  • Pluspunten
  • alleen maar
  • Minpunten
  • niet een.
erg handige ophangsteun voor tv,ziet er goed uit simpel te monteren mede dankzij ingebouwde (opgebouwde)waterpas.echt een aanrader. top product evenals de leverancier hiervan.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Origineel is de meerprijs waard
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Installatie gemak
  • Vormgeving
Erg makkelijk te installeren door hulpmiddelen bij product. In vergelijking met de \'imitaties\' is het zijn meerprijs waard
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima ophangbeugel
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Duidelijke montage instructie
  • Ziet er degelijk uit
  • Minpunten
  • Prijs
Prima Ophangbeugel, maar blijft een hoop geld voor wat plaatstaal.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Makkelijk te monteren en de snoeren te plaatsen in de tv.
 | 06-12-2019
???????????????? Handige waterpas
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Alles in één pakket.
  • Montage gemak
  • Waterpas
Perfect om een tv (max 55 inch) op te hangen aan de muur. De door vogel meegeleverde waterpas is ook ideaal. Alle pluggen zitten er ook bij
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super dunne beugel
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Boutjes, schroeven, pluggen, opvul ringen
  • Om bij aansluitingen te kunnen zetten de pootjes uit aan de beugel en kan je er goed bij
  • Minpunten
  • Fancy handleiding met app kostte mij teveel tijd
Met dank aan PlatteTV kreeg ik deze iets duurdere beugel opgestuurd ipv de 3305 die even niet leverbaar was. De montage met de video en de QR is niet gemakkelijk, maar zelf de beugel monteren en uitrekenen waar het moet komen is voor mij veel makkelijker. De beugel is super dun en met mijn dunne OLED TV hangt deze als een schilderij tegen de muur. De waterpas erin is handig om hem recht te hangen. Alle montage schroeven en bouten zijn ruimschoots aanwezig.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voldoet helemaal aan de verwachtingen
 | 04-09-2019
perfect voor mijn tv
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige muurbeugel
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • meer dan genoeg montage materiaal in de doos
  • strak op de muur, geen duurder product nodig nodig
  • stevige kwaliteit
  • Minpunten
  • kan ik niet verzinnen
Een mooie stevige muurbeugel met waterpas, dus super makkelijk plaatsen en direct recht aan de muur. Als je je tv strak aan de muur wilt plaatsen dan is dit de perfecte muurbeugel. Ook qua prijs een meer dan perfect product.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goede aanwinst
 | 26-07-2019
Fijn dat ik dit meteen heb gehaald. Prachtig product. Goed aangesloten door Installateur B
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goede keus
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • waterpas in beugel
  • zeer dunne beugel,1,6cm
  • Minpunten
  • geen
makkelijk te monteren door ingebouwde waterpas, mooi strak aan de muur door 1,6cm dikte van de beugel Zeer tevreden.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goede keus
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • waterpas in beugel
  • zeer dunne beugel,1,6cm
  • Minpunten
  • geen
makkelijk te monteren door ingebouwde waterpas, mooi strak aan de muur door 1,6cm dikte van de beugel Zeer tevreden.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie platte, degelijke tv bevestiging
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Solide
  • Goede beschrijving
  • Bevestiging materiaal erbij
  • Heel plat tegen de muur
  • Waterpas die erbij zit is handig.
  • Minpunten
  • Ophang riggel wat smal. Waardoor twijfel op tv goed vast hangt.
Deze tv bevestiging is mooi plat. Makkelijk te bevestigen. Duidelijke beschrijving. Alles mooi verpakt. Ziet er heel professioneel uit. Degelijkheid straalt ervan af.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Installatie makkelijker dan je denkt
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • plat
  • kantelbaar
  • installatie
Het het THIN en in die zin doet het wat je beloofd. Dat je als alles hangt nog kan kantellen maakt het aansluiten en wisselen van snoeren extra makkelijk. Wat ik het allerfijnste vind is dat het zo makkelijk te instaleren is. Zeker voor iemand die niet dagelijks boort is het best spannend. Met de app. en de geintregreerde waterpas is echt heel simpel.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk op te hangen dmv de bijgeleverde waterpas .Goede handleiding
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Handleiding
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen