TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Vogel's THIN 405 Reviews

VOGEL'S THIN 405 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 67 reviews
64,99
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • strak tegen de muur
  • solide
  • Minpunten
  • prijs
Niet zelf gemonteerd maar degene die het plaatste had er geen moeite mee
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Handig, kwalitatief, makkelijk en schappelijke prijs
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Waterpas ingebouwd
  • Makkelijke installatie
  • Mogelijkheid om de tv paar graden verticaal te draaien
  • Minpunten
  • Geen
Montage ging super makkelijk. Product voelt stevig aan en mooi materiaal. Ingebouwde waterpas ook erg handig. De prijs is verder erg schappelijk voor wat je krijgt
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eenvoudige montage en mooi eindresultaat!
 | 18-03-2021
  • Pluspunten
  • Duidelijke handleiding
  • Goede kwaliteit pluggen/schroeven
  • Geïntegreerde waterpas
  • Strak eindresultaat
Deze muurbeugel is in alle opzichten een top! De instructie is super duidelijk en de meegeleverde accessoires (schroeven, pluggen, etc) zijn van goede kwaliteit. Met de geïntegreerde waterpas hang je de muurbeugel probleemloos kaarsrecht. Het ophangen van de tv is vervolgens simpel. Het eindresultaat is een tv die perfect, strak langs de muur hangt.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Degelijk product en eenvoudig te monteren.
 | 26-02-2021
  • Pluspunten
  • Dun ontwerp
  • kantelbaar
  • eenvoudige montage
Dit is een degelijk product en heel eenvoudig te monteren door de bijgeleverde waterpas. De opbouw is smal, waardoor de televisie strak tegen de muur komt te hangen. Door het kantelen van de muurbeugel, zijn de televisie poorten nog goed beschikbaar.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak aan de wand
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • gemak montage
  • Minpunten
  • geen
Simpel maakt het nog mooier
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect, hangt strak aan de muur en is makkelijk te bevestigen.
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak aan de muur
  • Makkelijke bevestiging
Op advies van PlatteTV deze beugel aangeschaft.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima
 | 22-12-2020
Tevreden en dat is altijd goed.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen fratsen, wel strak werk
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Erg gemakkelijk te monteren.
  • Prefect resultaat
  • Minpunten
  • 55" te groot voor service stand.
  • Meegeleverde waterpas is speelgoed.
Met een schroef in het midden meet je makkelijk je eerste boor gat. Daarna een goeie waterpas er op (niet dat speelgoed ding die ze er op hebben geplakt), de andere 2 schroeven nog aftekenen, boren, schroeven, ophangen en klaar! Gekke is alleen, mijn 55" bleek te groot waardoor hij niet meer in de service stand kon blijven staan. Om de onderkant ver genoeg van de muur te kantelen, komt de bovenkant al tegen de muur aan... Dat is gek als de beugel wel specifiek voor 55" geschikt zou zijn. Verder hangt hij strak en ben ik blij met het resultaat.
Vogel's THIN 405 Reviews
Vogel's THIN 405 Reviews
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een perfecte beugel voor je TV
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • vlak
  • ingebouwde waterpas
  • ruim assortiment bevestigingsmateriaal
  • Zeer stabiel
Wil jij je TV ophangen en deze zo dicht mogelijk bij de muur bevestigen. Zoek dan niet verder. De ingebouwde waterpas helpt je om de beugel recht te hangen en de TV hang je er zo op. Zeer stabiel. Ik heb nu 2 TV\'s met deze beugel aan de muur gehangen. een echte aanrader
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
heel eenvoudig opzetten
 | 05-11-2020
na goed gebruiksaanwijzing te lezen is het heel eenvoudig om deze te monteren.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super effectieve muurbeugel
 | 03-11-2020
  • Pluspunten
  • Innovatief
  • Sterk
  • Dymaniwche
Een muurbeugel is een muurbeugel toch? Nou niet echt, deze heeft een handige ingebouwde waterpas, wat een goede vondst is dat. Dat je de beugel aan de onderkant ook na montage nog naar voren kunt trekken maakt het bereiken van je kabelingangen van de tv een stuk makkelijk. Zeer innovatief product, uitermate tevreden mee.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak design
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi product
  • Strak design
  • Handig om te installeren
  • Zeer dun
Mooi afgewerkt product, makkelijk te installeren met een strak en fraai uitzicht vermits tv zo dicht mogelijk tegen muur hangt. Super tevreden over aankoop en de vlotte communicatie
Vogel's THIN 405 Reviews
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Eenvoudig zeer gemakkelijk te monteren betrouwbare muurbeugel.
 | 26-09-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage.
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk horizontaal te monteren vanwege ingebouwde waterpas
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Zeer eenvoudig te monteren muurbeugel van uitstekende kwaliteit.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Doet waarvoor hij bedoelt is
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • eenvoudige montage
Prima, compacte, beugel. Makkelijk te monteren.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima product
 | 24-08-2020
  • Pluspunten
  • met waterpas makkelijk te plaatsen
  • Minpunten
  • geen
geeldig
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Strek en degelijk
 | 26-07-2020
  • Pluspunten
  • Sterk
  • Degelijk
  • Plat
  • Minpunten
  • Niet de juiste bouten aanwezig
Sterk en degelijk product het enige jammere eraan is en daarom ook bij montagegemak 1 ster gegeven. De bijgevoegde (diverse) passen allemaal niet op de Samsung Qled 2020 versie, ik heb de langste passende bouten ingekort tot de gewenste lengte.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig te monteren
  • Duidelijke instucties
  • Minpunten
  • Waterpasser zit in de weg
  • App
De kracht van deze muurbeugel is de eenvoud. Het monteren is simpel, dankzij de ingebouwde waterpasser. Tv aan de muur ophangen is ook erg eenvoudig. Is alles hosanna? Nee, het monteren kun je bijvoorbeeld zonder de voorgestelde app doen. Daarnaast, en dit is een wat groter punt, kun je de ingebouwde waterpasser niet over de schroef heen schuiven. Bij het uitpakken van het product, zit de waterpasser in het midden, maar deze moet je verschuiven om de schroef in de muur te boren. Als je nou de muurbeugel exact in het midden van de muur hangt, dan komt je tv niet exact in het midden te hangen, maar een paar centimeter teveel naar links of naar rechts. Dat komt doordat de waterpasser in de weg zit, want die kan niet meer naar het midden verschoven worden. De schroef zit in de weg. Kleine design flaw wat mij betreft.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Werkelijk ook voor iemand met 2linker simpel te installeren
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • Simpele installatie
  • Niet duur
  • Op het internet staat een prima instructie
  • Minpunten
  • Te veel documenten niet nodig
Simpel te installeren hij zit stevig vast aan de muur en de tv hang je makkelijk op
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie strakke beugel met waterpas
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Waterpas ingebouwd
  • Manier van moteren
  • Minpunten
  • Tv hangt mooi strak op de muur. Voor een ambilight Tv misschien net iets te strak!
Mooie beugel, makkelijk te installeren. Wordt montage app bij geleverd. Maar zonder deze app is de beugel makkelijk op te hangen.
VOGEL'S THIN 405 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De ophang strip is erg handig in het instellen vd tv hoogte.
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bevestiging
  • Overdreven goed verpakt
  • Voldoende bevestiging mat.
  • Kwaliteit product is zeer goed
  • Minpunten
  • Overdreven verpakking
  • Geen gegevens hoe hoog de tv moet hangen
  • De prijs zou goedkoper kunnen zonder dat de kwaliteit zou verminderen
Het produkt is er overdreven lux verpakt. Ook zonder de waterpas zou het geheel incl. de verpakking goedkoper kunnen