Vogel's SoundMount NEXT 8365 Draaibare TV-muurbeugel met geïntegreerd geluid Reviews

VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 9 reviews
799,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • MontagegemakproductRatingStar-459 / 10
  • KwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Eerste klas produkt
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Degelijk
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Degelijke kwaliteit , goede uitleg voor bevestiging door vogel en anderen
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect oplossing als je weinig ruimte hebt!
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid erg goed
  • Degelijke constructie
  • perfect voor kleine ruimtes
perfect oplossing als je weinig ruimte hebt! geluid is perfect! erg blij met de aankoop!
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super Mooie beugel
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Beugel en soundbar in èèn.
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Bevestigen is wel even wat werk.
Ik heb nu 2 weken de Philips 55PUS7503 in gebruik icm de (Vögels Soundmount next 8375) ik ben dik tevreden over soundmount en geluid is echt een verbetering ten opzichte van het geluid van de tv zelf. Erg blij met de keuze voor de SountMount. Het draaien van de tv gaat erg soepel. En het ziet er allemaal strak uit.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig combinatie samen met LG oled
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Draaibaarheid
  • Afwerking
  • Geluid
  • Verstelling is soepel
  • Minpunten
  • geen
Een zeer degelijke muursteun met een geweldige geluid van de soundbar.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super product!
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Sterke beugel
  • Minpunten
  • Handleiding niet helemaal duidelijk som
Voor in een nieuwbouwhuis heb je een goede boor nodig, maar als het eenmaal hangt ziet het er strak uit een top geluid. Onze rede was ruimte creeeren voor uiteindelijk kisten met speelgoed voor ons kind die over een paar maanden geboren mag worden.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima apparaat
 | 23-12-2018
Het product is erg mooi , heeft prachtig geluid. Kortom een geweldige aankoop.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie functionele muurbeugel
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Degelijk
  • Goed geluid soundbar
  • Minpunten
  • Bas een beetje overdreven (maar kun je laag zetten)
De enige teleurstelling was dat de muurbeugel niet kantelbaar was. Ik had dat op 1 van de vele bezochte sites gelezen (daar staat nog steeds dat de mount kantelbaar is (Coolblue)). Verder prachtige muurbeugel. Onze 49 inch tv hangt er schitterend bij. Solide. Goede soundbar voor prettig geluid voor ons als fervente film/serie-kijkers.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer praktisch en geweldig geluid.
 | 17-08-2018
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • wendbaar
  • mooie styling
  • zeer goed geluid
  • mooie vormgeving
Wij waren na de verbouwing van ons huis naar een tv muurbeugel waarbij men vanuit meerdere posities tv kon kijken. Met de aanschaf van de SoundMount NEXT 8365 zijn we hier zeker in geslaagd. Hij voldoet meer dan we hadden durven dromen. Zeer goede aankoop.
VOGEL'S SOUNDMOUNT NEXT 8365 DRAAIBARE TV-MUURBEUGEL MET GEïNTEGREERD GELUID REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
ideale tv beugel met super geluid!
 | 10-02-2018
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • Stevig beugel
  • Draaibaar
  • Minpunten
  • tot opheden geen
Na lang wikken en wegen toch de Vogel SoundMount gekocht en bevalt fantastisch. Had een Bose 321, maar mis dit systeem geen moment. Voelt stevig aan, goed geluid en gemakkelijk te koppelen aan andere systemen en IPhone. Ophangen is wel eventjes wat werk, maar je wilt ook niet dat je tv vd muur valt. Kortom, super beugel met een goede sound bar!