U bevindt zich in:
Sony SRS-XB41 Wit Reviews

SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 9 reviews
159,-

REVIEWS

Sorteer op:
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste box die ik tot nu toe heb gehad
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Batterij duur
  • De leds
  • Goede bass
  • Kan telefoon mee opladen
  • Water en stof dicht
  • Minpunten
  • Beetje groot
  • Beetje zwaar
Ik heb vroeger altijd een jbl speaker gehad heb dus overgestapt naar Sony en ben zeker niet teleurgesteld . Betere geluidskwaliteit , de lampjes om de box heen zien er prachtig uit in het donker, lange batterij duur van 24 met lapjes uit en aan 18 uur. Deze box is ook waterdicht en ook stof dicht dus naar het strand meenemen heb ik zeker gedaan en ook mee gezwommen alles werkte prima. Het totaal plaatje met de app erbij waarmee je lampje kan veranderen naar wat je mooi vind Ook is er een modus met de box waarmee je kan slaan op de zijkanten en voorkant waarmee je gekke geluiden kan maken ook dit is aan te passen. Als je jbl gewend bent stap zeker over naar Sony je zal versteld staan.
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste box die ik tot nu toe heb gehad
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Batterij duur
  • De leds
  • Goede bass
  • Kan telefoon mee opladen
  • Water en stof dicht
  • Minpunten
  • Beetje groot
  • Beetje zwaar
Ik heb vroeger altijd een jbl speaker gehad heb dus overgestapt naar Sony en ben zeker niet teleurgesteld . Betere geluidskwaliteit , de lampjes om de box heen zien er prachtig uit in het donker, lange batterij duur van 24 met lapjes uit en aan 18 uur. Deze box is ook waterdicht en ook stof dicht dus naar het strand meenemen heb ik zeker gedaan en ook mee gezwommen alles werkte prima. Het totaal plaatje met de app erbij waarmee je lampje kan veranderen naar wat je mooi vind Ook is er een modus met de box waarmee je kan slaan op de zijkanten en voorkant waarmee je gekke geluiden kan maken ook dit is aan te passen. Als je jbl gewend bent stap zeker over naar Sony je zal versteld staan.
Sony SRS-XB41 Wit Reviews
Sony SRS-XB41 Wit Reviews
Sony SRS-XB41 Wit Reviews
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Volle Bass
  • Warm geluid
  • Kan tegen water, vuil en een stootje
  • Mooie lichteffecten
  • Zeer lange accuduur
  • Minpunten
  • Redelijk zwaar
  • Enkele knoppen zitten achter beschermklepje
Ik heb al menig Bluetooth speaker in gebruik gehad maar geen 1 kan deze Sony overtreffen. Wat een vol en warm geluid produceert dat “kleine” ding en de lichtshows zijn volwassen. Mooie effecten en goed getimed. Een echte aanrader.
Sony SRS-XB41 Wit Reviews
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige box, goede geluids kwalitijd voor een goede prijs
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goede bas
  • Leuke opsies
  • Minpunten
  • Beste wel groot
Perfecte box voor op het strand met de exsta bas heeft hij een prachtig geluid voor een super scherpe prijs. Platte tv heeft zelf een goede service enen denkt perfect met de kland mee groet derk
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
topper. uitstekend basgeluid
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • licht
  • waterdicht
  • prijs
  • Minpunten
  • app, maar die heb je bijna niet nodig
topper. Uitstekend basgeluid. Leuke app maar die wil nogal eens weigeren
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een perfecte box voor deze goedkope prijs. Super goede geluids kwaliteit!
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Extra bas
  • Lichten
  • Waterdicht
  • Stofdicht
Dit is een super goede box. Het geluid van de box is perfect plus de extra bas wat je erg goed hoord. Hij is zeker water en stof dicht want ik heb hem op het strand gebruikt en dat ging perfect. Verder is de service van platte tv. Nl super ook de live chat werkt goed. Kortom een goede box voor een goede prijs
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima product, voldoet aan de verwachting
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid met extra bass
  • Accu gaat lang mee niet veel opladen
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Gebruiksvriendelijk en verbinden gaat heel eenvoudig. De accu gaat lang mee.
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bass
  • Led
  • Minpunten
  • Navigatie
Mooi geluid, en led's knoppen achterop zijn echter wel wat lastig te bereiken, los daarvan een pracht product.
SONY SRS-XB41 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super apparaat
 | 21-02-2019