TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KE-55XH9299 Reviews

SONY KE-55XH9299 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 130 reviews
879,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wel oke
 | 25-07-2021
Jammer dat de afstandbediening niet compatibel is met mijn canal digitaal box... eigenlijk wel klote dus
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zonder aarzeling kopen.
 | 19-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Eenvoudig bedienen
  • Minpunten
  • Geluid
Het geluid volgens mij is gewoon. Voor de rest beeld en vormgeving,..... Is bijzonder goed.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV en zeker het geld waard
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Geluid
Mooi beeld en ook prima geluid
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste televisie op het moment qua prijs kwaliteit
 | 13-07-2021
  • Pluspunten
  • Full array local dimming
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs / kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Geen
Aangezien de Sony KE-55XH9299 Full Array Local Dimming (direct-led) heeft vermindert dit het effect van niet goed het zwart kunnen zien. OLED televisies hebben dit probleem niet, echter hebben OLED televisies kans op inbranden wat een direct-led televisie niet heeft. Daarnaast is de kwaliteit van het beeld zeer goed voor een televisie van deze prijs. Een echte aanrader dus.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste TV voor deze prijsklasse die je gaat vinden!
 | 10-07-2021
Voor relatief weinig geld krijg je enorm veel terug in deze TV qua SPECS. Zeer uitgebreide settings en heel makkelijk te bedienen.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Snel en echt gewoon goed
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • Snel
  • Chromecast
  • Android
  • Apps
  • Gemak
  • Minpunten
  • Geen
Ik stapte over van een hd tv naar deze. Wat een verademing. Kwaliteit is echt top. Mooiste van alles is dat er android op zit. Er zit chromecast inbegrepen en alles werkt supersnel. Ook voetbal kijken is genieten. + hoge refreshrate. Echte aanrader wat mij betreft.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor een goeie prijs
 | 06-07-2021
  • Pluspunten
  • 4K UHD
  • HDMI 2.1
  • Android tv
  • Prijs
  • 120Hz
  • Minpunten
  • Geluid kan iets voller
Ik was op zoek naar een 4k tv met HDMI 2.1 voor de PS5. Deze tv vinkt alle wensen af en is een genot om te gebruiken voor zowel tv als films als voor de PS5.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
geweldig product
 | 30-06-2021
kwaliteit die we van Sony gewend zijn !
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bioscoop in huis!
 | 29-06-2021
  • Pluspunten
  • design
  • dun
  • full array led tv
  • apps
  • 4K
  • Minpunten
  • minpunt(en) nog niet gevonden.
Het is net of we in een bioscoop zitten met dit full-array led tv. zuiver beeld snelle overgang tussen de programma\'s . Van Netflix overschakelen naar Spotify in een seconde. alle apps die je maar kan bedenken kuin je er op zetten en het geheugen is met een hdd uit te breiden . alle apperatuur is op de Sony afstand bediening in te programmeren (wat de Sony zelf doet let wel op Ziggo na dan). Als je geniet van films en series kijken is dit DE TV ,dun model, strak design, 4K / 8K beeld kwaliteit en dolby atmos
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben zeer verrast over deze kwaliteit
 | 28-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Niets
Zeer mooie kwaliteit vandaar dat ik alles maximaal heb beoordeeld
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 26-06-2021
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig!
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Snelle refresh rates
  • Perfect voor online gamen (lage ms)
  • Heerlijk voor films
  • Minpunten
  • Geluid is beter met een soundbar oid
  • Moeite met de ziggobox overnemen met afstandbediening
Deze tv is zo veelzijdig. Heerlijk om weer te gamen met zulke lage ms ratings. Bijna net zo laag als een monitor alleen doe je het op een 55inch scherm. All in all perfect voor parttime gamers die het meeste uit hun skills willen halen Films, series etc. prachtig! Raad wel aan een soundbar of surroundsound erop aan te sluiten voor het echte bioscoop gevoel.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv voor een vriendelijke prijs
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ik ging naar platte tv voor een Samsung qled tv (zogenoemd instapmodel). Na mijn wensen voor wat ik zoek in een tv uitgesproken te hebben en na uitgebreid advies van de verkoper, gekozen voor deze Sony tv. Heel blij mee. Beeld is prachtig, het installeren en gebruik heel makkelijk en de meest gebruikte apps staan er al op. Tv staat vlak naast een groot raam, maar geen last van hinderlijke spiegeling. Geluid is voor mij prima, helder en genoeg volume. Wil je een bioscoop ervaring, dan is een soundbar aan te raden, maar dat geldt zo\'n beetje voor elke tv tegenwoordig.
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke en mooi vormgegeven TV met veel online bedieningsgemak.
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • App onderhoud!!!
  • Soms en echt soms die grijze gloed.
Goede mooie TV. Ff door het instal-menu heen en alles draait. Af en toe de apps onderhouden in de vorm van cash-geheugen wissen. Met 1 druk op de knop naar Netflix/Pime Video/Videoland/Youtbe etc. Wat een verademing. GEEN SPIJT.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product!
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Android
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Hoewel we voor een ander TV model kwamen hebben we op advies van de verkoper voor deze TV gekozen. Dit na inhoudelijk goede argumenten en we hebben zeker geen spijt. Bij het uitpakken merk je al dat er goed is nagedacht over het product. De grote TV in je eentje uitpakken uit de doos en installeren is geen enkel probleem. Ook het wegwerken van de kabels achter de poten welke op meerdere manieren onder de tv te plaatsen zijn is eenvoudig. Installeren loopt soepel en eenvoudig via de installatie wizard. Kleuren zijn natuurlijk, en het beeld is ook prima vlak voor een groot raam met zonlicht inval. Geluid is prima en voor ons erg fijn dat het een Android besturingssysteem is. Kortom helemaal Top!
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een waanzinnig mooi beeld en supergame tv!!!!
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Perfect voor hedendaagse games
  • Goed geluid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede adviezen en service via de chat
  • Minpunten
  • Post NL heeft er twee dagen langer over gedaan, dan beloofd!
Deze tv heb ik gekocht om als set te gebruiken met de nieuwe PS5. Deze Sony werd al aanbevolen om zijn kwaliteiten bij het gamen en hoge verversings-snelheid. Ook de medewerker van Platte tv was bijzonder behulpzaam bij het maken van mijn uiteindelijke keuze. Goede service!!! Het veel en de kleuren zijn haarscherp en met een prachtig contrast. Een prachtige tv tegen een goede prijs!
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik heb een TOP TV gekocht (ben klaar voor Oranje)
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • afstandsbediening
  • Minpunten
  • geen
Ik ben overgestapt van een kleinere TV naar deze Sony 55\' Een waar genot! Een film is nu echt een film, goed geluid, scherp beeld. Gewoon helemaal super
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De TV van 2021 !
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Een beetje dik
Waar ik aanvankelijk voor een lager model van Sony en een kleiner beeld ging wist de verkoper mij te overtuigen om dit model te kopen. Ik kreeg er nog een flinke korting op ook! Qua prijs en kwaliteitsverhouding de beste op de markt.
Sony KE-55XH9299 Reviews
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De tv is perfect voor 4K-gaming
 | 02-06-2021
Na jarenlang genoten te hebben van mijn Samsung 3D Smart TV was het tijd om eens op zoek te gaan naar een nieuwe tv. In mijn hoofd hield ik al rekening met de mogelijkheid om te gamen op hoge resolutie en ververssnelheid. Deze tv van Sony heeft daarom mijn voorkeur gekregen. Naast het standaard gebruik van digitale televisie was het voor mij belangrijk om in 4k te kunnen gamen. En aangezien Sony deze aanprijst voor het gebruik in combinatie met de Playstation 5 was de keuze snel gemaakt. Na wat gepuzzel heb ik de settings weten te vinden en ik moet zeggen: ik word weggeblazen. Hel beeld is prachtig. Ook Android TV is een verbetering in verhouding tot Tizen van Samsung. De apps die ik vaak gebruik voor streaming werken er perfect op. Kortom: als je op zoek ben naar een TV die ideaal is voor gamen, dan raad deze tv zeer zeker aan
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV.
 | 31-05-2021
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Geluid
  • Vorm
  • Bediening
Prachtige tv qua kleuren en geluid. Makkelijke te installeren en bediening.