TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KE-55XH9299 Reviews

SONY KE-55XH9299 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 95 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende TV voor een goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Prima prijs kwalteit
  • Vriendelijke klantenservice
  • Afstandsbediening voor meerdere apparatuur in te stellen
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een top TV!
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld! Diep zwart top contrast!
  • Mooi design met de twee poten
  • Erg makkelijk installeren via Android tel.
  • Minpunten
  • Bij Netflix de instellingen aanpassen
Na 12 jaar naar een 43" Sony Bravia te hebben gekeken heb ik mijzelf deze TV cadeau gedaan. Het is echt een top TV met fantastisch beeld! Ik gebruik de TV alleen voor TV kijken via kabel en films/series via Netflix, Bluray of andere media. Ik heb dus geen ervaringen met de TV als monitor voor gameconsoles. Het contrast is echt goed door de full array LED en upscaling is ook fantastisch, volgens vele reviews van meer geleerden een van de beste in zijn soort. Daarom dus een echte aanrader als je de TV gebruikt als TV via kabel. Ik gebruik een CI+ module (Ziggo) en dat werk prima. Een groot voordeel is er voor Android telefoon gebruikers. Bij het installeren van je TV kan je heel eenvoudig je telefoon koppelen en worden al je accounts direct op de TV gezet. Heerlijk is dat, dat je niet nog eens een uur bezig bent met alles instellen! Wanneer je Ziggo hebt, maar je TV zou niet fysiek op de kabel kunnen worden aangesloten is de TV ook echt een aanrader. Met de Ziggo app die je eenvoudig installeert op deze Android TV, kan je gemakkelijk via de Wifi/netwerk het TV aanbod van Ziggo via de app bekijken. Als laatste een klein minpuntje bij het gebruik van de (reeds geïnstalleerde) Netflix app. Wanneer je deze gebruikt (wie niet!?) kan je het beste Motionflow op "gebruiker" zetten en Filmmodus op "Uit" en niet op "Auto". Wanneer de instelling op "Auto" staat treden er soms haperingen op in het beeld en dat is erg storend. Wie weet wordt dit nog verholpen met een software update maar vooralsnog deze instellingen niet op "Auto" zetten. Wees gerust, de beeldkwaliteit wordt er echt niet minder om!!! En ook erg goed om te weten, deze instellingen worden in de TV opgeslagen per app/toepassing, dus alleen bij kijken Netflix staan de instellingen niet op "Auto" en bij overig gebruik naar gelang ingesteld, maar dan werkt de "Auto" instelling gewoon goed! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en tevens zeer goed geholpen bij het aankoop proces via de chat. De TV zelf opgehaald bij een winkel, heel fijn dat dit kan!
Sony KE-55XH9299 Reviews
Sony KE-55XH9299 Reviews
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Snel schakelende gebruiksvriendelijke TV
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Snelheid opstarten
  • Snelheid schakelen tussen de progs.
  • Ververssnelheid beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Goed product tot op heden, enkel afstandsbediening is niet zo solide zoals deze oogt.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer blij met mijn aankoop
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • HDMI 2.1
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Android
  • Minpunten
  • PS5 geluidsbug op HDR
Zeer goede tv. Ik zocht een nieuwe TV met HDMI 2.1 voor mijn PS5 wat kwalitatief in de buurt komt van OLED maar dan wat goedkoper en zonder de OLED gebreken. Dat is deze tv zeer zeker. Prachtig beeld en zeer gebruiksvriendelijk. Het geluid is redelijk. Voor tv kijken is het voldoende, maar als je een film/game liefhebber bent, is een soundbar/audiosysteem wel echt aan te bevelen. Mijn enige minpunt is dat het geluid incidenteel kan wegvallen op de PS5 wanneer je deze op HDR hebt staan, (wat je uiteraard wilt). Dit is op te lossen door het tijdelijk van HDR op standaard te zetten en Sony geeft op hun website aan dat ze het willen oplossen d.m.v. een update. Ik heb het van de +/- 15 keer dat ik de PS5 heb opgestart, 1 x gehad. Geen idee hoe vaak het voorkomt. Ik las op een forum dat het via een trucje te voorkomen is, maar daar heb ik me nog niet in verdiept. Dit probleem is niet op de X box series x. Al met al zeer tevreden over dit product en over de service van Plattetv.
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig toestel !!!!Alles aan deze tv is gewoonweg heel goed
 | 17-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • vormgeving
  • mooie kleuren
Alles aan deze tv is goed.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 17-03-2021
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 15-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • makkelijk te installeren
  • super beeld bij voetbal, serie, film & gamen
  • Minpunten
  • geen
Fanatische tv Geweldig beeld. Geluid is goed maar we gaan toch sparen voor en soundbar om het helemaal af te maken. zeker een aanrader.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top budget teletivisie
 | 14-03-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gebruiksgemak
  • installatie
ik was op zoek naar een televisie met oog op het aanschaffen van een PS5. Had niet een al te groot budget en er was zoveel keuze. gelukkige kon ik rekenen op het advies van PlatteTV medewerker Jort.
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede service, Top TV!
 | 08-03-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Android
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid
  • Voice assistent
  • Minpunten
  • Geen verlichting knopjes afstandbediening
Door goed advies in de live chat over gegaan tot de aanschaf van dit toestel. Ik vind de lijst/vormgeving echt heel mooi. De aanwezigheid van Android op dit toestel maakt het compleet. Het menu is strak en helder. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je van een Samsung toestel komt is het even wennen aan het kleurenpallet van Sony... Eenmaal gewend wil je niet anders.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top ding
 | 08-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Klaar voor de ps5
  • Goed besturingssysteem
  • Minpunten
  • Brede voeten
Erg scherp beeld en door het android systeem makkelijk te besturen. Wel wat brede voeten.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed!
 | 05-03-2021
Goed!"
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
.Prima tv, prachtige beeldkwaliteit.
 | 18-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • instellingsgemak
  • Minpunten
  • geluid
Mooie en scherpe beeldkwaliteit, goede informatie bij aanschaf, nette levering. Makkelijk in te stellen. Ik had al een soundsystem en die is nu aangesloten op deze tv, waardoor het redelijke geluid van de tv zelf, nu ook meer dan goed is
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg blij met deze top tv
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • HDMI 2.1
  • Premium afstandsbediening
  • Android
Na lang zoeken, vergelijken en keuzestress gekozen voor deze Sony. Tot nu toe meer dan blij met de keuze. De tv is snel, super beeld zowel overdag als in de avond en heel gebruiksvriendelijk.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Toptoestel voor prima prijs
 | 16-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • snel schakelen bij menu
  • vormgeving afstandsbediening
  • service Platte TV
  • Minpunten
  • afstandsbediening koppelen aan T-Mobile tv werkt niet
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik goed ben geholpen door de (via chatfunctie) medewerkers van Platte TV. Ik had de tv besteld als buitenkansje (ruim 400 afgeprijsd), maar 1 dag na de bestelling kreeg ik een telefoontje dat deze kapot was. Toen stelde ze voor een nieuwe te sturen tegen een kleine bijbetaling, maar dit wilde ik niet en uiteindelijk kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuw toestel; super service! Toen ik de tv had uitgepakt viel me pas op hoe groot 65 inch is! Wat een toestel. De vormgeving is erg mooi, geen onnodige dikke randen (al is de tv zelf niet heel erg plat). Het instellen ging ook erg makkelijk voor het simpele menu van Sony. Ook de aansluiting van mijn Sonos installatie (via HDMI) en mijn tv-kastje van T-Mobile ging erg makkelijk. Enige nadeel is dat ik de afstandsbediening van de tv (die erg mooi is vormgegeven) niet kan gebruiken om tv te kijken via T-Mobile. Het beeld is wat je ervan verwacht bij een toestel met 100HZ en 4K; gewoon top! Ook bij Netflix en bijvoorbeeld voetbal merk je zeker verschil tussen 100hz en (goedkopere) toestellen met 50hz. Ik heb deze tv ook aangeschaft omdat ik een PS5 wil kopen zodra deze verkrijgbaar zijn. Maar voor nu ben ik erg tevreden met deze tv, gewoon geweldig beeld (wat toch het belangrijste is) en een erg snel menu om te schakelen tussen bijvoorbeeld Netflix en Videoland.
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een mooie tv voor een goeie prijs
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi disign
  • Goed beeld
  • Android werkt super fijn
  • Mooie afstandbediening
  • Werkt goed samen met de ps5
  • Minpunten
  • Kras op achterkant
  • Netflix beeld functie valt erg tegen
  • Full aray led was niet wat ik er van had verwacht
  • Afstandsbediening geeft geen licht
Net een kwartier besteed aan een review. Gooit de site ineens alles weg, dus dat is alvast min punt nummer 1 ;) De kwaliteit van Sony die we gewend zijn. Bij het uitpakken van de televisie ondekte ik meteen een kras aan de achterkant van de tv. Dit heb ik nier gemeld aan platte tv. Omdat ik niet zonder tv wou zitten. Beeld. Het beeld is mooi scherp en helder. Alleen moet ik wel zeggen dar ik van Full aray led meer had verwacht. Ik zie eigenlijk niet zoveel verschil met mijn oude Sony Android led televisie. Misschien ligt dit aan mij, of zie ik pas het verschil als de twee televisies naast elkaar aan staan. In iedergeval viel het me een beetje tegen. Maar voor de rest niks te klagen hoor ;) De Netflix modus, vind ik geen mooie aanvulling. Ik vind films kijken op Levendig vele malen mooier dan het doffe Netflix standje. Maar dar kan ook met smaak te maken hebben... Geluid. Ik las in de recenties allerlei klachten over het geluid. Nou die mening deel ik niet. Her geluid is prima, en zelfs beter dan je van zo\'n platte tv mag verwachten. Ik denk dat mensen over het algemeen verwachten dat een tv het zelfde geluid heeft als een soundbar. Dit mag je alleen niet verwachten, want dar past niet in zo\'n dunne televisie ;) Systeem. De televisie draaid op Android, en dat is gewoon top. Ruime keuze uit apps. En het werkt echt super snel. Ik had hiervoor ook Android, en ik zou niet meer zonder willen. Smart televisies zijn daar integen waardeloos :) dus lekker android kopen. Afstandsbediening. Prachtig disign werkt erg prettig en ben er ook heel blij mee. Ik vind het goed dat sony hier aandacht aan heeft besteed. Je ziet het ook vaak bij auto\'s. Prachtige auto, maar een hele saaie sleutel. Bij televisies zie je dat ook vaak. Een mooie televisie maar een waardeloze Afstandsbediening. Nou bij deze Sony tv heb je een sieraad voor op je salon tafel. Wat ik wel jammer vond, ik dacht dat dit de enige type afstandsbediening van sony was die er zo uit zag. Daarom dacht ik ook dat deze afstandbediening was voorzien van verlichting in de knopjes. Helaas is dit niet zo. Maar hiervan ondervind ik geen hinder. Ps5. Ja dat werkt gewoon super, precies wat je er van mag verwachten. Na lang zoeken en meerdere modellen van sony te hebben afgewogen deze op aanrade van de verkoper van platte tv gevonden. Erg blij mee :D
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Kleurweergave
  • Androidtv
  • Fald
  • 100hz
  • Minpunten
  • Geluid kan best hard, maar beetje schel. Gebruik een soundbar.
Was eigenlijk op zoek naar een ander duurder model van samsung. Heb deze op aanraden van medewerker gekocht en geen enkel spijt. Alles erop en aan wat ik zoek (next gen gaming proof ps5/xbox)
Sony KE-55XH9299 Reviews
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super mooie tv en beeld.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Dubbele afstandsbediening bij gebruik kpn
Mooie en fijne tv. Jammer dat kpn niet gekoppeld kan worden aan de Sony afstandsbediening.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Amazing 4K image quality powered by Android
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Stunning image quality
  • Amazing 4k up-scalling
  • Android TV out-of-the-box
  • Powerful processor
  • Elegant design with thin borders and metal feet
  • Minpunten
  • Default option to dimming the bright during the night is annoying. Luckily you can disable it
  • Controller is considerable big
  • Sound quality is regular. You will enjoy this TV better with a soundbar
I\'ve been looking for a decent 120Hz 4K TV for quite a long time, including flirting with some Samsung QLED TVs, when I finally came across this model, and it\'s amazing. This Sony TV (all XH90/XH92 models in particular) has a stunning image quality. Colors are vivid, black is indeed back, and I didn\'t notice any ghost/blurry effect on fast action scenes, neither colors being washed up on bright scenes. The 4k scaling is amazing, you can play basically any 1080p video and you probably won\'t see any difference from a regular 4k streaming. What was a decision point to me is the Android system which comes with Sony TVs. You have access to an unlimited resource of applications, which you will for sure not find on Samsung or LG TVs. The TV processor is very powerful, with no noticeable input lag, a good thing for gamers. I was also able to connect my Xbox One controllers wirelessly and stream games from my computer (using Moonlight) and from the cloud (sideloading GeForceNow) seamlessly, with max of 30ms of latency, which is comparable to a Nvidia Shield TV 2017 I have and was using to get Android in my old Samsung 42\'\' TV. One of the nicest things about the Android TV is the voice commands you can give from the controller. You can hit a button and iterate with the TV without using your hands to type to search for something on Youtube, for example. However, the controller also has a lot of buttons that some might never use it, such a big size which makes it inconvenient sometimes. The TV comes with an elegant design, easily plugable feet (no screws required) and thin bezels/borders. It will look very nice either stand or mounted to the wall. The sound quality is regular, though. Some might not take it as a bad thing, but for those who are really into getting the best from their electronics, it can be disappointing. My suggestion is to buy a good soundbar to get the best from it. If you are thinking about buying a Samsung QLED, I would definitely recommend considering buying this TV model instead. It deliveries a comparable image quality to Q70T/Q80T TVs, but at a better price and with Android TV inside, which will help you to unleash the true power of your 4k TV.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv zit van alles op werkt prima
 | 10-02-2021
Het werd na 11jaar tijd voor een andere tv.er is zoveel verandert. Ik heb gelijk een K4 abonnement genomen en het beeld is loep zuiver, en ook het geluid is prima. Een echte aanrader.
SONY KE-55XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met overweldigend beeld
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Solide afstandbediening
  • Eenvoudige setup
  • Minpunten
  • Geluid wat schel
  • Vrij dik model
  • Zilveren randje rondom, zwart was mooier geweest
Een mooie TV, dat is zeker. Maar het is lastig kiezen vanaf een plaatje. Achteraf heb je dan altijd wel wat dingetjes, maar ach dat is even wennen. (Uiterlijke details, geluid) Ik ging van 37 inch naar 55 inch. Dat is echt wel even wennen. Maar ik ben blij met mijn keuze!