TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sony KE-55A8 Reviews

SONY KE-55A8 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 127 reviews
1399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 22-07-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goede beeld kwaliteit
  • Genoeg apps
  • Zeer veel mogelijkheden
  • Zeer scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Ken er geen vinden
Heb deze tv aangeschaft en geen moment spijt van gekregen,Wat een prachtige beeld,had eerst mijn twijfels over, maar je moet het eerst zien,zelf kennissen en vrienden zijn er stil van. Als je dit wil aanschaffen niet twijfelen maar doen!
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top!
 | 22-07-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp
  • Kleuren
  • Zwart is echt zwart
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen vinden
Ik had eigenlijk een ander model besteld, maar kreeg deze nieuwere versie bezorgd zonder extra kosten. De beeldkwaliteit is spectaculair, het geluid is ondanks de zeer dunne randen beter dan vergelijkbare tvs en komt uit het scherm zelf.
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met vele opties
 | 19-07-2021
  • Pluspunten
  • Netflix app werkt super
  • 4K beeld is prachtig
  • Geluid is prima
  • Minpunten
  • Af hankelijk van 4K content
Heb nu de KE-65a8 sinds 2 weken in huis Erg tevreden mee al moet ik wel zeggen dat de Tv pas echt laat zien wat hij kan als hij 4K content Verwerkt! Ik heb dan ook het duurste abonnement Op Netflix genomen deze heeft veel UHD/HDR content en dat is adembenemend mooi
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top ding!
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Prachtig beeld en ziet er super mooi uit. Scherp vanuit alle hoeken. Heel makkelijk in gebruik, wijst zichzelf. Geluid is van prima kwaliteit.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een geweldig product
 | 15-07-2021
  • Pluspunten
  • Instaleren
  • geluid
  • aansluit mogelijkheden
  • veel instel mogelijkheden
  • Minpunten
  • totaal geen super te vreden
Zeer makkelijk te installeren (fluitje van een cent) Het geluid is beter als ik had verwacht. Genoeg aansluit mogelijkheden. Stappen doorlopen en alles gaat vanzelf. Veel mogelijkheden voor instellen
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv die snel reageert en met prachtig beeld!
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (OLED!)
  • Snelheid (processor)
  • Vormgeving
  • Besturingssysteem
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De tv is erg mooi vormgegeven met de dunne bezels. Het beeld is geweldig. De diepe zwarte tonen vallen wel degelijk op. Het geluid heb ik eigenlijk geen ervaring mee omdat ik een soundsystem gebruik. Wat mij erg bevalt ten opzichte van mijn andere Sony smart tv (Sony kd55x9005c) is dat deze erg snel reageert. De oudere Sony tv is erg langzaam in het opstarten en opvolgen van opdrachten vlak na het opstarten. Dit is hier totaal niet het geval. Zodra de tv is opgestart reageert hij erg snel op de input van de afstandsbediening. Het besturingssysteem Android TV bevalt mij ook erg goed. Zeker een upgrade t.o.v. de oudere Android software op mijn andere tv. Gelukkig zaten de VESA bevestigingsschroeven niet te ver naar beneden op de achterkant van de tv. De tv is namelijk in een zelfgemaakte kast geplaatst met een tv lift. De meeste nieuwe tv\'s hebben de VESA bevestiging vrij ver naar onder zitten.
Sony KE-55A8 Reviews
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv, mooi design, uitstekend beeld en geluid.
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Design
Heel tevreden mee, bevalt uitstekend.
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld en ook goed geluid dat uit het scherm komt.
 | 03-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is prachtig
  • Geluid uit het scherm is ook prima
  • Minpunten
  • Alleen niet te verplaatsen, geen handels
  • PostNL installeerde de TV niet
De afmetingen, beeldkwaliteit en ook de geluidskwaliteit zijn heel goed. Ben er zeer tevreden mee.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv
 | 03-07-2021
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Kinderen zitten vaker achter de playstation
Zeer tevreden
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv, ook F1 app kan er op d.m.v. androide
 | 30-06-2021
  • Pluspunten
  • ++
  • ++
  • ++
  • ++
  • ++
  • Minpunten
  • bediening is even wennen maar lukt prima
  • Ik gebruik een surround setje en kan dus over het geluid van de tv zelf niet oordelen
Super tv, ook F1 app kan er op d.m.v. androide. Twijfelde tussen Samsung en deze maar de androide en Oled kwaliteit heeft mij over de streep getrokken.
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Geluid
Ben van 60 naar 65 inch formaat gegaan, dat is wel even wennen want het is een groote tv. Het beeld is werkelijk fenomenaal. Kleuren, contract etc. is werkelijk fantastisch en vooral binnen die prijsklasse een topper. Het geluid zou iets beter kunnen maar het is zeker niet slecht! Na jaren LG ben ik meer dan tevreden met de overstap naar Sony.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Geluid
Ben van 60 naar 65 inch formaat gegaan, dat is wel even wennen want het is een groote tv. Het beeld is werkelijk fenomenaal. Kleuren, contract etc. is werkelijk fantastisch en vooral binnen die prijsklasse een topper. Het geluid zou iets beter kunnen maar het is zeker niet slecht! Na jaren LG ben ik meer dan tevreden met de overstap naar Sony.
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig
 | 25-06-2021
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld.
  • Alle functionaliteiten die ik nodig heb
  • Makkelijk in gebruik
  • Had ik al gezegd dat het waanzinnig beeld is?
Wat een mooi product. Goed, ik had hiervoor een Samsung van 15 jaar geleden, dus dat er wat verschil te merken zou zijn, had ik wel verwacht. Maar dit is echt super. Wat een beeld.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooi toestel met een hel helder beeld
 | 18-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
Omdat ik al jaren Sony’s in huis heb, was mijn keuze voor een nieuwe Sony snel gemaakt. Ook dit toestel is weer van goede kwaliteit met een prachtig scherp beeld.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV!
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • afstandbediening werkt (nog) niet op Ziggo mediabox.
Mooie vormgeving en prachtig beeld voor een goeie prijs!
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Oled tv met super mooi beeld erg veel mogelijkheden voor extra apps.
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • veel apps
  • veel aansluitingen HDMI en optische audio
Ik heb de Sony KE-55A8 ruim twee weken in mijn bezit. Dit is mijn eerste oled Sony tv. De installatie ging erg gemakkelijk. Er is genoeg ruimte om de HDMI kabels in de tv de drukken. Het instaleren van de wifi en mijn Gmail ging perfect. Het koppelen van de Denon bar en de UBP-X800M2 spelen was geen probleem. Het wisselen naar de blu-ray speler werk snel en goed. De Sony KE-55A8 heeft een mooi en strak design. Ik ben echt gevallen voor het mooie OLED beeld van de tv. Bij de Sony ke 55a8 werkt alle apps goed ( je kunt ook nieuwe apps toevoegen en bestaande apps verwijderen) ook het afspelen van bestanden op de telefoon werkt goed, de afstandsbediening van de tv reageert ook goed. Ik kan geen oordeel geven van het geluid omdat ik mijn Denon bar gebruik. Conclusie: Mooie Oled tv met super mooi beeld erg veel mogelijkheden voor extra apps. De Sony KE-55A8 is een plaatje om te zien.
Sony KE-55A8 Reviews
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediening afstandsbediening
  • Haar scherp beeld
  • Minpunten
  • Mist de HDMI 2.1
Nu enkele weken in het bezit van deze prachtige tv. Haar scherp beeld en een pracht geluid wat ik niet verwacht had. Zekers een aanrader
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goede tv beeld en geluid
 | 08-06-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed beeld
  • Mooi design
  • Makelijk menu
Goede tv
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige televisie!
 | 08-06-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Bedieningsgemak
  • Kwaliteit
  • Fijne afstandsbediening
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid valt tegen, maar gebruik soundbar, sub en rearspeakers, dus voor mij niet van belang!
Wat een geweldige televisie is dit. Schitterend beeld en zeer begrijpelijke en eenvoudige bediening! Voor een hele mooie prijs gekocht bij Platte TV, zeer tevreden. Ook erg fijn dat er een soundbar onder kan door het omdraaien van de poten. Ben er zeer blij mee!!!
SONY KE-55A8 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv! Goede en snelle service
 | 06-06-2021
Ik ben zeer tevreden over de televisie. Prachtig beeld en geluid. Ook over Platte tv.nl ben ik zeer tevreden. Ze hebben goede en snelle communicatie en service. Hele snelle levering. Bedankt!