TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-85XH9505 Reviews

SONY KD-85XH9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 74 reviews
3199,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld, goed geluid.
 | 09-04-2021
Mooie tv.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld, goed geluid.
 | 09-04-2021
Mooie tv.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Great picture quality
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • Ease of use
  • Android TV
  • Sharp Processor
  • Minpunten
  • In built sound can be better, but it's fine for watching normal stuff like movie and netflix
You may want to consider buying separate Sound bar system +pixel Gurantee warranty esp exially offered by Platte TV
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top TV
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
Mooi groot tv. Zeker een aanrader.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De perfecte tv onder de 1000eu
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Scherm spiegelt licht wanneer de kamer niet donker is
Sinds een paar weken heb ik deze tv in bezit. De beeldkwaliteit is perfect. De zwartwaarden zijn echt zwart, de kleuren zijn accuraat en het 100Hz scherm doet wat het moet doen. De bediening met android TV werkt ook volledig naar behoren.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
100 procent verbetering met de oud led tv
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • beeldkealiteit uitmuntend
  • geluid super
  • makkelijke bediening
Haarscherp, mooie kleuren op en top televisie kijken
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende keuze gemaakt.
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • Kleuren
  • Bediening
  • Onderstel met kabelgoten
  • Minpunten
  • Geen scart
Nu enkele weken in bezit deze SONY 49XH9595 en nog steeds verbaasd over de mooie kleuren en scherpe beeld. De prima uitleg en de scherpe prijs heeft ons doen besluiten om voor deze SONY televisie te gaan en nog geen seconde spijt van aankoop.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goeie televisie met haar scherp beeld en redelijk geluid
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Goeie scherm kwaliteit
  • Installatie erg gebruiks vriendelikk
  • Ingebouwde chromecast
  • Minpunten
  • Werkt minder goed met Windows samen
  • Mist wat bass in de speakers
TV werkt super voor kijken via een tv ontvanger of via de ingebouwde chromecast. Ik sluit regelmatig mijn laptop aan en daar heeft hij wel moeite mee, wanneer ik bijvoorbeeld een fullscreen game + spotify probeer af te spelen moet ik vaak een aantal keer proberen voor dit werkt. Het lijkt of Android TV zelf de programmas probeert te draaien in plaats van alleen een scherm te zijn.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 21-03-2021
veel eerder moeten doen
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig goeie service En zij hebben alle tijd voor de klant en geven goeie uitleg en scherpe prijzen Ik heb goede ervaring met platte tv
 | 16-03-2021
  • Pluspunten
  • Goeie en leuke ervaring met platte tv
  • De bezorging was snel en goed
  • Online goed en de app ook leuk
  • Geen opdringerige verkopers
  • En een goeie uitleg over alles
Mooie tv van sony en erg mooi beeld en een goede tv steun van vogel
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Overweldigend beeld met oneindig veel instellingen
 | 14-03-2021
  • Pluspunten
  • Goed , levendig beeld
  • Mooie afwerking
  • Duidelijke interface
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • airplay werkt (nog) niet goed.
Tja, Als je een nieuwe 65 inch led tv vergelijkt met een 13 jaar oude 49 inch televisie dan is het beeld overweldigend. Na een paar weken kan ik wel het volgende zeggen: 1) Het beeld is enorm goed. Alles hangt natuurlijk af van de bron! Ook is deze mening subjectief. Persoonlijk hou ik niet van die enorme uitspringende kleuren. Deze heb ik dan terug geschroefd. Dus als het beeld je niet aanstaat heeft deze televisie een enorme keuze aan instellingen 2) Deze televisie draait op Google tv. Niet een sprankelend OS maar werkt en is duidelijk en compleet. Je krijgt met dit OS ook gratis de chromecast functionaliteit en allerlei apps. 3) Geluid... tja is waar je het mee vergelijkt. Ik heb een sonos beam en die produceert een veel mooier geluid. Het is acceptabel. 4) Een punt van irritatie is airplay... In huis zijn meerdere ipads en iphones. Het werkt eigenlijk alleen goed op een Ipad 2018. overige apparaten lijken niet te werken. Dit probleem hoeft overigens niet bij Sony te liggen maar kan ook een Apple issue zijn.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV in deze formaat
 | 07-03-2021
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld, beter dan de XH9006
  • Android TV, handig om apps te installeren
  • Snelle CPU
  • Ingebouwde Chromecast
  • Minpunten
  • beetje dik achterkant, tenopzischte van en Oled
  • Zwaar.. je hebt 3 man nodig voor de installatie
Ik heb ook de 85XH9060 gehad, maar als je de meerprijs / upgrade naar de 85XH9505 kan doen, raad ik dat zeker aan. Beel is stukken beter. Dat zie je voornamelijk in het zwart en contrast
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV in deze formaat
 | 07-03-2021
Ik heb ook de 85XH9060 gehad, maar als je de meerprijs / upgrade naar de 85XH9505 kan doen, raad ik dat zeker aan. Beel is stukken beter. Dat zie je voornamelijk in het zwart en contrast
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede tv
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Snel
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
Fijne en mooie tv Goed beeld en geluid
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste tv qua beeld die ik ooit gehad heb.
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • 100 MHz beeld refresh. De meest zijn 50 MHz
  • Compact
  • Zeer geschikt voor te 4k gamen
  • Is goedkoper dan Samsung qua prijs en quality
  • Minpunten
  • Geluid vind ik niet bezonder. Soundbar is aan te bevelen
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een tv met prachtig waarheidsgetrouw beeld.
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Waarheidsgetrouwe kleuren in custom beeldweergave
  • Afstandsbediening werkt ook voor mijn horizon box van Ziggo
  • Heeft een ingebouwde chromecast
  • Interface werkt snel en soepel
  • Minpunten
  • Voor de beste belevenis moet je er een soundbar bij kopen.
Na lang twijfelen deze tv besteld. Een goede deal gekregen via de live chat. De tv heeft prachtig beeld. Uiteraard de 4K beelden maar zeker ook de opgeschaald (HD) beelden. Het geluid is goed. Maar een aparte soundbar maakt de beleving compleet. Ik twijfelde tussen 55 en 65 inch. Ik zit op 3,5 meter afstand. Ik ben voor de 65 inch gegaan en ben heel blij met mijn keuze. Ik kom van een 40 inch TV. Bij plaatsing van de tv vond ik het een te groot zwart vlak in de kamer.. Maar dit went heel snel.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer mooie tv met standaard ook goede beeldkwaliteit
 | 03-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prijs
  • Film ervaring
  • Game modus
  • Algemeen gebruik
Mooie tv uiterlijk , met goed basis kleuren en beeld kwaliteiten standaard ingesteld . Makkelijk bediening door Google play
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Zoals verwacht
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Kleur accuraatheid uit de doos
  • Hoge helderheid
  • earc
  • dolby vision & atmos
  • anti reflectie filter
  • Minpunten
  • blooming ondertitels
  • hobbelige stand
  • voetafdruk zowel in als uitwaarts
  • regenboog effect bij invallend licht
  • android instabiliteit
De Sony xh 95 is een heel goede lcd televisie met als voornaamste pluspunt zijn kleur accuraatheid uit de doos. Negatief is de blooming bij ondertitels en grote voetafdruk van de stand. Prijs kwaliteit het best wat 2020 te bieden had voor nog beter moet je bij de oled familie zijn.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een aanwinst voor in huis.
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Soepel werkende software
  • Mooie tv
  • Minpunten
  • Geen kunnen vinden.
Een hele fijne tv. Fantastische beeldkwaliteit . Ook het geluid is gewoon goed. Bediening heel simpel.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 28-02-2021
Wat een fijne aanschaf !! Mooi beeld , mooi geluid en zeer makkelijk te bedienen met veel extra\'s. Ik ben een echte filmliefhebber en de 4k films komen zo mooi over op dit scherm .