TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-85XH9505 Reviews

SONY KD-85XH9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 58 reviews
3199,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer mooie tv met standaard ook goede beeldkwaliteit
 | 03-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prijs
  • Film ervaring
  • Game modus
  • Algemeen gebruik
Mooie tv uiterlijk , met goed basis kleuren en beeld kwaliteiten standaard ingesteld . Makkelijk bediening door Google play
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Zoals verwacht
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Kleur accuraatheid uit de doos
  • Hoge helderheid
  • earc
  • dolby vision & atmos
  • anti reflectie filter
  • Minpunten
  • blooming ondertitels
  • hobbelige stand
  • voetafdruk zowel in als uitwaarts
  • regenboog effect bij invallend licht
  • android instabiliteit
De Sony xh 95 is een heel goede lcd televisie met als voornaamste pluspunt zijn kleur accuraatheid uit de doos. Negatief is de blooming bij ondertitels en grote voetafdruk van de stand. Prijs kwaliteit het best wat 2020 te bieden had voor nog beter moet je bij de oled familie zijn.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een aanwinst voor in huis.
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Soepel werkende software
  • Mooie tv
  • Minpunten
  • Geen kunnen vinden.
Een hele fijne tv. Fantastische beeldkwaliteit . Ook het geluid is gewoon goed. Bediening heel simpel.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 28-02-2021
Wat een fijne aanschaf !! Mooi beeld , mooi geluid en zeer makkelijk te bedienen met veel extra\'s. Ik ben een echte filmliefhebber en de 4k films komen zo mooi over op dit scherm .
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige 4K tv!
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Zeer mooi en vloeiend beeld
  • Mooi design en afwerking
  • Goed geluid voor enkel een tv!
  • Bizar mooie kleuren
  • Snelle verwerkings+menu ondersteunt ios en Android
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Wat een fijn toestel met geweldig beeld nog geen seconde spijt gehad. En tevens is de upscaler van het huidige full HD boven verwachting goed! Het geluid is zeer goed deze lijn heeft extra speakers dus als je geen geluid systeem wil soundbar kf dergelijke is dit echt wel een aanrader!!!
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteits tv!
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design en afwerking
  • Anti relectie coating
  • Zeer snel menu en verwerkings snelheid!
  • Ondersteunt Android en ios
  • Goed standaard geluid!
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Lang gezocht naar wat ik precies wilde uiteindelijk toch gekozen voor de Sony 65xh9505. Nog 1 seconde spijt gehad wat een geweldige 4K tv!
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een echte bioscoopervaring
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Dunne tv
  • Beeldkwaliteit
  • Vanuit elke hoek goed zichtbaar
  • Ingebouwde Chromecast en Airplay
  • Minpunten
  • Niet stabiel op tv meubel indien niet bevestigd
  • KPN app niet beschikbaar op Android tv’s
Ik maak al een aantal weken gebruik van deze tv, en ik moet zeggen dat ik hier erg tevreden mee ben. Ik geniet nog altijd van fantastisch beeld en geluid kwaliteit. Niet alleen het product is geweldig, maar ook de service was top. Je krijgt indien nodig goede tips en advies over het product dat je zoekt.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een hele goede televisie met veel praktische toepassingen tevens een sieraad aan de wand.
 | 15-02-2021
Prima TV voor een goede prijs. Door Platte-TV geheel volgens afspraak geleverd.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goede keuze
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • makkelijk instaleren
  • goed beeld
  • snel
  • hoge beeld kwaliteit resolutie
  • goed geluid
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede koop
 | 05-02-2021
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heeft een perfect beeld
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • alleen maar pluspunten
  • Minpunten
  • geen
Sony heeft een perfect geeld en geluid . en wij hebben altijd al sony en als je dat heb wil je niets ander meer dan sony .
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldige tv, met super scherp beeld.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Android tv
  • Bedieningsgemak
  • 55 inch
  • Full array led
  • Minpunten
  • Geluid op radiofunctie ondermaats
Na enig zoeken deze tv gekozen. Ik heb er geen spijt van. Het is echt een geweldige tv!
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een aanwinst!!
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit, vooral fijn dat je kunt switched tussen verschillende opties
  • Netflix knop op afstandbediening
  • Goed beeld van dichtbij, veraf en vanuit alle hoeken
  • Makkelijk menu, erg duidelijk
  • Minpunten
  • Even wennen aan de grote, zeker met ondertiteling is het echt wel wennen
Prachtige televisie, de grote is even wennen. Maar als je gewend bent is het echt genieten je hebt soms echt het idee dat je midden in film zit. Daglicht lijkt net echt !!!
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik heb zeker geen spijt, ik ben er zeeeeer tevreden over en kan ik alleen maar aan andere aanraden !
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Design
  • Werking
  • Android
  • Minpunten
  • Jammer niet in grotere inch
Werkt heel goed, zeeeeer tevreden, aanrader voor iedereen Jammer is er niet in 75’inch anders had ik het genomen,
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima product en makkelijk te installeren
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke installatie
  • Een afstand bediening
  • Kreeg hem aan de praat zonder de handleiding te lezen.
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Voor mij de juiste keuze. Heel helder beeld.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grandioos
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • mooi design
  • makkelijk menu
  • instellingen zijn gemakkelijk in te stellen.
  • Minpunten
  • Geluid is helaas niet geweldig,maar geluid hebben de meeste toch over stereo
Geweldig mooie tv, mooie heldere kleuren, mooi vormgegeven.
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch tv
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
Mooie tv met zeer scherp beeld en eenvoudig bedienbaar.
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie tv met uitstekend beeld
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • heel mooi beeld
  • Minpunten
  • kan smarttv app KPN niet gebruiken
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Pootjes als ze aan de binnenkant zitten
Ik ben zeer tevreden vooral de beeldkwaliteit en vormgeving. Alleen als je de pootjes naar binnen staan is het niet erg stabiel. Ik kwam van een 10 jaar oude Plasma tv dus dit is een openbaring
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
Sony KD-85XH9505 Reviews
SONY KD-85XH9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig product!
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android
  • Geluid
  • Minpunten
  • Spraakbesturing valt tegen
Schitterend beeld, mooi geluid en makkelijk te bedienen door de Androidbesturing met veel mogelijkheden