TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sony KD-85XH9096 Reviews

SONY KD-85XH9096 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 39 reviews
2699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden, had ik eerder moeten doen!
 | 22-03-2021
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Bedienings gemak
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Zeer tevreden, mooi beeld en geluid. Heb hem pas, ben dus nog aan het proberen.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Dit is een supergave tv met alle opties
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Ook via je smartphone te bedienen
  • Spraakherkenning
  • 1 afstandbediening
  • Ook supergaaf geluid zonder soundbar
Geluid komt van diverse kanten,heel realistisch net als in de bios..beeld super,alles via 1 afstandbediening
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topper
 | 08-03-2021
In 1 woord gweldig
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Omlijsting mooi dun met zilveren randje
  • Android tv
  • Ingebouwde chromecast
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Geweldig beeld, vooral de full Array led. Had hiervoor een LG 70 inch 50Hz, deze 100Hz is een verademing. Mooi beeld en super Android besturing, super aankoop! Geluid heb ik via mijn versterker lopen.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tv waar je jaren mee vooruit kunt
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Voorbereid op toekomst
  • Beeldkwaliteit naar eigen wens in te stellen
  • Uitgebreide mogelijkheden
Het werd tijd voor een nieuwe dus ook groter beeldformaat tv en op aanraden van schoonzoon (die zelf over de 85 inch beschikt) hebben we voor de 75 inch gekozen. De tv hebben we nu 2 weken in ons bezit en we genieten er volop van en dat zal ook wel zo blijven want de beeldkwaliteit is perfect maar dat wisten we al voor dat we hem kochten. Door de tv aan te sluiten op de soundbar hebben we er ook goed geluid bij. We kunnen beide nu met de afstandbediening van de tv bedienen evenals de Ziggo Next ontvanger. Alles koppelen kost wat tijd omdat je best wel wat stappen in het uitgebreide menu moet doorlopen. De tv via de chatfunctie gekocht en daarbij keurig geholpen en te woord gestaan. En overbodig om te zeggen werd de tv geleverd werd op het afgesproken tijdstip.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnige Tv
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Groot
  • Mooi
  • Scherp beeld
  • Gaaf
Een Waanzinnig Groot en Mooi beeld. gemakkelijke bediening en betreft mogelijkheden een echt SmartTv. Bedankt voor het advies PlatteTV
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische thuisbioscoop.
 | 21-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is fantastisch
  • Mooi design
  • Speakers bovenin de tv
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Het was even schrikken toen de tv werd gebracht. Zo\'n joekel van een doos, dat ik echt dacht dat ik dit keer te ver was gegaan. Installeren was erg makkelijk. Met zijn drieën de poten eronder gezet en uit de doos getild. Instellen van de tv was binnen 5 minuten geregeld. Dankzij Android op de tv kon ik zo mijn instellingen vanaf mijn mobiel inladen op de tv. Netflix, PrimeVideo en DisneyPlus waren direct gebruiksklaar. Ik heb voor deze tv gekozen vanwege full array led. En dat merk je: beeld is superieur. Ik zit op 5 meter van de tv en wilde graag een grootse ervaring. 85 inch is enorm groot en ik was even bang dat het te groot zou zijn voor dagelijks tv kijken. Na enkele dagen hebben we helemaal niet meer het gevoel dat het zo\'n enorme tv is. Het is heel erg fijn kijken. Hij staat wel te hoog nu en we gaan hem op een lagere kast zetten. Als je de ruimte hebt en van film kijken houdt, is 85 inch de meerprijs meer dan waard. Ik heb de tv gekoppeld aan de versterker voor Dolby surround geluid. Ik heb in het begin wel uitsluitend het geluid van de tv gehad en dat is gewoon goed.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv !!
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit:
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving: *
  • Android
  • HDMI 2.1 , 100 hz
  • Minpunten
  • Geen
Prima TV en goed afgeleverd. Uitstekend advies gehad van Jordi .Fantastisch beeld en vormgeving!
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima toestel
 | 13-02-2021
Prima TV en goed afgeleverd. Uitstekend advies gehad van Platte TV
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv
 | 05-02-2021
enige vorm van blooming zichtbaar maar dit is minimaal en enkel en alleen tegen een donkere achtergrond.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld en vormgeving!
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooie dunne rand
  • Beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening had iets mooier vormgegeven gemogen
Haarscherp beeld, levendige kleuren, zwart is ook echt diep zwart. Mooie uitstraling met smalle/dunne rand en zilver randje. Als die uit staat is het net of er geen rand omheen zit. Geluid is ook zeer goed.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige Sony 85inch
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit is uitstekend bij modus levendig.
  • Aansluitingen
  • Netflix, Google
  • App Store
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Zeer mooie warme kleurrijke beelden. Eenvoudig te installeren. Gemakkelijk te bedienen. Een topper is zijn prijsklasse!
Sony KD-85XH9096 Reviews
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geen spijt van, fijne tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi groot beeld
  • makkelijke installatie
  • TV geluid is goed
  • Minpunten
  • beschadiging
  • geluid via dolby installatie werkt niet altijd
Zat vanuit de doos een beschadiging op de achterkant, maar dat zie ik niet. Staat tegen de muur. Geluid afspelen via de dolby 5.1 werkt niet altijd.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met met deze tv.
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Ps5 ready
  • Snelle smart opties
  • Hele goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Heb deze tv nu 2 weken. Echt heel blij ermee. Heel mooi beeld. Goed geluid. Smart opties werken heel snel. Super om op te gamen.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische tv
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed gekuid
  • Gebruiksgemak
  • Mooie vormgeving
  • Bioscoop ervaring
  • Minpunten
  • Geen gevonden nog
Wij twijfelde tussen verschillende merken, maar zijn weer bij Sony terechtgekomen.(vorige tv Sony Bravia) Na 12 jaar wilden wij graag een nieuwe tv en groter nu wij een grotere woonkamer hebben dan voorheen dus gekozen voor de kd-75xh9096 die wij nu 1,5 maand in huis hebben, wat een geweldenaar en voor een mooie betaalbare prijs, beeld super, Netflix kijken alsof je in de bioscoop zit wij zijn er super blij mee, en goede service vanuit platte tv, bij ontvangst samen kijken op beschadigingen en dan gaan de bezorgers pas weg klasse!
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED killer
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Great darkness
  • Great colors
  • Descent look
  • Wide watching angles
  • Minpunten
  • Heavy
  • Remote look a bit old fashioned but still functional
Great TV, amazing matrix, wide watching angles. Descent look with silver frame around screen. Black is real black, even in darkness. And Android TV it\'s huge advantage.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie strakke TV
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • bediening
  • koppeling met ALEXA
  • mooi 4k beeld
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Staat geweldig in de woonkamer
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend product met uitmuntende kwaliteiten
 | 06-01-2021
perfecte grote voor de kijkafstand van 6 meter geen achtergrond reflectie goede kijkhoek en van alle gemakken voorzien geen randapparatuur meer nodig zoals Apple TV of chromecast
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super mooi scherp beeld
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid processor
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Dolby atmos aansturing
Zelfde techniek als de Samsung maar omdat de kleuren van de Sony natuurlijker zijn voor dit model gekozen. Kleur zwart is door de direct LED aansturing echt zwart. Processor snelheid is ruim voldoende waardoor de Sony snel op alle commando\'s reageert. Soms loopt de Android omgeving niet geheel foutloos. Verder vind ik de afstandsbediening simpel en goedkoop ogen. Maar qua kwaliteit beeld, snelheid processor en formaat is de Sony een topper.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastisch beeld!!!!
 | 04-01-2021
  • Minpunten
  • geen
heel mooi beeld. Bediening is eenvoudig. Ook voor het aansluiten van randapparatuur is eenvoudig !