TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sony KD-85XH9096 Reviews

SONY KD-85XH9096 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 33 reviews
2699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische thuisbioscoop.
 | 21-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is fantastisch
  • Mooi design
  • Speakers bovenin de tv
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Het was even schrikken toen de tv werd gebracht. Zo\'n joekel van een doos, dat ik echt dacht dat ik dit keer te ver was gegaan. Installeren was erg makkelijk. Met zijn drieën de poten eronder gezet en uit de doos getild. Instellen van de tv was binnen 5 minuten geregeld. Dankzij Android op de tv kon ik zo mijn instellingen vanaf mijn mobiel inladen op de tv. Netflix, PrimeVideo en DisneyPlus waren direct gebruiksklaar. Ik heb voor deze tv gekozen vanwege full array led. En dat merk je: beeld is superieur. Ik zit op 5 meter van de tv en wilde graag een grootse ervaring. 85 inch is enorm groot en ik was even bang dat het te groot zou zijn voor dagelijks tv kijken. Na enkele dagen hebben we helemaal niet meer het gevoel dat het zo\'n enorme tv is. Het is heel erg fijn kijken. Hij staat wel te hoog nu en we gaan hem op een lagere kast zetten. Als je de ruimte hebt en van film kijken houdt, is 85 inch de meerprijs meer dan waard. Ik heb de tv gekoppeld aan de versterker voor Dolby surround geluid. Ik heb in het begin wel uitsluitend het geluid van de tv gehad en dat is gewoon goed.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv !!
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit:
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving: *
  • Android
  • HDMI 2.1 , 100 hz
  • Minpunten
  • Geen
Prima TV en goed afgeleverd. Uitstekend advies gehad van Jordi .Fantastisch beeld en vormgeving!
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima toestel
 | 13-02-2021
Prima TV en goed afgeleverd. Uitstekend advies gehad van Platte TV
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv
 | 05-02-2021
enige vorm van blooming zichtbaar maar dit is minimaal en enkel en alleen tegen een donkere achtergrond.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld en vormgeving!
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooie dunne rand
  • Beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening had iets mooier vormgegeven gemogen
Haarscherp beeld, levendige kleuren, zwart is ook echt diep zwart. Mooie uitstraling met smalle/dunne rand en zilver randje. Als die uit staat is het net of er geen rand omheen zit. Geluid is ook zeer goed.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige Sony 85inch
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit is uitstekend bij modus levendig.
  • Aansluitingen
  • Netflix, Google
  • App Store
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Zeer mooie warme kleurrijke beelden. Eenvoudig te installeren. Gemakkelijk te bedienen. Een topper is zijn prijsklasse!
Sony KD-85XH9096 Reviews
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geen spijt van, fijne tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi groot beeld
  • makkelijke installatie
  • TV geluid is goed
  • Minpunten
  • beschadiging
  • geluid via dolby installatie werkt niet altijd
Zat vanuit de doos een beschadiging op de achterkant, maar dat zie ik niet. Staat tegen de muur. Geluid afspelen via de dolby 5.1 werkt niet altijd.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met met deze tv.
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Ps5 ready
  • Snelle smart opties
  • Hele goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Heb deze tv nu 2 weken. Echt heel blij ermee. Heel mooi beeld. Goed geluid. Smart opties werken heel snel. Super om op te gamen.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische tv
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed gekuid
  • Gebruiksgemak
  • Mooie vormgeving
  • Bioscoop ervaring
  • Minpunten
  • Geen gevonden nog
Wij twijfelde tussen verschillende merken, maar zijn weer bij Sony terechtgekomen.(vorige tv Sony Bravia) Na 12 jaar wilden wij graag een nieuwe tv en groter nu wij een grotere woonkamer hebben dan voorheen dus gekozen voor de kd-75xh9096 die wij nu 1,5 maand in huis hebben, wat een geweldenaar en voor een mooie betaalbare prijs, beeld super, Netflix kijken alsof je in de bioscoop zit wij zijn er super blij mee, en goede service vanuit platte tv, bij ontvangst samen kijken op beschadigingen en dan gaan de bezorgers pas weg klasse!
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED killer
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Great darkness
  • Great colors
  • Descent look
  • Wide watching angles
  • Minpunten
  • Heavy
  • Remote look a bit old fashioned but still functional
Great TV, amazing matrix, wide watching angles. Descent look with silver frame around screen. Black is real black, even in darkness. And Android TV it\'s huge advantage.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie strakke TV
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • bediening
  • koppeling met ALEXA
  • mooi 4k beeld
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Staat geweldig in de woonkamer
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend product met uitmuntende kwaliteiten
 | 06-01-2021
perfecte grote voor de kijkafstand van 6 meter geen achtergrond reflectie goede kijkhoek en van alle gemakken voorzien geen randapparatuur meer nodig zoals Apple TV of chromecast
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super mooi scherp beeld
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid processor
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Dolby atmos aansturing
Zelfde techniek als de Samsung maar omdat de kleuren van de Sony natuurlijker zijn voor dit model gekozen. Kleur zwart is door de direct LED aansturing echt zwart. Processor snelheid is ruim voldoende waardoor de Sony snel op alle commando\'s reageert. Soms loopt de Android omgeving niet geheel foutloos. Verder vind ik de afstandsbediening simpel en goedkoop ogen. Maar qua kwaliteit beeld, snelheid processor en formaat is de Sony een topper.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastisch beeld!!!!
 | 04-01-2021
  • Minpunten
  • geen
heel mooi beeld. Bediening is eenvoudig. Ook voor het aansluiten van randapparatuur is eenvoudig !
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon Perfect
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • arc hdmi via home cinema
  • atmos zeer goed
  • games
  • perfect beeld
  • lekker groot
  • Minpunten
  • nog geen
Kort maar krachtig doet wat het moet doen.
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld voor het geld
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Zwartwaarde
  • Dolby Vision
  • 4K 120hz
  • AirPlay en Homekit
  • Minpunten
  • Kijkhoek
Ik was op zoek naar een 75" of 85" en dan is OLED al gauw onbetaalbaar. Mijn gebruik bestaat voornamelijk uit films kijken en af en toe gamen, voor films gebruik ik de AppleTV 4K en voor gamen mijn Playstation 5. Heb een goeie deal kunnen maken voor deze televisie met de Black Friday actiedagen, beter dan elk ander winkel (trust me I tried them all). Voor mij was het heel belangrijk om de meest optimale beeldinstellingen te vinden voor HDR10 / Dolby Vision films. (Kijk op YouTube naar X900H, video van CO Guy Stuff) Video duurt 40 min en alle instellingen worden een voor een uitgelegd. Uiteraard zou je je televisie ook professioneel kunnen laten kalibreren, maar wil je dat niet of denk je dat komt later wel kijk dan naar de bovenstaande video. Voor HDR en Dolby Vision wil je voornamelijk dat Auto Local Dimming op High staat en X-tended Dynamic Range moet ook op High dan krijg je de beste zwartwaarde en helderheid. Ik moet zeggen dat het beeld echt geweldig is wanneer je naar 4K films kijkt, maar ook 1080p Full HD films zien er soms uit alsof ze 4K zijn en dat zelfs met bijna alle instellingen (digitale verbeteringen) uit. Scherpte en kleuren zijn helemaal top en de zwarte balken die je vaak bij films ziet blijven ook helemaal zwart zelfs als er direct onder een heel vel beeld zichtbaar is. Playstation 5 is een hele ervaring op deze televisie, ik was nogal bang omdat er veel ophef was/is wat betreft de 4K 120hz ondersteuning voor deze televisie. Sony heeft kort geleden een firmware update uitgebracht die de scherpte van het beeld voor 4K 120hz beter maakt en ik kan zeggen met een hele collectie aan PS4 en PS5 games dat dit een geweldige televisie is om op te gamen dus mocht je twijfelen niet doen gewoon kopen. Qua kijkhoek is het te doen al merk je wel dan op een kijkhoek van wat zal ik zeggen 70/80 graden (vanuit de keuken bij mij) dat de zwartwaarde en kleuren nogal flets worden, maar voor iedereen op de bank is dat geen probleem. Had liever een zwarte rand gehad om de TV maar ik moet zeggen dat de randen zo dun zijn dat het niet afleidend is. Ik zou iedereen dit toestel aanraden en qua prijs en service zal ik in de toekomst ook zeker bij PlatteTV.nl blijven kopen.
Sony KD-85XH9096 Reviews
Sony KD-85XH9096 Reviews
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Thuis bioscoop in corona tijd
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Android TV
  • Minpunten
  • Geluid mager in vergelijk met home cinemaset
Goede beeldkwaliteit (zwart weergave is erg mooi) en deze tv geeft echt een thuis bioscoop ervaring. Ondanks dat het toestel 75 inch is overheerst deze toch niet in de kamer. Zie ook de foto van het toestel in de nis van de woonkamer. De geluidskwaliteit vind ik mager in vergelijking met wat mijn 10 jaar oude Sony home cinema set produceert. Tot mijn verrassing wordt de set geheel aangestuurd door de tv. Ik gebruik de meegeleverde afstandbediening. De Android TV werkt prima en naar behoren. Ik gebruik geen aparte android TV set meer.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend product
 | 29-12-2020
Uitstekend product. Elke cent waard. Super beeld, goed geluid, zeer gemakkelijk te bedienen. Ik had dit product veel eerder moeten kopen.
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super gaaf!
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • 3 kabel nodig (ethernet-optisch-stroom)
  • via iPad/Tel. te bedienen
  • Apps
  • Bediening's gemak
  • Minpunten
  • Nog niets
Ik twijfelde over 85" of 75" grote het is uiteindelijk de 75" geworden kwam mooi uit tegen de wand en bij het meubel. Super mooi beeld, maar kan je een 85" kwijt aan de muur zou ik zeker aanraden!
Sony KD-85XH9096 Reviews
SONY KD-85XH9096 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Overweldigend, wat een Kristalheldere Kwaliteit.
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Kristal helder beeld.
  • Het Formaat.
  • Minimalistische pootjes, klein maar fijn.
  • Het Materiaal, goede kwaliteit.
  • Gewoon Goed.
  • Minpunten
  • Kijkhoek, toestel iets gedraaid, opgelost.
  • Verder kan ik niets bedenken.
Mega Televisie, design ook top, installatie ook simpel het gaat bijna vanzelf de "TV" neemt je mee op zijn reis waardoor het spreekwoordelijk "kinderspel" wordt. Echt blij mee. De Kijkhoek is wel een minor dingetje, is niet slecht maar ook niet optimaal.
Sony KD-85XH9096 Reviews
Sony KD-85XH9096 Reviews