UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Sony KD-85XG9505 Reviews

SONY KD-85XG9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 40 reviews
3999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
de tv is helemaal top
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • prima geluid
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geen
dit is een prima tv, helemaal zoals verwacht van Sony. Geen minpunten, alleen maar pluspunten
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld,! Goed formaat!
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Goede werking met PS4
  • Mooi model
  • Nieuwste technieken
  • Snelle refreshrate
  • Minpunten
  • Samsung fijnere afstandsbediening dan Sony
Beeldkwaliteit is zeer goed, Toestel ziet er ook professioneel uit. Hiervoor had ik een Samsung 65 inch 4K, persoonlijk vond ik de afstandsbediening en het gebruiksgemak van de Samsung veel beter. Deze tv heeft een old-school afstandsbediening. Verder goed geholpen in de winkel :D PS: geluidskwaliteit heb ik 5 sterren gegeven, maar ik gebruik een aparte HIFi set. Dus zou eigenlijk niet weten hoe het geluid van alleen de tv is ;)
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sony KD-65XG9505 uitstraling van een high-end tv maar tegen scherpe prijs!
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Full Array Local Dimming
  • Direct - Led
  • ingebouwde smartfunctie Google Chromecast
  • beweging beeld soepel door 100 hz
  • mooi en strak design
  • Minpunten
  • afstandbediening niet geschikt om ziggo box te bedienenbox
Na ruim 10 jaar jaar mijn Sony Bravia 40” vervangen voor een 4K via Platte TV te Naarden. Wat een fijne ervaring en mooie winkel! Zeer deskundig advies en verkoopadviseur neemt uitgebreid de tijd voor je. Nu de tv, deze Sony 65XG9505 heeft een geweldig beeld, voorzien van Direct-led technologie, beweging is soepel door 100 hz, kleuren zijn natuurgetrouw, Full Array Local Dimming waarmee zwart beter kan worden weergeven en opschalen van lagere resolutie van content is geweldig. Wij hebben fraai veel lichtinval in onze huiskamer maar zelfs met volop daglicht is het scherm super helder en zelfs met felle zon is het beeld erg scherp. Dit was voor ons belangrijk! De installatie van de tv was eenvoudig. Met 5 minuten ben je door het menu heen en door te linken met je Google account neemt de tv je instellingen en wifi wachtwoord over. De tv schakelt snel van het ene menu naar het andere zonder hapering en met 1 druk op de knop Netflix op je beeldscherm. Het design van de tv is mooi. Het scherm loopt bijna tot de randen door en de boxen van de tv zijn mooi weggewerkt aan de achterzijde van het scherm maar het geluid is prima in orde. Daarnaast is het vrij eenvoudig om te switchen naar andere audio instelling zoals bioscoop, dialoog, sport, etc. De ingebouwde smart functie Google Chromecast werkt super, veel beter dan een losse Chromecast. Kortom, een perfect plaatje!
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Good value for your money!
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Scherp geprijsd
  • Makkelijk in gebruik te nemen
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid van de interne speakers
  • Niet koppelbaar met KPN box (Arris VIP5202)
Met deze Sony haal je een erg goede en mooie TV in huis! Prachtige beeldkwaliteit, ook bij veel lichtinval van buiten. Veel aansluitmogelijkheden, snel en makkelijk in te stellen. De afstandsbediening is duidelijk, je vindt er snel je weg in. Voor echt goed geluid is een soundbar wel aan te raden. De TV komt pas goed tot zijn recht met een beugel aan de muur!
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 12-05-2020
Ik raad iedereen deze tv aan Geweldig ding
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
vormgeving, beeld en geluid in goed evenwicht met prijs
 | 27-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • beeld overdag en 's-avonds goed
  • geluid afdoende voor normaal tv-gebruik
  • Minpunten
  • voor volledige functies twee afstandsbedieningen nodig
Na 13 jaar weer een nieuwe tv gekocht. Getwijfeld tussen de philips 55pus8804 en de Sony 55XG9505. De Philips heeft een ingebouwde soundbar. Omdat we beeld van de Sony beter vonden, gekozen voor de Sony. Als de geluidskwaliteit tegen zou vallen, kan je immers met een soundbar veel doen. Beeldkwaliteit is niet aan te passen. Geluid valt echter niet tegen bij de Sony. Je merkt dat het geluid misschien iets voller mag zijn. Nu hebben wij geluid nooit echt hard staan, dus dat missen we niet zo. Verder oogt de tv strak en is het een sieraad in de wopnkamer. Wel moet je me de ziggo-kast twee afstandsbedieningen gebruiken, om alle functies mogelijk te maken. In de praktijk is dat geen probleem.
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Suoer
 | 25-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • in te stellen
  • ook youtube streamen
  • mooi contrast
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Minpunten
  • grote doos
Mooie tv, Al gaat het mij meer om dat wat hij op zijn scherm tovert. Mooie scherpe beelden, makkelijk in te stellen.
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Installatie soepel en makkelijk
  • Licht in gewicht ( grootte / gewicht )
  • Beeld voortreffelijk
Mooie vormgeving en goed beeld/geluid
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
supermooi beeld
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • levensechte kleuren
  • android werkt uitstekend
  • upscaling van SD content
  • Minpunten
  • update moet handmatig
Heel fijne TV met een lekker groot beeld en levensechte kleuren. Veel instelmogelijkheden en de android besturing is echt heel goed. Mijn Shield kan in de verkoop. Upscaling van SD en HD content gaat echt goed en ook Youtube, Netflix en Prime geven prachtig beeld. Ik kom van en 60 inch Sony HDTV die bepaald niet slecht was qua beeld maar dit overtreft het ruim
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • Minpunten
  • update moet handmatig
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk van de tv
  • AirPlay
  • Minpunten
  • Geluid, maar met soundbar prima
Wat een verschil, ging van een 42 inch full HD naar 55 inch 4K. Kleuren zijn geweldig, makkelijk te bedienen zodat je hem helemaal kan personaliseren
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Very good value for the price
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Colors
  • Brightness
  • Minpunten
  • Blooming effect
SONY XG9505 is quite successful with colors that are so close to the real and the level of brightness even if there is too much light in the room. Viewing angle is also better than some qled tv. Sound quality is sufficient if your expectations are not too high. The only negative point mighy be the blooming effect when you have subtitles on a dark background although it is not disturbing at all most of the time but may upset those who like dark scenes/movies/games.
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Superscherp beeld
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Scherp beeld
  • Afmeting
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Heel blij met de aankoop van deze Sony tv, was op zoek naar een Qled of Oled tv. Na advies van de plattetv expert gekozen voor deze Sony tv en echt heel blij mee. De prijs is ook nog extra aantrekkelijk gemaakt door er nog een behoorlijk bedrag korring op te geven. De tv heeft van zichzelf een goed geluid maar we hadden al een soundbar en dat is toch net even mooier.
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld voor een mooie prijs
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • app mogelijkheden
  • geluid via koptelefoonuitgang
  • vormgeving
  • Minpunten
  • extra afstandsbediening kpn nodig
Mooi beeld alleen jammer dat de kpn afstandsbediening nodig blijft.
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste TV in zijn prijsklasse
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi natuurgetrouw beeld voor TV kijken
  • HDR spat van het scherm
  • Goed geluid voor een platte TV
  • Soepele Android interface
  • Apps werken prima, zelfs Kodi
  • Minpunten
  • Iest van blooming in de zwatre balken bij HDR
Toen mijn dochter op zichzelf ging wonen kwam er ruimte vrij om mijn computerkamer meer voor mezelf in te richten. Spelcomputer naar boven, playseat er in, en dan natuurlijk nog een mooie tv zodat ik er films kan kijken en even lekker kan racen zonder de rest lastig te vallen. 55 inch is groot zat dus op zoek gegaan. Dat betekent in mijn geval heel veel reviews lezen, en dan kom je uiteindelijk bij deze TV uit. Een stuk goedkoper als een goede OLED maar toch ook een hele goede beeldkwaliteit. Enige wat regelmatig terugkomt in de reviews is dat deze wat last heeft van blooming, lichte vlekken in het zwart bij felle effecten. Toch heb ik deze besteld na wat advies via de chat bij plattetv. Mede ook omdat ik een goede ervaring heb met een vergelijkbare 65inch Sony van 2 jaar terug in de woonkamer. Toen ik de TV voor het eerst aanzette en met 4K probeerde was het toch even schrikken. Er was inderdaad wat uitwaaieren van lichte vlekken in de zwarte balken, maar de TV staat standaard ook wel HEEL erg fel. Na wat adviezen over instellingen op het internet gevonden te hebben en de TV beter afgesteld te hebben (rtings.com, vooral SDR beeld heel veel minder fel) werd het al een heel stuk beter. Mooi neutraal beeld, natuurgetrouwe kleuren, en na uitzetten van de meeste beeldverbeteraars ook een heel scherp beeld. Met HDR materiaal spat alles van het scherm af en doet deze niet onder voor een oled. Het geluid is voor een platte tv ook best in orde, dit komt door een speciale constructie van de speakerbuizen achterop. Hij heeft volop actuele opties, een goede ondersteuning van Netflix, YouTube en ook Kodi draait er soepel op. Geen mediaspeler meer nodig die zit ingebouwd. Tenslotte nog een firmware update gedaan die naast Google chrome ook Apple functionaliteit toevoegt. Je kan zo de IPAD laten zien op de TV en films en foto\'s streamen. Kortom: Na de nodige aanpassingen meer dan tevreden over deze Sony.
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Superblij met mijn nieuwe TV!
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen en in te stellen
  • Minpunten
  • Afstandbediening niets Sony niet bruikbaar om kanalen te wisselen
  • Komt omdat ik klant ben van KPN. De experiabox moet met de oude vergeelde afstandsbediening van KPN zelf gebruikt worden
Moest snel beslissen en tv\'s vergelijken maar deze TV was gelijk mijn favoriet! Vooral door de kwaliteit van het beeld te vergelijken met andere grote merken! Moest mijn oude tv\'tje moest ik even wennen aan 55! inch in mijn kamer maar dat duurde maar 3 sec!
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi beeld.
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Door snelle processor snel en vloeiend reageren.
  • Volledig android
  • Ingebouwde 4k Google Chromecast.
  • Minpunten
  • Geen
Beeld is erg mooi, natuurlijke kleuren en prima geluid.
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige tv met een mooie strakke afwerking
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie strakke design
  • Snelle processor
  • Full array local dimming ziet er geweldig uit
Upload snelheid erg goed, vlotte processor.
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv!
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldformaat
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Chromecast
  • Minpunten
  • Geluid had beter gekund maar met een soundbar erbij is dit prima!
Perfecte 65 inch Sony tv. Mooi beeld en een strakke behuizing. Geen spijt van mijn aankoop. Ingebouwde chromecast is ook erg handig.
Sony KD-85XG9505 Reviews
SONY KD-85XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie strakke tv met geweldig beeldscherm
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherpbeeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak ontwerp
  • Mooi groot scherm
  • Minpunten
  • Het geluid mag wel iets beter
We hebben de tv gekocht in de winkel in Utrecht,daarbij zijn we fijn geholpen en zeer goed geadviseerd door Danny die het ons een stuk makkelijker maakte om voor deze tv te kiezen.
Sony KD-85XG9505 Reviews