Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
Onze winkels zijn deze week extra open - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Sony KD-85XF8596 Reviews

SONY KD-85XF8596 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 10 reviews
3999,-
3199,20
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
TOP=aankoop
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • helderheid
  • kleuren
  • vormgeving
  • aansluitmogelijkheden
  • ziggo compatibel
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit kan beter
Wat een fantastisch mooie TV heb ik in huis gehaald.. De verkoper (online) van Plattetv.nl heeft niets teveel gezegd aangaande de kwaliteiten van deze "big one"
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi TV met veel mogelijkheden. Alleen De TV moet je elke dag helemaal van de stroom afhalen.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi TV
  • Goed beeld.
  • Afstandbediening is duidelijk
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • TV elke dag paar keer van de stroom te moeten halen anders kan je geen V kijken.
  • Je kunt niet veel applicaties installeren via Google Play
  • Extra aan en uitschakelaar tussen de TV snoer te moeten maken.
Positief: Mooi TV met goedbeeld. Veel mogelijkheden. Duidelijk en gemakkelijk afstandsbediening. Negatief: Installeren van APS valt tegen omdat de meeste programma's niet via Google Play geïnstalleerd kan worden. Programma's die je wel kunt installeren werken meestal ook niet. Grootste nadeel is dat je de TV elke dag paar keer van de stroom af moet halen. Anders kan je geen TV kijken. Nu dus extra aan en uitschakellaar tussen de TV gezet anders moet de stekker telkens uit de stopcontact trekken.
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
top tv van Sony
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld 4KUHD
  • goed geluid
  • volledige a.b. netflixbutton
  • Minpunten
  • ingangen achterzijde
na jaren lang LG tv's gekocht te hebben ,heb ik deze Sony via platte tv gekocht. van 65 inch naar 75 inch is maar een kleine overgang.Kon aan dezelfde muurbeugel en hangt prima. Op de satelliet zitten wat 4K UHD zenders waar ik alles heb op ingesteld. scherp beeld,mooie kleuren ,goed geluid ,alles wat je van een sony tv verlangt is aanwezig. vrijwel alle bruikbare ingangen zitten aan de zijkant alleen een paar aan de achterkant die door dat hij vlak aan de muur hangt niet gebruikt kan worden.Blueray speler, 4K satontvanger,ziggobox werken met goed beeld op deze sony. Volgende tv wordt vast een groter model van Sony :) goede service/deal online van platte tv
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super tv
 | 15-12-2018
Mooie tv met goede geluidskwaliteit
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv met uitstekend bediengemak
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Besturing
  • Formaat
  • Service
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi grote tv met android besturing. Bediengemak is super, zeker ook door de spraaksturing op de afstandsbediening. Makkelijk apps te instaleren zoals Kodi, dus een musthave voor de filmliefhebber! Geluid is zo zo, maar wie gebruikt er tegenwoordig nog zijn tv speakers.... soundbar of versterker en helemaal top!
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima product voor dit geld
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • prima beeld
  • makkelijk te bedienen
  • compleet
Compleet en mooie vormgeving. prijs prestatie klopt
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Hele mooie grootbeeld kwaliteit TV
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Heel mooi groot beeld
  • android Smart TV
  • Geluid redelijk, via soundbar prima
  • Degelijk van vorm
  • Minpunten
  • tot dusver geen
Mooie Sony 75 inch, weer beter van kwaliteit dan mijn vorige Sony van 2015. Tor dusverre heel tevreden, waar ik wel een opmerking over heb is de communicatie met PlatteTV, op de website stond/staat voor 24:00 uur besteld morgen in huis. Dit ging niet goed, ik moest een paar keer mailen/bellen/chatten om te vragen wanneer ik de TV zou mogen verwachten, uiteindelijk is de TV na een week bezorgd. De bezorgers deden prima het afgesproken werk, uitpakken en zelfs installeren, prima!
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect
 | 05-08-2018
Schitterende thuis bioscoop met 85 inch van Sony. Snelle en correcte levering, met enige advies van een keurige chauffeur van platte tv.nl
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
goede prijs kwaliteit verhouding
 | 12-07-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • formaat
  • platheid
  • mogelijkheden (opties)
  • processor snelheid
  • Minpunten
  • design (mijn 55 inch heeft een mooie zilveren rand. Deze niet.
  • links in het scherm witte wolken bij zwart beeld
  • afstandsbediening is basic vergeleken met de ab van mijn 55 inch
Mooi groot beeld formaat. De tv is lekker plat en werkt goed en vlot. Streamen van youtube en netflix werkt ook snel en zonder problemen. Sony levert altijd kwaliteit. Ik heb ongeveer een half jaartje geleden de sony kd55xe8599 gekocht en deze heeft een mooier design. De 55 inch tv heeft een mooie zilveren streep in de rand wat er exclusief uitziet. Dat heeft deze 75 inch helaas niet. De afstandsbediening van mijn 55 inch is ook mooier en iets beter ingericht.
SONY KD-85XF8596 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische televisie met een scherp en helder beeld!
 | 09-07-2018
Erg blij met deze mooie aankoop!