UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Sony KD-75XG9505 Reviews

SONY KD-75XG9505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 24 reviews
3596,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi beeld.
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Door snelle processor snel en vloeiend reageren.
  • Volledig android
  • Ingebouwde 4k Google Chromecast.
  • Minpunten
  • Geen
Beeld is erg mooi, natuurlijke kleuren en prima geluid.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige tv met een mooie strakke afwerking
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie strakke design
  • Snelle processor
  • Full array local dimming ziet er geweldig uit
Upload snelheid erg goed, vlotte processor.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv!
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldformaat
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Chromecast
  • Minpunten
  • Geluid had beter gekund maar met een soundbar erbij is dit prima!
Perfecte 65 inch Sony tv. Mooi beeld en een strakke behuizing. Geen spijt van mijn aankoop. Ingebouwde chromecast is ook erg handig.
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie strakke tv met geweldig beeldscherm
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherpbeeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak ontwerp
  • Mooi groot scherm
  • Minpunten
  • Het geluid mag wel iets beter
We hebben de tv gekocht in de winkel in Utrecht,daarbij zijn we fijn geholpen en zeer goed geadviseerd door Danny die het ons een stuk makkelijker maakte om voor deze tv te kiezen.
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig design met een schitterend beeld!
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld met schitterend kleuren en zwart weergave
  • Full array scherm
  • Strak design
  • Makkelijk menu
  • Snelle processor voor vloeiende weergave en bediening
  • Minpunten
  • Geen
Sony staat voor kwaliteit. Wat een plaatje deze XG95 serie in 65inch. Mooie dunne behuizing en het Chrome randje aan de onderzijde maakt de sjieke uitstraling af. Wat een beeld, de mooie natuurlijke kleuren spatten van het scherm door het hoge contrast full array panel. Het zwart is mooi diep, ook in donkere ruimtes! Zowel in aan als uit stand een genot om naar te kijken! Erg blij mee.
Sony KD-75XG9505 Reviews
Sony KD-75XG9505 Reviews
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi beeld. Geluid had wat beter gekund.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterend beeld en geluid, een genot om te kijken
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Alles
Fantastisch geluid en beeld. Installeren is heel makkelijk.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prima tv
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Simpel menu
  • Minpunten
  • Geen
Sony maakt kwaliteit producten. Dat is ook te merken aan onze nieuwe tv. De vormgeving, beeldkwaliteit en in samenwerking met een sony soundbar, is ook het geluid top. We zijn zeer tevreden over de sony KD-65XG 9505.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige tv met veel opties
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • ingebouwde chromecast
  • aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • is af en toe de wifi verbinding kwijt
Wat een prachtig beeld. Kwam van een 42 inch Sony Bravia HD uit 2010 maar wat een verschil is dit. Direct uit de doos een prachtbeeld. De vele opties in de tv heb ik nog niet kunnen uittesten maar Netflix en de ingebouwde chromecast zijn geweldig.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
heerlijk groot beeld, fantastische kleuren,veel diepte.
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • diepte
  • Goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Bioscoop gevoel
  • Minpunten
  • past niet op ons TV meubel...haha
Erg blij met onze TV, aanrader als je van films en sport kijken houdt....! Als je HD films kijkt zit er veel diepte in. Je wordt de film \'ingezogen\'. Echt een thuis BIOS. Sport kijken is ook een beleving....next level TV kijken....!
Sony KD-75XG9505 Reviews
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Functies
  • Android tv
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv met goede beeldkwaliteit, de geluidskwaliteit is na het aanpassen van de instellingen ook goed genoeg voor wat je van een tv mag verwachten, de optie waarbij de afstandsbediening met Bluetooth word verbonden is ook erg handig. Android tv werkt top.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • geluid
  • 100 hrz
  • het best in zijn soort voor de prijs
  • Minpunten
  • nog 2 afstandbedieningen
super tv voor niet veel geld.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Mooi groot scherm
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Altijd een fan van Sony geweest om zijn mooie natuurlijke kleuren. Ook deze voldoet weer helemaal aan onze verwachtingen. We hadden eerst 117 cm en wouden wat groter omdat we nu verder van de tv af zitten. Gekozen voor 165 cm waar we absoluut geen spijt van hebben. Heel fijn dit grote scherm. Mooie tv wat makkelijk te bedienen is. Geluid is zeker beter geworden alleen door de soundbar maken we hier eigenlijk geen gebruik van.
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Good quality picture with Android sweetness
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Android
  • Crisp Image
  • Fast and Responsive
  • Full Array LED
  • Minpunten
  • Below par sound quality
One of the best mid range TVS and best LCD TV. Sound quality is bad, do consider clubbing the TV with good set of speakers or soundbar.
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Good quality picture with Android sweetness
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Android
  • Super sharp image
  • Fast and responsive
  • Full Array LED
  • Minpunten
  • Below par sound quality
  • Bit bulky
One of the best mid range TVs and high end LCD TV. Best would be to club with some good home theater speaker system or a good soundbar.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instelmogelijkheden
  • Vormegeving
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Erg blij met deze tv, wel erg grote overgang van vorige Sony Bravia 37 inch naar deze 65 inch????. Beeld is echt super, erg realistische kleuren. Geluid klaagt iedereen over, maar voor gewoon tv kijken meer dan prima. Voor films heb ik er een soundbar bijgekocht. Android 8.0 werkt erg vloeiend en snel,. Ook de Xbox en switch worden super weergeven en geen lag! Kortom: alles kunnen met fantastisch beeld. Ik heb de tv nu 2 weken in gebruik.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige mooie televisie!!!
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Lekker groot!!
  • Aanwinst in de woonkamer!!
  • Geweldig kijkgemak!!
  • Als je er 5 meter naast staat nog prima beeld!!
  • Prijs kwaliteit is geweldig!!!
  • Minpunten
  • Geen.
De televisie is nog mooier dan ik verwacht had!!
Sony KD-75XG9505 Reviews
Sony KD-75XG9505 Reviews
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fijne televisie met zeer goede beeldkwaliteit
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Full-Aray backlighting
  • Fijne afstandsbediening
  • Android TV dus geen Chromecast nodig
  • Gemakkelijk op te zetten dmv Google assistent
  • Minpunten
  • Menu's niet fantastisch overzichtelijk
  • Vaste power kabel
Na lang wikken en wegen gekozen voor de Sony 55xg9505, Dit voornamelijk voor de Full-Aray backlighting. Erg fijn dat de tv een 3.5 mm jack en optische audio output heeft aangezien ik mijn tv nu aan een oude versterker heb hangen die binnenkort vervangen gaat worden voor een verster met digitale ingang.
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi en geweldig beeld
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • makkelijk te bedienen
  • mooi afgewerkt product
prima tv
SONY KD-75XG9505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed geluid, mooi beeld, prima toestel.
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • android tv
  • eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • poten moeten geschroefd
  • twee man nodig voor montage
Sony heeft een mooie tv afgeleverd. Het beeld is mooi. De kleuren en helderheid zijn heel realistisch en niet zo over the top als bij Samsung,. Via android TV is er een keur aan apps beschikbaar die makkelijk te bedienen zijn en supersnel werken. Het wachten is wel nog op een update met AirPlay en Apple TV+. Het geluid is goed, maar ik heb het toestel aangesloten op een versterker, dus veel ervaring heb ik niet met het geluid van het toestel zelf. Voor een LCDLED tv is dit een goeie keuze als je een liefhebber bent van films en series, maar om gewoon tv te kijken is dit evengoed een prima keuze.
Sony KD-75XG9505 Reviews