U bevindt zich in:
Sony KD-75XG8596 Reviews

SONY KD-75XG8596 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 19 reviews
1799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wauw
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • strak
  • mooi beeld
  • snelle menu's
  • Minpunten
  • Nog geen...
fijne bediening, snel en overzichtelijke menu\'s. Zeker een aanrader!
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig product
 | 24-06-2020
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ervaring rijker
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Size does matter
  • Minpunten
  • Geen
Topapparaay
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Scherm
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv met een grote scherm! Android werkt goed Mooie geluid
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor zijn prijs
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • GROOT scherm
  • mooie afstandsbediening
  • led onder scherm is dimbaar
  • audio via tv speakers en optische kabel appart te regelen
  • Android/chromecast standaard ingebouwd
  • Minpunten
  • framerate laag!
framerate aan lage kant, maar ga nog op internet opzoeken of dit op te lossen is. Alsook een sony oled laten instaleren, en die had nergens last van.
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sony KD-85XG8596... een absoluut vlaggenschip...
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit diepte zuiverheid
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Gaming op console en pc
  • Minpunten
  • die zijn er niet...!!!
  • Te ontzettend mooi
  • Te verslavend
  • Te sexy
De Sony KD-85XG8596... wat een top toestel, wat een schoonheid op ieder vlak. Na het uitpakken wist ik serieus niet wat ik zag. De 85" lijkt wel 3 meter, echt niet normaal wat een formaat sinema. De eerste beelden die ik zag in 4k maakte me stil vanbinnen. Het is werkelijk alsof je door het raam naarbuiten kijkt, alsof je zo je tv in kan stappen. Het is adembenemend en zo onwerkelijk mooi, zo ontzettend zuiver. Onbegrijpelijk dat zoiets gemaakt kan worden. Elke dag verbaas ik me opnieuw. Op youtube staan div 4k filmpjes... ik heb uren lang met verbazing naar het scherm zitten staren. Dat is wat het met me deed... maar ook het geluid... Het geluid is buitengewoon goed voor een platte tv. Het geluid lijkt door je scherm heen te komen. Het klinkt kristal helder en ontzettend mooi... er is zelfs een stoere en bescheiden bas is waarneembaar, afhankelijk van je content uiteraard, maar deze tv is echt muzikaal. Ik bestel sowieso een soundsystem van Sonos want ik wil het maximale qua geluid. Maar de prestatie van deze tv is ook op dit vlak pure klasse... Dit toestel geeft je ik weet niet hoeveel keer meer dan de prijs die je ervoor betaald. Als ik bij iemand binnen zou stappen en die zegt dat dit een toestel van 8000 euro is dan zou ik het direct geloven. Dat is echt niet overdreven, dit toestel geeft enorm veel voor zijn geld... Games via console en pc. Ook dit is gewoon bespottelijk mooi zou je bijna zeggen. Games via pc lopen als een lier zo snel en nergens een hapering te vinden. Alleen moet je wel een beetje grafische kaart hebben want dit is wel een 4k scherm. Dishonored spelen in de hoogste resolutie en HDR aan doet je echt wat. Je kunt \'t je niet voorstellen wat HDR doet met gaming. Dat is mijn ervaring in ieder geval. Het geeft zo\'n enorme diepte en de admosfeer in het spel is volledig onherkenbaar geworden. Het wordt qua diepte, kleur, belichting en zuiverheid een totaal andere wereld. Ook games als Modern Warfare 2019 loopt als een lier. Headshots was ik al heel goed in maar met dit voor je neus lijkt het zo ontzettend veel makkelijker. Het is geen speldenknop meer waar je op schiet... Alle games op je pc, zoals ook Wolfenstein en wat dan ook. Het is een adembenemende ervaring. Maar dat niet alleen. Gewoon je ding doen op je pc is een heel ander iets geworden. Zet je HDR wel uit als je geen games speelt. Zet je pc in de hoogste resolutie en alles op je scherm is een lust voor het oog. Bloed en ragzuiver. Zet wel je browser op 75% want dat is de mooiste indeling. De kleinste lettertjes zijn zichtbaar en super zuiver. Je raakt er gewoonweg niet over uitgepraat. Tekstverwerking, Marktplaats, alles wat je doet is fantastisch. Voor thuiswerkers achter de pc zoals ik, een absolute aanrader. Je houdt zelfs geld over want je monitor is absoluut overbodig... Alle sterren mogen van mij voor dit toestel op 10... volle bak en nogeens volle bak. Dit is niet iets waar je op uitgekeken raakt, dit blijft mooi. Dit is een lust voor het oog, ervaring, beleving en het gehoor... Plattetv.nl is een top bedrijf en biedt een snelle levering en snelle service, ondanks de enorme drukte... petje af...!!!
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooi product
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Vorm
  • Apps
  • Gebruiks gemak
  • Minpunten
  • Geluid kon iets beter
Mooie tv is snel werkt fijn en prachtig beeld
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooi product
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Vorm
  • Apps
  • Gebruiks gemak
  • Minpunten
  • Geluid kon iets beter
Mooie tv is snel werkt fijn en prachtig beeld
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Gebruiks vriendelijk
  • Snelheid
  • Opties
  • Minpunten
  • Geluid had iets beter gekunt
Mooi toestel fijn gebruikers gemak werkt super snel en prachtig beeld kwalitateit
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instalatie
  • Apps
  • Vorm
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige beeld kwaliteit, zapt snel over samen met een 4k kastje perfect! Bediening is simpel plug en play . Soundbar perfect geluid in combinatie met de draadloze achter speakers alsof je je in een bioscoop waant. Service is perfect bij platte tv.
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV ervaring in briljante 4K
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig, natuurlijk beeld
  • 75” voor een betaalbare prijs
  • HDR10 en Dolby Vision
  • Minpunten
  • Geen
Lang gewacht met de aanschaf van een 4K TV en net als met mijn HD TV wederom voor Sony gekozen. Belangrijkste reden: een geweldig, mooi natuurlijk, haarscherp en bijna drie dimensionaal beeld inclusief het onmisbare HDR10 en Dolby Vision. 75” was een bewuste keuze tov mijn vorige, overigens ook niet magere 55”. Maar als je 75” hebt wil je nooit meer terug. De details die je, zelfs in blu ray upscaled, ziet geven je soms het gevoel een totaal andere film te kijken. 4K TV die voor een 75” uiterst betaalbaar is en een ver boven gemiddelde kwaliteit levert. Mijn 4 punten voor geluid hebben er mee te maken dat ik het geluid van TV’s tegenwoordig te iel vind en gebruik maak van een Sony soundbar.
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld! tv kijken is weer een belevenis.
 | 22-02-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch helder en warm beeld
  • Prima geluid
  • Intuïtieve bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Afmeting van de pootjes
  • Aankoopprijs
Wij hebben de Sony KD-75XG8596 inmiddels ruim een maand in gebruik en zijn er bijzonder tevreden mee. Na een recente verhuizing is de kijkafstand in onze nieuwe woonkamer aanzienlijk groter geworden en was tv kijken op onze oudere 55 inch Samsung TV niet meer prettig en soms knijpen met de ogen. Op basis van de nieuwe kijkafstand (6 meter) ging onze voorkeur in eerste instantie uit naar een nieuw toestel met een 85 inch scherm maar bij het zien van de Sony 75 inch waren wij echter direct verkocht. De Sony televisie heeft een prachtig beeld, scherp en hele warme heldere kleuren. Naast alle opties die een tv biedt is dat voor ons uiteindelijk het meest belangrijke aan een tv. Met HD/4K films is het echt genieten. Door alle details die zo duidelijk tot leven komen was 75 inch voor ons dan ook groot genoeg en hebben we afgezien van een 85 inch scherm. We gebruiken vooral veel Netflix en dat werkt erg fijn maar ook gewoon TV over glasvezel of series streamen via het Android boxje die we nog steeds hebben, gaat prima. Aan de snelheid waarmee tussen programma’s of apps gewisseld wordt is duidelijk dat de TV een krachtige processor heeft. Voor audio gebruiken wij een soundbar maar opvallend is dat het geluid van de televisie zelf eigenlijk al mooi, helder en vol klinkt, wat een soundbar meer een luxe dan noodzaak maakt. We maken nog niet veel gebruik van apps maar de spraakfunctie is echt super fijn! Vooraf hadden we niet bedacht daar gebruik van te gaan maken maar het werk super en scheelt veel typen bij het zoeken naar bijvoorbeeld filmpjes op Youtube. De bediening van de tv is erg intuïtief, zeker omdat we al een Android boxje hadden is bediening voor ons herkenbaar en eenvoudig. De TV staat op een dressoir van 40 cm diep. Met slechts 4 cm speling is er niet veel ruimte over maar de pootjes staan stevig. Mooi is ook dat de kabels in de pootjes zijn weg te werken waardoor er geen rommelige draden in het zicht liggen. De prijs is van dit toestel is niet goedkoop, daartegenover staat wel dat je een tv in huis haalt die het kijken weer een beleving maakt.
Sony KD-75XG8596 Reviews
Sony KD-75XG8596 Reviews
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk tv kijken, sport en natuur komen mooi scherp in beeld, makkelijk aan te sluiten en simpel te bedienen.
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • makkelijke installatie
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geluid
Ik kwam voor een LG, zoals ik al had, maar de beeldkwaliteit op een groot scherm viel me tegen. Met verkoper mijn wensen doorgenomen en we kwamen uit bij de Sony, was wel een andere prijsklasse, maar over de prijs valt te praten. Dus al snel een overeenstemming . Laten bezorgen, zelf in elkaar gezet en geïnstalleerd. Fluitje van een cent. Zeer tevreden. Geluid was wat minder, maar wel verwacht dus aangesloten op de hifiset.
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv beeldkwaliteit uitstekend
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uitstraling
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooie platte tv met uitstekend beeldkwaliteit we moeten alleen nog andere soundbar aanschaffen voor optimaal geluid. Bediening is ook makkelijk.
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superfijne tv veel kijkplezier
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Voormaat
Prijs technische perfect boven verwachten hoe scherp beeld. Ook fijn dat alle apps erop kunnen in tegenstelling van een Samsung.
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste aankoop van 2019
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Zeer goed beeld
  • Laag stroomverbruik
  • Goed geluid
  • Strak design
  • Het installeren is heel eenvoudig.
Ik ben zeer tevreden over deze TV. Het installeren is heel eenvoudig.
Sony KD-75XG8596 Reviews
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend beeld
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeld
  • Bedieningsgemak
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prima TV met een uitstekend beeld
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeld
  • Prijs kwaliteit
  • Connectie mogelijkheden
Na eerst gekeken te hebben naar een Samsung en de Sony 85XF ben ik op aanraden van Platte TV uitgekomen bij de Sony 85XG8596. Een mooie TV met een uitstekend beeld.
SONY KD-75XG8596 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
geweldig
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • installatie
  • bediening
fantastisch toestel