TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sony KD-65XH9299 Reviews

SONY KD-65XH9299 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 84 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
.Prima tv, prachtige beeldkwaliteit.
 | 18-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • instellingsgemak
  • Minpunten
  • geluid
Mooie en scherpe beeldkwaliteit, goede informatie bij aanschaf, nette levering. Makkelijk in te stellen. Ik had al een soundsystem en die is nu aangesloten op deze tv, waardoor het redelijke geluid van de tv zelf, nu ook meer dan goed is
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg blij met deze top tv
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • HDMI 2.1
  • Premium afstandsbediening
  • Android
Na lang zoeken, vergelijken en keuzestress gekozen voor deze Sony. Tot nu toe meer dan blij met de keuze. De tv is snel, super beeld zowel overdag als in de avond en heel gebruiksvriendelijk.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Toptoestel voor prima prijs
 | 16-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • snel schakelen bij menu
  • vormgeving afstandsbediening
  • service Platte TV
  • Minpunten
  • afstandsbediening koppelen aan T-Mobile tv werkt niet
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik goed ben geholpen door de (via chatfunctie) medewerkers van Platte TV. Ik had de tv besteld als buitenkansje (ruim 400 afgeprijsd), maar 1 dag na de bestelling kreeg ik een telefoontje dat deze kapot was. Toen stelde ze voor een nieuwe te sturen tegen een kleine bijbetaling, maar dit wilde ik niet en uiteindelijk kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuw toestel; super service! Toen ik de tv had uitgepakt viel me pas op hoe groot 65 inch is! Wat een toestel. De vormgeving is erg mooi, geen onnodige dikke randen (al is de tv zelf niet heel erg plat). Het instellen ging ook erg makkelijk voor het simpele menu van Sony. Ook de aansluiting van mijn Sonos installatie (via HDMI) en mijn tv-kastje van T-Mobile ging erg makkelijk. Enige nadeel is dat ik de afstandsbediening van de tv (die erg mooi is vormgegeven) niet kan gebruiken om tv te kijken via T-Mobile. Het beeld is wat je ervan verwacht bij een toestel met 100HZ en 4K; gewoon top! Ook bij Netflix en bijvoorbeeld voetbal merk je zeker verschil tussen 100hz en (goedkopere) toestellen met 50hz. Ik heb deze tv ook aangeschaft omdat ik een PS5 wil kopen zodra deze verkrijgbaar zijn. Maar voor nu ben ik erg tevreden met deze tv, gewoon geweldig beeld (wat toch het belangrijste is) en een erg snel menu om te schakelen tussen bijvoorbeeld Netflix en Videoland.
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een mooie tv voor een goeie prijs
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi disign
  • Goed beeld
  • Android werkt super fijn
  • Mooie afstandbediening
  • Werkt goed samen met de ps5
  • Minpunten
  • Kras op achterkant
  • Netflix beeld functie valt erg tegen
  • Full aray led was niet wat ik er van had verwacht
  • Afstandsbediening geeft geen licht
Net een kwartier besteed aan een review. Gooit de site ineens alles weg, dus dat is alvast min punt nummer 1 ;) De kwaliteit van Sony die we gewend zijn. Bij het uitpakken van de televisie ondekte ik meteen een kras aan de achterkant van de tv. Dit heb ik nier gemeld aan platte tv. Omdat ik niet zonder tv wou zitten. Beeld. Het beeld is mooi scherp en helder. Alleen moet ik wel zeggen dar ik van Full aray led meer had verwacht. Ik zie eigenlijk niet zoveel verschil met mijn oude Sony Android led televisie. Misschien ligt dit aan mij, of zie ik pas het verschil als de twee televisies naast elkaar aan staan. In iedergeval viel het me een beetje tegen. Maar voor de rest niks te klagen hoor ;) De Netflix modus, vind ik geen mooie aanvulling. Ik vind films kijken op Levendig vele malen mooier dan het doffe Netflix standje. Maar dar kan ook met smaak te maken hebben... Geluid. Ik las in de recenties allerlei klachten over het geluid. Nou die mening deel ik niet. Her geluid is prima, en zelfs beter dan je van zo\'n platte tv mag verwachten. Ik denk dat mensen over het algemeen verwachten dat een tv het zelfde geluid heeft als een soundbar. Dit mag je alleen niet verwachten, want dar past niet in zo\'n dunne televisie ;) Systeem. De televisie draaid op Android, en dat is gewoon top. Ruime keuze uit apps. En het werkt echt super snel. Ik had hiervoor ook Android, en ik zou niet meer zonder willen. Smart televisies zijn daar integen waardeloos :) dus lekker android kopen. Afstandsbediening. Prachtig disign werkt erg prettig en ben er ook heel blij mee. Ik vind het goed dat sony hier aandacht aan heeft besteed. Je ziet het ook vaak bij auto\'s. Prachtige auto, maar een hele saaie sleutel. Bij televisies zie je dat ook vaak. Een mooie televisie maar een waardeloze Afstandsbediening. Nou bij deze Sony tv heb je een sieraad voor op je salon tafel. Wat ik wel jammer vond, ik dacht dat dit de enige type afstandsbediening van sony was die er zo uit zag. Daarom dacht ik ook dat deze afstandbediening was voorzien van verlichting in de knopjes. Helaas is dit niet zo. Maar hiervan ondervind ik geen hinder. Ps5. Ja dat werkt gewoon super, precies wat je er van mag verwachten. Na lang zoeken en meerdere modellen van sony te hebben afgewogen deze op aanrade van de verkoper van platte tv gevonden. Erg blij mee :D
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Kleurweergave
  • Androidtv
  • Fald
  • 100hz
  • Minpunten
  • Geluid kan best hard, maar beetje schel. Gebruik een soundbar.
Was eigenlijk op zoek naar een ander duurder model van samsung. Heb deze op aanraden van medewerker gekocht en geen enkel spijt. Alles erop en aan wat ik zoek (next gen gaming proof ps5/xbox)
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super mooie tv en beeld.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Dubbele afstandsbediening bij gebruik kpn
Mooie en fijne tv. Jammer dat kpn niet gekoppeld kan worden aan de Sony afstandsbediening.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Amazing 4K image quality powered by Android
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Stunning image quality
  • Amazing 4k up-scalling
  • Android TV out-of-the-box
  • Powerful processor
  • Elegant design with thin borders and metal feet
  • Minpunten
  • Default option to dimming the bright during the night is annoying. Luckily you can disable it
  • Controller is considerable big
  • Sound quality is regular. You will enjoy this TV better with a soundbar
I\'ve been looking for a decent 120Hz 4K TV for quite a long time, including flirting with some Samsung QLED TVs, when I finally came across this model, and it\'s amazing. This Sony TV (all XH90/XH92 models in particular) has a stunning image quality. Colors are vivid, black is indeed back, and I didn\'t notice any ghost/blurry effect on fast action scenes, neither colors being washed up on bright scenes. The 4k scaling is amazing, you can play basically any 1080p video and you probably won\'t see any difference from a regular 4k streaming. What was a decision point to me is the Android system which comes with Sony TVs. You have access to an unlimited resource of applications, which you will for sure not find on Samsung or LG TVs. The TV processor is very powerful, with no noticeable input lag, a good thing for gamers. I was also able to connect my Xbox One controllers wirelessly and stream games from my computer (using Moonlight) and from the cloud (sideloading GeForceNow) seamlessly, with max of 30ms of latency, which is comparable to a Nvidia Shield TV 2017 I have and was using to get Android in my old Samsung 42\'\' TV. One of the nicest things about the Android TV is the voice commands you can give from the controller. You can hit a button and iterate with the TV without using your hands to type to search for something on Youtube, for example. However, the controller also has a lot of buttons that some might never use it, such a big size which makes it inconvenient sometimes. The TV comes with an elegant design, easily plugable feet (no screws required) and thin bezels/borders. It will look very nice either stand or mounted to the wall. The sound quality is regular, though. Some might not take it as a bad thing, but for those who are really into getting the best from their electronics, it can be disappointing. My suggestion is to buy a good soundbar to get the best from it. If you are thinking about buying a Samsung QLED, I would definitely recommend considering buying this TV model instead. It deliveries a comparable image quality to Q70T/Q80T TVs, but at a better price and with Android TV inside, which will help you to unleash the true power of your 4k TV.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv zit van alles op werkt prima
 | 10-02-2021
Het werd na 11jaar tijd voor een andere tv.er is zoveel verandert. Ik heb gelijk een K4 abonnement genomen en het beeld is loep zuiver, en ook het geluid is prima. Een echte aanrader.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met overweldigend beeld
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Solide afstandbediening
  • Eenvoudige setup
  • Minpunten
  • Geluid wat schel
  • Vrij dik model
  • Zilveren randje rondom, zwart was mooier geweest
Een mooie TV, dat is zeker. Maar het is lastig kiezen vanaf een plaatje. Achteraf heb je dan altijd wel wat dingetjes, maar ach dat is even wennen. (Uiterlijke details, geluid) Ik ging van 37 inch naar 55 inch. Dat is echt wel even wennen. Maar ik ben blij met mijn keuze!
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV voor een mooie prijs
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooie vormgeving
  • redelijk geluid
  • Minpunten
  • geen
Perfect beeldkwaliteit Mooie vormgeving
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Helder beeld en geluid.
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Duidelijk beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Update moet eerste keer via USB.
Installatie eenvoudig. Wel een probleem bij het installeren van een update. Lukte niet via wifi. Ik heb de update moeten downloaden en uitpakken op een USB en daarna geïnstalleerd. Daarna werkte de wifi wel. Hoe je de tv moet of kan instellen naar eigen voorkeuren kun je op YouTube vinden.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Amazing 4K image quality powered by Android
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Stunning image quality
  • Amazing 4k up-scalling
  • Android TV out-of-the-box
  • Powerful processor
  • Elegant design with thin borders and metal feet
  • Minpunten
  • Default option to dimming the bright during the night is annoying. Luckily you can disable it
  • Controller is considerable big
  • Sound quality is regular. You will enjoy this TV better with a soundbar
I\'ve been looking for a decent 120Hz 4K TV for quite a long time, including flirting with some Samsung QLED TVs, when I finally came across this model, and it\'s amazing. This Sony TV (all XH90/XH92 models in particular) has a stunning image quality. Colors are vivid, black is indeed back, and I didn\'t notice any ghost/blurry effect on fast action scenes, neither colors being washed up on bright scenes. The 4k scaling is amazing, you can play basically any 1080p video and you probably won\'t see any difference from a regular 4k streaming. What was a decision point to me is the Android system which comes with Sony TVs. You have access to an unlimited resource of applications, which you will for sure not find on Samsung or LG TVs. The TV processor is very powerful, with no noticeable input lag, a good thing for gamers. I was also able to connect my Xbox One controllers wirelessly and stream games from my computer (using Moonlight) and from the cloud (sideloading GeForceNow) seamlessly, with max of 30ms of latency, which is comparable to a Nvidia Shield TV 2017 I have and was using to get Android in my old Samsung 42\'\' TV. One of the nicest things about the Android TV is the voice commands you can give from the controller. You can hit a button and iterate with the TV without using your hands to type to search for something on Youtube, for example. However, the controller also has a lot of buttons that some might never use it, such a big size which makes it inconvenient sometimes. The TV comes with an elegant design, easily pluggable feet (no screws required) and thin bezels/borders. It will look very nice either stand or mounted to the wall. The sound quality is regular, though. Some might not take it as a bad thing, but for those who are really into getting the best from their electronics, it can be disappointing. My suggestion is to buy a good soundbar to get the best from it. If you are thinking about buying a Samsung QLED, I would definitely recommend considering buying this TV model instead. It deliveries a comparable image quality to Q70T/Q80T TVs, but at a better price and with Android TV inside, which will help you to unleash the true power of your 4k TV.
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig toestel.
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Kleur
  • Mooi formaat
  • Minpunten
  • Geen
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De beste LED TV op de markt
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • 120 Hz!
  • HDMI 2.1 voor next gen console
  • Makkelijke bediening
  • Ingebouwde Chromecast
  • Minpunten
  • weerspiegeling kan soms vervelend zijn
Perfecte TV voor een perfecte prijs! Vormgeving is elegant en slank. De bediening zou mijn oma zelfs kunnen doen en de kwaliteit is haarscherp dankzij de 120 Hz. Geluid is top, mocht je audiofiel zijn dan raad ik wel een soundbar aan!
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Geluid (soundbar is aan terraden)
Hele mooie tv met een geweldig beeld. Makkelijke bediening , Het geluid is wat minder dus een soundbar is aan te raden. Ik ben er erg blij mee De installatie en montage verliep vlot en heel professioneel.
Sony KD-65XH9299 Reviews
Sony KD-65XH9299 Reviews
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
In de prijsklasse een absolute aanrader
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • formaat
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • gedoe mbt koptelefoon (fysiek inpluggen)
  • positie van connectoren te diep i.c.m. vlakke Vogels muursteun
Het is een mooi toestel, het klinkt prima en het beeld is gewoon erg goed. We hadden eerder een Panasonic 48 inch (van ca. 7 jaar oud) die ook UHD 4K was. Qua beeldkwaliteit is dit vergelijkbaar, qua gebruiksgemak is de Sony absoluut meer van deze tijd! Enige twee punten die wij als nadeel zien: met een Vogels muursteun hangt het toestel dusdanig vlak tegen de muur dat het in- en uitsteken van pluggen/connectie met andere apparaten bijna niet te doen is. De uitsparing aan de achterzijde is te ver weggestopt in de TV, waardoor je die er bijna vanaf rukt om een koptelefoon in te pluggen. En dan het tweede nadeel: bij de Panasonic kon je het volume van de koptelefoon separaat bedienen in de software. Hierdoor kon de plug blijven zitten. Bij de Sony gaat de TV automatisch naar de koptelefoonstand als de plug erin gaat. En met de software kun je daar niks mee doen. Wij hebben het nu opgelost door een koptelefoon op de blue tooth aan te sluiten en de andere via de HDMI-arch. Wel erg omslachtig, maar gelukkig lukte dat, waardoor 2 kids toch gelijktijdig kunnen luisteren zonder steeds de TV bijna van de muur te rukken voor het insteken van de plug. Was voor ons echt een tegenvaller, terwijl de TV verder erg goed bevalt!
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Echt een geweldig mooi beeld!
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Hele mooie kleuren
  • Heel eenvoudig
Wij waren samsung gewend maar ook deze sony werkt super eenvoudig en is net als een telefoon makkelijk te bedienen. Het beeld is echt geweldig, net als of je naar een 3d scherm zit te kijken..
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Topper van een tv!
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • PS5 ready
  • 55 inch
  • Minpunten
  • Tv is niet splinter dun
Ik heb deze tv aangeschaft omdat ik een PlayStation 5 heb en ik graag alles uit mij console wil halen. Dit is DE tv voor ps5. Sony kondigt de tv zelfs aan als ps5 ready! Topper van een tv.
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android TV
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandbediening niet radiografisch
Mooie televisie, prachtig beeld en zeer goede geluidskwaliteit. Jammer dat de afstandsbediening niet radiografisch is waardoor ik mijn Ziggo Next box die achter de tv is ingebouwd niet kan bedienen.
Sony KD-65XH9299 Reviews
SONY KD-65XH9299 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer gebruiksvriendelijke en mooie tv
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Beeld en geluidskwaliteit
  • Vele apps
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Na een deskundig advies in overleg gekozen voor deze mooie tv. Het gebruikersgemak en vormgeving i.c.m. het mooie beeld /geluid en de vel extras doe deze tv heeft maakt dit de juiste keuze. Zeer tevreden mee.
Sony KD-65XH9299 Reviews