Merken

Meer tonen
U bevindt zich in:
Sony KD-65XF8599 Reviews

SONY KD-65XF8599 REVIEWS

9 / 10 29 reviews
2199,-
1899,-
  • Geluidskwaliteit7 / 10
  • Beeldkwaliteit9 / 10
  • Bedieningsgemak9 / 10
  • Vormgeving9 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,5 / 10
Prima televisie
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • wegwerken snoeren via standaarden
  • Minpunten
  • geluid niet heel krachtig. Met soundbar (ook van Sony) prima!
Prima televisie. Gemakkelijk te installeren en te bedienen.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,5 / 10
Super mooi beeld mooie kleuren en makkelijk te gebruiken !
 | 10-10-2018
Blij met de aankoop! Mooi beeldkwaliteit.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,5 / 10
Mooi 65" tablet
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Kodi
  • Android voice assistant
  • Netflix knop
  • Net een grote 65"tablet
  • Minpunten
  • Beetje langzaam tussen modus
  • Geen splitscreen
  • Geen smart remote meer
  • Geen Toetsenbord
  • Google knop ipv YouTube
Ik heb voor deze gekozen voor deze tv omdat er Android tv op zit. Het is net een tablet zonder aanraak optie. ;). Een grote beeldschermen maakt het een 65" tablet Email. Music alle voordelen van een tablet. Bluetooth joystick voor gamen koppelen. Of Bluetooth headset. Alles. En ook de nadelen van een tablet beetje langzaamer dan analoge tv dat wil je toch niet hebben.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,5 / 10
Prima Android TV
 | 16-09-2018
  • Pluspunten
  • Android
  • Beld
  • Netflix
  • Minpunten
  • Geen scart aansluiting
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,8 / 10
Perfecte televisie!
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • Zwart is bijna echt zwart (top voor een LED TV)
  • Menu's lopen soepel
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Geluid meer dan redelijk voor een LED TV
  • Zware afstandsbediening met klikkende knoppen
  • Minpunten
  • 1 HDMI steekt recht naar achteren
  • SCART steekt recht naar achteren
Ter vervanging van een X8305c deze XF8599 gekocht. Ondanks dat de X8305c uit 2015 , is het een enorme verbetering. TV is weer net even strakker vormgegeven. Beeld is retestrak, erg goed kalibreerbaar, waardoor je in iedere omgeving de gewenste kleuren etc. kunt krijgen. Geluid is voor een LED TV echt prima. Bassen zijn redelijk te horen en de hogere tonen klinken niet zo schel. Dit maakt dat ik de aanschaf van een soundbar nog even uitstel. Verder werkt Android eindelijk soepel (wel even de aankondigingen en suggesties uitschakelen in het hoofdmenu). Geen vage crashes gehad tot op heden (3 weken in gebruik) en ook de apps (Kodi, Youtube) werken vlekkeloos. Nadeel is dat er nog steeds een aantal aansluitingen recht naar achteren steken. Ik heb de televisie aan de muur hangen (Vogel's Ultra Thin beugel) en die uitgangen zijn dus onbruikbaar. Jammer, want de SCART gebruik ik bijv. nog weleens om een Nintendo64 aan te sluiten.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,3 / 10
Geweldige tv in deze prijsklasse
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bijna geen snoer te zien
Tv voldoet heel goed mooi beeld en wij zijn er erg tevreden mee
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
6 / 10
Topprodukt!
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • Snel opstarten
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudig streamen naar de tv
  • Super mooi en haarscherp beeld
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Eenvoudige installatie. Geluid is wat aan de magere kant. Tv start snel op.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,5 / 10
Geweldige tv
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
Het is een super tv mooi beeld en goed geluid mooi disigne
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,5 / 10
In een woord geweldig
 | 20-08-2018
Zeer tevreden .
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,3 / 10
mooie vormgeving en prima beeldkealiteit
 | 18-08-2018
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
10 / 10
Fantastisch
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Haarscherp beeld
  • Android systeem
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn goed geïnformeerd over deze tv en wij zijn er zeer tevreden over. Het beeld heeft realistische kleuren dus ben je zo gewendt aan het scherm. Het geluid is prima en de afstandsbediening is makkelijk in gebruik
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,5 / 10
Aanrader!
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Prijs
  • Snel reageerende bediening
  • Duidelijke menu’s
  • Minpunten
  • Staat niet heel stabiel op de meegeleverde poten
Heb de Sony nu een maandje en ben er tevreden mee. Installatie was makkelijk en de tv reageert snel als ie bedient wordt. De 49inch in deze serie heeft een VA paneel dus kleuren en zwartwaarden zijn echt indrukwekkend te noemen. Alleen de kijkhoek is wat minder maar de bank zit recht voor de tv dus das geen probleem. Netflix werkt goed. Playstation op de game mode werkt goed, goede framerates en fantastisch beeld.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
10 / 10
Sony TV verwend u ogen en oren.
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Compatibel
Perfecte vormgeving, grandioos beeld en geluid. Makkelijk te bedienen. Compatibel, Klasse TV.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
5,8 / 10
Goede service
 | 04-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • installatie
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi beeld, je krijgt wel waar voor je geld. Snelle beelden zijn schokkerig, niet vloeiend. Slecht geluid.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,5 / 10
goed product
 | 01-08-2018
  • Pluspunten
  • licht
  • makkelijk
  • 1 afstandsbediening
  • goeie service
gemakkelijk licht
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9 / 10
Geweldige televisie
 | 30-07-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Haarscherp beeld
  • Prachtige kleuren
  • Vloeiende beelden
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Deze televisie heb enige weken geleden gekocht. Het heeft een prachtig helder van kleuren voorzie beeld en heeft een mooie vormgeving. Het geluid is wat minder,zoals bij de meeste platte televisies,maar dat heb ik opgevangen door er een soundbox van Helios voor te plaatsen.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,3 / 10
Top tv kwaliteit en goede koop!
 | 28-07-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke installatie
  • Compatible met andere apparaten
  • Google Chrome
  • HDR10
  • Minpunten
  • Geen Dolby Vision
  • Minder tv geluid
Voorheen had ik ook een Sony uit 2014, nu wou ik toch wat meer uit mijn tv halen qua HDR, 4K Ultra HD en Google Chrome. Deze tv kan dat allemaal, Sony gebruikt HDR 10 maar hoop ooit eens dat Sony overstag gaat met update naar ook Dolby Vision. Ik moet zeggen dat HDR10 al verbluffend mooi is met bv een 4K ultra HD film. Ik gebruik hiervoor de Sony UDP-X800 blu-ray/uhd speler. Een mooie combinatie en met een Logitech Harmony afstandsbediening kan ik alles met maar 1 afstandsbediening bedienen. De Sony tv is erg compatible met andere apparaten. Het geluid is niet helemaal top, ik heb daarom oa mijn geluid via de versterker lopen. Probleem dat ik had was dat ik met smart tv geen geluid had en steeds moest switchen naar tv speakers. Dit heb ik opgelost met een optical audiokabeltje en deze toegang gegeven op bv een bron als cd of dvd. Ik selecteer met mijn afstandsbediening smart tv en ik krijg geluid over mijn versterker. Qua kleurinstellingen hoefde ik zelf weinig te doen, vond de instelling best al heel goed! Kortom ik ben erg tevreden met deze tv!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
9,3 / 10
Fantastisch beeld en uitstekend bedieningsgemak
 | 27-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • 100hz
  • 4k
  • Minpunten
  • Geen
Na meerdere tv's bekeken te hebben uiteindelijk voor deze gekozen op basis van aanwezigheid 4k, 100hz en mooie vormgeving. Het bedieningsgemak was uiteindelijk een extra bonus. Prima geluid en supermooie kleuren en loepscherp beeld.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8,8 / 10
Uitstekend beeld
 | 24-07-2018
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed geluid mooi scherp en rustig beeld ingebouwde Chrome cast werkt uitstekend.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
8 / 10
mooie snel reagerende tv
 | 14-07-2018
mooie snel reagerende tv
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 | 
 |   |