U bevindt zich in:
Sony KD-65XF8599 Reviews

SONY KD-65XF8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 158 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV in combinatie met Sonos Playbar
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • dunne rand
  • eenvoudig aansluiten
  • Minpunten
  • kijkhoek zou beter kunnen
goede prijs-kwaliteit verhouding! Super beeld en makkelijk te bedienen. Over geluid las ik matige review. Dat kan ik onderschrijven, maar ik wilde mijn Sonos systeem sowieso uitbreiden. Perfecte combinatie met Sonos Playbar en 2x de PLay:1 in de hoeken (subwoofer niet eens nodig). Beeldscherm heeft mooie kleine randen. Enige minpunt zou kunnen zijn dat de kleuren een beetje minder worden als je onder een grote hoek naar de TV kijkt. Bij mij hangt deze aan een beweegbare muurbeugel dus heb ik daar nooit last van.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het wachten meer dan waard!!
 | 11-02-2019
Omdat ik graag wilde dat PlatteTV ook de televisie op zou hangen en installeren, had ik de TV niet binnen een dag in huis, maar moest ik er 2 weken op wachten. Maar het was het wachten meer dan waard. Zo'n scherp en helder beeld! Past ook perfect bij mijn Sony home cinema set en het bedieningsgemak is op alle punten verbeterd tov mijn vorige TV. Superblij met mijn aankoop!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie tv met uitstekende beeldkwaliteit
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Design
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Netflix soms wat langzaam
Mooie tv met dunne schermranden. Beelden in 4k/UDH zien er zeer scherp uit en dit geldt tevens voor games op de XBOX. Absoluut geen spijt van deze aankoop.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het toestel voldoet aan de wensen die we aangegeven hebben en ook de specificaties die in de winkel besproken zijn zitten er allemaal op.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooie heldere kleuren
Goede kwaliteit, makkelijk in te stellen. En mooi vorm gegeveb
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vervanger van onze vorige TV (ook Sony)
 | 10-02-2019
Mooi beeld met een mooi design
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Gemak van de bediening
  • Prachtige kleuren
Het is een mooie tv prachtig beeld. Een lust om naar te kijken Geluid goed.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed beeld en mooie vormgeving
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Mooie afstand bediening
  • makelijk te bedienen
Goed beeld en mooie vormgeving, geluid zou iets beter kunnen maar daartegenover staat dat de TV zeer plat is, dus er is weinig klankkast, met een mooie home cinema of surround set is het helemaal top. Verder bevalt de TV prima.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtig beeld, mooie smalle bezel, prima design.
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bezel
  • 100 MHz, 4k, HDR
  • Minpunten
  • Geluid vraagt om een soundbar
  • Niet aan of uit te zetten met home assistant (voor nu)
Tot nu toe zeer tevreden. Mooie afmeting, veel scherm, weinig rand, prachtig beeld. Helaas niet te bedienen met mijn Google home want geïntegreerde Chromecast. Hoe Google dat ooit niet compatible heeft gemaakt is een van de grote raadsels van het leven. Fantastische TV!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv en makkelijk te bedienen
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig in te stellen
  • Envoudig te bedienen
  • Mooi beeld
  • Veel HDMI poorten
  • Minpunten
  • Geluid soms wat 'blikkig'
Dit is onze eerste digitale tv. We zijn erg tevreden. De tv is eenvoudig te bedienen, was eenvoudig met de wifi te verbinden en de afstandsbediening degelijk en overzichtelijk. De 4 HDMI poorten zijn erg handig. Het geluid is redelijk maar soms wat blikkig. We hebben een goedkope soundbar (medion) aangesloten en dat werkt prima (via de aux). Heen en weer schakelen tussen tv en internet gaat soepel, stemherkenning is erg praktisch en werkt goed en de gids is overzichtelijk.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 06-02-2019
Erg tevreden met deze tv. Binnen 24 uur na bestelling thuis geleverd door PostNL.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een uitstekende TV
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Niets
Prettig beeld verder alles positief
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele fijne, mooie en kwalitatief goede TV
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • (wel) tablet of keybord nodig
TV voldoet prima. Heel mooi beeld. Makkelijk te installeren. Goed te bedienen vanuit tablet. Kleine opstartstoring werd goed en snel opgelost door servicedienst
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Supertelevisie alleen minder geluid(net als elke tv)
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Netflix knop op de afstandsbediening
  • Ingebouwde chromecast
  • Genoeg aansluitingen voor je randapparatuur
  • Vloeiende beeldweergave
  • Minpunten
  • Geluid heeft geen basstonen
Deze televisie is een aanrader vanwege zijn super beeldkwaliteit. Ook is hij makkelijk te intalleren en te gebruiken.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima service. Prima keuze
 | 01-02-2019
Goede keuze, met voldoende opties om toekomstgericht TV te kijken.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig toestel
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • kleuren
  • bediening
  • mooi formaat
  • reageert zeer snel
  • Minpunten
  • geen
de degelijke kwaliteit van sony is hier goed te merken,ik heb er geen soundbar bij nodig geluid is meer dan voldoende
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
In zijn prijsklasse een hele fijne TV
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • 4K beeldkwaliteit
  • Android aan boord
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen vrije keuze in de playstore (voorgedefinieerd)
Ik heb hem nog maar net maar ben tot nu toe heel tevreden.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 28-01-2019
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
een Sony koop je voor de beeldqualiteit
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • voormgeving
  • presentatie-monitor
  • als grote pc gebruiken
  • Minpunten
  • afstandsbedineing
  • android os
een goede middenklasse tv met uitstekend beeld. teveel bleeding in black te zien als je te dicht bij staat. goed voor presentaties en als grote pc scherm. De bediening via Android is een aanfluiting aan elke ergonische regelgeving.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon geweldige tv
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe kunnen vinden
Tv voldoed aan alle verwachtingen Gewoon goed Afstsnds bedjening luxe enmakkijk De spraakgunctie top Geluid ook goed Bas wat minder masr dat is niet raar Tv is zo dun Ziet er goed en degelijk uit straalt luxe uit
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gebruikersgemak
  • perfecte combi met ps4 pro
Ik kan een ieder deze tv aanraden. Perfect beeld en geluid. Prijs was, zoals altijd, weer zeer scherp bij plattetv.nl.