U bevindt zich in:
Sony KD-65XF8599 Reviews

SONY KD-65XF8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 233 reviews
1095,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
fantastisch toestel
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • installatie
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Voldoet geheel aan de verwachting
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gemak
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Helemaal tevreden mee.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima goede tv voor goede prijs
 | 10-06-2019
Goede tv voor goede prijs
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Prima TV voor een mooie prijs
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Android TV
  • Veel mogelijke apps
  • Veel instellingen
  • Minpunten
  • Geluid mag beter
  • Trage start wanneer helemaal uit (normaal in standby wel snel)
  • Vele instellingen
Na het overlijden van mijn samsung TV ben ik specifiek op zoek gegaan naar een Sony TV van 43 inch. Eigenlijk was ik bij de aankoop van de vorige tv al verliefd op het beeld van Sony en ook Android TV is een groot voordeel in mijn ogen. Het beeld stelt niet teleur en is uitstekend voor een TV van deze prijs. Het geluid laat iets te wensen over, dit valt echter te verwachten van zulke platte tv's en is zelde anders. Normaal gaat het geluid over een Bose soundbar, echter wanneer dit mis gaat merk je dat direct. Het geluid is dan veel minder diep en iets scheller. Het geluid is verder prima voor het huis tuin en keuken gebruik. Af en toe komt hij niet uit standby maar moet android TV helemaal op starten, dit duurt wel wat langer dan verwacht. Verder heeft de TV heel veel instellingen wat door verschillende mensen gezien kan worden als een voordeel en door andere als een nadeel. Naast het langzaam starten heeft Anrdoid TV veel voordelen, de apps zorgen voor veel mogelijkheden. Naast de bekenden als netflix en youtube zijn er ook verschillende VPN providers of andere apps te installeren, dit vergroot de functionaliteit enorm. Voor de prijs dus een hele goede koop.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
perfecte smart tv.
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • formaat
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Ben zeer tevreden over beeldkwaliteit en formaat van de televisie.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect!!
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Zéér mooi beeld
  • Erg 'echt'-inderdaad-'je kunt het bijna aanraken'
  • Mooie kleuren
  • Groot formaat voor weinig geld
  • Goede aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helderder beeld dan Oled !
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Super snelle processor
  • Geweldig beeld kwaliteit
  • Echt bioscoop ervaring
  • Handige afstandsbediening
  • Super mooi afgewerkt, en zeer dun model.
Hebben een lichte woonkamer, en gekozen voor deze Sony voor het super helder beeld, Oled is alleen beter in een donkere ruimte.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantastisch scherm
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • netflix knop op afstandsbediening
  • Kraakhelder beeld
  • android op TV
  • veel mogelijkheden met de TV
  • Minpunten
  • switchen tussen netflix en TV kijken is niet intuïtief
  • afstandsbediening richting
Super mooi beeld. Klein is de TV zeker niet, maar daar kies je voor met een 65" model. Ben er zeer tevreden over. Het zal voor sommigen even wennen zijn aan de besturing van de TV. Komende van een Samsung TV moet ik zeggen dat switchen tussen smart TV functief, HDMI uitgang etc naar TV kijken lastiger is dan bij Samsung TV's. Na een avondje went het wel en is dat probleem niet zo belangrijk meer. Het richten van de afstandsbediening was ook even wennen, je moet vrij goed op het midden richten om het te laten werken. Ik denk dat dit bij dergelijk grote tv's normaal is. ben er super tevreden over. De nadelen die ik heb ondervonden zijn met een paar dagen allemaal al verdwenen omdat je er snel aan went hoe je er mee omgaat en het dus allemaal niet zo belangrijk is.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Waar voor het geld
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld bij digitale tv
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Beeld bij Netflix
  • Plastic van de tv en afstandsbediening oogt goedkoop
  • Geen mogelijkheid voor reserveren van programma’s
Beeldkwaliteit bij digitale televisie is erg goed. Bij Netflix zag ik blokken bij snelle beelden. Dit ligt aan het feit dat het een 50 hertz tv is. Gelukkig kon ik de tv inruilen voor eentje uit de 8000 serie. Deze heeft dit niet en komt kwalitatief een stuk hoogwaardiger over.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super 55” met natuurgetrouwe kleuren en scherp beeld
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • natuurgetrouwe kleuren
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
Mooi design, scherp beeld met natuurgetrouwe kleuren en prima geluid. Makkelijke installatie. Met de vaste bijgeleverde standaard is TV niet te draaien. Geïnstalleerd op draaibare muurbeugel. Twee B&O S3 bluetooth speakers bedraad aangesloten, echt super geluid! De nieuwe Ziggo Horizon Next geïnstalleerd waardoor je alleen nog de Ziggo afstandbediening nodig hebt.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld, goed geluid
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Fijn geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden.
  • Minpunten
  • Als je hem plat tegen de muur hangt is het lastig de snoeren netjes weg te werken, maar dat iOS bij elke tV
Mooi beeld, fijne kleuren en helderheid. Niet alle opties gebruiken we, hij heeft alles wat we nodig hebben in een gezin met kinderen. We hebben hem opgehangen omdat we de pootjes niet mooi vonden.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ik ben een Sony fan
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Beeldkwaliteit
Een gebruiksvriendelijke Sony TV met een geweldige beeldkwaliteit. Topklasse!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Eindelijk gebruikersgemak en een prachtige TV
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruikersgemak
  • Afstandsbediening werkt eenvoudig
  • Netflixbutton
Wat heerlijk om alles in één te hebben en dat alle randapparatuur gewoon compatibel is. Vier HDMI aansluitingen en fantastisch beeld en geluid.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
helemaal tevreden
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • kleur
  • formaat
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
prachtige televisie , mooie vormgeving, de pootjes zijn erg handig om draden in te verbergen, ben tevreden met de afstandsbediening , doet precies wat ik wil. kleuren helemaal tevreden . Zie eigenlijk geen minpunten. Formaat ook perfect, zou geen grotere willen hebben , Precies de juiste afmeting.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goed en mooi product!!
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwal.
  • Geluid
Deze tv voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 19-05-2019
Blij dat we er samen met jullie er voor gekozen hebben het ziet er allemaal mooi uit de werking is helemaal goed zeer tevreden van deze tv
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal geweldig!
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Makkelijke bediening
Wij hebben deze tv nu een aantal weken en we zijn ontzettend tevreden. Super scherp beeld, geluid is prima, makkelijke bediening etc.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-25 5,3 / 10
een goede aankoop
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Netflix knop
  • Minpunten
  • Installatie (instructie)
  • te groot voor normale huiskamer
Vervelend is dat we nu met 2 bedieningskastjes moeten schakelen. Verder tevreden met de aankoop. Installatie volgens instructie niet kunnen afronden, via helpdesk Sony en een medewerker van uw firma is het uiteindelijk gelukt.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed gebruiksvriendelijke tv met perfect beeld
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Met bijpassende soundbar beter geluid
Product is goed aangeleverd en funcioneerd goed
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 12-05-2019
Ik ben er tevreden over