U bevindt zich in:
Sony KD-65XF8599 Reviews

SONY KD-65XF8599 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 73 reviews
2199,-
1799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv, zeer tevreden. Alleen afstandbediening iets onhandig doordat knoppen te dicht op de navigatie knoppen zitten.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede Beeldkwaliteit
  • Prima Reactiesnelheid
  • Hoge beeldverversing
  • Minpunten
  • Indeling Afstandbediening
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een mooie en grote tv
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Inch
  • HD
  • Minpunten
  • Apple niet verbinden
Mooie beelden komen van de tv af, hij past qua grote goed in me kamer
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met een uitmuntende beeldkwaliteit
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Geluid voor een tv heel goed.
  • Makkelijk aan muur te bevestigen
  • Minpunten
  • Geen kunnen vinden
We wilden al langer onze oude Sony Bravia tv vervangen. Heb zowel in winkels als via internet gezocht. Vergelijkbare tv’s bekeken. Overwogen om een OLED tv aan te schaffen maar toch uiteindelijk op deze uitgekomen . Ook al vanwege de vele meestal goede reviews. Wij zouden hem iedereen aanraden. Via internet bij platte tv in Breda besteld maar toch nog bij winkel langgeweest voor bijpassende beugel heel goed en netjes geholpen.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wij zijn blij met de mooie rustige beelden en hij staat prachtig !
 | 06-12-2018
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
 
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • nog geen idee
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • vormgeving
  • -
  • -
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Ben erg tevreden over de beeld en geluid. En de goede service van PLATTE TV. Aanrader!!!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV! Sony Top Kwaliteit!
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • beeld kwaliteit
  • voetjes
  • Minpunten
  • geen
Echt een super tv, zwart is ook echt zwart! Geluid is prima en vol! Mooie slanke vormgeving met erg mooie stijlvolle pootjes met kabelafvoer!
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Perfect
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Android tv
  • Beeld
  • 4K
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Geluid
Een hele mooie design tv en Android tv is makkelijk te bedienen met all zijn apps, kortom mooie aanwinst
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Ben erg tevrede en mooie tv
 | 02-12-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk aan de muur te vestigen
  • makkelijk in te stellen
  • overzichtelijk beeld
Een kwalitatieve goede tv
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfect beeld en geluid met super dunne tv
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Top product
  • Mooie afwerking
Top product
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi toestel, scherp beeld, Android besturingssysteem
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Android
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Mooi toestel om te zien. Het beeld is naar mijn mening perfect. Scherp beeld en vele opties om dit afstemmen naar eigen wens. Geluid is goed en helder. Grote pluspunt vind ik Android als platform, hierdoor is het toestel lekker vlot. Kortom ik ben zeer tevreden over dit toestel
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zijn geld waard
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren
  • snelle bediening
  • netflix knop
  • Minpunten
  • Android
  • na aankoop tv instellen omslachtig
Prima tv die zijn geld waard is. Wil men beter beeld/ geluid moet men ook veel meer geld investeren!! Kijkhoek is aardig groot, als men erg schuin zit vallen de kleuren pas weg. TV wel eerst instellen in de juiste configuratie. Prima geholpen in de winkel
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld, heldere keuren met een grote kijkhoek en 100HZ
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • 100HZ
  • Snoeren weggewerkt in de poot
  • Grote kijkhoek
  • Eenvoudig te bedienen
  • 4 HDMI poorten
  • Minpunten
  • Losse voeding
  • enorme prijsdaling 25 procent in slechts 1 maand
Eerder een SAMSUNg 4K gehad maar deze had een hele beperkte kijkhoek. De Sony had hier geen last van en had ook veel betere specificaties, helder beeld en eenvoudig bedieningsgemak. In filiaal Utrecht opgehaald en daar prima geholpen;.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv blij dat we het hebben gedaan
 | 27-11-2018
Super tv kan niet makkelijker geen naaste producten meer
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed beeld voor een redelijke prijs
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • integratie met geluidssysteem
  • Android
  • Minpunten
  • niet alle Android apps
Fijne TV. Zeer mooi beeld met heldere kleuren. In deze prijsklasse het beste beeld. Voor een flatscreen ook redelijk goed geluid. Fijn is dat je aan kan geven of je hem neerzet of aan de muur hangt. Het geluid wordt hierop aangepast. Ik heb de TV gekozen voor het beeld in combinatie met android. Wel jammer dat niet alle android SMART-tv apps beschikbaar zijn. Ik mis bv uitzendinggemist en chrome. Jammer dat SONY niet al deze apps beschikbaar heeft gemaakt. Hierdoor toch een nare bijsmaak aan een verder erg goede TV.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Plat, stijlvol en mooi beeld
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goeie afwerking behuizing
  • Simpele bediening
  • Makkelijk te koppelen met decoder en randapparatuur
  • Minpunten
  • Geluid is vlak
Deze televisie heeft een mooi breedbeeld, veel televisies hebben een zilveren rand aan de buitenkant, deze is mooi zwart mat, waardoor die niet opvalt als je er op kijkt aan de zijkant. Ook het beeld is superscherp, het geluid is wel wat vlak, gelukkig hebben we een externe geluidsbron erbij, dat maakt het een mooie televisie-ervaring.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een geweldig prodrukt
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi scherpbeeld
  • Geluid is goed
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Heb de tv nu twee weken haar scherp beeld makkelijk te bedienen ben dik tevreden bezorging was ook oke
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV met zeer mooie weergave
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
Na het uitpakken vond ik het al een mooie TV. Smalle bezel, wat de TV nog mooier maakt. Na het aansluiten was ik verbaasd hoe mooi het beeld is. Echt een superstrak beeld.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfect
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • HDR
  • 4k
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Afwerking buitenkant
  • Minpunten
  • Geluid
De ultieme kijkbuis, maar ik raad wel een mooie speakerset aan om de ervaring compleet te maken, want van de standaard tv speakers moet je natuurlijk niet veel verwachten vanwege het dunne formaat tv.
SONY KD-65XF8599 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede beeldkwaliteit zonder vertraging door speciale beeldprocessor en rustig beeld voor de ogen.
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Scherp beeld bij snelle acties
  • Makkelijk te bedienen
  • Zeer dunne uitvoering
  • Minpunten
  • Uitvoering van de standaard ziet er eenvoudig uit.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Beeld is lekker rustig voor de ogen. Vooral snel bewegende beelden blijven scherp in tegenstelling tot veel andere televisies uit dezelfde klasse. Bediening is simpel.